Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 412
Volgende pagina

komt goed

Utrecht twijfelt over overname Boussaboun
FC Utrecht is nog niet voldoende overtuigd van de kwaliteiten van Ali Boussaboun. De Marokkaan heeft de technische staf nog niet dermate laten zien de Domstedelingen sterker te maken.

Afgelopen winterstop stapte Boussaboun over van Feyenoord naar Utrecht, ware het niet op huurbasis. Hierbij bedong Utreg een optie tot koop met een lage transfersom. De volksclub is er echter nog niet zeker van of deze optie ook wordt gelicht. Mocht er geen verbetering komen in het spel van de aanvaller, dan keert hij terug naar Rotterdam-Zuid.

Ondertussen probeert Utrecht voormalig-Feyenoorder Robin Nelisse te lozen. De aanvaller haalt al jaren niet het gewenste niveau en mag vertrekken. Als mogelijke vervanger wordt Vitesse-spits Mads Junker genoemd.

dag zo is dit niks voor ONS 
Donderdag 5 april 2007 om 05:35 uur Quote

Lydia

Tony S. schreef:

Dus?!  moeten we t bestuur die al 11 jaar aan t k.u.t.violen zijn nog maar ff 10 jaar de tijd geven straks helemaal geen steek verder zijn. Je wilt t toch zakelijk net als Lydia? nou dan doen we t zakelijk.

Doelstelling :  Lijfsbehoud eredivisie 
Resultaat     : Gefaald
Conclusie    :  OPZOUTEN!!!! 
Zakelijk gezien... mee eens!
Zakelijk gezien... is een filtering in supporters ook best een goede mogelijkheid.
Het is gewoon zo dat een klein handje supporters het vaak verknallen voor de grotere groep.
En volgens mij is een voetbalclub (welke dan ook) toch echt een bedrijf. Hoe verklaar je anders dat er zoveel geld in omgaat?
Ik wou dat het nog was: klant is koning.
Maar waar dan ook zie je dat nog?
Welk bedrijf je ook instapt.
Het voetbal is eigenlijk gewoon een spel van winst, verlies en een beetje geluk.
De communicatie is verdwenen en de meesten vechten voor een eigen plek in het "bedrijf". En dat heeft helaas geen hart.
Ook ik heb er moeite mee maar het is nu eenmaal iets van deze tijd. En aanpassen moeten we nu eenmaal. 
En het zou ideaal zijn dat een ieder zijn verantwoording draagt en uit. Maar ja, waar vindt men dat nog/toch?
Woensdag 4 april 2007 om 23:51 uur Quote

Lydia

Tony S. schreef:

t komt nu toevallig naar buiten. Lex heeft dit altijd gezegd!
en wat zit iedereen te en op lex 
is hij nou de gebeten hond
ik heb niemand gehoord toen hij  werd aangesteld en nu achteraf zeggen wat hij wel niet fout heeft gedaan  bullshit
die man heeft t beste met ons voor hoor, alleen is hij in deze situatie niet de juiste man geweest
maar met lex weet je waar je aan toe bent dus al die bullshit had je van te voren ook al kunnen verzinnen


jammer dat zo n icoon op zo n manier word afgebrand na op de blaren van die kutvogel te zitten
en hij heeft al van die kleine billetjes...
Dat hij niet de juiste man voor de positie is was al veel eerder duidelijk. Daar hadden wij het allen al over en ook dat het voor hem niet makkelijk was om in die situtie terecht te komen. Van begin af aan was ik al duidelijk in hoe ik over hem denk. Als mens, prima vent maar een eigen mening heeft hij nooit gegeven qua spel, training enz. Daarom staat het me zo tegen dat hij nu ineens zijn mond open doet en het bij `ZE`neerlegt. Nu pas gaat hij praten. En ik denk dat het een reden heeft. Juist omdat de meeste supporters hem gunnen dat hij blijft, komt hij met de uitspraak om zijn plek veilig te stellen. Van het begin af aan heb ik hem gesteund qua uitspraken omdat ik wist dat hijzelf ook vond dat hij geen hoofdtrainer kon/wilde zijn. Maar met deze opmerkingen wil hij volgens mij zijn populariteit bij de supporters van ADO, veilig stellen. En dus... vind ik dit een akelige trek in de mens/trainer/bestuurder enz. Gewoon omdat hij niet verantwoordelijk (gesteld) wil zijn (worden).
Hij heeft een hoop gedaan voor ADO maar ga me niet vertellen dat hij geen fouten heeft. Je laatste zin getuigd van ACH, dat mannetje... en dat is niet objectief maar menselijk. ADO is een zakelijke instantie en als ik mijn werk niet goed doe of onduidelijk ben kan ik niet verwachten dat mijn populariteit mijn huid zal redden. 
Van mij mag hij blijven!!!! Maar blijf ook zijn "fouten"zien en oordeel daar net zo over als bij anderen. Ook de spelers liggen regelmatig onder vuur hoor!
Maandag 2 april 2007 om 22:12 uur Quote

Advertentie

Lydia

Haagse Roel schreef:

Het gaat er  niet om Lex te verdedigen.
In mijn stuk geeft ik toe dat WIJ ook de fout hebben gemaakt na Adelaar hem het vertrouwen te geven. Neemt niet weg dat het bestuur had moeten ingrijpen.

Lex hoort gewoon bij de club, niet als Hoofdtrainer maar wel in welke functie dan ook. Lex is geen sterke persoonlijkheid, hij had moeten toegeven
dat hij dit niet aankon , maar ja dat is achteraf praten. 
Gelukkig voor Lex is hij niet de enige persoon met een minder sterke persoonlijkheid. Het gaat mij om het evenwicht hoor Roel, ik wil niemand echt afbreken maar meer alles in balans hebben. Net als met het spel, voetbal. Als er een balans is gaat het spel ook beter. Als men dit meer zou begrijpen dan zal er veel meer sport te zien zijn toch?
Ook ik baal van de degradatie. Wel hebben we het eigenlijk aan zien komen. Ontkenning, hoop en onmacht, ook ik heb dit doorleefd. Helaas is het niet anders dan hoe het nu is. Terug balans brengen en vol optimisme in welke vorm dan ook, naar de toekomst kijken. Ik vind het fijn dat jullie elkaar gaan treffen. En wens jullie dan ook een giga dag toe.
Maandag 2 april 2007 om 00:51 uur Quote

Ooievaar

Vrienden; ik heb hier een artikel voor me van De Volkskrant van gisteren 31 maart. Je mag een hoop beweren maar dat is wèl één van de weinige kwaliteitskranten die we hebben. Dus naar mijn smaak wel een stukkie beter als die kritiekloze hansworsten die onder de naam AD/HC door het leven gaan. Ik vond de Haagsche Courant al bagger veel te veel interesse in Feyenoord, wat mij geen hol interesseert, ga alleen naar de Kuip als die in  brand staat. Maar dit gezelschap weet helemaal noch van God of zure pruimen. Dus let wèl, ik quote alleen van wat daar staat.

René pas wordt op de avond van 2 december 2006 `geschoffeerd` naar eigen zeggen door Robert Langenbach, die woest is over een intervieuw dat de oudspeler kort daarvoor heeft gegeven op een regionale radiozender (radio west dus). In dat vraaggesprek vertelde Pas hoe ADO in zijn ogen kapot ging aan slecht management. De club zou teveel spelers verslijten, geen technisch beleid voeren, teveel geld uitgeven aan kantoorpersoneel, en een kluwe van dubbele petten, vriendjespolitiek en gekonkel zijn. Aldus de oud-speler die in de jaren 70 successen vierde. 

`Langenbach heeft me daar ten overstaan van vrienden en bekenden totaal verrot gescholden vertelt Pas. Hij, maar in feite niemand bij de club was geïnteresseerd in het verhaal wat ik had te vertellen. En dt zijn ze nog steeds niet. Ik heb geprobeerd de feiten weer te geven, maar het enige antwoord dat ik kreeg was dat ik als persoon niet deugde. Maar iederereen die enige afstand had van de club, vond het fantastisch dat ik de vinger op de zere plek durfde te leggen.
sla even stukje over:
Van Ringelenstein had zich een heel andere voorstelling gemaakt van het huidige seizoen. "Veertiende wilden we worden, en vanaf volgend jaar bouwen aan een ploeg die Den Haag en het nieuwe stadion waardig is. De realiteit is echter dat we laatste staan en een grote kans hebben om te degraderen. Maar als we naar de 1e divisie gaan, SO BE IT. Dan liggen we echt niet met z`n allen bij het Rode Kruis zegt zijn vriend Rob Jansen. Ik noem mezelf een positieve fatalist: iemand die niet van de duikplank durft te springen maar het toch doet. De mogelijke degradatie is volgens van R. slechts een schoonheidsfoutje, in zijn levenswerk van de afgelopen jaren, waarin hij ADO wilde veranderen van een bijna failliete vereniging, in een modern voetbalbedrijf. Ik wil mezelf wel een keer een veer in de reet steken, ADO is een van de moeilijkste clubs in Nederland. Wij zijn een grote stedenclub die al dertig jaar onder de maat presteert. ik sla even een stukje van de jubelzang over.

van R. Als je kijkt naar de stabiliteit, de voortgang qua organisatie, moeten wij een prijs krijgen voor helderheid. Al moet je de achtiende plaats van nu wel even weg abstraheren. Mijn commentaar: dat is slechts een detail toch Sjonnie?!!

Onzin vindt Gerard Slager dat. Van 1964 tot 1971 was Slager secretaris van ADO, daarna 2 1/2 jaar commercieel directeur. Nu vind hij - als lid van verdienste- dat er bij zijn club nooit fatsoenlijk is nagedacht over hoe dat nou moest het runnen van een voetbalclub. Er is al jaren sprake van dagbeleid op het gebied van spel en techniek. De moraal was steeds: we moeten ons dit jaar handhaven, en volgend jaar weer, en dan gaan we naar het nieuwe stadion. Maar er is tegenwoordig niemand meer die een autoriteit bij een voetbalclub tegenspreekt. Het beleid is absoluut niet transparant en dat terwijl ADO in feite draait op gemeenschapsgeld. Wij hebben daar als burgers geen zicht op. Sla nog even een stukje over, anders leggûh dalijk auk m`n augûh op me toetsûhborgd.

Rob Baan zat amper vier maanden aan het bureau als TD toen hij de club alweer de rug toekeerde. Baan vind dat hij werd gehinderd in zijn werk. "Als puntje bij paaltje kwam werd er van de zijkant door de commissarissen getornd aan mijn beslissingen, er bleef een ondoorzichtig circuit aan de gang bij de club. 

Van R. vreest niet voor de mogelijke degradatie. Door het nieuwe stadion gaan we hoe dan ook meer inkomsten genereren. Als we degraderen en in het tweede jaar zijn we terug - huh  - à la De Graafschap, hebben we geen probleem of in ieder geval een overzichtelijk probleem. Maar als we niet winnen van Excelsior zitten hier maandag 25.000  mensen in de stad met het idee om voor de trein te springen. En dan moet IK ze weer allemaal proberen tegen te houden.

hierbij nog enige antwoorden op prangende vragen:
 Krullenbol is hoogstwaarschijnlijk opgestapt volgens betrokkenen omdat hij een verbale terechtwijzing kreeg van tennisbal.

Jansen en Ringeling krijgen deze zomer hun centen terug met rente van de SSO maar dat wordt allemaal opgehoest door de gemeente dus wij met z`n allen, de belastingbetaler dus.

In de stal van Jansen bevinden zich de volgende spelers: Mols, Swiebbe of was het nou Swiebertje?, Bosschaart, Knopper en Wesley Verhoek. Commentaar van Jansen. Spelers als Bosschaart en Knopper hadden overal kunnen lopen, maar hebben gekozen voor deze club. En ik durt te zeggen dat elke speler die ik heb aangedragen van toegevoegde waarde is geweest voor ADO. De critici moeten juist blij zijn dat deze spelers hier zitten. ()

Dus vrienden: het kan wel langer dan een jaartje duren voor we weer terug zijn. Schijnt allemaal niets uit te maken, en moeten we niet zo zeuren. We moeten juist blij zijn met Bosschaart en Knopper.
Dit bestuur heeft dus helemaal niet de intentie om op te stappen, dus we zullen uit een ander vaatje moeten tappen.

Wilde gaarne afsluiten met de opmerking: Met dit soort bestuursleden, heb je hélemaal geen vijanden nodig...
Zondag 1 april 2007 om 23:24 uur Quote

vincent

prognose van hugo borst op unibet.

Excelsior - ADO Den Haag 2
‘We kunnen ons toch niet voorstellen dat ADO Den Haag als eerstedivisieclub in een nieuw stadion moet spelen? Toch ziet het er naar uit. Als er op Woudestein niet gewonnen wordt dan is directe degradatie bijna onafwendbaar. Alles of niets is het zondagmiddag. En ik geloof dat het elftal van Lex Schoenmaker die laatste strohalm vastklampt. Met hard spel, let maar op.’ 
14:25 Excelsior Rotterdam - Ado Den Haag
1.30 1.28 1.60
14:30 Excelsior Rotterdam - Ado Den Haag
2.10 3.30 3.10 

vaag, als je via link hugo borst inzet krijg je 1,60 bij winst ADO en bij normale link 3.10...
Vrijdag 30 maart 2007 om 01:10 uur Quote

Haagse Roel

Midden-Oost schreef:

Inderdaad, als we al blij zijn met Rijaard tsja. Vloet hoeft voor mij ook niet, nix gepresteerd met Roda en dit jaar ook geluk gehad dat Sparta opeens punten pakte.

Er moeten nu geen kneusjes meer gehaald worden maar mensen die echt gepresteerd hebben en het liefst Hagenezen, geen 3e rangs Brabo.

De club moet ambitie uitstralen, laten zien dat we volgend jaar kampioen willen worden, dat we naar die subtop willen in de eredivisie. Die Rijaard hadden ze 3 jaar geleden al weg moeten sturen, pure armoede net als die Saavreda. 

Laten we nou eerlijk zijn, met die gasten erin raak je toch ook geen skybox aan de straatstenen kwijt.

Jol, Advocaat etc. komen niet, misschien Aadje de Mos, echte bikkel. Ik weet het, die heeft ook weinig gepresteerd maar zie ik toch liever als een Vloet, Kruys of Maaskant.

Volgend jaar komen : Aad, Texeira, Ricky en Calabro. Wat willen we nog meer ?

 

Ben ik niet met je eens Midden Oost,
Rijaard mag dan misschien niet zo`n goeie voetballer zijn, hij werkt wel en daarmee compenseert hij een hoop.
Een Jongen met een goeie mentaliteit.
Met alleen mooi weer voetballers kom je er ook niet. 

En Aad de Mos mag dan Hagenees zijn, ik hoef hem niet. Heeft bij Mechelen 20 jaar geleden gepresteerd omdat ie een goeie groep had maar verder nooit.

Ricky mag van mij komen maar wat moet je nou met Calabro man, die gozer voegt helemaal niets toe.

Tot slot iets over de de nieuwe trainer :
Ik heb ook gelezen dat Kruys al een gesprek heeft gehad, nou had ik al helemaal geen vertrouwen in die knakkers op Zuid, hiervan zakt mijn broek echt helemaal af. 

Hoe kan je nou , na Adelaar weer zo`n figuur uit Utrecht halen. Kan ie wel leuk ballen met Dordrecht waar niets op het spel staat , hier in DH is het wel andere koek. 

Met die Vloet is niets mis, het is echt geen toeval dat Sparta een puntje of 16 meer heeft dan wij. Bovendien heeft hij, zker in het begin, bij Roda prima gepresteerd.
Donderdag 22 maart 2007 om 22:54 uur Quote

Haagse Roel

kojak schreef:

was heel vroeger trouwens spits in de ooievaars.mooi cluppie achter het stadion.
Ik verdeel het spel wel ........hoef ik niet zoveel te lopen ok mijn historie :

Van 6 tot 13 jaar bij ADO , toen nog welpen en pupillen Linksbuiten en later linksback , mooie tijd
Maandag 19 maart 2007 om 23:14 uur Quote

Aad

Hoogendorp huilend van het veld ....... zeker vanwege zijn eigen spel en inzet. Wat een krant. NET ALS DIE ANDERE 12/13.
Beste man bij Den Haag: de terreinkmeacht. En niet te beroerd om te werken. Hij is nog bezig.
Zaterdag 17 maart 2007 om 21:31 uur Quote

ruud

Haagse Roel schreef:

Ja Vincent, wat moet je ermee he, tegen Roda kopt die Saeijs de 0-1 bij ons binnen en staat Atteveld te juichen langs de lijn......clubliefde is er alleen bij ons supporters !!!!
waar slaar dat nou weer op, joh?
zij mogen dus niet voor hun club juichen, alleen maar omdat ze onder contract hebben gestaat bij ado den haag?
vrij naief van je, roel

er is een tijd van komen en gaan en clubliefde onder spelers en trainers behoort op de achtergrond, want er staat méér op het spel
Zaterdag 17 maart 2007 om 10:46 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

ton, adorob, GroenGeelHart070, buurmanBrutus, ypenburg070, Dennis72, ADO Zuidplas, poemba, yesyes, Slimpie, Anne van Schuurman, Superjantje en 96 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 412
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Milan van Ewijk Shaquille Pinas Tom Beugelsdijk

Laatste wedstrijd

Logo PEC Zwolle Logo ADO Den Haag
3-1
20 oktober 2019

Volgende wedstrijd

Logo Vitesse Logo ADO Den Haag
26 oktober 2019 om 19:45 uur
Gelredome, Arnhem

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 10 - 26
2 PSV 10 - 23
3 Vitesse 10 - 23
4 AZ 10 - 20
5 FC Utrecht 10 - 17
6 Heerenveen 10 - 16
7 Willem II 10 - 16
8 Sparta R'dam 10 - 15
9 Heracles 10 - 15
10 Feyenoord 10 - 14
11 FC Groningen 10 - 13
12 FC Twente 10 - 12
13 PEC Zwolle 10 - 10
14 FC Emmen 10 - 10
15 VVV-Venlo 10 - 9
16 ADO Den Haag 10 - 6
17 Fortuna Sit. 10 - 6
18 RKC Waalwijk 10 - 1