Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 409
Volgende pagina

Meric .... meer iets

Voorheen zat ik steeds te verwachten wanneer Meric in het veld kwam. Dan gebeurde er altijd iets. Snelheid in de ploeg, continue dreiging en op de helft van de tegenstander voetballen. Nou heb ik die Haagse Turk een hele wedstrijd zien voetballen. Nou snap ik pas dat AW hem voorheen niet in de basis liet starten. Eenzijdige balbenadering, zeer voorspelbaar en daardoor door de tegenstander eenvoudig af te stoppen. Beste Meer iets, luister wat meer naar je trainer. Zorg voor de variatie, wissel pingelen af met combinaties aangaan. Temporiseer je spel en kijk wat verder dan die paar m2 die voor je ligt. Als je daar voor open staat kunnen we straks de hele wedstrijd van je genieten i.p.v. alleen de laatste 20 minuten. Der Rudy
Zondag 14 december 2008 om 10:27 uur Quote

dehaagsehyena00

Kees schreef:


Ik meen het echt serieus. Die zenuwen komen nu al. Ik ben al tevreden met een ongelooflijke baggerpot als ze maar punten pakken.
Ik wil goed spel zien,daar kom k voor;)
En als je goed speelt komen de doelpunten vanzelf en komen die punten ook wel;)

Woensdag 10 december 2008 om 20:58 uur Quote

Advertentie

Den Haag For Life

Meriç: "Dit heb ik aan mezelf te danken"
Hursut Meriç is tevreden over zijn eigen spel bij ADO Den Haag. De aanvaller moet het onder trainer André Wetzel vooral doen met invalbeurten, maar stond tegen NAC Breda voor de tweede keer dit seizoen in de basis.

In Breda deed Meriç het niet onverdienstelijk. Hij bezorgde zijn directe tegenstander Patrick Mtiliga een lastige middag in de wedstrijd die met 4-0 werd gewonnen van ADO Den Haag. Een doelpunt voor de Amsterdammer zelf bleef uit. Desalniettemin kon hij terugkijken op een goed optreden.

De kans die hij van Wetzel kreeg tegen NAC lijkt hij dus met beide handen aan te pakken. "Ik ben op de goede weg", vindt ook Meriç. "Dat ik nu speel heb ik aan mezelf te danken, het is fijn dat mijn trainingsarbeid wordt beloond."

Het contract van de dribbelaar loopt nog door tot de zomer van 2009. "Volgende maand worden de onderhandelingen met de club gestart over een nieuw contract", besluit Meriç in Sportweek.
Maandag 8 december 2008 om 21:08 uur Quote

marcellino

Den Haag For Life schreef:

Ik schrijf dat ik Soltani beter vond en dat Meric in vergelijking met hem niet veel bracht. Ik schrijf niet dat ik hem slecht vond.
wat bracht hij meer dan dreiging ,maar gaat het daar alleen om dan als jij het voetbal volgt moet je ook weten dat mitiliga bij veel goals betrokken is,meric heeft gezorgd dat hij bijna niet op kon komen,soltani stond tegen een speler die niet de snelheid heeft om over soltani heen te gaan en is verdedigend ook niet sterk (was hij wel maar wordt ook ouder)het spel draait niet alleen om de spits maar om het hele elftal.

Maandag 8 december 2008 om 13:27 uur Quote

<FCDH>

ADO bezorgt NAC nieuwe afgang


BREDA - Een week na het 4-0-verlies bij Sparta ging NAC Breda opnieuw met dezelfde cijfers onderuit. ADO Den Haag was in Breda te sterk na een serie van zeven nederlagen op rij. De zege van ADO was hooglijk verdiend.


Richard Knopper scoorde twee keer tegen NAC. Foto:
Bij ADO stond Rick Hoogendorp voor het eerst sinds de vorige competitie in de basis. Hij was eindelijk volledig hersteld van een hernia. De wisselingen verzwakten NAC en versterkten ADO. Dit bleek al in de eerste helft. Het spel van de nummer 3 in de eredivisie was tot de rust onthutsend zwak. Nummer 15 dicteerde de wedstrijd. NAC moest de meeste tijd terug naar de eigen helft. Er was in de eerste helft ook maar één ploeg die kansen kreeg, ADO. Bij de eerste was het gelijk raak. Hoogendorp kopte in de 9e minuut een snedige voorzet van Karim Soltani onhoudbaar binnen, 0-1.

In de 18e minuut was het bijna 0-2 door Richard Knopper met een halve volley op aangeven van Hursut Meric. Doelman Jelle ten Rouwelaar kreeg er nog net een hand tussen. In de 21e minuut kopte Hoogendorp rakelings naast bij een vrije trap van Yuri Cornelisse. NAC was alleen - een beetje - gevaarlijk met een afstandsschot van Donny Gorter.

ADO vergrootte de voorsprong. In de 69e minuut rondde Knopper een voorzet van Cornelisse bekwaam af. Daarmee was het duel beslist. In de 80e minuut deed Knopper het nog eens dunnetjes over. Zijn eerste schot werd nog tegen gehouden door Ten Rouwelaar. De rebound verdween hoog in de kruising, 0-3. NAC was totaal ontredderd in de slotfase en zag in de 85e inuut Soltani nog voor 0-4 zorgen met een houdbaar schot in de hoek.

Zondag 7 december 2008 om 17:13 uur Quote

comeonthehague

fcdh sassem schreef:

meric ben ik met je eens. immers is een hardwerkende middenvelder die voetballend kwaliteit tekort komt voor de eredivisie en absoluut geen spits. pique deed het heel goed als linksback tot zijn blessure dus die moet gewoon weer spelen. bosschaart deed het goed he als linksback tegen vitesse. werd helemaal gek gespeeld door jenner het leek wel alsof hij er niet stond. bosschaart is te traag en staat vaak verkeerd opgesteld. knopper moet inderdaad achter de spitsen spelen. verhoek moet lekker bij haaglandia gaan voetballen al twijfel ik of hij daar in het eerste komt. schwiebbe is een zelfde type als immers alleen is wetzel helemaal geil van lex dus voorlopig geen schwiebbe. de meersman zou ik wel eens wat van willen zien al is het wel duidelijk dat onze andre geen vertrouwen in hem heeft
Beste vriend, als jij Immers en Schwiebbe met elkaar vergelijkt dan snap je het spelletje voetbal niet. Immers is een type Dirk Kuijt, die met trekken en sleuren en wedstrijd naar een voldoende speelt voor zichzelf. Daarbij komt dat hij redelijk kop sterk is en daarom best goed ballen kan afmaken of verlengen. Schwiebbe was vorig jaar de meest stabiele factor bij Den Haag. Ook bij Vloet stond hij de eerste 7 wedstrijden ofzo ernaast. De eerste punten werden toen pas gepakt toen hij op het middenveld verscheen. Ik weet dat hij geen opvallende speler is, maar ik weet ook dat er meerdere basisspelers van ADO behoefte hebben aan een Schwiebbe in het veld. Daarbij denk ik ook nog dat hij een stuk verder is dan vorig seizoen en het spel steeds meer naar zijn hand kan zetten.

Pique deed het inderdaad goed en kun je zeker gewoon weer opstellen, hoewel ik het Bosschaart over een heel seizoen gezien ook niet heel slecht vind doen op linksback. Je opmerking over Verhoek vind ik er één om in een plakboek te plakken. Geweldig. Ben ik helemaal met je eens! 

Mijn opstelling zou zijn:
Zwinkels,
Ammi, Horvath, Kum, Pique,
Knopper, Schwiebbe, De Meersman,
Meric, Immers, Cornelisse
Donderdag 4 december 2008 om 11:15 uur Quote

<FCDH>

Ahmed Ammi: `Volhouden en niet in paniek raken`
Gepost door alaindh op 2008-12-01 19:26:02


In de rubriek `Na het weekend` blikt Haaglanden Voetbal nog even terug met Ahmed Ammi op de wedstrijd van zaterdagavond, waarin ADO Den Haag nipt onderuit ging tegen FC Twente.Tekst: Rob Blankenstein

Foto: Bert TielemansEen 1-2 nederlaag, maar de achterhoede van ADO heeft het zaterdagavond - behoudens bij de 1-2 - heel behoorlijk gedaan!`Klopt, redelijk alleen wij moeten op een gegeven moment ook meer naar voren verdedigen. Maar het is wel de kracht van Twente om gelijk aan te vallen en daar hebben zij ook de snelheid voor. Dus je moet altijd alert blijven en dat deden wij goed, totdat de 1-2 valt. Dan krijg je een steekbal en dan zijn wij even niet scherp en dat mag natuurlijk nooit gebeuren. Dat is gewoon een fout.`Jullie speelden tegen een erg sterk Twente met heel veel voetballend vermogen. Het was aan jullie keeper te danken, dat ADO Den Haag zolang in de race bleef!`Absoluut. Hij heeft het heel goed gedaan. In de eerste dertig, vijfendertig minuten hebben wij het gewoon goed gedaan, maar op een gegeven moment komen zij drie keer voor ons doel. Op dat moment waren wij even zwak, maar zoals ik al zei, dat mag niet gebeuren, dat soort momenten moeten ook uit ons spel.`Wat heeft jullie trainer in de rust gezegd?`Zoals ik zei, die vijfendertig minuten dat wij het goed gedaan hebben en de opdracht voor de tweede helft was simpel: gewoon vol erop, want wij stonden toch met 1-0 achter en het was een kwestie van alles of niets. Dat hebben wij ook laten zien na de rust.`Je komt op 1-1 en dan denk je van wellicht gaat ADO Den Haag nog een puntje pakken, maar die illusie hield maar vier minuten stand!`Als je op dat moment op buitenspel gaat spelen, wat eigenlijk helemaal niet nodig was en dat begrijp ik nu nog steeds niet, dan krijg je hem toch om de oren en. Dat doet gewoon heel veel pijn.`Een zevende opeenvolgende nederlaag. Het wordt met name mentaal steeds moeilijker om dat te kunnen verwerken!`Absoluut, wij werken nu van wedstrijd naar wedstrijd en daar hopen wij toch een keer punten te pakken. Zaterdag had je een goede stap kunnen zetten tegen Twente en het was natuurlijk jammer dat na die 1-1, die 1-2 toch zo snel viel.`Zondag naar NAC Breda. Voor jou toch zeker bekend terrein!`Ik weet wel hoe zij spelen en wat hun kwaliteiten zijn. Ze hebben veel nieuwe spelers, zondag dik klop gehad, daar moeten wij gebruik van proberen te maken.`

Maandag 1 december 2008 om 20:53 uur Quote

MarcelVANAF NU ABOM !

Alle Ballen Op MERICDe enige met dreiging in zijn spel !

Maandag 1 december 2008 om 10:30 uur Quote

Kees


WIE HELPT MIJ ??????

Mijn huwelijk staat op het spel. Ik heb gisteravond verteld dat ik bij ADO was met een kort verslag van de wedstrijd.

Nu zag ik zojuist de nabeschouwing van Wetzel via www.adofans.nl en als mijn vrouw dat ziet gelooft ze noooooooooooooooooooooooooit dat ik bij ADO was.

We moeten met zijn allen een goed verhaal verzinnen waar we gister wel waren.
Zondag 30 november 2008 om 12:15 uur Quote

jajoh

Mitchel schreef:

Inderdaad zielig. Een paar maanden geleden liep iedereen hier met een harde paal in de broek te zeggen dat die Wetzel top was.

De middelen zijn er niet en het elftal is niet top. De `ervaren krachten` brengen te weinig rust in het spel en er wordt te weinig gevoetbald. Het eerste divisie spelletje moet eruit en dat lukt niet in een korte tijd. Heb geduld, blijf positief en stop met zaniken.
Zielig? Wetzel was een paar maanden geleden inderdaad goed bezig, dus logisch dat iedereen tevreden was!! Nu heeft hij echter zichzelf met de week ongeloofwaardiger gemaakt door het onzinverhaal over Milic (een spits voor 4 ton per jaar halen en dan beweren dat hij misschien over anderhalf jaar op niveau is!!??), door spelers op te stellen, Immers/Verhoek/Resodihardjo/Zwinkels, waar je nu al 7 wedstrijden op rij mee hebt verloren, Ons supporters openlijk af te vallen in de media en hierdoor de aandacht afleiden van de slechte resultaten en gisteren na de wedstrijd zakte m`n broek echt van m`n reet toen hij doodleuk beweerde dat het een goede wedstrijd was!! De eerste helft zouden we Twente uit hun spel gehaald hebben....Hij vergeet daarbij te zeggen dat we geen kans hebben gekregen/gecreeerd en dat het gewoon weer een baggerwedstrijd was met een taktiek die helemaal nergens over ging! De ervaren spelers waar jullie het over hebben kunnen niet opeens niet meer voetballen, maar worden kapot gemaakt door Wetzel zelf. Knopper speelt opeens niet meer op z`n eigen plek. Carraciolo staat al weken op een eiland en krijgt niet 1 normale bal aangespeeld, elke uittrap van Zwinkels is automatisch balverlies en hij keept en timed gewwon slecht, door Waterman geen kans te geven maak je die ook kapot en ga zo maar ff door.  geduld hebben en positief blijven is voor een heleboel geen probleem, maar word wel erg lastig als we zien dat de trainer zelf geen idee heeft waar hij mee bezig is!!!!
Zondag 30 november 2008 om 10:03 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

JerryFC, pwr, T3, Nees, Peter87, Tommy, ado-oke, CrazieD, guru, Tante Wil, LeoH, FC2500, Sprinkhaan070, Erik070, Franky, LeeuwenkuylF, GroenGeelHart070, edgar, Jurriƫn, Madmax en 38 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 409
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo AZ Logo ADO Den Haag
4-0
7 maart 2020

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15