Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 5
Volgende pagina

patje29

KingBek schreef:

Denk je nou echt dat er een speler wordt opgehaald op schiphol door een ADO busje?😂.

Zal dat niet gewoon met een normale taxi/chauffeur zijn. Vind het sowieso wel grappig dat de meeste hier patje als een of andere verlosser zien die tot aan ze schenen in t vuur zit zo dichtbij. Ik zeg nogmaals, als je 100 dingen roept/gokt is het sowieso wel een paar keer raak. De enige met echte primeurtjes is Frans, en zelfs Frans zit er (heel) soms naast. Als Frans wat post kan je je klok erop gelijk zetten dat er een dag (of paar uur) later nieuws is. Die meld het vaak alleen wanneer die het bijna zeker weet.
Als je goed kan lezen weet je dat ik totaal niet dicht bij het vuur zit. Ik krijg info en dat deel ik met jullie! Wat er waar van is heb ik geen flauw idee van, ik deel het graag omdat het gelukkig door sommige het wel waarderen. En klopt het niet ach gelukkig wel lekker een discussie op de box in plaats van stoere KFC verhalen
Donderdag 29 augustus 2019 om 19:43 uur Quote

Advertentie

Eagle187

Hij is geRUISloos weer verdwenen van de box...
Donderdag 29 augustus 2019 om 19:37 uur Quote

BLEISWIJK-1

fc4ever schreef:

Niks onzin, namen verzinnen en als die per toeval naar een andere club gaan de club de schuld geven. Vooral jij heb daar een handje van door overal complotten van te maken. En je zegt het zelf al, bevestigd door een regionale omroep. Ik heb er niks van gelezen in een officieel ado bericht. Bovendien zijn die namen die je nu opnoemt van een heel ander financieel kaliber als een ramselaar of een labyat en elia, vind je ook niet? En wat is het probleem dat kramer en misschien bilal hun zelf hebben aangeboden dan? Elia deed dat toch ook bij feyenoord. En wat moet er afgewacht worden waar die zweed vandaan komt, voor wat maak dat uit dan? En wat moet van as bewijzen dan, moet hij het zelf betalen soms? Wordt tijd dat de chinezen een keer wat bewijzen met een plan wat ze willen met ado. met hun leerling directeurtje aanstellen omdat hij met een leuk verhaal kwam zodat uvs geld kon verdienen. Zie je het voor je geld verdienen met een eredivisie middenmoter hahah.
Je manier van schrijven komt me bekend voor. Je kan me dan ook van alles betichten, maar een dubbel account niet!

Wat is het probleem van spelers die zichzelf aanbieden? Het zijn meestal niet de krenten uit de pap. En in het geval van Kramer en Bilal had iedereeen ze hier op de box kunnen bedenken. Maar ze werden zeker niet gezien als de zekerheidjes (lees v. As....echte versterkingen) die ons belooft werden. Voor deze spelers heb je v. As niet nodig.

Jij zegt dat nagenoeg elke naam verzonnen wordt door gebrek aan nieuws. Heb je daar bewijs van dan? Jij draait het om....dat is makkelijk. Ik geef je zo al drie namen die bevestigd zijn. Zoek jij maar meer bewijzen van spelers die echt niet benaderd zijn door v. As.

Ik heb het helemaal niet over Labyad, Ramselaar of Elia gehad. En ik heb nooit de verwachting gehad dat ze zouden komen. Al had ik Ramselaar graag gezien.

En voor de rest hou ik er over op. Kom maar weer op met alles onderuit halen. En alles wat v. As fout doet recht praten. Voor mij en vele andere shouters heeft hij gewoon 6 dagen de tijd om zijn meerwaarde te bewijzen. Anders gewoon snel afscheid nemen.
Dinsdag 27 augustus 2019 om 20:22 uur Quote

raymond adooo

Rossi schreef:

Waarom deed je dat niet dan?
Omdat ik mijn eigen mening heb en me bedenkingen erbij heb en als je logies nadenkt waarom zou die voor ado kiezen denk als die gaat gaat die of naar Utrecht of az of hij haat naar het buitenland kijk maaar naar ramselaar en El jebli met pijn en me hart welke speler kiest nou voor ado terwijl je weet er gebeuren gewoon rare dingen bij ADO het is gewoon heel slecht voor je imago ook als club zijnde ik begrijp dat spelers zeggen ado nee laat maar ziten niemand kan er wat aandoen voor de rest op de box maar is wel een gevolg wat de club zelf veroorzaakt
Dinsdag 27 augustus 2019 om 16:34 uur Quote

rijswijk hoekpolder

DHFC070 schreef:

@Thehague070 riep dat hier gister ookal een Goppel op rechtsback kan voor heel veel gevaar zorgen vooral als je zelf de bal hebt en de aanvaller van de tegenstander er achteraan moet lopen of een andere speler hem over moet nemen in de zonedekking. Voorwaarde hiervoor is wel dat je goede rugdekking hebt en laten we wel wezen een statische Beugelsdijk helpt daar niet bepaald bij.
Wat ik wel heel teleurstellend vind is dat er echt 0,0 progressie lijkt te zijn de afgelopen 1,5 jaar. We hadden toch een trainer speciaal voor aanvallers? Dan zijn ze er niet aan toegekomen om met hem aan de slag te gaan in ieder geval.

Overigens frapant dat er na een overwinning weer zoveel negativiteit is en een groot gedeelte van de shouts over Goppel gaan. Die jongen doet zijn best en krijgt zeer veer de bal (voor een groot gedeelte ook zijn verdienste) alleen de meest simpele eindpass gaat altijd fout. Oprechte vraag aan alle Hooi fans hier en op de tribune, wat is het verschil met Hooi? Soms een leuke actie maar als hij niet over zijn eigen benen struikelt dat maakt hij ook 99% de verkeerde keuze in de eindpass.
Kan me de frustratie van Necid goed voorstellen maar zowel Goppel en Hooi zijn geen eredivisie materiaal en daar kunnen ze ook niks aan doen. Doen in ieder geval allebei 100% hun best dat is alleen helaas niet goed genoeg.
@ DHFC070 ten eerste ik ben helemaal geen Hooi liefhebber hoor.
Wat je zelf al aangeeft Goppel (en dat zeg ik ook)kan je als rechtsback gebruiken.
Hooi daarin tegen is wel een `echte` vleugelaanvaller 80% van zijn eindpass slaat ook bijna nergens op.
Maar in tegenstelling tot Goppel heeft die wel meer overzicht en kan soms wel tot 3 man box to box bezighouden en eruit komen en nog één redelijke pass geven.
Maar het is allebei niet veel soeps dat zeker.
Goppel geeft zeker wel alles wat die heeft zeker weten!!!!
En dat is wel sneu voor die jongen.

Kortom Hooi vind IK meer aanvallend ingericht met drang naar voren en Goppel de bal langs de tegenstander kan tikken en achter de bal kan rennen en wanneer hij de achterlijn kan redden is het klaar daar is de Finish meer kan ik er echt niet van maken sorry dat ik zo `negatief` moet zeggen over één spelers die alles geeft voor ADO.
Dinsdag 27 augustus 2019 om 07:31 uur Quote

Bolskie

''Haagse Tsaar'' schreef:

En dan tevreden gehouden met namen als Labyad, Ramselaar en consorten. Geen 3 ton aan El Jebli kunnen spenderen. Het is nog niet zover maar het komt akelig in de buurt.
Door wie tevreden gehouden heb ado nog geen 1x met die namen horen komen. Hier op de box probeert men elkaar tevreden te houden door met die namen te komen. Als je zelf een beetje logische na denkt weet je dat zulke spelers voor ado niet haalbaar zijn. En mocht ado toch kunnen stunten met bijv een labyad dan zou dat echt pas op de laatste dag van de transfermarkt zijn om 1 voor 12 dan kwam er gewoon geen enkele ander club voor hem en kiest die misschien eieren voor zijn geld. Maar ik zou er niet vanuit gaan
Maandag 26 augustus 2019 om 22:23 uur Quote

Aad

Een of andere slimme vogel plaatst een berichtje dat Elbers ook in de belangstelling van ADO zou staan. Wil daarmee forceren dat RKC snel een beslissing neemt. De hele box neemt het voor waar aan en van As mag gelijk vertrekken.
En dit gebeurt keer op keer ook met door de box zogenaamd gehoorde geruchten.
Maandag 26 augustus 2019 om 15:25 uur Quote

Hagenees1972

Eerste drie punten binnen das lekker maar met alle respect Goppel is echt geen rechtsbuiten of rechtshalf. Misschien uiteindelijk een gemaakte back maar op die plek komen nu andere eerst aan de beurt.

Goeie Goosens! nu hopen dat ie constant en heel blijft.

Ook weer een glimp van de oude Malone gezien, moderne middenvelder, veel power box to box.

Goed dat ze de naam van Bilal riepen, die jongen kan echt wel wat, ff de tijd geven.

Nu nog de HaagseSlatan erin en nog een voerende middenvelder erbij.

Ps Ondanks de verdedigende tactiek blijft het achterin kwetsbaar vanaf de flanken. Als RKC iets scherper had geweest hadden er wel een paar in het mandje gelegen.
Maandag 26 augustus 2019 om 00:25 uur Quote

Vak B

Beste shouters .

Ik zat vandaag op de eretribune achter van as en mo en de rest vsn de bende .

Ving wat dingen op waaronder lewis holtby deze naam is eerder genoemd hier op de box genoemd zou echt een top versterking zijn

Heb heel even mwt van as staan praten en er is geld beschikbaar gesteld door de chinezen nu maar kijken wat ze daar mee gaam doen fijne dag
Zondag 25 augustus 2019 om 16:53 uur Quote

Thommetjsh

wijstaanboven schreef:

Gelul ze gebruiken vi als bron maar die schrijven er niks over
Viel mij ook al op, leek mij ook onzin maarja dan is er wat roering op de box
Vrijdag 23 augustus 2019 om 22:29 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Momenteel geen shouters online en 44 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 5
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Crysencio Summerville

Laatste wedstrijd

Logo Fortuna Sittard Logo ADO Den Haag
1-0
9 november 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
23 november 2019 om 20:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 13 - 35
2 AZ 13 - 29
3 PSV 13 - 24
4 FC Utrecht 13 - 23
5 Vitesse 13 - 23
6 Willem II 13 - 22
7 Heracles 13 - 21
8 Heerenveen 13 - 21
9 FC Groningen 13 - 20
10 Feyenoord 13 - 20
11 FC Twente 13 - 18
12 Sparta R'dam 13 - 16
13 FC Emmen 13 - 13
14 Fortuna Sit. 13 - 12
15 ADO Den Haag 13 - 10
16 PEC Zwolle 13 - 10
17 VVV-Venlo 13 - 9
18 RKC Waalwijk 13 - 4