Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 417
Volgende pagina

KKH - kalekophagenees

Jolle schreef:

Wat vinden jullie nou van die Immers?

Ik vind die jongen zo slecht. Ok hij heeft inzet maar dat is dan ook het enige. voor de rest 0,0 kwaliteit!
Werkt te hard en dwaalt tegen Utreg en Groningen over het hele veld. Ook staat ze te dekken man zo steeds vrij, zie groningen hoe makkelijk ze over de vleugels konden opbouwen.

Alle ballen kwijt en vaak nog een sta in de weg ook.

Nee Wetzel ga nou eens voor een basis plaats voor Meric. Deze jongen kan spel maken is gevaarlijk, kap ze mannetje uit.
Vrijdag 10 oktober 2008 om 17:58 uur Quote

Mark vak Q

Jolle schreef:

Wat vinden jullie nou van die Immers?

Ik vind die jongen zo slecht. Ok hij heeft inzet maar dat is dan ook het enige. voor de rest 0,0 kwaliteit!
Immers heeftt 100 nee 200 % inzet , maar is qua techniek en spel tattiek , totaal niet instresant .. dus alleen als pinch hitter zou ik zeggen
Woensdag 8 oktober 2008 om 20:17 uur Quote

-one-five-

buiten het mat8ige spel hadden de 1e 2e goals nooit goedgekeurd mogen worden, (haasje over en verkeerd toepassen voordeelregel) wat n klungel die wegereef!
hopelijk wat meer speeltijd voor Meric de komende wedstrijden. Volendam gaat eraan
Zondag 5 oktober 2008 om 17:57 uur Quote

Advertentie

<FCDH>

`Heerlijk om weer speelminuten te krijgen`


Hij was wat blij, dat hij zich in de tweede helft van FC Den Haag-FC Utrecht mocht warmlopen: Wesley Verhoek. Door een blessure was hij een tijd niet inzetbaar.


Tekst: Rob Blankenstein


Na blessureleed waren er eindelijk weer speelminuten voor Wesley Verhoek. Dat moet hem goed doen?


Jazeker, na twee keer vervelend blessureleed in de voorbereiding, ben ik lekker ingevallen. Ik kreeg complimenten van de trainer, hard gewerkt en het was een moeilijke wedstrijd met veel strijd. Het was denk ik een leuke wedstrijd voor het publiek, maar het belangrijkste is voor mijzelf, dat ik veel minuten maak met hard werken.’


Hoe lang heb je naar dit moment uitgekeken?


‘Heel lang want het is natuurlijk vervelend als je na de voorbereiding, waarin je de puntjes op de i moet zetten, de start van de competitie helemaal mist. Dan is het moeilijk om terug te komen, maar met alle steun van iedereen is het goed gelukt.’


Dan mis je logischerwijs ook wedstrijdritme. Merk je dat ook bij jezelf ?


‘Voetbaltechnisch niet, maar wel conditioneel en dan merk je dat je toch een behoorlijke achterstand hebt. Maar op karakter heb ik 25 minuten vol gemaakt en ben toch belangrijk geweest voor het team.’


Wat ook een voordeel is, dat je in een team komt, dat behoorlijk draait op dit moment!


‘In vergelijking met vorig jaar of het jaar daarvoor in de eredivisie, is het nu niet zo, dat de clubs hiernaar toe komen met de gedachte ‘die punten pakken wij wel even’. Ik denk dat wij bijna alle wedstrijden het spel wel gemaakt hebben en dat is een groot compliment voor het team en dat is ook veel gemakkelijker voetballen.’


Speelt het in je achterhoofd mee de gedachte van ‘als ik maar weer niet geblesseerd raak’?


‘Als je eenmaal in het veld staat, dan laat je dat los, dan ben je met de wedstrijd bezig. Natuurlijk voor de wedstrijd denk je bij jezelf fit blijven en dat soort dingen. Maar als je met angst gaat voetballen, dan kun je beter stoppen!’


Je hebt een groot gedeelte van de wedstrijd op de bank gezeten. Als je die 0-0 bekijkt, kun je dan tevreden zijn als FC Den Haag?


‘Wij krijgen drie opgelegde kansen in de eerste helft, maar in de 70e minuut krijgen zij via Boussaboun natuurlijk de kans op een treffer. Je kunt zeggen, dat wij meer recht hadden op de overwinning, maar ik denk dat wij vandaag gewoon tevreden moeten zijn.’


© Haaglanden Voetbal (TR Media)

Bron: www.haaglandenvoetbal.nl


Maandag 29 september 2008 om 12:36 uur Quote

jammer

immers schreef:

piqué en zwinkels waren de besten. wie had dat aan het begin van het seizoen kunnen denken....

immers speelde zeker niet sterk maar was bij minstens 2 levensgrote kansen (schot knopper naast de kruising en de bal op de lat van rankovic) toch de aangever. hij heeft meer positiefs laten zien dan soltani, meriç en verhoek bij elkaar. helaas daarnaast ook behoorlijk wat ballen ingeleverd maar ik zou niet weten wie je in afwezigheid van cornelisse anders op die positie moet neerzetten. de meersman?
ondanks die 2 kansen waarvan die 2e er zeker in had moeten zitten 
haalde immers telkens de snelheid uit het spel door de bal te verliezen of door hem weer terug te spelen naar achter. 

zwinkels heeft ons gered en horvath en pique waren inderdaad de 2 anderen die nog enigzins redelijk tot goed speelden. 

tja en wie voor cornelisse? bosschaart? Kaya? Swiebbe? de meersman? ik denk dat er weinig verbetering komt als je een van die spelers moet kiezen. 
Immers werd gebruikt voor de opbouw misschien maar iemand anders daarvoor? 

het wordt moeilijk ook ranko liet weinig zien vandaag
Maandag 29 september 2008 om 07:25 uur Quote

<FCDH>

ADO vergeet te winnen van FC UtrechtDoor STATS EUROPE / By Sjoerd Noordermeer
Zondag, 28 september 2008, 14:50

DEN HAAG (SE) -- ADO Den Haag heeft twee punten laten liggen in het thuisduel tegen FC Utrecht. De thuisploeg was de bovenliggende partij, maar kon de kansen niet benutten. De Utrechters zullen de eindstand van 0-0 en het daaraan verbonden punt als een overwinning vieren, aangezien ze recht hadden op niets.

Willem van Hanegem kan alles behalve tevreden zijn over het spel van zijn team. Van het frisse, aanvallende voetbal van de Utrechters van vorig seizoen is niets meer over. Het FC Utrecht van dit seizoen hangt als los zand aan elkaar en het combinatiespel was bedroevend.

In de beginfase ontliepen de ploegen elkaar nauwelijks. De kansen waren schaars en de duels pittig. De tackles vlogen over en weer en de duels waren hard. Onsportief was de wedstrijd niet. De acties waren vooral op de bal gericht. De enige gele kaart van de wedstrijd was, ver in de tweede helft, voor Simon Cziommer.

De eerste mogelijkheid van het duel was voor de bezoekers. Cziommer legde vanaf een mooie positie aan voor een vrije trap. De inzet van de Duitser was onvoldoende, maar omdat de bal werd aangeraakt moest de Haagse doelman Robert Zwinkels zich volledig strekken om de bal uit het doel te houden.

Geleidelijk aan kreeg ADO Den Haag de controle over de wedstrijd. Het team van Wetzel drong de Utrechters ver terug. Na 27 minuten spelen kreeg Aleksandar Rankovic een grote kans voor de thuisploeg. De aanvoerder zag zijn inzet worden gekeerd door Michel Vorm. Negen minuten later leken de Hagenaren dan toch op voorsprong te komen, nadat Fabio Caracciolo vrij opdook voor Vorm, maar de aanvaller schoot de bal op de Utrechtse sluitpost.

De bezoekers kwamen niet verder dan wat afstandschoten. Cziommer, Mihai Nesu en Tim Cornelisse probeerden het van ver, maar konden het Zwinkels nauwelijks moeilijk maken.

Ook na de hervatting was de thuisploeg de bovenliggende partij. FC Utrecht bleef met hangen en wurgen overeind tegen een hard werkend Den Haag. Ondanks het overwicht wisten de Hagenaren weinig kansen meer te creëren. Alleen Knopper was, met een aantal afstandschoten, dichtbij, maar keer op keer stond Vorm goed opgesteld. Mitchell Pique verschalkte de Utrechtse sluitpost nog bijna met een mooi gekruld schot, maar opnieuw was het Vorm die zijn ploeg op de been hield.

De ingevallen Ali Boussaboun kreeg voor de bezoekers nog een uitstekende kans, maar de Marokkaan schoot de bal in het gezicht van Zwinkels. FC Utrecht nam in het verloop van de tweede helft genoegen met een punt en een slotoffensief zat er voor ADO Den Haag niet meer in. De ploeg van Wetzel had gesmeten met de krachten en was niet bij machte de winst binnen te slepen. Lex Immers had in de 87ste minuut de drie punten op zijn schoen, maar de inzet van de middenvelder was te zwak om Vorm in verlegenheid te brengen.

» LAATSTE NIEUWS
Zondag 28 september 2008 om 15:37 uur Quote

Den Haag For Life

haguhees schreef:

je zit gwn dat je cornellisse mist op het middenveld dat zie je ook aan knopper die kenne het eg lekker met elkaar vinden maarja 1 punt gelukkig maar we hadde moete winne met zulke kanse! vond midden noord erg stil trouwens je hoorde utregt meer
Dat constateerde ik vorige week al tegen De Graafschap. Je ziet duidelijk dat er nu niemand is die de gaten dicht loopt.

Ik ben best wel tevreden over het getoonde spel. Op naar FC Groningen. Daar zullen we het best zwaar krijgen.
Zondag 28 september 2008 om 14:43 uur Quote

mazzel

fcutreg schreef:

0-3
Blijf me verbazen dat ze naar zo`n slechte serie en zulk schandelijk spel nog zo arrogant kunnen zijn..

Zaterdag 27 september 2008 om 19:33 uur Quote

errmmm

ff over degene die aan het luisteren zijn naar de radio ofzo.. ken iemand mij vertellen  hoe goed we spelen en wie het beste van het spel heeft??
Donderdag 25 september 2008 om 21:23 uur Quote

Den Haag For Life

Drama schreef:

Waarom hebben we het hier over geert douche den ouden???

speelt al tijdje niet meer bij ons


zondag gewoon weer 3 punten !!!
We hebben het hier over Geert omdat je mede door zijn goede spel van zondag verloren hebt. Verantwoordelijk voor beide doelpunten van De Graafschap.


Zucht....., hadden wij Geert nog maar.
Dinsdag 23 september 2008 om 12:17 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

buurmanBrutus, Kees, Ratje29, AllesDoorOefeningDH, T3, SponsorWaarBlijfJe?, iDaan, JB96, Tante Wil, daveadodh, Franky, FC Den Haag!, ton, ADODENHAAG, Jeffrey Van As, Mikebroekhuizen, jajoh en 141 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 417
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo MVV Logo ADO Den Haag
0-0
31 juli 2020

Volgende wedstrijd

Logo Almere City FC Logo ADO Den Haag
8 augustus 2020 om 17:00 uur
Almere City Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15