Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Kees

supporter-noord schreef:

Als je inderdaad al die veranderingen kan doorvoeren, doe je gewoon weer mee voor de playoffs. Leeuwin vind ik best een goeie speler maar niet als laatste man, daar heb je echt specifieke kwaliteiten voor nodig. Kum kan niet voetballen, alleen puur verdedigen, leuk voor de reservebank. Coutinho mist helaas lengte, is nogal wisselvallig.
Heb vanavond eens naar die andere eredivisie ploegen gekeken en wat ik gezien heb is echt niet vrolijk. Brandhout is er niks bij. Zelfs zonder versterkingen zijn we niet zwakker dan Utrecht, Roda, VVV, NAC en RKC, die laatste mag dan wel leuk begonnen zijn maar ik vind het helemaal niks.
Op zicht is laatste man de gemakkelijkste positie in het veld. Je hebt het spel voor je, in de regel nooit een directe tegenstander, voldoende ruimte om een bal aan te nemen en de pass te versturen. Ook kun je je gebrek aan snelheid camoufleren door je goed op te stellen.

Wel heb je voetballend inzicht nodig dat je in de loop der jaren heb moeten vergaren. Vandaar dat je vaak de wat oudere spelers op die plaats ziet.

In de jeugd zie je vaak die nagemaakte jeugdtrainers die enkel op resultaat spelen en hun beste speler laatste man zetten. Leert zo`n jeugdspeler niets van. Gewoon centraal op het middenveld. Daar leer je het meeste. Spel voor je, achter je, links van je en ook nog eens rechts van je. En schakelen maar om de ruimtes klein te houden zodat je ook je techniek bijschaaft.

Ben je dan echt een topper dan mag je naar de nummer tien positie verhuizen om daar verder te leren.
0
Zaterdag 27 augustus 2011 om 23:20 uur

tjapi01

Oke dan maar even mijn favoriete opstelling voor morgen.
Let op Ik ben geen fan van Immers in de spits maar bij gebrek aan beter doe dan maar!

Coutinho
Ammi Kum Supusepa Luksik
Rado Chery Toornstra
Verhoek Immers Vicento

Toelichting: Tegen Graafschap moet je VOL voor de winst gaan met chery en immers heb je 2 doelgerichte spelers in je team verhoek en vicento hebben voldoende ervaring om het de graafschap moeilijk te maken,.

Supusepa omdat ik hem tegen vitesse de beste man vond!!

ALs ammi eventueel moeite met de Ramadan heeft kan leeuwin op zijn plek.

Linksbuiten positie ben ik niet helemaal van overtuigd vond Vogel wel een goede indruk maken maar denk nog niet dat hij er onder deze druk klaar voor is om uit bij de graafschap in de basis te starten vandaar mijn keuze voor vicento.
0
Zaterdag 27 augustus 2011 om 21:29 uur

Marcel

Op alle kritiek op vd kallen cs zit helaas best een kern van waarheid.

Veel te laks gereageerd op contract verlengingen en onvrede van spelers.

Judas vd Brom die begin juni op een interne mail aangeeft dat hij bulykin volgend seizoen niet meer nodig heeft.......................

De technische staf toen en nu die in Immers zijn opvolger ziet............

De onbereikbaarheid van de club in het algemeen...........................

En last but not least de cateraar mirado die zoveel schuld heeft bij oa belastingdienst en pensioenfonds dat ze alle restjes die overal in het stadion staan op maken om nog wat cash flow te veroorzaken.
ADO heeft met deze wijsneuzen 1 pinda en een mannetje met een snorretje een nieuw contract gesloten en hierdoor zijn ze oa hun "sky box" kwijt maar het is een kwestie van tijd voordat dit (weer) misgaat ze hadden na de onderlinge rechtszaak van begin dit jaar gewoon afscheid moeten nemen van dit bedrijf.

En vd Kallen zelf die willens en wetens betaald maar ook factureert aan Ado zoals leasecontracten, beveiliging en wat niet meer.
Deels logisch als je zoveel inbrengt maar wees transparant en denk niet dat je Ado kan leiden als een normaal bedrijf want dat gaat niet in de voetballerij.

Stiekeme hoop op een verassing morgen.......................
0
Zaterdag 27 augustus 2011 om 20:44 uur

tjapi01

Jongens ligt het aan mij of zin jullie allemaal helemaal gek geworden??

Wij hebben dit seizoen 4 wedstrijden in europa gespeeld waarvan wij er 3 gewonnen hebben!

Wij hebben 3 wedstrijden voor de competitie gespeeld te weten groningen uit!! Die heb je nog nooit gewonnen.

Psv thuis die win je ook nooit!

en Vitesse thuis waar je met een zeer incomplete selectie een punt hebt gepakt en zeker kans had op meer.
Let op wij zijn nog niet compleet er moet zeker 1 cv en 1 spits bij.
Zodra we compleet zijn dan komt het vertrouwen terug en gaan wij weer de nodige punten pakken!!

Wat de drie betreft jens,wesley en lex die zijn alledrie met alles bezig behalve met ADO!! Tel daarbij je 2 beste vertrokken spelers op en het is zo gek nog niet dat we pas 1 punt hebben.

Na 31 Augustus is alles anders alle neuzen wijzen dan dezelfde kant op en hopelijk is onze selectie dan ook iets versterkt.

Ik hoor jullie elke spits afkraken die voorbijkomt zelfs avonso Alves is voor veel van jullie niet goed genoeg.

Nou op dit moment is elke spits een aanwinst of het nu Bousabon of bulykin is alles is beter dan wat we nu hebben!!!!!!

Wat Mark van de Kallen betreft vind ik het toch wel apart.
Zonder deze beste man hadden wij nu GEEN ADO DEN HAAG meer gehad.

De man heeeft nog nooit iets verkeerds gedaan ten opzichte van ado en zoals het nu ervoor staat doet hij alles om den haag vooruit te helpen. Contracten van dragende sp[elers zijn op tijd verlengd waardoor ze nu niet zomaar gratis de deur uit kunnen lopen. En tevens laat hij onze spelers niet oor een habbekrats weggaan. Sterker nog hij heeft het gepresteerd om te verdienen aan een trainer.

nee mannen ik denk dat vd Kallen het zo slecht nog niet doet!

Totdat het tegendeel bewezen is verdient hij meer respect!!
0
Zaterdag 27 augustus 2011 om 20:17 uur

Haga

hjfff schreef:

Even iets anders... de wedstrijd van morgen!!

Iemand een opstelling gezien aan de hand van de training?
Ik hoop op Lex in de spits en Chery op het middenveld.
Die gozer speelde maandag met Jong echt goed.

En Chery afgewogen tegen Van Duinen; duidelijk Chery!
Nog niets gezien van/over ons ADO, wel iets over Graafschap betreffende de wedstrijd. van morgen:

-—
De Gelderlander

DOETINCHEM - De Graafschap speelt zondagmiddag thuis tegen ADO Den Haag (aanvang 12.30 uur) met hetzelfde elftal als in het voorgaande duel tegen Excelsior. Aanvaller Sofiane El Hassnaoui staat opnieuw in de basisformatie. Nieuwkomer Nenad Sreckovic ontbreekt nog in de selectie.

Trainer Andries Ulderink zegt wel nagedacht te hebben over wijzigingen. "Omdat een aantal spelers afgelopen maandag bij Jong De Graafschap een goede indruk maakte. Maar ik ben geen trainer die na een of twee wedstrijden de opstelling op de kop zet."

Nenad Sreckovic is nog steeds niet speelgerechtigd. De Servische aanwinst wacht nog op zijn werkvergunning. Rechtsback Muslu Nalbantoglu maakt nog geen deel uit van de selectie, maar is wel weer fit.

Ulderink wil met De Graafschap tegen ADO Den Haag de eerste seizoenszege pakken. "Daarom zullen we vanaf het begin weer snel druk gaan zetten."

Opstelling De Graafschap: Terol; Evers, Wormgoor, Van de Pavert, Fränkel; Rose, Meijer, De Leeuw, Breinburg; Poepon, El Hassnaoui.
0
Zaterdag 27 augustus 2011 om 19:39 uur

Advertentie

Ooievaar

pmc schreef:

Maar nogmaals wat zijn dan de oplossingen?????
Die zijn niet zo ingewikkeld.

Afscheid nemen per direct van van der Kallen. Simpel, dat verwijt ik de gemeente zeer, dat ze de gemeenschap dadelijk weer voor miljoenen laten opdraaien als hij met volle zakken er vandoor gaat.

Echte ADO mensen aan het roer per direct. Namen heb ik reeds eerder genoemd.

Scouting serieus aanpakken, zou dus eerst om te beginnen Loek van Driel terughalen.

Mensen met verstand van zaken op de jeugdopleiding zetten, zou zeker Ling eens polsen om dat op te zetten.

Spelers verkopen is geen ramp, maar dan moet je wel een schaduwlijst hebben. Als je jongens als Toornstra, Verhoek, Immers en Derijck voor vele miljoenen verkoopt dan had ik geput uit de volgende schaduwlijst. Dus niet iedereen maar een aantal dus.

Gentenaar, Ten Rouwelaar, Luickx, Gorter, Wormgoor, Wielaert, Bovenberg, Overtoom, Quansah, Douglas, Everton, Castillon, van der Velden, Platje, George, Koolwijk, van Peppen, Goossens, om maar even een greep te doen naar m.i. prima voetballers die dus geen van allen buitensporig duur zouden zijn. Dus die miljoenen die binnenkomen dus wél investeren in de selectie.

Als trainer zou ik Peter Bosz, Erwin Koeman of Ernie Brands hebben aangesteld. En als TD Ling, Bosz of Vloet, al zou Ling ook een prima directeur zijn en ook bij de jeugd zeer veel goeds kunnen doen.

Merchandise zou ik John van Zweden eens te vragen hoe ze dat bij Swansea doen. Hier is het niveau PEC Zwolle.

Voor de catering eens voor de gein bij Twente kijken, het is maar een tip.

Kost allemaal niet al te veel geld, maar v.d. Kallen zijn belangen liggen niet bij ADO maar bij de BV v.d. Kallen. Kan jij en de halve shoutbox op z`n kop gaan staan, dat laat me koud, timmer ik er hooguit met nog meer enthousiasme op los gooz.

Het zal wel in het belachelijke worden getroffen, ik vind persoonlijk de gang van zaken momenteel belachelijk. We vallen weer eens uit de krant, dat is pas een kwalijke zaak.

En last but not least. De club moet eens gaan commuceren met haar mensen, dit lijkt nergens op. Zo krijg je nooit dat veel meer mensen zich betrokken gaan voelen bij de club. Ga eens bij Twente, Groningen, Heracles, Heerenveen of AZ kijken.

Veel succes morgen, ik hoop op een puntje. Vette bek zeg.






0
Zaterdag 27 augustus 2011 om 19:38 uur

kako

pajam schreef:

nee hoor, realisme mag ook. Inderdaad, we draaien één van de meest succesvolle seizoenen uit onze historie, maar groeien niet als club, niet financieel en ook niet qua toeschouwers.
Wat verwacht je dan dat de club kan doen?

Om te kunnen investeren moet je wel eerst euro`s hebben of moeten we weer langs de Gemeente en smeken om te mogen blijven bestaan?

Er is geen groei en er is nog altijd een tekort, het is kredietcrisis en we verkopen bijna niemand (Op v/d Brom en Derijck na).
We halen tot nu toe een handvol betaalbare spelers uit de Jupiler gehaald.
Als er geld is komen er nog een paar versterkingen en anders niet.

Ik ben zelf een zeikerd eerste klas (kritisch), maar het moet wel reeel zijn. En het is niet reeel om met een lege portomonnee spelers a la VoH, Kezman of Bulykin te halen, helaas.
En de laatste alinea waarin je zegt dat met een lege portemonaie niet te shoppen valt is helemaal juist.

Ik ben echter alleen teleurgesteld in de houding van drie man, te weten Toornstra, Verhoek en Immers. Ik ben ook tevreden dit jaar met pak hem beet plek 13 en weet ook dat vorig jaar niet te realsieren is. Het enige dat ik van de spelers wil is vechten voor de punten en je bek houden als je weg wilt maar nog niets concreets hebt. Vechtlust heb ik nog niet gezien bij Jens, Verhoek komt geen cornervlag voorbij en zie mijn shout van voor de wedstrijd tegen PSV dat hij wel weer een kaart zou pakken, nou dat deed hij en ook nog eens een vooronderzoek tegen hem en Immers heeft zijn liefde verklaard aan Rotterdam. Pff, dan begin je lekker aan het seizoen hoor!
0
Zaterdag 27 augustus 2011 om 18:51 uur

pajam

Haagse Roel schreef:

Ik ben realist pmc.....een club die na een succesvol seizoen nauwelijks 6000 SCC slijt, een van de laagste in de eredivisie, een investeringsfonds voor spelers met rendement : 0 %............en dan zo`n initiatief nemen...tsja dat bedoel ik met een bord voor je kop hebben & popie jopie gedrag .........je mag wat zeggen maar wel alleen positief he

nee hoor, realisme mag ook. Inderdaad, we draaien één van de meest succesvolle seizoenen uit onze historie, maar groeien niet als club, niet financieel en ook niet qua toeschouwers.
Wat verwacht je dan dat de club kan doen?

Om te kunnen investeren moet je wel eerst euro`s hebben of moeten we weer langs de Gemeente en smeken om te mogen blijven bestaan?

Er is geen groei en er is nog altijd een tekort, het is kredietcrisis en we verkopen bijna niemand (Op v/d Brom en Derijck na).
We halen tot nu toe een handvol betaalbare spelers uit de Jupiler gehaald.
Als er geld is komen er nog een paar versterkingen en anders niet.

Ik ben zelf een zeikerd eerste klas (kritisch), maar het moet wel reeel zijn. En het is niet reeel om met een lege portomonnee spelers a la VoH, Kezman of Bulykin te halen, helaas.
0
Zaterdag 27 augustus 2011 om 18:19 uur

pajam

Haagse Roel schreef:

Leuk hoor, Ooievaar afzeiken.....ik kan je vertellen, toen FCDH 7e stond vorig jaar had ie dezelfde kritiek op v.d Kallen...........enige standvastigheid kan hem dan ook niet ontzegd worden.

Ik ben het met zijn kritiek rond Kallen niet eens, prima dat mag. Maar voor het overige kan ik mij wel vinden in zijn betoog.

Al die die popie Jopie`s hier die van geen kritiek willen horen.....Kunnen jullie geen eigen shoutbox maken op die stichting SWSA...........denk erom alleen popie jopie shouts he .........
ik kan ook 10 jaar roepen dat Mourinho een klote trainer is, ben ik standvastig als een betonnen muur, maar heeft die hele standpunt enige nut?

Is v/d Kallen als eigenaar nu overal verantwoordelijk voor? Maakt hij de scoutings lijsten? De opstellingen? Bepaalt hij welke spelers we moeten benaderen? Welke clubs ineens op onze spelers bieden?

Ooievaar denkt zelfs dat v/d Kallen zeggenschap heeft bij VAG, want waarom staat VW niet allang op onze heilige groen gele shirt?

lol of beter; wat een ellende
0
Zaterdag 27 augustus 2011 om 18:10 uur

Haagse Roel

pmc schreef:

Hij mag best kritiek hebben, maar ik heb hem twee keer gevraagd om dan ook de oplossing te geven maar dan hoor ik hem niet meer, en jouw opmerking over SWSA is wel erg goedkoop en kinderachtig.
Ik ben realist pmc.....een club die na een succesvol seizoen nauwelijks 6000 SCC slijt, een van de laagste in de eredivisie, een investeringsfonds voor spelers met rendement : 0 %............en dan zo`n initiatief nemen...tsja dat bedoel ik met een bord voor je kop hebben & popie jopie gedrag .........je mag wat zeggen maar wel alleen positief he

0
Zaterdag 27 augustus 2011 om 18:09 uur

Nu online

Vak_W, Lellow, Franky, Alle ballen op Jort, James, Jap, wiegah070, Eeuwig Den Haag, Marcie en 144 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
20 april 2024 om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 34 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 Jong Ajax 34 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 34 - 29
20 Jong Utrecht 34 - 24