Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 3
Volgende pagina

Bolskie

Corleone070 schreef:

Dus of sommige vinden Ado Den Haag echt zo`n slechte club dat hij hier wel uit kan blinken maar bij een topclub in precies dezelfde competitie niet? Hij zou juist bij een nog betere club nog beter kunnen voetballen omdat daar ook net wat betere spelers om hem heen staan met net wat meer voetbal intelligentie
Dat is een misvatting en hoeft helemaal niet zo te zijn. Je vergeet 1 ding bij een topclub zijn de ruimtes ook kleiner omdat tegenstanders zich meer ingraven ook zag je bij wedstrijden waar wij het spel moesten maken el k minder opviel. Maar ik laat mij graag verassen en gun hem ook een topclub en voor ado een hoop geld. Ik geloof er alleen niet in ik denk dat hij tekort komt voor een topclub.

Je heb het overigens over een topclub van dezelfde competitie dus dan heb jij het over PSV en Ajax nou die kopen hem zowieso nooit
Maandag 20 mei 2019 om 19:37 uur Quote

BLEISWIJK-1

Kees schreef:

Over het algemeen zijn wij hier op de box het laatste jaar kritisch tot zeer kritisch op het beleid en het vertoonde spel.
Ik vraag me af of de kritiek wel een afspiegeling is van hoe de gemiddelde supporter denkt?

De toeschouwersaantallen stijgen, Groenendijk werd uitgebreid bejubeld en de media is ook positief gestemd. Misschien leggen wij hier op de box wel de lat te hoog, zijn niet realistisch en gewoon azijnzeikerds? Kan toch?
Ik ben ruim 35 jaar supporter nu Kees. En heb altijd een mening gehad over het vertoonde spel. En de spelers die in het elftal rondliepen.

En de conclusie is dat het vertoonde spel m.u.v. de laatste wedstrijden dit jaar ronduit slecht was. En wat ook wel meespeelt, is dat we enkel reactievoetbal kunnen spelen. En het opjagen en/of opbouwen totaal niet beheersen. Wat veel dichter bij de Haagse mentaliteit ligt. Dat alles maakt de supporters ook niet enthousiast..

Dit elftal heeft gewoon veel meer gif nodig. Iets wat ik nog wel terug zie bij een speler als Pinas. En natuurlijk meer voetballend vermogen.

Ik ben blij dat we erin zijn gebleven. Maar voor een leuk komend seizoen moet er wel wat gebeuren.
Donderdag 16 mei 2019 om 10:45 uur Quote

Kees

Over het algemeen zijn wij hier op de box het laatste jaar kritisch tot zeer kritisch op het beleid en het vertoonde spel.
Ik vraag me af of de kritiek wel een afspiegeling is van hoe de gemiddelde supporter denkt?

De toeschouwersaantallen stijgen, Groenendijk werd uitgebreid bejubeld en de media is ook positief gestemd. Misschien leggen wij hier op de box wel de lat te hoog, zijn niet realistisch en gewoon azijnzeikerds? Kan toch?
Donderdag 16 mei 2019 om 08:40 uur Quote

Advertentie

jajoh

Zoals ik al zei; toptrainer, spelers die er altijd voor gaan en niet laten afweten nu er niets op het spel staat. Goede beslissing om Groenendijk 2 jaar te verlengen :cheers:
Woensdag 15 mei 2019 om 21:23 uur Quote

jajoh

denhaagmufc schreef:

Nee want nu staan we voor natuurlijk.
we eindigen met het spel waar we me zijn begonnen, kut dus. En zoals gezegd, nu het niet meer nodig is kunnen de heren het niet meer opbrengen naar kunnen te spelen. Te triest voor woorden. maar gelukkig hebben we onze inspirerende trainer nog twee jaar vastgelegd.
Woensdag 15 mei 2019 om 20:45 uur Quote

jajoh

Net interview van Groenendijk gezien en de beetje vieze nasmaak zo einde seizoen kan ik toch niet verhullen. De hosannastemming over het erin blijven na een geweldige reeks wedstrijden verbloemt wel weer lekker dat het grotendeels helemaal kut was. Zowel van de trainersstaf als van de spelers. Voetbal niet om aan te gluren, wissels waar je je vraagtekens bij zet en spelers maar laten staan ondanks vreselijk spel. Dan sommige spelers die ver ver onder hun kunnen speelde maar geen greintje zelfkritiek hebben. Voor mij persoonlijk was dit gewoon weer een kutseizoen met spelers die schijnbaar alleen het ECHT kunnen opbrengen naar behore te spelen als het 5 voor 12 is en een trainer die nou niet een tactisch brein is. Sterker nog, vaak deed overkomen alsof ie het echt allemaal niet meer wist. En ook hij geen enkel stukje zelfkritiek had. Maar ja, we mogen weer eredivisie spelen.....
Dinsdag 14 mei 2019 om 14:50 uur Quote

Rob2002

slash070 schreef:

En bij eventuele winst morgen scheelt het al met al slechts twee puntjes met vorig seizoen, helaas genoeg om naast de play offs te grijpen als leuk toetje.


stand.png
Tsja, kan je nagaan....

Misschien zie ik het anders, maar ik vond dit seizoen qua spel een heel stuk minder dan het jaar ervoor. Weinig dieptepunten vorig jaar en veel leuker om naar te kijken.

Nadat Immers - als werkende - in de spits verscheen kwamen ook o.a. Becker, Falkenburg, Bakker en Goosens uit de schaduw van el Kayati die zeker in de eerste seizoenshelft van ongelofelijke kwaliteit voor ons was.

Volgend jaar maar hopen dat de bezem er echt een beetje doorgaat, Beugelsdijk wat minder kaarten pakt, de jeugd een kans krijgt, dat die werkende spits vanaf het begin van het seizoen er is en dat dat hopelijk tot weer wat attractiever spel en dus weer meer toeschouwers leidt.
Dinsdag 14 mei 2019 om 13:02 uur Quote

ADODENHAAG

slash070 schreef:

En bij eventuele winst morgen scheelt het al met al slechts twee puntjes met vorig seizoen, helaas genoeg om naast de play offs te grijpen als leuk toetje.


stand.png
Helaas te veel punten thuis verspeeld, tegen o.a. NAC, Emmen, de Graafschap, VVV. En het spel dat we vertoonden die wedstrijden.... vooral tegen Emmen en de Graafschap..
Dinsdag 14 mei 2019 om 12:55 uur Quote

jeffc

R.E. schreef:

Ja, tegen de subtop (zeg maar: de nummers 3 tot en met 7) komt het countervoetbal van ADO goed tot zijn recht. In vrijwel alle andere wedstrijden leverde dit onvermogen om de tegenstander onder druk te zetten wedstrijden op die pijn doen aan de ogen en veel puntverlies tegen ploegen waarvan ADO eigenlijk zou moeten winnen. Het probleem is dus dat er gekozen en geselecteerd is voor een tactiek die tekortschiet in de meeste wedstrijden die veel punten op zouden moeten leveren en die ook voor de fans niet aantrekkelijk is. Er moeten dus spelers komen die passen bij een meer aanvallende en aantrekkelijkere speelstijl, die tegen de subtop misschien minder punten oplevert, maar tegen andere ploegen (en dat zijn er nu eenmaal veel meer!) juist meer punten oplevert.
Wat een bullshit wat je zegt joh. Niks mis mee om met omschakel momenten punten te pakken als je zelf moeite hebt om het spel te maken. En die subtoppers zijn anders ook niet zo best in het spel maken, anders hadden ze wel van ons gewonnen. 75 procent in de eredivisie speelt trouwens reactie voetbal, zit niet veel verschil in kwaliteit onderling, momenten van fouten pech en geluk geven vaak de doorslag. En spelers halen voor een aanvallend en aantrekkelijk elftal wat linkerrijtje kan spelen heb je nog aardig wat meer begroting voor nodig he en dan nog. is bijvoorbeeld feyenoord ook niet gelukt die grijpen ook weer overal naast. en die neuzen club heb geluk dat psv de weg kwijt is anders hadden die met hun miljoenen en miljoenen alleen de beker gepakt, nou nou poe poe.
Maandag 13 mei 2019 om 22:57 uur Quote

Kees

oodh schreef:

Dat had ik hem ook wel gegund. Ze deden ook erg hun best om dat voor elkaar te krijgen. Maar ADO stond goed te verdedigen. Goede pot van Beugelsdijk en Kanon, ze zaten er dicht op. Zwinkels had ook de dag van zijn leven.
Tegen Fortuna had ik hem één of meerdere doelpunten gegund. Volslagen absurd dat Van Persie zelf heeft bepaald dat hij niet tegen Fortuna speelt.
Competitievervalsing ten top. Gelukkig staat er behalve de klassering om plek 14 of 15 niets meer op het spel. Stel je eens voor dat Fortuna de punten nog broodnodig had?
Maandag 13 mei 2019 om 13:41 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Jordy, Dennis72, ''Haagse Tsaar'', kipf, iDaan, Tante Wil, Pauladofan, KR96, Bollie74, Don, jajoh, Aad, JB, ghostdrift, SSimons, Edwin, Kees, haagse jr, Rob2002, hg, LB, FC Jeff, langepino, ado_denhaag070, Madmax, jeffcdh, hagenees abroad, Teeg070, adorob, JerryFC, kojak1, Thommetjsh, rh_vakm, T3 en 1 gast

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 3
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 16:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -