Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 412
Volgende pagina

willem

Lekker he blijven verdedigen, laf spel.....

Adelaar wegwezen........
Zaterdag 16 september 2006 om 11:09 uur Quote

fcdh

Wat een laf spel weer, dit is toch geen haags vechtvoetbal?????????????
Vrijdag 15 september 2006 om 23:09 uur Quote

Haagse Roel

Je hoort het Willem zeggen: deze spelers presteren onder hun nivo, Mols, Kolk, Knopper , Tininho  spelen stukken slechter  dan pakweg een half jaar geleden.

Den Haag moet gewoon met dit materiaal vol op de aanval spelen. PRECIES !!!!!

Weer die laffe vogel die het spel verneukt.

Vrijdag 15 september 2006 om 21:13 uur Quote

Midden-Oost

JP schreef:

Dombo Saavedra!!!!!!! jammer dat je zo over hem denkt, terwijl dit een van de betere en constante voetballers bij Den Haag is.
Inderdaag constant maar constant roeien en weg-is-weg-spel. Ballen blind wegkoppen kan iedereen, gaat erom dat je een bal ook plaatst zodat niet binnen 30 seconden die bal weer bij ons de 16 mtr wordt ingebracht. Saavreda is top tegen types Kuyt maar een drama tegen een behendige spits. Tevens is de opbouw van Alberto ook zeer zwak. Tegenstanders hebben dat allang in de gaten en laten Alberto nu de opbouw verzorgen.

Ik zou voor Marta gaan die is verdedigend ook niet top maar heeft wel een goede inspeelpas.
Donderdag 14 september 2006 om 15:04 uur Quote

Advertentie

fc hageneez

kan iemand mij vertellen wat het nut van 2 trainers op de bank is?want adelaar is wel hoofdtrainer maar je gaat mij niet vertellen dat lex zichzelf als een loopjongen van adelaar ziet?kan het niet zo zijn dat frans wil aanvallen en lex iets meer wil verdedigen en dat daarom het er nooit uitkomt in het spel?zou het daarom niet beter zijn als er maar 1 trainer is?
Woensdag 13 september 2006 om 19:38 uur Quote

Jericho

Adelaarfobie....??

Ben jij nou helemaal van de pot gebonjourd flapdrol..

Met je fobie, die gast is wel verantwoordelijk voor t meest dramatische spel van D-H (in verhouding tot de selectie) van de afgelopen 20 jaar. Zoveel kwaliteit tot je beschikking en dan dit...Jij kan lekker door de stront zakken adelaar-apologist. Bij de eerstvolgende Zuid-bestorming wil ik jou hem zien beschermen mongool...als je staat voor wat je zegt dan..
Woensdag 13 september 2006 om 00:00 uur Quote

man

jongens hoe lang discusseren we al met elkaar over het spel en wat we zien, de trainer enz...  al 2 seizoen lang en 3 wedstrijden nu.... sluit de ogen niet voor de werkelijkheid,    geen  positieve lijn in te bespeuren geen  vreugde geen zelfvertrouwen .. ga zo maar door .

Dus trek je conclusie maar.

gr m                        den haag forever

Maandag 11 september 2006 om 13:43 uur Quote

haagie

Veel gefrusteerde reacties waren er, gisteren na de ontluisterende 2-0 nederlaag in eigen huis tegen NAC Breda. ADO verloor kansloos en is als enige ploeg na drie speelronden nog zonder punten.

"We speelden te haastig, maakten daardoor te veel fouten", verwoordde middenvelder Tininho het probleem. Ook kreten als: "Wij waren nergens goed vandaag", en, "In deze wedstrijd is er ondermaats gepresteerd, niemand stak er bovenuit", waren veel gehoorde kreten in het Zuiderpark.

Ook Midden-Noord was ontevreden over het matige spel van ADO. De woede werd vooral afgereageerd op coach Frans Adelaar. "Ik begrijp de teleurstelling wel. Ze moeten hun ongelijk op iemand richten. Beter op mij dan op de ploeg", reageerde de trainer op het voorval.

"Zo`n snelle tegentreffer, dan speel je een counterploeg als NAC in de kaart. Het tempo lag wel hoog, maar we gingen te gretig op jacht naar de gelijkmaker. Daardoor waren we in de eerste helft te onzurgvuldig in de opbouw en was vaak de organisatie zoek", analyseerde Adelaar verder. 

snappen jullie het nog?? tempo hoog whahahaha
wegwezuh liever NU as morgen


Zaterdag 9 september 2006 om 16:54 uur Quote

Rep

Wat een schande was het gisteren weer.
Onze spelers waren drama. Ze deden hun best, maar er zat geen enkele lijn in het spel. en dan vier persoonlijke fouten... alsof ze nergens van leerden.

Die NAC-spelers zijn trouwens ook een stel irritante kutventjes zeg. Het lijtk wel of die van suiker zijn gemaakt.
Zaterdag 9 september 2006 om 10:31 uur Quote

Ooievaar

Aan het materiaal ligt het niet, al vind ik de voorhoede veel te licht. Jongens als Elia, Verhoek - al speelden die vanavond niet- Kolk is een 1e divisie voetballer. Maar met spelers als Bosschaart, Vreven, Mols, DeVries, Knopper, Bodde en De Lorge en Postma moet je toch meer kunnen bereiken dan degradatie voetbal, want dat gaan we weer spelen. Nee, het licht puur aan de trainer, dat is voor mij zo klaar als een klontje. We spelen zonder idee, zonder overtuiging, zonder finesse, en zeker zonder de ons zo kenmerkende haagsche bluf. De oplossing is simpel. Adelaar moet uitfladderen, want dit is het 3e seizoen op rij dat het spel en de resutaten peren is. Lex voor de groep, dan zien we in ieder geval aanvallend voetbal, en laat het bestuur van Hanegem aanstellen alleen dan krabbelen we weer op. Des te langer Frans blijft, des te langer we op zero points blijven staan. De man had het niet, heeft het niet en krijgt het niet.
Zaterdag 9 september 2006 om 00:46 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

LeoH, jeffcdh, FC Jeff, langepino, Kaos, Red, Rob2002, ''Haagse Tsaar'', adorob, Aad, Jordy, Pauladofan, kipf, Edwin, gillah, iDaan, Don, Madmax, Petah, pwr, Tante Wil, john 147, JerryFC, ado_denhaag070, Max, Bollie74, Dennis72, Jelle, patje29, Brian, Peter87, Haagse Nol, frans swa, jamesjones, ypenburg070, daveadodh, LeeuwenkuylF, poemba, hagenees abroad en 1 gast

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 412
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 16:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -