Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Kees

Ik zag J. Verhoek gister tijdens de training aan het werk en het viel mer op dat hij fysiek een enorme vooruitgang heeft geboekt. Hij is "bonkig" geworden en dat is voor een spits in ons concept uitstekend.

Ik heb alle vertrouwen in het komend seizoen maar laat niet de verwachtingen tegen RKC te hooggespannen zijn. Tenslotte moeten er zo`n drie spelers ingepast worden.

Tevens valt het me op dat Immers en W. Verhoek hier op de box afgezaagd werden toen bekend werden dat ze wilden vertrekken. Daarentegen krijgt die Rus veel minder over zich heen terwijl hij naar die grafclub vertrekt en volgens mij niet alles volgens de regels heeft gespeeld. Dat spel komt nog wel naar buiten. Geef mij maar Lex en Wesley. Hebben veel meer voor de club betekend en hebben wel degelijk een ADO hart.



0
Donderdag 1 september 2011 om 10:39 uur

Zeo

Transfermarkt is nog niet dood. Er zijn voldoende spelers die op het laatste moment hun contract hebben ontbonden met de clubs omdat ze niet verkocht konden worden en de salaris op de begroting drukte.

Heeft iemand toevallig nog iets gelezen over Alves?

Vind het onbegrijpelijk dat die twee marrokanen serieus geen interesse hebben om voor iets minder ergens anders te gaan voetballen waar ze wel gewaardeerd worden.

Wil ik nog ff toevoegen dat ik het belachelijk vind dat Ruiz naar Fulham gaat en er geen betere clubs concreet zijn geworden.

Over onze Den Haag, ben eerlijk gezegd tevreden met de selectie, maar zoals menigeen al heeft aangegeven is J. Verhoek niet een directe vervanger van Bulykin, althans dat is mijn verwachting.
Denk dat als Verhoek was verkocht, buly al lang bij ons op het veld stond, echter hadden die kutbelgen ons wel uitgekleed met die deal, terwijl ze een Wibra korting hebben gegeven.
0
Donderdag 1 september 2011 om 10:36 uur

Aad

Drama schreef:

Dit is ook niet echt positief

zou jij ook ergens anders voortaan kunnen shouten?
Ik heb geen ongefundeerde kritiek op mijn club en de bestuurders en spelers van die club.

Ik erger mij alleen geel en groen (hoe toepasselijk) aan de eenzijdige verhaaltjes van Marcelino.
0
Donderdag 1 september 2011 om 10:25 uur

los

De balans opmakend vind ik het grootste gemis.. *komt ie dan he*
het vertrek van vd Brom.
Er zijn uiteindelijk maar 2 bepalende spelers vertrokken, waarvan er tenminste voor eentje (derijck) goede vervanging is gekomen.
In de selectie heb ik wel vertrouwen, heb dat alleen een stuk minder in Steijn.
Hopelijk wordt mijn ongelijk snel aangetoond.
0
Donderdag 1 september 2011 om 10:01 uur

BLEISWIJK-1

Max schreef:

De selectie is duidelijk minder geworden. Twee posities verzwakt, spits en centraal achterin en geen enkele positie versterkt.

Maar c`est la vie! Hier was niet aan te ontkomen en de prijs de we moeten betalen voor het incident van vorig jaar. Eigenlijk valt het nog mee dat jongens als Verhoek, Toornstra, Rado en Immers hier nog spelen.

Met Morec en Horvath heeft de club uitstekende vervangers gehaald en (een deel van) het geld van Derijck dus prima geinvesteerd. Voor die zeven ton had je never nooit een gelijkwaardige vervanger kunnen halen.

John Verhoek zal er geen 21 inleggen, maar ik ben het met Steijn eens: We moeten hem niet met Bulykin gaan vergelijken. Ik vind het gewoon echt tof dat we straks twee Haagse broers in de aanval hebben staan. Welke club kan dat zeggen?

Tel daar bij op dat de club met Chery, De Vogel en Tano potentiele groeibriljanten heeft gehaald en we staan er niet eens zo slecht voor.

7e worden we niet. Denk 12 of 13 en het kan zelfs zo zijn dat als de sfeer wordt verpest we 16e eindigen. Maar dat is niet zo gek gezien onze status. Dit geldt eigenlijk voor 10 van de 18 clubs. Waarvan er nog drie zeker voor de onderste plekken spelen.

Vd Kallen cs hebben zich gelukkig niet gek laten maken geen financiele risico`s genomen. Misschien hadden ze niet zo lang op Bulykin moeten gokken en eerder een sterke spits moeten halen.
Max. ik ben het slechts gedeeltelijk met je eens!

Kijk wie er weggegaan zijn. Jongens die gehuurd waren of een gelimiteerde transfersom hadden. Deze jongens zorgen bij ADO ook niet voor een stevig fundament.

We hebben nu wat de nieuwe spelers betreft, de volgende contracten afgesloten:
Cherry contract 2 jaar + 2 optie jaren.
Hocher contract 2 jaar + 1 optie jaar
De Vogel contract 2 jaar + 1 optie jaar
Mulders contract 2 jaar + 1 optie jaar
Luksik contract 2 jaar + 1 optie jaar
Horvath contract 2 jaar + 1 optie jaar
Morec contract 1 jaar
J.Verhoek 1 jaar gehuurd

Daarbij zijn in de loop van het afgelopen jaar de contracten van Immers, Rado en Visser open gebroken en verlengt.

Onze club heeft het afgelopen jaar hele goede zaken gedaan. Als het succes van vorig jaar ons nu `overkomt`, zijn we er veel beter op voorbereid!

Wat ik alleen niet snap is dat jij en andere nu al kunnen zeggen dat J.Verhoek en de nieuwe verdedigers ons zwakker maken t.o.v. wat we hadden. Ze hebben nog geen ene wedstrijd voor ADO gespeeld!!!

0
Donderdag 1 september 2011 om 09:41 uur

Adowoman

Jongens, jongens, jongens... zal ik eens mijn licht erop schijnen? Ik ben sinds kind al ado (toen fc den haag) supportster en was de grootste fan destijds van Ronnie de Roode... heb in de loop der jaren veel gezien en meegemaakt en ik concludeer 1 ding :

De echte mensen met clubliefde die zijn club trouw blijft zijn de (echte) SUPPORTERS!!!! Ik geloof niet dat er veel spelers zijn die hun club altijd trouw blijft of die een club uberhaupt trouw blijft. Het zijn en blijven spelers die toch vaak gaan voor geld en naam van een andere club, hoe fijn ze het ook hadden bij hun cluppie...

Heel rot, heel naar en heel zuur voor bv ons dat een Bulykin en dat een V.d. Brom kozen voor voornamelijk geld maar hebben niet veel spelers voor hen dat ook gedaan?

Feit is, als jij het super naar je zin hebt in een bedrijf en je hebt fijne collega`s en opeens staat er iemand op de stoep en die biedt je het 3dubbele salaris en goeie voorwaarden (of dat blijkt weet je natuurlijk niet), dan kiezen ook velen voor die keus.

Kan je het Bulykin kwalijk nemen? Van de ene kant wel maar ik ben zo dat ik verder kijk en ook al zal hij het vast menen dat hij het super hier had in Den Haag en wilde blijven, het geld lonkt. Hij is 31 en denkt aan zijn toekomst... Gekke is, dat als hij straks op de bank zit, hij verhuurt kan worden in de winter aan clubs????

Slotsom : de enige echte persoon met echte clubliefde is de supporter zelf zoals hier op CADD

Ik ga ervoor met het team dat we nu hebben en ze hebben mijn volledige steun...

Groetjes ADOWOMAN
0
Donderdag 1 september 2011 om 09:36 uur

Advertentie

Haagse Kelt

BLEISWIJK-1 schreef:

Zo een nachtje over geslapen. Bulykin naar Ajax, wat moet je ermee?
Ik ben er voor mij zelf wel uit. Gewoon laten!

Kijk het is heel simpel. Hij heeft puur voor het geld gekozen. Dat weet hij zelf als geen ander. Onze held is gewoon van zijn voetstuk gevallen!

Als hij straks bij Ajax op de bank zit en weer de hele tweede helft mag warm lopen om 10 minuten in te vallen, zal hij echt nog wel eens terug denken aan ADO. Ik zeg het misschien niet zo netjes. Maar hij zal zich bij tijden ook wel de `hoer` van zijn eigen geld voelen!

Vorig jaar is geweest. We gaan nu gewoon verder. We hebben nu twee jongens (J.Verhoek en van Duinen) voorin lopen, die echt uit onze regio komen. En als van Duinen zich uiteindelijk zo door blijft ontwikkelen, dan heb je pas echt goud in handen!!!

We gaan gewoon voor de play-offs!
Helemaal mee eens!

Ben er trots op dat wij gewoon lekker in de ERE meedraaien met het hoogste aantal spelers uit de eigen regio, zelfs een hoger aantal dan menig Jupilerclub en wellicht van het hele Nederlandse betaalde voetbal. Denk zelf dat wij internationaal heel hoog scoren qua `eigen` spelers. Bij een club als ajax (op speciaal verzoek geen ajakkes of jojax hehehe) is de trend anders. Steeds meer spelers van elders halen. Ook een club als Twente is steeds meer een vreemdelingenlegioen. Voor ons als supporter is het toch fantastisch als zo`n Mike van Duinen de 0-3 er schitterend in schiet!
Laten we gewoon achter onze eigen helden gaan staan en voor onze Russische roebelsnuiver hebben we in maart wel weer een leuk spandoek. Ook grote klasse van het bestuur om niet mee te gaan in een idioot salaris voor Bulykin, kan je t.o.v. de andere spelers niet maken en had uiteindelijk allleen maar gezeik opgeleverd. Misschien dat VoH nog voor een salaris dat niet boven ons salarisplafond ligt wil komen ballen en anders gaan we het lekker met onze eigen jongens doen, ik heb er zin in!
0
Donderdag 1 september 2011 om 09:26 uur

Big Marc

Zo, eindelijk rust. 4 punten uit 4 wedstrijden en het `echte seizoen` kan nu beginnen.
Tijd voor iedereen om eens positief alles te benaderen. Kijk waar we vandaan komen en kijk waar we nu staan. We hingen met 1 vinger aan een loszittend uitsteeksel boven een diep ravijn. We staan nu weer op driekwart van de berg en iedereen is bereid verder te klimmen.
We hebben ons tijdens de zomer dik versterkt en we zijn er nog financieel wijzer van geworden ook. De club kan nu zelfs een financieel tegenstootje verdragen. De verdediging zit op slot en waarom zou John Verhoek niet kunnen slagen. Hij speelt nu in de eredivisie en hij heeft de potentie om een goeie eredivisie-spits te worden. In de Jupiler had hij ook Jupiler spelers om zich heen. Nu heeft hij veel meer kwaliteit om zich heen. Denk aan Immers, Chery en Toornstra die hem talloze keren alleen voor de keeper zullen zetten met hun passjes.
Verhoek , met z`n voorzetten op maat die John in kan koppen. De wil om een goede voorzet af te leveren op z`n broer zal nog nooit zo groot geweest zijn bij Wes. De wil om een voorzet van z`n broer erin te lopen of koppen zal nog nooit zo groot geweest zijn bij John.
Dan hebben we bij Dordrecht een spits lopen die gewild was bij vele clubs. Volendam huilde al om zijn vertrek. Tano is dus iemand waar we wat van mogen verwachten. We zijn dus ingedekt. Mocht het toch niet zo lopen met John als dat wij allemaal hopen en Tano schiet de ene na de andere erin bij Dordrecht hebben we na de winterstop alsnog een superspits. Bekijk ff de filmpjes van Morec, maatje van Rado, wat een slager is dat! En opbouwend ook nog eens sterk.

Bij deze hulde voor het beleid wat nu bij ADO gevolgd wordt.
Laten we er alle vertrouwen in hebben. Het komt op zeker goed!!
0
Donderdag 1 september 2011 om 09:25 uur

JB

<FCDH> schreef:

Het is gewoon een ....... streek van 020 dat ze zich tussen de onderhandelingen mengen van ado ze wisten dat wij allang met hem bezig waren en dan dit flikken jodestreken noemen ze dat maar in den haag gaan ze onderuit alleen al door dit kunsje van ze
In Amsterdam hebben ze gewoon een rekensom gemaakt.
Weliswaar met een grote rekenfout erin.

Wat hadden die 6 punten die we tegen ADO hebben laten liggen ons kunnen kosten qua Champions League etc.

Dus denken ze nu: een dikke miljoen voor Bulykin en die 6 punten houden we zelf, die kunnen ons aan het einde van de rit heel goed van pas komen.
Toepassing van het aloude PSV-principe:
if you can`t beat them, buy them.
Zet de beste spelers van de tegenstander desnoods bij jou op de tribune, zolang ze maar niet meer bij die tegenstander op het veld staan.

De grote rekenfout die ze maken, is dat ze helemaal die 6 punten van ADO niet hebben gekocht.

Daarnaast hebben ze binnenkort geen 2 maar 3 zeer ontevreden spelers met miljoenensalarissen in de selectie rondlopen.
0
Donderdag 1 september 2011 om 09:15 uur

Tommy

<FCDH> schreef:

Het is gewoon een ....... streek van 020 dat ze zich tussen de onderhandelingen mengen van ado ze wisten dat wij allang met hem bezig waren en dan dit flikken jodestreken noemen ze dat maar in den haag gaan ze onderuit alleen al door dit kunsje van ze
wie gaat er in op de vraag van ajax?
wie tekent dat contract???

Buly heb geroepen ja ik heb geleerd en je moet niet altijd naar het geld kijken en blabla

hij heb zich gewoon laten verleidden door de poen.
hij heeft er gewoon een mooi toneelstukje van gemaakt.
als ajax niet was gekomen had hij nu hier gespeelt, zelfde geld voor derijck. den haag is gewoon 2e keus voorlopig voor dat soort spelers. en dat is gewoon zo of je er nou tegen kan of niet
0
Donderdag 1 september 2011 om 08:53 uur

Nu online

Alle ballen op Jort, Marcie, Jordy en 157 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24