Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 410
Volgende pagina

Mitchel

Vincent schreef:

pinda, rijstplukker, haal die bami uit je ogen..
Kunnen we ook nog iets normaals over wetzel zeggen?
jesus wat kinderachtig zielig.
Inderdaad zielig. Een paar maanden geleden liep iedereen hier met een harde paal in de broek te zeggen dat die Wetzel top was.

De middelen zijn er niet en het elftal is niet top. De `ervaren krachten` brengen te weinig rust in het spel en er wordt te weinig gevoetbald. Het eerste divisie spelletje moet eruit en dat lukt niet in een korte tijd. Heb geduld, blijf positief en stop met zaniken.
Zondag 30 november 2008 om 07:39 uur Quote

Advertentie

rienie

FCdh SASSEM, goed (en leuk) gezegd. Vooral die uitspraak van Wetzel dat ``we in de 1e helft het spel goed ontregelt hebben, en we de 2e helft aan de bal beter waren dan Twente``. Het is ongelofelijk maar hij (wetzel) zei het echt. Die schoten vlak naast, over en met geluk tegen Zwinkels aan waren niet meer te tellen!! Als het 0-4 staat in de 1e helft hebben we geen pepernoot te vertellen! Overigens kunnen we ons waarschijnlijk gaan opmaken voor het ontslag van deze slechte trainer. Als je namelijk de wedstrijd gezien hebt, en de trainer gooit er met een stalen smoelwerk zulke woorden uit, dan weet ie dat het eigenlijk over en uit is. Nou, dan maar gelijk een nieuwe trainer aanstellen, want over het algemeen zijn deze leugenaars heel snel weg! (behalve die in Alkmaar dan). Dus Wetzel, helaas maar FC Den Haag moet door, en in de eredivisie blijven!  
Zondag 30 november 2008 om 01:53 uur Quote

fcdh sassem

Andre Wetzel is een toptrainer. Hij heeft geweldige aankopen gedaan. Hij speelt altijd super aanvallend met veel haagse bluf zoals de supporters dit graag zien. Hij stuurt altijd het beste team het veld in en tactisch is het altijd picobello voor elkaar. Zijn opstellingen en wissels zijn altijd logisch en dus voor iedereen te begrijpen. Wij mogen onze handen dichtknijpen met deze topper. Andre bedankt voor de fijne avond ik heb weer genoten. Oke we hebben weliswaar verloren maar zoals jij terecht bij studio sport aangaf hebben we het spel van twente de eerste helft goed ontregeld en vlgs jou waren we de tweede helft aan de bal ook beter dan twente en daar gaat het om in het voetbal. Winnen  is helemaal niet belangrijk.
Zaterdag 29 november 2008 om 23:50 uur Quote

JD

Realist schreef:

Wat nog het ergste is , Het veldspel van DH is werkelijk niet om aan te zien, bal in de ploeg houden, leuke combinaties, goeie passes, positiespel, de bal het werk laten doen, niets van dit alles, vind het kut om te zeggen maar we spelen gewoon heel slecht !!!!
Net Wetzel op TV gehoord. Hij was tevreden met het onregelen van het positiespel van Twente.
Ik weet het niet André, maar haal die bamislierten eens uit je ogen! Weet je welk spel werd ontregeld? Dat van je eigen elftal. Er waren meer terugspeelballen dan ballen naar voren. Wat een kansloos spelletje. En heb je die Bosschaart zien sloffen? Wat een zak aardappelen is dat zeg! Die komt niet eens meer mee in de Jupiler. Misschien iets voor Scheveningen. Dan liever Schwiebe. Knoppertje wordt ook niet goed gebruikt. Komt zo niet uit de verf. Maar blijf maar lekker stumperen. Zo staan we met de winterstop stijf onderaan. En dan?
Zaterdag 29 november 2008 om 23:17 uur Quote

DH

haha schreef:

Kan je niet lezen? Hij moest meer VERDEDIGEN, waardoor hij niet zijn eigen spel kon spelen. Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.
Dat moet elke speler bij ons. We spelen nog altijd degradatievoetbal. En Elia verzuimde die taak te volbrengen. Hij liep achter de aanvaller aan, maar deed verder niks. Daar ging zijn energie en het leverde niks op. Hij kon ons spel gewoon niet spelen en kwam bij ons niet uit de verf.

pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Maandag 24 november 2008 om 13:31 uur Quote

haha

DH schreef:

Fantastisch doelpunt inderdaad omdat hij hem scoort tegen Ajax. Voor de rest vind ik zes doelpunten in drie seizoenen erg weinig voor een aanvaller.

Kan je niet lezen? Hij moest meer VERDEDIGEN, waardoor hij niet zijn eigen spel kon spelen. Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.
Maandag 24 november 2008 om 13:27 uur Quote

marcellino

Nabeschouwing Feyenoord - FC Den Haag
Geschreven door Pat HCF
Vandaag de wedstrijd tegen Feyenoord. Den Haag weet zich deze wedstrijd gesteund door 1600 Hagenezen. Ammi is geschorst en wordt vervangen door Tillema en Caracciolo vervangt Meric die weer trouw door Wetzel op de bank is gezet. Hoogendorp en Bosschaart zitten op de tribune ?????
Den Haag heeft al 5 wedstrijden geen punt behaald en Feyenoord heeft in de laatste 3 wedstrijden 7 punten gepakt.
Als Den Haag tegen Feyenoord speelt, zijn dat traditiegetrouw leuke wedstrijden, dus gingen we er maar eens goed voor zitten.
De wedstrijd begint met 1 minuut stilte en stil was het, muisstil !!!
Den Haag speelt vanaf de aftrap met 9 man achter de bal en Caracciolo als meest vooruit geschoven pion.
Feyenoord heeft daardoor het meeste balbezit en Den Haag kan niets anders dan zich beperken tot verdedigen.
Na 10 minuten komt er een lange bal van Kum achter de Feyenoord defensie bij Caracciolo, die haalt meteen uit en Timmer laat de bal los en Knopper kan de 1-0 intikken.
YEAAAAAAAH 1-0 COME ON THE HAGUE !!!
Vanuit ons vak klinkt "WE ZIJN NIET BANG VOOR ROTTERDAM"
Maar de vreugde is van korte duur.
Den Haag blijft volledig ingezakt rond de eigen 16 meter voetballen.
Na een kwartier houdt Bahia de bal in op rechts en geeft voor, hier staat Makaay bij de 2e paal die beter timed dan Kum en de 1-1 inkopt.
Het spelbeeld blijft hetzeflfde, Den Haag ingezakt en Feyenoord dat voetbalt.
In de 25ste minuut kan het zomaar 1-2 staan als er weer een lange bal gegeven wordt achter de verdediging van Feyenoord door Immers, Caracciolo kan aannemen ff op de bal zitten ff pissen etc etc zoveel tijd heeft hij, maar wat doet hij, hij neemt de bal in een keer en raakt hem helemaal verkeerd KANS VERPRUTST en DE kans op 1-2 naar de klote.
Den Haag speelt afwachtend en centraal achterin zit het potdicht, waardoor Feyenoord het via de zijkanten zoekt en Hese toch wel een beetje zoek gespeeld wordt door Wijnaldum.
Aanvallend komt Den Haag totaal niet in het spel voor, als de 2 buitenste mensen Immers en Verhoek de bal hebben, is dat rond de middenlijn en Caracciolo staat alleen voorin op een eiland en als hij de bal eens krijgt om vast te houden is hij hem bijna iedere keer kwijt.
DUS DEN HAAG KOMT NOOIT ONDER DE DRUK VAN FEYENOORD VANDAAN !!
Wat er eigenlijk al de hele tijd aan zat te komen gebeurt in de 41ste minuut.
Verhoek verspeelt de bal aan Tiendallie, die in z`n eentje meteen doorstoomt naar de achterlijn en de bal terugtrekt op Makaay die snoeihard uithaalt, Zwinkels kan de bal niet klemmen en laat los waardoor Fer van dichbij kan intikken...2-1.
Het is rust pffff...
De 2e helft zijn er 2 wissels bij Den Haag.
Resordihadjo vervangt Caracciolo en Soltani Verhoek.
Knopper gaat in de spits en Resordihadjo neemt zijn positie over op het middenveld.
De 2e helft was in mijn ogen echt een drama op een grote kans van Horvath na in de 65ste minuut.
Volledig kansloos en ik wil er gewoon niets over schrijven.
Een paar vragen aan André Wetzel kunnen geen kwaad:
1. André je heb gezegd dat we Feyenoord op z`n Haags tegemoet zouden treden!`. Nou ik weet niet wat jij hieronder verstaat, maar ik wil wel ff kwijt wat IK daar onder versta.
Een FC Den Haag dat vanaf de 1ste minuut zijn tegenstander opjaagt, een FC Den Haag dat voor iedere meter knokt , passie, strijd, schuim op die bekken etc. etc., DAT is op z`n HAAGS.
HET GRAS OP WILLEN VRETEN !
En niet met zijn allen voor de eigen 16 meter hangen en hopen op een sneaky countertje.
2. Waarom wordt er de 2e helft niet met een echte spits gespeeld?
Waarom zit Hoogendorp op de tribune en kan MILIC dan helemaal niet voetballen, een dure jongen die jij gekocht hebt???
3. Waarom wordt Meric na een mindere wedstrijd meteen weer naar de bank verwezen???
4. Waarom heb je Hese niet in bescherming genomen en hem gewisseld aangezien hij dol werd gespeeld door Wijnaldum. Alle doelpunten zijn over rechts gegaan bij Feyenoord!
5.En waarom heb je het elftal zo kakkerig laten voetballen !! Je had 1600 man achter de ploeg staan !!
Verliezen kan...en zeker bij Feyenoord, maar de manier waarop was echt een drama !!!
En Andre, las ik in de Kuip een spandoek met de tekst `GUESS WHO IS GOING BACK.`?
Laat het gvd niet waar zijn en laat onze jongens echt op zijn HAAGS spelen !!
Want vandaag hobbelden we er maar een beetje achteraan...HAAGS ONWAARDIG !!
Maar ja of je deze vragen onder ogen krijgt betwijfel ik, aangezien je hebt aangegeven geen sites te lezen.
Maar ik mail ze zeker naar je toe!
Gegroet, een aangeslagen Media Manager. 

deze tekst van hcf gehaald beter kan het niet vertaald worden.
Zondag 23 november 2008 om 18:47 uur Quote

Mr. FC DEN HAAG

Delft schreef:

Net terug uit de kuip. Was er op uitnodiging van een kennis. Ben dus niet met de trein mee geweest. Zat er met mijn zoon. Gisteren had ik een slecht humeur dat klopt. Vanmorgen ging het wel weer maar nou baal ik weer als een stekker van Ado. Wat speelden ze angstig. Begin viel wel mee kwamen ze op een gelukkige manier voor. Daarna was het niks ballen inspelen naar lege ruimtes of naar een Feyenoorder. Soltani bakte er niks van maar eigenlijk kan ik geen goede speler opnoemen vandaag.  
Ja dit had ik ook echt niet verwacht, op zijn minst een gelijk spel.
Maar dit team is geen schim meer van wat het begin dit seizoen geweest was!
Zondag 23 november 2008 om 16:16 uur Quote

Aad

Niet naar de Kuip vandaag (ik was uitgenodigd, skybox en buffet) maar met griep in bed.
Niet vanwege de uitslag maar meer nog vanwege het vertoonde spel heb er nu ook een andere griep in.
Er werd, zeker de eerste helft, aandoenlijk hard gewerkt maar iedere veroverde bal werd direct weer ingeleverd. Niemand die een bal fatsoenlijk kan aannemen. Niemand die een bal over een afstand van 20 meter fatsoenlijk kan passen. En niemand die met een individuele actie een tegenstander kan uitspelen. (Die was er wel maar bleef op de bank.)
Wetzel doet het niet best maar ook hij is afhankelijk van de spelers en die waren op 2 of 3 na eredivisie-onwaardig.
Ik weet het: Wetzel koos ze zelf uit. Maar niet alleen Wetzel maar velen in deze box hadden van de spelers die we (ook ik) nu kraken meer verwacht.
Als het dit seizoen nog goed (15e plek of hoger) komt zal ik zielsgelukkig zijn. Maar voorlopig heb ik hele bange voorgevoelens.
Zondag 23 november 2008 om 15:33 uur Quote

sint nicolaas

De liefde voor ado is bij de sint ontstaan sinds savreeda bij den haag onder contract heeft gestaan.
In Spanje kwam de kleine Alberto vaak bij de sint op bezoek hij woonde er immers om de hoek.
Sint is met Alberto een paar keer in het zuiderpark geweest en kwam tot de conclusie daar is het een groot feest.
Zo als die supporters tekeer gaan dat is pas echt oke dat maakt sint zelfs in madrid niet mee. Zodra ik met mijn stoomboot in de haven arriveer, wil ik maar 1 ding weten wanneer speelt ado weer.
Van Piet hoorde ik op zaterdag avond tegen willem 2 daar speelt die homo van demouge mee. Ik ging met mijn pieten naar het stadion toe en van wat ik daar zag werd ik gelijk een beetje moe.
Er speelde bij den haag geen echte centrumspits mee en de sint vind dit verre van oke. Waar is die lange Milic gebleven die zou toch iedere verdediging moeten laten beven. Het zou toch niet zo zijn dat Wetzel zijn duurste aankoop nu al heeft afgeschreven hij heeft hem immers een salaris van 4 ton moeten geven.
Neem dan Soltani die ook door Wetzel werd gehaald. De sint heeft nog nooit zo van een aankoop gebaald. Deze man speelt nog geen lantaarnpaal voorbij, nee van dit soort spelers wordt de sint niet blij.
Carraciolo heeft de eerste 2 wedstrijden mooie dingen laten zien. Kan die wel voetballen dan, misschien? Sint geeft het voordeel van de twijfel aan fabio en hoopt dat hij er veel gaat scoren dat sowieso.
Gelukkig stond Meric wel vanaf het begin op het veld. Die meric zorg voor het nodige voetbalgeweld. Met zijn acties en gehol draait hij iedere tegenstander helemaal dol. Sint is een fan van de Haagse Turk net als de boys van Midden Noord die allemaal vinden dat hij in de basis hoort.
Maar trainer Wetzel zet liever Wesley Verhoek in de ploeg. Hij krijgt van Wesley maar geen genoeg. Al zou hij de komende wedstrijden weer zo dramatisch slecht presteren ik verwacht niet dat trainer Wetzel hem ooit gaat passeren. Zijn optreden tegen heerenveen koste ons een punt maar tegen fortuna was hem gewoon weer een basisplaats gegund. Wesley kan misschien heel hard rennen maar Sint kan maar niet aan zijn manier van voetballen wennen.
Sint zag zaterdag wel weer een nieuw Haags talent, K ai van Hese wat is die goed die vent. Een felle back met aanvallende kwaliteiten dat ziet de sint nou graag .z’on speler hoort bij FC Den Haag.
Ook Kum speelde niet verkeerd. De sint is behoorlijk van Cristian gecharmeerd. Dat Kum staat voor harde tackles en schitterende slidings is een feit daarnaast gaat hij iedere wedstrijd voorop in de strijd.
Keeper Zwinkels vind de Sint over het algemeen goed al is het wel zo dat hij het bij hoge voorzetten wat minder doet. Maar hij heeft geweldige reflexen en reddingen verricht deze man, vandaar dat Sint vind dat hij keepen kan.
De roep om Waterman vind Sint dan ook niet terecht want Boy is erg onzeker dat bleek weer voor de beker.
Ook Horvath doet het verdedigend goed al vind Sint wel dat het opbouwen van hem beter moet. Daarentegen laat hij zich niet snel foppen en kan bovendien ook nog geweldig koppen.
Neem dan aankoop Piqué door een blessure deed hij helaas niet mee. Dat hij van Roti houdt kon je goed aan hem zien want hij was veel te zwaar minimaal een kilootje of tien. In de wedstrijden heeft hij het echter goed gedaan hij heeft zijn tegenstander geen enkele keer laten gaan. Iets wat we van Bosschaart niet zijn gewend die werd tegen vitesse constant door Jenner voorbij gerend.
Ammi speelde weer als rechtsback tegen willem 2 en over Ammi is de sint best tevree. Sint houdt zijn hart vast bij blessures van deze man want dan speelt El Moussaoui en die bakt er helemaal niets van.
Op het middenveld speelt immers lex met de ooievaar op zijn rug brengt hij de haagse vechtersmentaliteit in het Aad mansveldstadion terug. Voor de inzet krijgt hij altijd een tien maar echt goed voetbal heeft hij nog zelden laten zien.
Dan hebben we nog Reso waar veel over wordt gezeurd die jongen heeft het zwaar want hij wordt van de hoofdklasse zo de eredivisie in gepleurd. Reso en Lex lopen wel altijd te bikkelen maar moeten zich voetballend nog verder gaan ontwikkelen.
Ranko is in de ogen van de sint een echte haagse held. Wat hij vorig seizoen voor de club heeft gedaan heb ik in heel Spanje rondverteld. Ondanks de dood van zijn vader besloot hij de belangrijkste wedstrijd voor den haag te spelen. Hiermee heeft hij niet alleen het hart van de sint gestolen maar dat van velen.
Dan hebben we nog die ondeugende jongen die af en toe zijn knoppen laat zien hij heet richard en speelt met rugnummer tien. Richard speelt met heel veel lol want hij heeft dankzij wetzel een vrije rol. Soms komt er een schitterende pass van zijn schoen maar ook Richard speelt nog geen constant seizoen. Yuri Cornellise is misschien niet zo snel maar brengt wel diepgang in het haagse spel.
Dan heeft Wetzel nog Kaya en de Meersman gehaald. Met deze aankopen heeft de trainer wederom gefaald. Dat zij tekort komen voor de eredivisie kon je vooraf weten daar hoef je geen Sint Nicolaas voor te heten.
Het vertoonde voetbal was niet echt puik maar van de catering krijgt de sint pas echt pijn in zijn buik. De koffie was helemaal koud en daar gaat het gelijk al fout. Dat die Lonny niet kan koken is inmiddels een feit van zijn warme maaltijd ging de sint gelijk aan de scheit. Dat viel voor de sint niet mee heel de wedstrijd aan de diaree. Dat is geen toeval of pech die Lonny moet zo snel mogelijk weg. Misschien kan hij samen met Wetzel een indische toko beginnen dan zullen wij waarschijnlijk weer eens een wedstrijd winnen. Of Wetzel ga met cateraar Lonny hand in hand als de nieuwe blue diamonds door het hele land. Want over Wetzel kan de sint erg kort zijn hij ziet hem niet erg graag langs de haagse zijlijn. Met Wetzel bereiken wij nooit de top.Want zijn opstelling, aankoopbeleid en wissels slaan nergens op. Dan zijn kritiek op het haagse publiek dit soort zaken maakt de sint echt ziek. Om de aandacht af te leiden van zijn eigen falen ging hij ineens het Haagse publiek erbij halen. Wetzel kom nou niet aan midden noord, dat moet je gewoon niet flikken want de sint vind die gasten gewoon Kickuh. Pas maar op Andre want ook al draag je altijd een mooi pak ook jij kan met mij mee in de zak.
Het slopen van stoeltjes vindt de sint absoluut niet cool en jullie weten precies wat ik daarmee bedoel. Sint heeft echter alles in zijn grote rode boek genoteerd en ik zal ervoor zorgen dat de slopers een lesje wordt geleerd. Een spreekkoortje en wat intimidatie vind ook de sint erbij horen al vond ik het wel jammer dat de voor homo uitgemaakte Frank demouge wist te scoren. Vorige week was dat ook al zo met kaloe die werd ontvangen met het bananenlied en een luidkeels boeh . Kaloe heeft nog nooit zo hard gelopen en wij moesten dit met een tegengoal bekopen. Misschien moeten jullie voortaan je eigen spitsen voor homo’s uitmaken zodat ook zij wat vaker het net weten te raken.
Het liefste jongetje vind de Sint Mark van de Kallen want zonder Mark was de club ons al vorig seizoen ontvallen. Mark je bent een fantastische ondernemer met een hart van geel en groen. Sint en piet stoppen dit jaar wat extra pepernoten in je schoen. Nou volgende week gaat sint met 1599 andere fans naar Feyenoord toe en als we daar niet winnen geef ik heel de selectie met de roe. Zoals jullie vroeger al zongen wie wordt er in de kuip vermoord Feyenoord Feyenoord
Donderdag 20 november 2008 om 20:04 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

iDaan, Peter87, pwr, jbdh, koossie, Tante Wil, Dappere dodo, guru, Taki, T3, LeoH, Franky, Madmax, FC2500, Sprinkhaan070, ruudje en 42 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 410
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo AZ Logo ADO Den Haag
4-0
7 maart 2020

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15