Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 4
Volgende pagina

Sprinkhaan070

rd.. schreef:

Nou daar kan ik mij zeker in vinden... Een voetballende spits. Graag!
Immers loopt denk ik de meeste meters van iedereen waardoor hij vind ik niet meer in zijn goede spel komt. Ook hij word een dagje ouder. Ik zou hem ook als spits of 10 gebruiken en niet als lopende middevelder.
Maandag 23 september 2019 om 22:46 uur Quote

FC2500

Iemand het nummer van Lorentzen nog?
Ga er bijna naar terug verlangen..

Vond ons tot de 16 prima spelen vandaag vol erop en vastzetten.
AZ kwam ook niet in zijn spel daardoor. Zag ze vorige week tegen Sparta maar als je ze laat voetballen ben je gezien.
Dit was een prima tactiek tot de 16 van hun dan.

Tsja en dan ‘ouwe zieke’ erin en weer eruit. Jongen zal het hopelijk niet expres doen maar dom is het. Begint ook weer bij Bakker die een bal te laconiek wil spelen. Precies de 2 dissonanten die eruit gelaten waren.

Zonde maar van te voren niet gedacht dat we AZ partij konden geven.

Op naar Emmen vrijdag ben er weer bij €13,- kaartje mooier wordt het niet.

Come on the Hague
Zondag 22 september 2019 om 23:01 uur Quote

Advertentie

wijstaanboven

Ooievaar schreef:

Prima keeper, gaan we nog veel plezier aan beleven en die jongen gaat nog punten pakken voor ons. Bilal vond ik op voorhand al nix gezien zijn voorgeschiedenis, maar die kost je punten, dus nooit meer opstellen. Kan je beter met 10 man spelen.

Voor de rest dramatisch slecht, het is het seizoen uitzitten minimaal 3 onder ons zien te houden en dan heel rapido trainer en td vervangen

Welk `licht` geeft hem een tweejarig contract? pure paniekaankoop.
Dramatisch slecht is wel een tikkeltje overdreven , wat we goed deden en wat alles behalve laf was , was het goede jagen en hoog druk zetten waardoor az lastig kon opbouwen en niet in hun spel kwam. De verdediging staat gewoon goed alleen zodra de bal voorin komt creëeren we gewoon niks door gebrek aan kwaliteit en fysieke kracht.
Zondag 22 september 2019 om 22:33 uur Quote

R.E.

Ik snap de tevredenheid van Fons over het spel echt niet. Er is mede door weer eens een te voorzichtige tactiek geen enkele echte kans gecreëerd, dit keer tegen een ploeg die drie dagen eerder in Oost-Europa een zware Europese wedstrijd speelde en die daarom twee basisspelers buiten de ploeg hield. Misschien wilde hij zijn eigen falen hiermee verbloemen, want waar andere trainers punten pakken door slim te wisselen, leveren zijn wissels juist herhaaldelijk (ook vandaag) puntverlies op.
Zondag 22 september 2019 om 20:35 uur Quote

marcellino

Corleone070 schreef:

Dit is de 2de keer dat hij zoiets doet, hoe dom kun je zijn. Er zat een gelijkspel in en dan krijg je zo`n achterlijke actie
Er zit een gelijk spel in ,als je het laatste kwartier ziet zat een gelijk spel er echt niet in.maar goed lekker een man de schuld geven terwijl.zeer veel spelers hebben verzaakt of vond je immers en Kramer zo goed voetballen.deze jongen wil zich gewoon bewijzen en dat doet hij op een verkeerde manier ,je had hem ook helemaal niet in moeten brengen ook al zo een miskleun van groenendijk en dan die jonge wisselen dan begrijp je het echt niet deze jongen kan je nu bij het grofvuil zetten .gelukkig hebben we genoeg spelers.wat een amateurs bij ado
Zondag 22 september 2019 om 18:38 uur Quote

barney0700

GroenGeelHart070 schreef:

Er is denk ik gewoon een spel gespeeld om de hoogst haalbare afkoopsom los te weken. Volgens mij tot tevredenheid van El Khayati en ADO dus de verstandhouding zal prima zijn.
En zonder El K zouden statistisch gezien de afgelopen seizoenen minder rooskleurig zijn geweest dus inderdaad, bied die jongen een mooi afscheid!
Die reactie was volgens mij voor kanon bedoelt waar je op reageert en niet El Khayati. Buiten dat denk ik inderdaad dat het een spel was waar El Khayati echt geen slechte dingen in zijn hoofd had. Ik heb die jongen altijd heel sympathiek gevonden en is altijd als heel eerlijk overgekomen. Dat zie je ook wel aan de manier hoe hij naar ons is gekomen na zijn huurperiode. Denk dat hij toen ook naar zat andere clubs had gekund maar eerst voor het spelletje gekozen heeft bij ons.
Zondag 22 september 2019 om 14:16 uur Quote

GroenGeelHart070

Thehague070 schreef:

Precies die jongen verdient een groots afscheid!!
Er is denk ik gewoon een spel gespeeld om de hoogst haalbare afkoopsom los te weken. Volgens mij tot tevredenheid van El Khayati en ADO dus de verstandhouding zal prima zijn.
En zonder El K zouden statistisch gezien de afgelopen seizoenen minder rooskleurig zijn geweest dus inderdaad, bied die jongen een mooi afscheid!
Zondag 22 september 2019 om 13:58 uur Quote

Ooievaar

barney0700 schreef:

22/09/2019 ADO Den Haag AZ - 0 punten
27/09/2019 FC Emmen ADO Den Haag - 0 punten, zoals altijd verneuken die wedstrijden.
06/10/2019 ADO Den Haag Ajax - 0 punten
20/10/2019 PEC Zwolle ADO Den Haag - 1 punt
26/10/2019 Vitesse ADO Den Haag - 0 punten
31/10/2019 Fortuna Sittard ADO Den Haag 3 punten

Denk als je de volgende 6 wedstrijden 4 punten pakt je blij mag wezen.
Drie onder ons zien te houden.

Dan Van As niet verlengen en Fons afkopen.
Zij zijn goeddeels verantwoordelijk voor het samenstellen van de selectie, of beter gezegd de zwakte hiervan, en het abominabele spel, is natuurlijk een gotspe dat full-profs pas conditioneel op stoom komen als er al een aantal wedstrijden zijn gespeeld.

Het mantra dat er geen geld is dat ken ik onderhand wel. Geen geld door geen beleid, dat is het hele eiereneten. Zo blijf je in een vicieuze cirkel ronddraaien. Volgens mij hebben ze in Almelo een lagere begroting dan de onze maar wel een goede scouting en kijk eens naar Willem II met Van Geel en Piet de Visser als adviseur. Dat ze éénmalig mazzel hebben gehad met Frenkie de Jong heeft daar weinig mee te maken. Hier gaan de opbrengsten, naar ik vrees niet al te veel, gelijk het tekort in. Tekort wat ontstaat omdat er niet de juiste mensen zitten op de vitale posities.

Maar waarvan ik goede hoop heb dat dit komend seizoen wordt opgelost onder leiding van Van Steenis en Jansma, die Hamdi zullen sturen en hem daardoor uit de wind zullen houden.

Ter afsluiting:
Beste Ton,

Jij en ik zij het nooit met elkaar eens, maar dat is in dit verband absoluut niet relevant. Enig relativeren is met echt niet vreemd.
Het is maar voetbal joh...

Ben geschrokken van je persoonlijk relaas. Ik wist niet dat je zo ziek was.
Ik wens je veel kracht, steun, wijsheid en een volledige genezing toe (...)

Al het goede,

Ooievaar

P.S. Al hoop ik dat we het nog minimaal roerend met elkaar eens mogen zijn. Dat houdt in dat je er bent en dat het de club goed gaat.
Zondag 22 september 2019 om 11:46 uur Quote

Barend

Kees schreef:

Helaas ben ik ervaringsdeskundige. Wel heb ik recent een enorm geschil met een ziekenhuis in de regio "gewonnen". Heeft een half jaar geduurd waarbij ik radio, TV, De Telegraaf, tweede kamerfractie van een partij, NZA en nog vele andere media heb ingeschakeld. Dankzij de druk van iedereen (publicaties, uitzendingen etc.) is het me gelukt in het belang van zo`n 50 patiënten. Maar vrolijk word je er niet van en je bent er tientallen uren aan kwijt.

Terug naar het voetbal. Morgen verwacht ik een mooie pot, veel doelpunten en een gelijkspel.
Gefeliciteerd! Misschien kun je met je kennis anderen verder helpen.

Tja morgen. Ik verwacht dat ADO zich zal willen revancheren, na het belabberde spel van vorige week. Ook Groenendijk heeft een duidelijk signaal gegeven. AZ, met de wedstrijd tegen Belgrado nog in de benen, zou te doen moeten zijn. Maar dan moeten ze wel tot de bodem willen gaan. En dat tot en met de laatste minuut!
Ik gok op winst!
Zaterdag 21 september 2019 om 13:57 uur Quote

Ooievaar

daveadodh schreef:

https://twitter.com/SuleyOzturk/status/1173679005217841154?s=19 voor de liefhebber. Norwich die Manchester City helemaal weg spelen. prachtig om te zien dat het dus WEL gewoon kan, als je maar vaak genoeg erop traint en ook niet bang bent voor de tegenstander. Misschien kan Fons dit een keer laten zien..
Jeetje wat mooi zeg, hogeschool voetbal. Nee, dat zie je onder angsthaas Fons niet. Die heeft werkelijk helemaal niemand beter gemaakt. Triest maar waar.

Die heeft het met droge ogen over de spelhervatting. Wat een afbraakvoetbal.
Zou het in hem opkomen om AZ agressief af te jagen? die hebben een zware pot in de benen bij die Joegoslaven in Belgrado.

Als je AZ het spel op hun dooie gemak laat maken lopen ze zo naar 0-4
Dinsdag 17 september 2019 om 00:09 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

GreenYellowTheHague, langnek, Haagshart, ADO070FC en 46 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 4
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Milan van Ewijk Shaquille Pinas Tom Beugelsdijk

Laatste wedstrijd

Logo PEC Zwolle Logo ADO Den Haag
3-1
20 oktober 2019

Volgende wedstrijd

Logo Vitesse Logo ADO Den Haag
26 oktober 2019 om 19:45 uur
Gelredome, Arnhem

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 10 - 26
2 PSV 10 - 23
3 Vitesse 10 - 23
4 AZ 10 - 20
5 FC Utrecht 10 - 17
6 Heerenveen 10 - 16
7 Willem II 10 - 16
8 Sparta R'dam 10 - 15
9 Heracles 10 - 15
10 Feyenoord 10 - 14
11 FC Groningen 10 - 13
12 FC Twente 10 - 12
13 PEC Zwolle 10 - 10
14 FC Emmen 10 - 10
15 VVV-Venlo 10 - 9
16 ADO Den Haag 10 - 6
17 Fortuna Sit. 10 - 6
18 RKC Waalwijk 10 - 1