Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 415
Volgende pagina

Bolle

Vincent schreef:

onzin,
Als je onschuldig bent en je wilt er niet bij betrokken worden of kan de boel niet sussen loop je gewoon weg toch?
Nee we vinden het allemaal wel kickuh en blijven staan kijken. 

Ieder heeft de plicht een ander te helpen, onschuldige bestaan niet in deze.
je hebt verzuimd iets te doen!
Uiteraard niet persoonlijk bedoeld of voor ado in het byzonder.

Weglopen in een rijdende bus? Ieder heeft de plicht een ander te heplen, maar je leven op het spel aetten omdat er misschien ene bagagerekje gesloopt wordt, gaat mij iets te ver en daar voorziet de wet dus helaas niet in. We zijn nu trouwens wel heel erg theorietisch bezig, want ik ga al jaren naar uitwedstrijden en 99 van de 100 keer komt de bus gewoon weer helemaal heel terug.
Dinsdag 21 oktober 2008 om 18:51 uur Quote

Advertentie

KKH - kalekophagenees

<FCDH> schreef:

dag mols hij zou stoppen gaat ie nog 2 jaar door?
Dat is een keer een opmerking van hem geweest over afgelopen wedstrijd, je ziet vanaf de bank dat het niet gaat en toch wordt je pas laat ingebracht.

Vergeet niet dat Micheal Mols een technische spits is met spel overzicht van jewelste en eigenlijk voor Feyenoord een zeer belangrijke speler is. Heeft wat puntjes voor ze gemaakt al.

Maar ook bij feyenoord zie je vaak dat ie niet goed benut wordt en dat vind ik voor z`on jongen zonde.
Dinsdag 21 oktober 2008 om 02:14 uur Quote

Kees

Zwinkels vond ik af en toe niet overtuigend en timede minimaal 2 keer niet goed. Maar ja, drie keer de nul thuis en keeper van de maand september. En dat staat als een huis en moet ik verder mijn mond houden!

Het gat tussen Kum/Horvath en de as van het middenveld was af en toe erg groot. Het is dat Volendam dat niet d.m.v. een enkele steekpass of individuele actie goed uitspeelde.

Overigens was bij vlagen het spel van Volendam verzorgder dan van ons.

Maar precies een jaar geleden kwamen we in Volendam nog heel goed weg met 2-2. Het verschil in ontwikkeling van  ADO en Volendam is na een jaar levensgroot.
Zijn we dan toch die sleeping giant???? 
Zondag 19 oktober 2008 om 13:55 uur Quote

<FCDH>

nooit meer op de bank


DEN HAAG - Zijn bezwete kale kop werd zedeloos gekust.
De high fives waren niet van de lucht en met Mitchell Piqué, die jubelend op zijn krukken kwam aangestrompeld, ging Hursut Meric liefkozend wang tegen wang. "Nooit meer op de bank," lispelde Piqué en vier oogjes glinsterden.

Daarvoor was Meric, met een assist én een goal dé man van FC Den Haag-FC Volendam (2-0), van camera naar microfoon gesleurd en van microfoon naar de notitieblokjes van de schrijvende verslaggevers. Ze hadden allemaal veel vragen, maar eentje sprong eruit: Vind je dat je nu een basisplaats verdient?

Temidden van zoveel jubel bleef de Amsterdammer weg van het opportunisme: "Dat is aan de trainer," zei de balverliefde linkspoot met schorre stem. "Maar als ik zo doorga, krijg ik heus wel een kans."

Hursut Meric was twee jaar geleden nog amateurvoetballer, werd vorig jaar gehaald door FC Den Haag en viel op door zijn frisse, verrassende acties. Eindelijk was er weer een voetballer die een mannetje passeerde, en nóg één, en nóg een. Zoals gisteravond toen hij inviel na een uur en de wedstrijd openbrak. Slalommend langs drie Volendammers belandde de bal bij Immers die het cadeautje dankbaar aanvaarde en vervolgens raakschoot: 1-0. Meric bekroonde zijn flitsende invalbeurt met de tweede treffer. "Binnenkomen met zo`n actie die 1-0 oplevert en daarna ook nog zelf scoren, dat is fantastisch."

Twaalfduizend mensen, een record in de vorig seizoen geopende thuishaven, keken naar het sublieme spel van de `Haagse Turk`. Na afloop was ook bij de spelers van FCDH het volle stadion het gespreksonderwerp. "Sinds we hier spelen verlangde ik al naar een volle bak," sprak Richard Knopper.

"Als die tribunes tot de nok toe gevuld zijn helpt dat ons echt. En waarom kan dit eigenlijk niet veel vaker? Het moet een keer gezegd worden en dan hoop ik dat de gemeente Den Haag ook meeluistert: wat is er vanavond gebeurd? Er was geen rottigheid en nergens onenigheid. Er stonden vanavond alleen rijen voor de toegangspoorten. Nou, die staan overal."

Middenvelder Lex Immers, twee jaar terug nog een supporter van de Haagse eredivisionist, had de hele week al uitgekeken naar het treffen met Volendam. "Je weet dat er vrije verkoop is en dat daar veel meer mensen op af komen. Je weet dat het vol wordt in het stadion en dan leef je echt naar zo`n wedstrijd toe. Net als vorig jaar toen RKC op bezoek kwam in de play-offs."

De volle tribunes gaven Immers extra kracht. "Het zorgt net voor dat beetje spirit in de groep. Net dat laatste tikje dat je nodig hebt om alles uit een actie te halen. Dat zetje krijg je van de mensen op de tribune."

Alles en iedereen genoot van de sfeervolle ambiance. Volgens André Wetzel kan het stadion nog voller. "Over een paar weken mag er hier best gevochten worden, maar dan om een kaartje," grijnsde Wetzel.

Op dat moment trok de FCDH-top richting het supportershome onder de Aad Mansveldtribune. In het spoor van Henk Jagersma (voorzitter van de raad van commissarissen), Frans Boogaard (plaatsvervangend directeur), Maurice Westerwoudt (stadiondirecteur) en Mark van der Kallen ging ook sportwethouder Sander Dekker, die na zo`n weekje wel een pilsje lustte. Van de grote mannen bleef Van der Kallen, dé topman van de Haagse voetbalclub, het langst hangen. Tot ver over twaalven mengde de redder van FCDH zich onder de supporters, als fan onder de fans...

Bron: www.sportwereld.nl
Zaterdag 18 oktober 2008 om 20:20 uur Quote

Der Rudy

Filosoof schreef:

Heb nog geen reactie gelezen op het spel van Immers. Tuurlijk de tegenstander was `slechts` Volendam. Maar toch. Naast z`n prima doelpunt, was hij weer alom op het veld aanwezig en bovendien strooide hij met een paar bekeken passjes. Hoezo geen inzicht? Ben benieuwd of hij deze ontwikkeling kan doortrekken en het ook tegen topploegen kan waarmaken. 
Over het optreden van Immers was ik in vorige wedstrijden niet zo te spreken over Lex2. Met name zijn handelingssnelheid lag te laag. Gisteren was er zichtbare progressie bij hem waar te nemen. Zijn handelingssnelheid was nog niet helemaal op eredivisie-niveau, maar wordt al wat hoger. Hij was ook vaker aan de bal, terwijl zijn aantal persoonlijke fouten minder waren. Krijg de indruk dat hij aan het omschakelen is van een voetballer die het alleen van hardwerken moet hebben naar een voetballer die het spel overziet en voordat hij de bal krijgt, al weet waar de bal heen moet. Hoop voor hem en voor ons dat hij zich op deze wijze verder ontwikkelt.
Zaterdag 18 oktober 2008 om 10:16 uur Quote

Filosoof

Heb nog geen reactie gelezen op het spel van Immers. Tuurlijk de tegenstander was `slechts` Volendam. Maar toch. Naast z`n prima doelpunt, was hij weer alom op het veld aanwezig en bovendien strooide hij met een paar bekeken passjes. Hoezo geen inzicht? Ben benieuwd of hij deze ontwikkeling kan doortrekken en het ook tegen topploegen kan waarmaken. 
Zaterdag 18 oktober 2008 om 08:11 uur Quote

KKH - kalekophagenees

Jolle schreef:

Wat vinden jullie nou van die Immers?

Ik vind die jongen zo slecht. Ok hij heeft inzet maar dat is dan ook het enige. voor de rest 0,0 kwaliteit!
Werkt te hard en dwaalt tegen Utreg en Groningen over het hele veld. Ook staat ze te dekken man zo steeds vrij, zie groningen hoe makkelijk ze over de vleugels konden opbouwen.

Alle ballen kwijt en vaak nog een sta in de weg ook.

Nee Wetzel ga nou eens voor een basis plaats voor Meric. Deze jongen kan spel maken is gevaarlijk, kap ze mannetje uit.
Vrijdag 10 oktober 2008 om 17:58 uur Quote

Mark vak Q

Jolle schreef:

Wat vinden jullie nou van die Immers?

Ik vind die jongen zo slecht. Ok hij heeft inzet maar dat is dan ook het enige. voor de rest 0,0 kwaliteit!
Immers heeftt 100 nee 200 % inzet , maar is qua techniek en spel tattiek , totaal niet instresant .. dus alleen als pinch hitter zou ik zeggen
Woensdag 8 oktober 2008 om 20:17 uur Quote

-one-five-

buiten het mat8ige spel hadden de 1e 2e goals nooit goedgekeurd mogen worden, (haasje over en verkeerd toepassen voordeelregel) wat n klungel die wegereef!
hopelijk wat meer speeltijd voor Meric de komende wedstrijden. Volendam gaat eraan
Zondag 5 oktober 2008 om 17:57 uur Quote

<FCDH>

`Heerlijk om weer speelminuten te krijgen`


Hij was wat blij, dat hij zich in de tweede helft van FC Den Haag-FC Utrecht mocht warmlopen: Wesley Verhoek. Door een blessure was hij een tijd niet inzetbaar.


Tekst: Rob Blankenstein


Na blessureleed waren er eindelijk weer speelminuten voor Wesley Verhoek. Dat moet hem goed doen?


Jazeker, na twee keer vervelend blessureleed in de voorbereiding, ben ik lekker ingevallen. Ik kreeg complimenten van de trainer, hard gewerkt en het was een moeilijke wedstrijd met veel strijd. Het was denk ik een leuke wedstrijd voor het publiek, maar het belangrijkste is voor mijzelf, dat ik veel minuten maak met hard werken.’


Hoe lang heb je naar dit moment uitgekeken?


‘Heel lang want het is natuurlijk vervelend als je na de voorbereiding, waarin je de puntjes op de i moet zetten, de start van de competitie helemaal mist. Dan is het moeilijk om terug te komen, maar met alle steun van iedereen is het goed gelukt.’


Dan mis je logischerwijs ook wedstrijdritme. Merk je dat ook bij jezelf ?


‘Voetbaltechnisch niet, maar wel conditioneel en dan merk je dat je toch een behoorlijke achterstand hebt. Maar op karakter heb ik 25 minuten vol gemaakt en ben toch belangrijk geweest voor het team.’


Wat ook een voordeel is, dat je in een team komt, dat behoorlijk draait op dit moment!


‘In vergelijking met vorig jaar of het jaar daarvoor in de eredivisie, is het nu niet zo, dat de clubs hiernaar toe komen met de gedachte ‘die punten pakken wij wel even’. Ik denk dat wij bijna alle wedstrijden het spel wel gemaakt hebben en dat is een groot compliment voor het team en dat is ook veel gemakkelijker voetballen.’


Speelt het in je achterhoofd mee de gedachte van ‘als ik maar weer niet geblesseerd raak’?


‘Als je eenmaal in het veld staat, dan laat je dat los, dan ben je met de wedstrijd bezig. Natuurlijk voor de wedstrijd denk je bij jezelf fit blijven en dat soort dingen. Maar als je met angst gaat voetballen, dan kun je beter stoppen!’


Je hebt een groot gedeelte van de wedstrijd op de bank gezeten. Als je die 0-0 bekijkt, kun je dan tevreden zijn als FC Den Haag?


‘Wij krijgen drie opgelegde kansen in de eerste helft, maar in de 70e minuut krijgen zij via Boussaboun natuurlijk de kans op een treffer. Je kunt zeggen, dat wij meer recht hadden op de overwinning, maar ik denk dat wij vandaag gewoon tevreden moeten zijn.’


© Haaglanden Voetbal (TR Media)

Bron: www.haaglandenvoetbal.nl


Maandag 29 september 2008 om 12:36 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

rh_vakm, Aad, Voodoo070, Ratje29, SponsorWaarBlijfJe?, langnek, Mathizsias, daveadodh, Vakc, Dennis72, CrazieD, Ronnie, Hoihoi, Vak B, Jeffrey Van As, Corleone070, Mikebroekhuizen, Rob2002, JB, vrolijk, pitbull en 103 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 415
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo AZ Logo ADO Den Haag
4-0
7 maart 2020

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15