Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 3
Volgende pagina

R.E.

ADO LAAK schreef:

Jaja paniekvoetbal slaat toe.
Tot kort kon Manders tekenen en nu zijn (tijdelijke) vervanger, wat is daar nu het probleem dan van?
Uiteraard zijn ze al lang bezig, dat is een continue proces.

En tot de laatste dag kunnen er wijzigingen optreden, dat is nu eenmaal realiteit, dan ben je vast gewaarschuwd.
Ja, ik weet dat het al jaren zo gaat, maar als ADO pas laat zekerheid heeft over handhaving, klaagt Fons dat er pas laat spelers kunnen worden gehaald en dat veel interessante spelers daar niet op willen wachten. Nu kon er (net als vorig jaar trouwens) wél eerder gehandeld worden en tóch gebeurt dat (net als vorig jaar trouwens) weer niet. Ik had inderdaad niet anders verwacht en er is dus ook geen reden voor paniekvoetbal, maar als bestuurders het steeds hebben over "een groeiproces" of iets dergelijks en als de trainer late zekerheid over handhaving twee jaar geleden aanwees als oorzaak voor het lang uitblijven van doortastend handelen op de spelersmarkt, dan zou ik op dat vlak graag eens iets van dat "groeiproces" zien ...
Dinsdag 4 juni 2019 om 19:44 uur Quote

jeffc

Zuurkool met spek schreef:

Met alle respect hoor maar wat heeft lex jr gedaan dan voor ADO? Alle spelers worden met een dvdtje binnen gehaald.
die zal waarschijnlijk niet zijn vak goed verstaan nee, maar dan moet je bij zijn werkgever zijn want die moeten zorgen voor de juiste mensen op de juiste plek. Maar wang zit in china en die dont care a fuck! En echt in elk bericht over de -zoontjes van- beginnen dan ben je toch echt helemaal kniftig hoor. en dat elke speler met een dvd word gehaald is ook gelul in de ruimte man. elke vader vind zijn zoontje een tweede messi, moeten ze dan 1200 jongetjes aannemen omdat iemand van een kut amateurcluppie een jongetje goed vind of zo?
Dinsdag 4 juni 2019 om 16:54 uur Quote

Advertentie

Zuurkool met spek

jeffc schreef:

Het zijn altijd dezelfde knarren die maar teren op verhaaltjes dat ze vroeger in de oertijd kwamen bij ado maar al heeeel lang geen stadion van binnen hebben gezien. maar ondertussen wel iedereen proberen de les te lezen of ze gisteren bij vergaderingen hebben gezeten of het nou over bestuur clubkas of ijsberen gaat ja hoor ze weten het. het zijn dezelfde soort types die glimlachend hun buren mooie vakantie toewensen maar stiekem hopen op regen voor ze. Zoals ze hier reageren ieder bericht over ado geven ze negatieve draai aan gewoon om andermans plezier te zieken en te trollen.
Met alle respect hoor maar wat heeft lex jr gedaan dan voor ADO? Alle spelers worden met een dvdtje binnen gehaald.
Dinsdag 4 juni 2019 om 16:42 uur Quote

Haagse Nol

Wat mot je met die brogem man had Kees Jansma gehaald het zal altijd een amateuristisch zooitje blijven bij ons de penningmeester halen van Wilhelmus krijg de pleuris pfff
Dinsdag 4 juni 2019 om 12:10 uur Quote

Zuurkool met spek

Dennis72 schreef:

Waarom zou je naar Sparta gaan?
Als je ziet hoe die met die gastjes omgaat echt top gewoon. En ze werken Samen met Ajax dus dat vinden die gasten wel leuk. Die jongen die nu weg is gehaald heb ik aanbevolen bij ADO maar ze zijn te lui om te komen kijken. Als je dan ziet hoe Sparta reageert dan staan ze al met 2-0 voor
Maandag 3 juni 2019 om 19:10 uur Quote

BLEISWIJK-1

Bolskie schreef:

Waarom zou je? Welke club geeft er een update over transfers niemand doet dat tenzij t rond is. Het valt alleen maar te prijzen dat er niks lekt, jammer voor de supporters dat wel. Achter de schermen zullen zij echt wel bezig zijn Fons heeft bijgetekend onder die voorwaarde snap het probleem niet de competitie is pas net afgelopen.
Het is toch ook maar de vraag wie blijft er en wie gaan er weg, spelers willen misschien zelf nog even wachten en nadenken. Die spelers die ik nu hoor voorbij komen en na clubs gaan zal toch voor ons geen versterking moeten zijn? De meeste geven zelf aan graag de weg om hoog te willen gaan dan moet ie toch niet met soort gelijke spelers komen zoals met alle respect bijv hooi
Over dat eerste gedeelte. Dit is half waar. Er zijn clubs die zeker wel hebben laten weten welke spelers ze interessant vinden. Tel daarbij clubs die ook al kwalitatief goede spelers hebben gehaald en je hebt een aardig lijstje.

Ajax, PSV, Heereveen, Zwolle, VVV, Utrecht, Groningen, Willem II, Emmen hebben al spelers op het oog. Of zelfs al aangetrokken.

Bij ADO is het stil. Totaal geen idee waar ze mee bezig zijn. Het kan echter ook anders. Dat bewijzen bovenstaande clubs.
Vrijdag 31 mei 2019 om 16:15 uur Quote

grijze gek

Samuel Chromek werd binnen gehaald als 1 van de grootste talenten van tjechië mag nu weg :S
Die zien we straks nog wel terug in een top competitie, ADO heeft oog voor talenten :shhht:
Maandag 27 mei 2019 om 16:50 uur Quote

Red

Corleone070 schreef:

Als ik zou solliciteren en aangenomen worden had je trouwens van mij een seizoenskaart voor het leven gekregen ik weet namelijk hoe lang je al supporter ben en dat je net als mij het beste met de club voor heb. Alleen ik ben in de jaren der tijd net wat realistischer naar mijn verwachtings patroon omtrent ado gaan kijken.
Cool, dat waardeer ik.

Dan weet je misschien ook dat ik daadwerkelijk scout ben.
Ik roep hier geen hele onrealistische dingen. Nou ja, een beetje chargeren op z`n tijd...

Als ik dan de Steenvoordens van deze wereld voorbij zie komen, word ik ook een beetje droevig.
Zijn zeker wel goede namen genoemd - ik denk dat een Dogan een interessante speler is. Jerdy Schouten ook. Haalbaar? Erg lastig, ik denk niet onmogelijk.
Koolwijk vind ik ook een optie. Moreno Rutten als rechtsback kan ook. Nee, geen geweldenaar, maar Malone op rechts is ook niet ideaal.

Ramselaar ook een goede speler, wordt natuurlijk ook lastig - maar waarom niet?

Linksbuiten die ook op rechts kan? Of andersom... Sinisterra bij Feyenoord! Huren! Moet lekker spelen, kan prima bij ons uit de voeten.

Ondertussen heeft VVV al wel 3 toppers gehaald, trouwens - dus dan moeten `wij` het ook kunnen.

Maar ja, het wordt weer een tussenjaar. Linkerrijtje zou mooi zijn.
Vrijdag 24 mei 2019 om 18:12 uur Quote

GroenGeelHart070

Waht schreef:

Vindt het wel leuk dat hier de verwachting heerst, dat als wij spelers verkopen, dat geld weer geïnvesteerd wordt voor aankopen.
Van As zijn doelstelling (dus van de club) is de prestatie van dit jaar evenaren.
Dus worden de contracten van oude en matige spelers als Hooij, Falkenburg en Goossens lekker verlengt.
Als je de selectie wilt verversen zijn dit spelers die door jongere gasten vervangen moeten worden.
Maar de scouting zal de lijstjes wellicht niet op orde hebben of het is gewoon allemaal onhaalbaar.
We gaan het zien maar verwacht niet al te veel eerlijk gezegd.
Goed verhaal Waht. Ik hoop alleen al op transfers (El Khayati en Kanon) om financieel eindelijk eens zwarte cijfers te gaan schrijven i.p.v. rode.
Er is niet lang geleden aangegeven dat FG de selectie flink opgefrist wil hebben. Bankzitters/teleurgestelde spelers moeten vertrekken en nieuwe worden aangetrokken (vanuit jeugd of buitenaf). Spelers kunnen (nog) niet gekocht worden, maar transfervrije spelers kunnen wel voor riante salarissen gehaald worden.
Gorter, Falkenburg, Goossens en Lorenzen mogen van mij sowieso vertrekken. De selectie moet flink verjongd worden en wie weet breekt 1tje nog goed door. Daar moeten ze voorlopig voor gaan. Er moet eerst geld verdiend worden voordat stappen gemaakt kunnen worden
Vrijdag 24 mei 2019 om 15:20 uur Quote

jeffc

Thommetjsh schreef:

Hoop dat we een nieuwe directeur zien die durft te investeren in spelers, het tekort wegwerken ben je sowieso nog een hele tijd mee bezig. Zou dan graag dervisoglu zien van sparta
Hoe kom je daarbij dat manders dat alleen heeft besloten? Worden hier echt de gekste dingen verzonnen en de wereld in gebracht, Zijn er zelfs bij die nu al kritiek hebben op hoe en welke nieuwe spelers worden gehaald terwijl het nog moet beginnen of dat er pas wat gedaan kan worden als er een nieuwe directeur is pfff whahaha :D :D :D
Vrijdag 24 mei 2019 om 14:50 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

KR96, iDaan, liefhebber, JoostJ, DHFC070, haagse jr, CrazieD, FFL, GroenGeelHart070, Erwin 070, daveadodh en 1 gast

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 3
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 14:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -