Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 409
Volgende pagina

Frans

De reacties bij het stadion zijn momenteel hetzelfde
als het spel van onze helden : BERUSTING !!!

Nog kleine groepjes supporters die zich nog nooit
zo beroerd en genaait voelden als nu.

Ik denk dat we maandag (degenen die de moed nog
hebben) allemaal moeten blijven staan en op een nog nader in te vullen manier ons misgenoegen kenbaar moeten maken.

Wat ik vanavond gezien heb tart alles.
Ik schaam me diep om supporter te zijn van dit
stel prutsers wat maar aan mag blijven modderen.
Neem uit nijd die k.t mobiel niet meer op, om weer
te horen : hoe kan dat nou, slecht he? etc etc etc

Ik denk dat alleen de supporters/fans ermee zitten
want die vorstelijk betaalde egotrippers snappen
nog niet voor 10% wat wij voelen en doormaken.

Ik wil van alles, ben onrustig, kwaad etc - etc.
Terwijl wij ons druk maken gaan de heren morgen
weer frivool tennisvoetbal of een rondo`tje doen
op de training........pfff pfff.
Vrijdag 14 september 2007 om 23:28 uur Quote

Mr. FC DEN HAAG

POSITIEF NIEUWS:

Nederland - Bulgarije: 2-0

Dan is het weekend niet helemaal verloren,
zou het misschien komen omdat Oranje in ons
eigen Aadmansveld Stadion getraind zou hebben?
Nouja in iedergeval kon het getoonde spel mij wel
bekoren en nou maar hopen dat ze niet tegen
Albanië de boot in gaan!
Zondag 9 september 2007 om 14:00 uur Quote

Advertentie

Mr. FC DEN HAAG

Bron: www.fcupdate.nl 08 september 2007

Geplaagde Vloet: "Het voetbal is gewoon niet goed"

Op de website van ADO Den Haag blijft men positief. "We zijn nog steeds ongeslagen in eigen stadion en thuis hebben we nog nooit verloren van Emmen", valt te lezen in het verslag van de teleurstellend verlopen thuiswedstrijd tegen Emmen (2-2). Dat is een wel heel positieve benadering van een gelijkspel in eigen huis tegen een laagvlieger in de Jupiler League. Feit is echter dat ADO dit seizoen zwaar teleurstelt, met een voorlopige zestiende positie.

ADO Den Haag, de gedoodverfde favoriet voor de titel, won slechts één van haar eerste zes wedstrijden. Drie anderen eindigden in een gelijkspel en tweemaal werd er verloren. Met zes punten uit zes duels bungelt de ambitieuze club uit de Hofstad in de onderste regioenen van de Jupiler League. De dus baalt coach Wiljan Vloet.

De coach erkent dat het ver beneden peil is, wat zijn team tot dusver laat zien. "We hebben gewoon veel te weinig punten, maar het voetbal is ook niet goed", is de duidelijke taal van de coach. "Het probleem is elke week hetzelfde: achterin willen we mooi voetballen, als dat eigenlijk niet kan. Dat zag je in de wedstrijd tegen Emmen ook. Daarmee brengen we onszelf altijd in de problemen."

"We komen gewoon niet in ons spel", vervolgt de coach tegen ADO TV. "Maar het mag duidelijk zijn dat we helemaal niet tevreden zijn na zes wedstrijden. Met dit materiaal moeten we meer kunnen brengen. We hebben veel te weinig punten."

Mr. FC DEN HAAG: Je kan ook stellen dat de trainer niet de juiste man is om dit
ongemotiveerde zooitje zowel fysiek als mentaal aan het voetballen te krijgen.
Hij moet nu zwaar draconische (keiharde) maatregelen nemen anders is het echt een aflopende zaak. Helaas krijg ik nu toch gelijk!
Het eerste wat hij zou kunnen doen is Virgilio Teixeira zijn aanvoerdersband laten inleveren als teken dat hij het niet eens is met wat zijn team-captain de afgelopen 6 wedstrijden in het veld heeft laten zien en kan opbrengen.
Ook bepaalde vedetten zullen eraan moeten geloven/sneuvelen voor het 2e team, misschien zijn deze jonge kerels nog wel te porren om hun longen uit het lijf te lopen en voor de eer te strijden!!!
Zaterdag 8 september 2007 om 17:01 uur Quote

KKH - kalekophagenees

JaJa, het was weer toppie tegen Emmen! Eindelijk vinden we het net door Rankoniets, alleen was het onze! 2 penalty`s van Bossche zo zo! Verleden jaar liep die man ons verschrikkelijk te naaien in de eredivisie.

Gewonnen door gelijk spel? Nee gewoon verloren.

We kunnen alleen scoren he Ricky als er niemand in de weg staat! Tempo? Het enigste tempo wat ze kunnen is waar ze hun neus in snuiten.

De nieuwe Algemeen Directeur moet eens met de nieuwe Raad van Commisarissen om de tafel gaan zitten en alle contracten open breken!

Niks geen clausules erin maar er prestatie contracten ervan maken. Presteer je niet geld eraf, blijf je kut voetballen dan opgerot en tot ziens!

Want we hadden beter aan het eind van vorig seizoen de hele ploeg op non actief kunnen zetten en met een nieuw elftal kunnen beginnen!

Trouwens haal heel turkyenspoor maar naar Fc Den Haag,  ze voetballen tenminste en ze voelen zich heus wel thuis in Den Haag.

Weg met voetballers zonder hart voor de club, portemonee spelers op ged, in de picture spelers opknopen. 

We willen alleen spelers die er voor gaan, die niet naar een tegenslag met hun kop gaan hangen maar er gelijk 100% tegen aan gaan beuken! Hart voor de club en Geelgroen bloed in de aderen!

Wij hadden een eerbetoon voor Martin, wat op het veld liep niet!

Hierbij sluit ik me aan bij het actie comité Red FC Den Haag van de ondergang.

Niet goed schiks dan maar kwaadschiks.....

Allemaal de uit wedstrijd tegen dordrecht negeren, 29 euro is te gek voor 30 minuten verderop. Kaartje kost 9 euro voor thuis bij hun dus sowieso kan er 10 euro vanaf! Trouwens waar is die korting per bus gebleven? Zeker de clubkas in gegaan!

Zaterdag 8 september 2007 om 15:06 uur Quote

Lydia

<FCDH> schreef:

vloet op tv west gister deze spelers tonen geen hart voor de club dat is schandalig nou als vloet zoal praat over de spelers?
...dan brengt dat weer onrust???
Ik hoop dat hij ze goed aanpakt en dat het resultaat heeft in het spel.
Wel gaat het bestuur veranderen...
Maandag 3 september 2007 om 12:23 uur Quote

Lydia

Vincent64 schreef:

Welkom in de jupiler league!
Waar alles en iedereen van elkaar kan winnen.
Als je favoriet voor de titel bent graaft de tegenstander zich in en wacht op een kans. Dan is het dus wel de bedoeling dat wij het spel maken. Als je dan ook alleen maar rond gaat tikken en wacht op een kans duurt het wel heeeel erg lang eer je scoort.
je moet er gewoon vanaf minuut 1 vol in!
5 punten uit 5, genoeg om niet te degraderen (als je eredivisie speelt) ,maar zo wordt je geen kampioen! triest
Ik heb er gewoon geen woorden voor....
De spelers hebben de verantwoording in en tijdens het spel. Triest, heel triest.
Zondag 2 september 2007 om 19:32 uur Quote

Vincent64

Haagse Roel schreef:

Zker Vincent, als jij nou eens een DAAD wil stellen dan ga je ook niet......as vrijdag ......Snap je nou echt niet dat er meer aan de hand is binnen de club dan gewoon weer een nederlaag tegen de nummer LAATST van de Jupiler...........
Helaas roel, steun door dik en dun weet je wel?
Heb vrijdag middagdienst (15:30 - 23;30) en heb deze al geruild met een collega om erbij te kunnen zijn.
Er is zeker meer aan de hand. Spelers die 3 jaar lang tegen degradatie speelde moeten nu ineens als favoriet het spel maken. Dat vraagt om een omschakeling die ze blijkbaar nog niet beseffen. en waarom zouden ze ook, zijn toch aan het afbouwen met zijn alle.
Zondag 2 september 2007 om 17:29 uur Quote

Vincent64

Welkom in de jupiler league!
Waar alles en iedereen van elkaar kan winnen.
Als je favoriet voor de titel bent graaft de tegenstander zich in en wacht op een kans. Dan is het dus wel de bedoeling dat wij het spel maken. Als je dan ook alleen maar rond gaat tikken en wacht op een kans duurt het wel heeeel erg lang eer je scoort.
je moet er gewoon vanaf minuut 1 vol in!
5 punten uit 5, genoeg om niet te degraderen (als je eredivisie speelt) ,maar zo wordt je geen kampioen! triest
Zondag 2 september 2007 om 16:32 uur Quote

Richard

<FCDH> schreef:

volgens adofans is piet de zoete afgetreden uit het bestuur
Martin Jol kan op weg naar Den Haag

www.voetbalonline.nl, 1 september 2007 19:10 - Het bestuur van Tottenham Hotspur kan, na het 3-3 gelijke spel thuis tegen stadsgenoot Fulham, haast niet anders meer dan met coach Martin Jol om de tafel gaan zitten en de afvloeiingsregeling afkaarten. Eerder deze week had men de Hagenaar twee wedstrijden de kans gegeven zich (en de ploeg) te revancheren, maar in het eerste de beste duel ging het al mis. Aanvankelijk zag het er overigens nog goed uit voor de thuisploeg. Na een 2-0 voorsprong door goals van Kaboul (10) en Berbatov (28) werd het vlak voor rust toch nog 2-1 door een goal van Dempsey in de 42ste minuut. Na de rust leken de Spurs echter op rozen te zitten toen Bale in de 66ste minuut zijn ploeg op een comfortabele 3-1 voorsprong zette. Maar toen sloeg het ongeluk voor Jol toe en werd het, door doelpunten van Smertin (77) en Kamara (90) alsnog 3-3. Na alle investeringen staat Jol met zijn Spurs nu 17de plaats aan de onderkant van de ranglijst. Dat wordt vergaderen.
Zaterdag 1 september 2007 om 19:38 uur Quote

ikke

Vincent64 schreef:

In goed tijden waren er 26.000 man.
Die zijn door al deze wantoestanden uiteindelijk weg gebleven.  Ik weet zeker dat als ADO afrekend met dit verleden en deze "randdebielen" zoals jij ze noemt de mensen wel weer terug willen komen.
Ik denk dat de club uiteindelijk beter af is .
Nog even over dat ik ze (en mezelf ook) geen randdebielen noem, maar dat de club ons wel zo beschouwt (was eens een uitspraak van JvR die de supporters van Midden-Noord zo noemde)
Dat er zo weinig mensen in vergelijking met  de `goede tijden` r komen ligt denk ik aan het uitstekende spel van onze sterspelers waar we al tijden mee opgezadeld worden door Jansen & Co. En het malle gedrag van het bestuur.
Er zijn nu al zat mensen die niet eens het stadion in willen door dat zelfde bestuur. Veel geld neertellen als klant en als uitschot behandeld worden.
Woensdag 29 augustus 2007 om 18:13 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Momenteel geen shouters online en 50 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 409
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Crysencio Summerville

Laatste wedstrijd

Logo Fortuna Sittard Logo ADO Den Haag
1-0
9 november 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
23 november 2019 om 20:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 13 - 35
2 AZ 13 - 29
3 PSV 13 - 24
4 FC Utrecht 13 - 23
5 Vitesse 13 - 23
6 Willem II 13 - 22
7 Heracles 13 - 21
8 Heerenveen 13 - 21
9 FC Groningen 13 - 20
10 Feyenoord 13 - 20
11 FC Twente 13 - 18
12 Sparta R'dam 13 - 16
13 FC Emmen 13 - 13
14 Fortuna Sit. 13 - 12
15 ADO Den Haag 13 - 10
16 PEC Zwolle 13 - 10
17 VVV-Venlo 13 - 9
18 RKC Waalwijk 13 - 4