Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 4
Volgende pagina

Langebach2

Als ze consequent zijn dan de nummer 16 en periode kampioenen ook in een grabbelton wie gaat degraderen of promoveert.
Dus kans dat Fortuna ook degradeert.
Woensdag 22 april 2020 om 23:18 uur Quote

Max

Grote vraag is of de rechter zich bevoegd acht. Misschien zegt ie wel dat de KNVB vrij is om de regels te bepalen.

Tweede vraag is of de KNVB zo maar aan de haal kan gaan met een tussenstand als eindstand. De promotie-degradatieregeling wordt toegepast na afloop van de competitie. De competitie wordt nu niet uitgespeeld en is daarmee niet afgelopen (verzin het even ter plekke). Daarnaast moet de KNVB dit dan heel consequent doorvoeren en ook iets met de play-offs voor promotie en degradatie doen. Tot slot hebben ze een precedent geschept met het amateurvoetbal.

KNVB kan niet wijzen naar het grote gat tussen ADO en Fortuna. Daar kan ADO de jaarlijkse eindsprint en het gunstige programma tegenover zetten.
Woensdag 22 april 2020 om 22:27 uur Quote

BLEISWIJK-1

Jacco schreef:

Maar waarom nummer 3 en niet NAC bijvoorbeeld. Die hebben ook een periode titel
Dat is ook een optie. Het gaat erom dat als het er op aankomt loting nog steeds een instrument is. En toevallig werd Fortuna even als voorbeeld genomen.
Woensdag 22 april 2020 om 19:32 uur Quote

BLEISWIJK-1

Bolskie schreef:

Wat word er bedoeld met loten?
Loten of de nummer drie naar de eredivisie mag. En fortuna degradeerd. Of als Fortuna de loting wint, dat zij in de eredivisie mogen blijven.

Zo kan je ook RKC, ADO, de Graafschap en Cambuur in een pot stoppen. En er twee clubs uittrekken die dan eredivisie gaan spelen.
Woensdag 22 april 2020 om 19:01 uur Quote

Advertentie

BLEISWIJK-1

Max schreef:

Als dit in de reglementen staat, is het toch makkelijk op te sporen. Deze staan gewoon openbaar online. Niet ergens in een kluis in de krochten van Zeist. Snap niet dat die radiozender de reglementen er dan niet even heeft bijgepakt.
Net Studio Sport gezien met oud voetballer en jurist Molenaar?

Zelfs loten zou een mogelijkheid kunnen zijn. Heeft hij ook teruggevonden in de regelementen KNVB. Zo zou bijvoorbeeld Fortuna dan ook moeten loten met nummer die keukenkampioen divisie.
Woensdag 22 april 2020 om 18:55 uur Quote

ADODENHAAG

Mike schreef:

Natuurlijk bekijken wij het van onze kant, hoe kunnen we anders, maar de clubs die nog tegen ons moesten spelen hadden toch echt meer kans om de punten te pakken dan wij. En dat baseer ik op het getoonde spel in de laatste wedstrijden. Hoe kut in het ook vind maar ik heb beslist geen kantelpunt gezien.
Is ook zo, maar daar gaat de KNVB niet hun mening op baseren, op het getoonde spel.

Daarbij mag je ook gerust zeggen dat Fortuna en PEC met hun vertoonde spel ook best een divisie lager zouden mogen spelen.
Woensdag 22 april 2020 om 16:17 uur Quote

ADODENHAAG

Wij komen misschien goed weg dat nèt die wedstrijd tegen Fortuna niet was gespeeld. Als je hem had gewonnen had het seizoen echt nog wel open gelegen, maar een punt of zelfs een verlies had gewoon degradatie betekend. Nu heb je toch nog het idee dat dat Fortuna het ook nog wel had kunnen laten varen de laatste 8 duels.
Woensdag 22 april 2020 om 16:11 uur Quote

KR96

rd.. schreef:

De omstandigheden zijn NOOIT gelijk. Ik kan nog 80 voorbeelden noemen waarom het niet eerlijk is. Ploegen die de ene week spelers sparen ivm CL-verplichtingen. AZ die x-aantal wedstrijden op kunstsprieten speelt omdat het dak van hun stadin instort. Windkracht 8 op het Kasteel. Het is nooit gelijk. Daarom ben ik bang dat jouw theorie geen stand houdt en heb je dus ook geen argument, je zal met iets beters moeten komen voor de rechter. Wees maar blij dat je ADO Den Haag niet bent.

Waar ik het over heb is dat de rechter objectief naar de belangen en overwegingen gaat kijken en niet mee zal gaan in theorietjes van eerlijk of niet eerlijk. ADO en KNVB komen met hun verhaal en de rechter beslist.

Je kan zeggen dat ze terecht staan waar ze staan ja, immers er is gespeeld. Hoe het er nu voor staat is een feit. Je kan níet zeggen dat dit ook een afspiegeling van de eindstand zou zijn en dat het redelijk is dit als eindstand te hanteren. De redelijkheid valt niet aan te tonen, dus zal je voldoende aannemelijk moeten maken dat het niet redelijk is om dit als eindstand vast te stellen en de rechter daarvan te overtuigen. Als corona er niet was geweest had je dit probleem nu niet. Nogmaals bijzondere situatie, bijzondere problemen, bijzondere oplossingen en daarom ben ik er niet zeker van dat dit goed afloopt voor ons. Zeker niet als de juristen van de KNVB hier al naar hebben gekeken en met dit voorstel lijken te komen. Word ik niet vrolijk van.

Degene die knopen door gaat hakken is de KNVB en niemand anders. Dat levert stront op. Daarvoor gaan we naar de rechter toe. ADO zal mogelijk met jouw verhaal komen. KNVB met een ander verhaal. Afwachten.
Denk dat in deze wellicht ook het speelschema in het voordeel van ADO werkt. Spelen tegen o.a. Emmen, Fortuna, PEC, Twente en VVV. Dat is plek 12 tot 16, in principe ADO`s directe concurrenten. Lijkt mij niet geheel onaannemelijk dat een advocaat vanuit ADO`s kant hierop zal hameren als zijnde cruciale wedstrijden.
Woensdag 22 april 2020 om 15:58 uur Quote

pajam

kipf schreef:

Wat een gelul allemaal

We staan onderaan hebben er dit seizoen geen klote van gebakken
Iedereen die nu nog praat over manieren om niet te degraderen is niet helemaal realistisch
neem je verlies we spelen gewoon kkd en dat is onze verdiende loon simpel zat.
Vindt het helemaal geen gelul!

ADO Den Haag kan nog 24 punten halen en zou waarschijnlijk aan 15 al voldoende hebben om directe degradatie te voorkomen!
Daarnaast is wellicht waar dat 3/4 van de competitie al gespeeld is, maar niet iedereen heeft tegen dezelfde tegenstanders óf evenveel thuis als uit wedstrijden gespeeld ; allemaal belangrijk, want allemaal van invloed op de (eind)stand.

ADO Den Haag - PEC Zwolle

FC Groningen - ADO Den Haag

VVV - ADO Den Haag

ADO Den Haag - Feyenoord

Willem II - ADO Den Haag

ADO Den Haag - FC Emmen

FC Twente - ADO Den Haag

ADO Den Haag - Fortuna Sittard

Met nog 4 (!!) thuiswedstrijden en 5 wedstrijden tegen rechterrijtje ploegen had ADO Den Haag hele goede mogelijkheden om aan voldoende punten te komen om te handhaven.

Last but not least; statistieken tonen aan dat ADO Den Haag structureel een goede laatste deel van het seizoen speelt en bijna altijd een dramatische opening van het seizoen ; nu mogen we dus onze inhaalrace waar we zo goed in zijn NIET inzetten!

ALS BVO ADO Den Haag een eventuele degradatie vanuit een niet afgeronde seizoen accepteert zijn ze onbekwamer dan ik nu al van ze denk!

Argumenten als "we speelden kut en verdienen het om te degraderen" slaan als een tang op een varken! Met kutvoetbal kan je Wereld Kampioen worden!
Woensdag 22 april 2020 om 12:25 uur Quote

Teeg070

tanker070 schreef:

Als de uitkomst zeker is dat de nummer 17 en 18 niet degraderen dan kan de vlag uit!
Ik hoop dat we erin blijven en dan is het mischien en hopelijk toch nog een beetje goed dat we die spleetogen hebben want clubs als zwolle emmen rkc fortuna twente enz die moeten alemaal met dr begroting naar beneden dus kan je zomaar mee gaan doen tussen plekkie 8 en 11.
Maar ja laten we eerst maar kijke wat ze in zeist gaan beslissen ze kunnen toch niet zomaar zegge dat we degraderen .

Als je erin blijft hoop spelers laten vertrekken en opnieuw beginnen en een paar goeie aankopen doen .

Come on the hague.
Zaterdag 18 april 2020 om 17:34 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

buurmanBrutus, Voodoo070, Kees, FCDHZwoude, Vakc, ADO LAAK, TB, Superjantje, Kleddah, Madmax, GroenGeelHart070, LB, Haagshart, JB96, Jos_Luguber, Fokke Zwart, JerryFC, malle eppie en 52 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 4
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo AZ Logo ADO Den Haag
4-0
7 maart 2020

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15