Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 3
Volgende pagina

R.E.

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Immers: rots in branding als Stubbs hebben we gemist
De achterhoede en de verdedigende middenvelders bij ADO moeten zoveel mogelijk een eenheid vormen.
Lees het nieuwsbericht
Lekker collegiaal om de oorzaak van de slechte prestaties helemaal bij de verdediging te leggen! Aan het middenveld en zijn eigen spel heeft het natúúrlijk niet gelegen. Niet bepaald bevorderlijk voor de nu zo belangrijke onderlinge verhoudingen, dit gebrek aan zelfkritiek.
Zondag 12 januari 2020 om 12:09 uur Quote

JB

FC Den Haag! schreef:

We hebben toch al een goede keeper JB :D . Nummer 1 hier in het spelersklassement :cheerleader:
Heb je hem gisteren bezig gezien?

Valt om naar rechts terwijl de bal aan zijn linkerkant het doel in zeilt.
Bovendien valt hij pas op het moment dat zijn medespelers zo wat de aftrap alweer nemen.

Nog belangrijker, zeker in de situatie waar we inzitten:

Bij 0-0 en 0-1 achter elke spelhervatting nog trager dan de allerdikste stront.
En maar wapperen met zijn armen waar die bal uiteindelijk niet terecht komt.
Alsof hij een reiger is die tot over zijn enkels in de bagger staat en weg wil fladderen

En dan bij 2-1 in de 91e minuut voor het eerst in de hele wedstrijd heel snel het spel hervatten door een bal uit te rollen naar een speler die, nog op eigen helft, 2 tegen 1 staat zodat je binnen 15 seconden als nog een corner tegen krijgt.
Vrijdag 10 januari 2020 om 10:06 uur Quote

Advertentie

Haagsesjaak

070 schreef:

Klassiek beeld op deze box, iedereen in paniek bij een oefenwedstrijdje halverwege de winterstop. Elk jaar hetzelfde. Natuurlijk was het de eerste seizoenshelft dramatisch, natuurlijk moeten minimaal Malone, Bakker en Meijers wieberen, maar zo`n potje tegen een Bundesliga-hoogvlieger zegt dus echt he-le-maal niets.
Je ziet een patroon in het spel. Dat hebben we dit seizoen vaker gezien. Zwakke behandelingen. Slechte voorzetten of veel te weinig. Nauwelijks kansen creëeren en onsamenhangend.

Moet nog bergen verzet worden of we moeten accepteren dat ze niet beter kunnen.
Donderdag 9 januari 2020 om 16:24 uur Quote

Yo

Pfff wat een niveau weer zeg..... Er moeten echt minimaal 1 a 2 nieuwe betere spelers bij om genoeg punten te pakken 2e seizoenshelft.

Er mist echt creativiteit en rust in het spel.
Donderdag 9 januari 2020 om 16:00 uur Quote

Tommy

Max schreef:

Pardew wilde dolgraag in het buitenland werken, maar maakt nu een soort Engelse enclave van ADO. Toch een beetje als het Nederlandse gezin dat naar Alanya op vakantie wil, maar dan wel kroketten bij Piet Patat gaat eten.
Logisch de man zn reputatie staat op et spel.
Hij neemt mensen die hij kent
Donderdag 9 januari 2020 om 12:51 uur Quote

Ooievaar

Haagse Nol schreef:

Denk jij serieus dat Feyenoord gelijk is aan ADO? Onze beste speler is 17 gehuurd van Feyenoord? Die Kokcu alleen al is meer waard als heel Den Haag. Ik vind Feyenoord mits fit een prima elftal, die Dick heeft het lekker voor elkaar, zat die maar bij ons.
Feyenoord bakt er anders weinig van. Spel onder Advocaat is ook slecht. Europees hebben ze ook onder Advocaat geen krant van tafel geschopt.

Denk dat Groenendijk ook wel 4e wordt met Feyenoord.

Feyenoord is veel groter dan ons. Uiteraard. Mag het als je de begrotingen naast elkaar legt.

Maar we moeten niet doen alsof Advocaat daar een wereldwonder aan het verrichten is. 4e plek is het hoogst haalbare. En ondanks al dat misselijkmakende gekraai van het AD en die Gouka vind ik het spel zeker uit ronduit slecht.

Heb het nodige aan te merken gehad op Jol. Ook die is 63 x miljonair. Maar hij is toch bereid om wat te doen. Daar spreekt toch meer liefde van uit dan een totaal ongeschikte trainer slijten bij je club, en dan zelf elders weer je zakken gaan vullen. Zoals Advocaat heeft gedaan.
Dinsdag 7 januari 2020 om 17:52 uur Quote

GroenGeelHart070

rijswijk hoekpolder schreef:

Ben niet echt zo`n fan van Kramer maar echt een goede loop actie daar van hem hoor!
En mooie voorzet van proefspeler.
Een fitte en scherpe Kramer is de beste spits voor ons type spel
Maandag 6 januari 2020 om 17:36 uur Quote

Kees

Kees schreef:

Ik ben nooit zo van superlatieven over spelers maar voor Pinas maak ik graag een uitzondering.
Niet dat hij gister veel tegenstand had of met afstand de beste van het veld was maar in alles zie je dat hij een heel grote kan worden. Kan wel een half uur lang opnoemen wat zijn pluspunten zijn. Zo onvoorstelbaar goed.
Voor OODH.

Mijn shout van ergens in juni toen ik hem tegen Honselersdijk (geloof ik) echt vrijwel alles goed zag doen als één van de weinigen.

Als zo`n jongen op het middenveld terecht komt wordt ie nog veel en veel beter. Heeft hij het zijn spel achter zich, voor zich en naast zich. Moet ie vanzelf ook nog eens sneller leren schakelen en denken.
Zondag 5 januari 2020 om 22:19 uur Quote

Ooievaar

Heb het stuk uit VI inmiddels gelezen. Uitermate negatieve insteek. Men doet net alsof er nog 17 minuten te spelen zijn. Volgens mij toch echt nog een 1/2 competitie om 3 punten in te lopen.

Pardew is een vakman - no question about that - en maakt een gemotiveerde indruk. Voor het geld hoeft hij het niet te doen. That`s un understatement.

VI vindt het verbijsterend dat de club zijn lot in handen legt in de handen van Pardew en Powell. Alsof we een paar volleyball coaches hebben binnnengehaald. I.p.v. een zeer ervaren coach met vele jaren ervaring de grootste competitie ter wereld. Met een assistent die ook zeer door de wol gewassen is. En niet te vergeten Martin Jol. Hopelijk blijf hij nu wel, maar hij heeft hoe dan ook zeer veel kennis in huis. Kan dus een ideale brugfunctie invullen tussen hem en Pardew en Powell.

Het is niet trouwens Midden Noord of welke supporters dan ook die verantwoordelijk zijn voor het `opstappen` en ontslag van Van As. Dat zijn ze goeddeels zelf. Spel was onder Groenendijk niet om aan te zien. Die redelijke klasseringen kwamen tot stand door een eindsprint.

Van As heeft er gewoon helemaal niets van gebakken. Puur geluk gehad dat hij NelK, en Jonhson kreeg aangeboden via een dvd. Ook daar wringht hem de de schoen. Het ontbreken van een scoutingappartaat. Althans een functionerend apparaat.

Natuurlijk gaan deze zwaargewichten er voor zorgen dat we behouden blijven.
Zaken niet dramatiseren, we moeten 3 punten inhalen, geen 24!! ondanks het inktzwarte verhaal van VI.

Hamdi/UVS is bezig de puinzooi op te ruimen, en doen dat wat mij betreft zeer voortvarend. Ben benieuwd naar het verhaal van VI als we straks echt gaan presteren. Dan zal het wel puur geluk zijn.

Ben er van overtuigd dat de zaken nu wèl zullen gaan marcheren. Als die man het niet zou zien zitten dan had hij toch echt wel bedankt voor de eer. Hij spreekt de taal niet en kent de competitie niet. Schijnt ook nog al een issue te zijn voor VI. Men gaat er voor het gemak maar even van uit dat hij de beste man jarenlang in de zwaarste en grootste competitie prima heeft gefunctioneerd en een reputatie heeft om zwalkende teams weer op de rails te krijgen.

Das waar ook. Bij WBA liep het op een teleurstelling uit. Dan is blijkbaar je hele carriere brandhout (...) Volgens mij is Van Gaal ook wel eens ontslagen, en had Happel bij Sevilla ook geen succes.

Volgens mij waren Happel, Jezek en Boskov ook niet al te goed ingevoerd in de Nederlandse competitie. Laat staan dat ze de taal spraken. Heeft toch niet al te slecht uitgepakt.

Uiteraard zullen er nieuwe spelers komen. Jol heeft dat al lang in kaart gebracht. Deze spelersgroep heeft totaal geen recht van spelen, Wat mij betreft een stuk of 6 blijvend op de tribune. Spelersgroep zou beter moeten kunnen presteren dan dat ze hebben laten zien. Daar komen ze wel achter. Voor Fons gingen ze niet tot het gaatje. Ben er van overtuigd dat deze man heel wat meer respect zal afdwingen. Zegt ook het nodige uiteraard.

En er vanuit gaande dat het schip wordt vlot getrokken, zie ik geen reden om dan nu al op Steijn over te schakelen voor het nieuwe eredivisie seizoen 20/21

Wat een verschrikkelijke stomme vragen van dat TV West. Plaatsvervangende schaamte maakt zich van me meester. Do you know what the haags kwartiertje is? Man man man wat een niveau.

We hebben nu een zware technische staf. Leg daar nu eens het accent op!
Donderdag 2 januari 2020 om 17:11 uur Quote

rd..

Ooievaar schreef:

Ik ook. Ga er vanuit dat er zeker een stuk of 6 Engelsen/Britten zullen komen. Kan de zittende hap vervangen worden. Nu overleven, en gelijk werk maken van een scoutingstaf, en verder je organisatie professionaliseren en stroomlijnen. Dat kan uiteraard heel goed samen gaan. Kan je van de zomer doorschakelen.

Ben er van overtuigd dat Hamdi/UVS goed in kaart heeft gebracht waar moet worden ingegrepen. Z`on beetje overal dus...

Je kan altijd een seizoen hebben dat er een hoop tegen zit. Maar dit is een gevalletje oorzaak en gevolg. Dit had je bijna de kop gekost. Dat zal ze niet nog eens overkomen.
Dat geld en die aantrekkingskracht hebben we niet vrees ik.

6 Engelsen. Voordat je dat op elkaar hebt uitgelijnd als team ben je 8 weken verder. Dan heb je aardig wat wedstrijden gehad die gewonnen MOET hebben.

Ik ben er niet gerust op. Nog steeds niet. Dit kan je echt nog steeds de kop kosten. En dat is niet iets van dit jaar, maar van vele jaren compleet wanbeleid. Een loop hole van telkens een jaar of 10/12, waar we maar niet uit kijken te komen.

Ik geloof best dat Pardew een netwerk heeft. Maar niet dat hij een peloton jongens achter zich heeft staan die fit zijn en direct inzetbaar in een totaal niet draaiend team. Dat zou utopie zijn. Mooi, maar ik wil eerst zien wat er nog meer gaat gebeuren.

Verder: Noa Lang zit tegen de basis van Ajax aan. Die gaat hier zijn kruisbanden niet op het spel zetten. Hij zou wel gek zijn. Kalou zou prima zijn, maar natuurlijk financieel totaal niet haalbaar. Het is nog niet zo gemakkelijk.
Donderdag 26 december 2019 om 13:25 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Opa Bakema, Jelle, oodh, grijze gek, Wallace, adorob, FC Den Haag!, Hotemetoot, Aad, Daily Shorts, bennyboy1960, tmvnstn, Tante Wil, Langebach2, morley, pajam, frans swa, janfcdh, Pauladofan, MD98, Franky, ypenburg070, rijswijk hoekpolder, Erik070, Dennis72, Fido, harryk, daveadodh en 112 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 3
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Crysencio Summerville

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo RKC Waalwijk
2-0
19 januari 2020

Volgende wedstrijd

Logo FC Utrecht Logo ADO Den Haag
24 januari 2020 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 19 - 47
2 AZ 19 - 41
3 Willem II 19 - 36
4 PSV 19 - 35
5 Feyenoord 19 - 34
6 Vitesse 19 - 33
7 FC Utrecht 19 - 30
8 Heerenveen 19 - 28
9 Heracles 19 - 26
10 FC Groningen 19 - 26
11 Sparta R'dam 19 - 23
12 FC Emmen 19 - 21
13 FC Twente 19 - 20
14 Fortuna Sit. 19 - 19
15 PEC Zwolle 19 - 17
16 ADO Den Haag 19 - 16
17 VVV-Venlo 19 - 16
18 RKC Waalwijk 19 - 11