Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 3
Volgende pagina

Een oudere supporter

Na de eerste wedstrijd onder leiding van Fons die we uit tegen GAE met 3-1 verloren, zei hij geschokt te zijn over het niveau van het spel van ADO.
Ik ben sindsdien al over heel wat wedstrijden geschokt.
Zaterdag 28 september 2019 om 19:03 uur Quote

Ooievaar

Tommy schreef:

Joh toen hier begin van het seizoen door mensen gezegd werd dat het wanbeleid was wat den haag deed. Was je negatief een weggooier nep supporter. Weet ik veel wat.

En nu schijnt het toch een beetje te kloppen. Al die over de hill 30ers kunnen het niet belopen. Zijn na 60 min op. Ja en nu ben je de lul.
Kut beleid.
En dan kan je wel de chinezen de schuld geven maar die dekken tenminste nog de tekorten af. Dat ze geen geld in een bodemloze put flikkeren hebben ze nog gelijk in ook.
Onzin. UVS valt weinig te verwijten, die worden trouwens van alles op de mouw gespeld. Met name door die gladjakker van een Manders. UVS staat niet voor de groep, is niet verantwoordelijke voor de spelersportefeuille, tactiek, opstelling, instelling en coaching. Houden wel de club overeind door de tekorten af te dekken, te korten die alleen maar zullen oplopen als er niet meteen drastisch wordt ingegrepen. Anders heb je met de kerst 11 punten. Als je die al haalt.

Als je waarschuwt voor een drama dan wordt je als negatieveling weggezet. Wel apart dat je die figuren nu niet hoort.

Laten we gewoon eerlijk zin. Het was de afgelopen jaren zeer matig, sommige spelers verbloemden een hoop ellende, maar het spel was vaak niet om aan te zien. Dez trainer heeft het niet en krijgt het niet. Jammer. Was een prima voetballer, maar als trainer totaal niet geschikt voor dit niveau. Hem en die TD laten zitten is schreeuwen om degradatie, dan ben je veel en veel duurder uit.

Dus op een nette manier afscheid nemen. Troost me met de geachte dat Jansma en Van Steenis nu binnen boord zijn. Al zullen die - uiteraard - naar buiten toe prediken dat het ontslaan van de trainer geen nut heeft en hij het vertrouwen heeft. Om vervolgens wegens gebrek aan vertrouwen te worden ontslagen.

Zou anders als Jansma Dickie even vragen om te hulp te schieten, die loodst je echt wel naar een veilige plek toe. Deze selectie is toch echt wel beter als wat hij bij Sparta had.
Zaterdag 28 september 2019 om 10:52 uur Quote

Mike

jajoh schreef:

Laat ik t zo zeggen, ik blijf me verbazen hoe slecht het is. En verbaas me dat het dan nog slechter kan..
Er zit totaal geen verbetering in het spel.
Vrijdag 27 september 2019 om 22:47 uur Quote

Advertentie

Ooievaar

Heel simpel redden wat er te redden valt. Per direct Fons en Van As op non-actief zetten.

Deze trainer is brandhout. Spel wordt met de dag slechter. Wellicht kan hij naar FC Houthalen.

TD verdient tonnen maar presteert het zelfs om zonder telefoon in de voorbereiding voor Piet Snot rond te hobbelen. Haalt troep en geeft versleten soldaten als Meijers, Immers en blind paard Beugelsdijk langlopende contracten en haalt niets van waarde terug, en laat zijn beste spelers gratis of ver onder de prijs vertrekken.

Beste man presteert helemaal niets, beide heren zijn hevig verongelijkt dat ze niet worden gevraagd wie er de nieuwe directeur moet worden. Dat dan weer wel.

Selectie is niet bijzonder, maar rechtvaardigt geenszins de rechte lijn naar beneden. Zo wordt je op zijn best 17e.

Volledig te wijten aan de twee pinten uit Leiden. Die lulverhalen over zwaar programma neem ik ook met 17 kg zout. Utrecht thuis, Sparta thuis en Emmen uit moet je 9 punten pakken en bij het ultra slechte Feyenoord had je best kunnen winnen. PSV uit en Ajax thuis zijn zekere nederlagen, de rest ben je kansrijk.

Mits je een elftal de wei instuurt wat conditioneel in orde is, de juiste instelling heeft, en dat gevolgd door een logische opstelling.

Deze trainer komt niet verder dan lulverhalen en stompzinnige excuses. gesteund door zijn maat in het kwaad, die nog minder presteert.
Vrijdag 27 september 2019 om 22:42 uur Quote

Mike

marcellino schreef:

goed uitgelegd.
probleem is dat hier gewoon trouwe voetbal supporters komen die alles door een rose bril zien.
als je gewoon goed naar het elftal kijkt en ook naar groenendijk moet je gewoon constateren dat ado het zeer moeilijk gaat krijgen ,je kan verliezen maar gewoon alle wedstrijden volledig weggespeelt worden is schikbarend.
hoor mensen hier ook zeggen met dit elftal daar kan groenendijk niks aan doen,nou ga het sterker zegen met elke andere trainer die durft te voetballen had je nu middenmoot gestaan.sorry maar het is tijd om te gaan.
Met dit team en de spelers op de bank had je never nooit mogen verliezen. Geen durf of Haagse bluf gezien. Armoedig spel. Geen vertrouwen. Er zit totaal geen lijn in. En nu niet klagen over het gemis aan een creatieve speler want die had ons vandaag ook niet gered. De chemie tussen spelers en trainer lijkt over. Er zal wel een praatsessie gaan komen om de spelers naar buiten toe stil te houden maar ik vraag me af hoelang het duurt voor de spelers gaan morren.
Fons is klaar hier.
Vrijdag 27 september 2019 om 22:17 uur Quote

Max

Max schreef:

Ja, ten onrechte volgens de scheids.
Zo zet je de deur open om alles via de VAR terug te kijken en te corrigeren. Bij twijfel terugkijken en dan geel geven. Of een vrije trap. Daar is dit systeem al helemaal niet voor bedoeld. Ligt het spel nog vaker stil.
Vrijdag 27 september 2019 om 21:24 uur Quote

Ooievaar

wijstaanboven schreef:

De selectie is armoedig kan je een trainer niet verwijten... toen het materiaal er wel was waren de resultaten er ook. Wie had jij vandaag opgesteld dan? Het enige wat ik anders had gedaan is Necid voor Kramer.
Trainer valt zeer veel te verwijten,. Met deze selectie speel je met een normale trainer rond plek 10.

Dit is met afstand de zwakste trainer die er rondloopt. Afgelopen seizoenen werdt het slechte spel verbloemd door de resultaten, door NelK, Jonhson Havenaar en Becker. Ondanks Fons het linkerrijtje gehaald.

Voetbal is hersenloos, ideeƫnloos, waardeloos, inspiratieloos, kortom hopeloos

Volledig te wijten aan Fons en die TD zonder netwerk die niet verder komt dan de ballenbak.

Zou Lex jr nu Emmen aan het scouten zijn?

Fons weg, Van As weg, Lex jr weg van Veen weg.

Vreven, Jol, Johnny van Zweden als commercieel directeur en Corrie Lems als hoofd scouting
Vrijdag 27 september 2019 om 21:16 uur Quote

supporter-noord

Wat mis je toch die Kayathi, zeg. Heb nog geen goeie aanval gezien sinds het doelpunt. Dit is nog erger dan amateurs. Ze kunnen nog niet eens het spel maken na een achterstand.
Vrijdag 27 september 2019 om 20:33 uur Quote

GroenGeelHart070

GreenYellowTheHague schreef:

De Kramer van zijn periode bij ons ja, de Kramer erna totaal niet. Necid deed het niet onverdienstelijk in de voorbereiding en de eerste wedstrijden van het seizoen. Het is gewoon de zoveelste miskleun van de technische staf om Necid te passeren
Met miskleun ben ik het niet eens. Tegen ploegen in het linkerrijtje zullen wij geen moment in balbezit zijn en het spel maken. In de diepte (en meeverdedigend) heb je dan meer aan Kramer.
Tegen de andere ploegen heb je weer meer aan Necid. We zullen iets regelmatiger de bal hebben en dan is juist het sterke aanspeelpunt Necid belangrijk.
Om het scoren denk ik niet dat ze voor elkaar onder doen, als ze beide in vorm zouden zijn.

Wat ik niet eens ben met Van der Laan is dat Kramer meer afhankelijk is van de aanvoer van de flanken. Mijn mening is juist dat Necid daar meer afhankelijk van is
Donderdag 26 september 2019 om 13:03 uur Quote

GroenGeelHart070

Kees schreef:

De dagjesmensen maken het verschil tussen een plek in het linker- of rechterrijtje. Vrijwel in alle opzichten.
Niet alleen de trouwe supporters, maar ook deze dagjesmensen zijn belangrijk. Hoe beter het imago van de club en de supporters wordt, hoe meer mensen geĆÆnteresseerd raken in/fan worden van onze club. Uiteraard is het vertoon van het spel ook belangrijk.
Wij hebben namelijk niet zo`n grote supportersschare in NL dan je zou denken. Van de clubs in de Eredivisie schat ik ons in op plaats 16. Hier valt dus een behoorlijke winst te behalen
Donderdag 26 september 2019 om 12:18 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

rijswijk hoekpolder, langnek, Madmax, Romy070, bimboembam en 35 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 3
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Milan van Ewijk Shaquille Pinas Tom Beugelsdijk

Laatste wedstrijd

Logo PEC Zwolle Logo ADO Den Haag
3-1
20 oktober 2019

Volgende wedstrijd

Logo Vitesse Logo ADO Den Haag
26 oktober 2019 om 19:45 uur
Gelredome, Arnhem

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 10 - 26
2 PSV 10 - 23
3 Vitesse 10 - 23
4 AZ 10 - 20
5 FC Utrecht 10 - 17
6 Heerenveen 10 - 16
7 Willem II 10 - 16
8 Sparta R'dam 10 - 15
9 Heracles 10 - 15
10 Feyenoord 10 - 14
11 FC Groningen 10 - 13
12 FC Twente 10 - 12
13 PEC Zwolle 10 - 10
14 FC Emmen 10 - 10
15 VVV-Venlo 10 - 9
16 ADO Den Haag 10 - 6
17 Fortuna Sit. 10 - 6
18 RKC Waalwijk 10 - 1