Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 5
Volgende pagina

Aad

Thommetjsh schreef:

eens, Asmelash verhuren, Polley naar Jong en Van Ewijk/Nieuwkoop uit laten vechten op rechtsback, kan Malone door naar het middenveld en ben je daar ook weer dubbel bezet
Allemaal leuk bedacht maar wanneer Nieuwkoop hoort dat hij de concurrentie moet aangaan met een ander zal hij niet willen komen. Hij zal wil spelen en een basisplaats krijgen. En dan na een jaar huur weer verdwijnen evenals van Ewijk die dan strontzat is van de bank.

En dan gaat de hele box weer over de rooie omdat het beleid zo slecht is.
Maandag 29 juli 2019 om 11:14 uur Quote

Thommetjsh

Andre-ado schreef:

Ik krijg nog steeds aardig wat info binnen van degene die mij alles verteld, wil nog niet veel zeggen in de box doordat ik toch niet meer zou worden geloofd ( wat ik volkomen begrijp) nadat ik veel info fout had. Ik wil op dit moment ook niet veel op namen ingaan.

Ze zijn bezig met een speler die van mij zeker mag komen, en heb te horen gekregen dat ze met nog een buitenlander bezig waren ( die speler ken ik niet).

Over Michiel Kramer word positief gesproken, hij moet alleen nog fitter worden.
Ik denk dat ik op een paar zuurpruimen namens een groot gedeelte van de box spreek als ik zeg dat wij graag de namen en alle info die je hoort te horen krijgen via de box.
Maandag 29 juli 2019 om 09:37 uur Quote

Andre-ado

GroenGeelHart070 schreef:

We blijven het hopen al verlies ik steeds wat meer hoop. Kun je al concreter zijn dan?
Ik krijg nog steeds aardig wat info binnen van degene die mij alles verteld, wil nog niet veel zeggen in de box doordat ik toch niet meer zou worden geloofd ( wat ik volkomen begrijp) nadat ik veel info fout had. Ik wil op dit moment ook niet veel op namen ingaan.

Ze zijn bezig met een speler die van mij zeker mag komen, en heb te horen gekregen dat ze met nog een buitenlander bezig waren ( die speler ken ik niet).

Over Michiel Kramer word positief gesproken, hij moet alleen nog fitter worden.
Maandag 29 juli 2019 om 01:10 uur Quote

Advertentie

Mr. FC DEN HAAG

Zeker failliet gegaan, want hij heeft in die kleine 6 jaar dat hij hier op de box zit meer dan 900 pagina`s vol gekrabbeld met grotendeels onzin! Daar zit dan wel een behoorlijke dagtaak in.... einde oefening bedrijfje, hahaha!!!
Maandag 29 juli 2019 om 00:18 uur Quote

Bolskie

Superjantje schreef:

Nee, maar ik maak mij idd weinig zorgen nog.
Elk seizoen start problemen bij ADO door te weinig geld maar kwam ook altijd weer goed,laten we rustaagh afwachten hoe het gaat komende matches en dat geldt ook voor bestuurlijke zaken.
Maar ja,sommigen hier willen all1 maar rellen en onrust stoken en maken van de spreekwoordelijke mug 1 olifant om dat doel te bereiken.
Ja tuurlijk want als die rellen wilt veroorzaken zit die hier goed toch op de box denk dat morgen iedereen voor de hoofdingang staat
Zondag 28 juli 2019 om 22:48 uur Quote

Kees

Zijn we al gedegradeerd?

De stemming hier is niet bepaald vrolijk.

Nog nooit in die elf jaar hier op de box meegemaakt.

Tot nu toe ruilen wel enkel Becker in tegen Goppel.

Selectie is nog steeds plek 9 waardig.

Maar of dat de doelstelling moet zijn na al die loze beloftes of mooipraterij ?
Zondag 28 juli 2019 om 19:59 uur Quote

H@@GenEES

pajam schreef:

Er wordt al sinds de komst van Jefrrey van As & Co. creatief voor een selectie gezorgd. Omdat er €0,00 te besteden is aan transfers, maar wél wat salaris ruimte, worden alle redelijke spelers die er allang waren, zoveel mogelijk binnengehouden (Beugelsdijk, Kanon, Immers, Bakker, Meijers).

Daar waar ze met jaarsalarissen te laag zitten, halen ze het uit de breedte door oudjes zekerheid te bieden; zie alle bovengenoemde spelers als voorbeeld.
Het NON-EU salaris trucje met Kanon is gekopieerd en ook bij de andere genoemde spelers toegepast.

Meijers kon zo bij ADO zijn `pensioen` halen en (bijv.!) 4x 150.000 is nog altijd zekerheid op 600.000. Zo`n Malone avontuur van (bijv.!) 4x 400.000 dat na een halfjaar al voorbij is , is dan riskanter.

Kortom ; pure armoe om op zo`n manier nog iets aan kwaliteit in je elftal te behouden. Het schuift het probleem ook alleen maar vooruit.

Ondanks alle risico`s op een seizoen waar je (wellicht!) vecht tegen degradatie, zou ik een eerlijke, transparantie communicatie en dus een jaar of 2-3 met veel jeugd en weinig transfers prima accepteren. Om er daarna gezonder uit te komen.

Maar nu is het schimmigheid en hopen op wonderen (die vanuit China komen aanwaaien).
"Ondanks alle risico`s op een seizoen waar je (wellicht!) vecht tegen degradatie, zou ik een eerlijke, transparantie communicatie en dus een jaar of 2-3 met veel jeugd en weinig transfers prima accepteren. Om er daarna gezonder uit te komen."

Over welke jeugd heb je het dan? Het lukt ze nu niet eens in de 8 jaar een volwaardige eredivisiespeler af te leveren waar moet dat ineens al die jeugd van jou vandaan komen? Niet uit de opleiding want daar loopt niets en als we een keer een talentje hebben staan er 3/4 clubs klaar om hem weg te halen.

Iedereen lult hier maar wat over jeugd dit en jeugd dat, ik geloof dat de laatste succesvolle 1e 11tal speler uit de jeugd Bakker is geweest in 2013

Waar zijn dan die geweldige jeugdspelers waar jullie allemaal mee op die box mee lopen te dwepen, dit is geen sneer ik ben gewoon benieuwd dat wanneer iemand zegt "we moeten jeugd inpassen" over welke jeugd die het dan heeft.
Zaterdag 27 juli 2019 om 18:29 uur Quote

Bleek

pajam schreef:

Het zijn pleisters om te vermommen hoe slecht het gaat, het zijn juist géén investeringen ; zelfs als je transfervrije spelers wilt halen, heb je geld nodig (tekengeld), spelers die je al heb en de 30 aantikken een gespreid bedje voor 3+ jaren aanbieden kan je in ieder geval behoud van enige kwaliteit geven.

Althans, dat is het enige wat ik kan bedenken waarom ze dit zo doen. want ieder weldenkend mens snapt dat je zelfs een Immers geen 3 jarig contract moet geven, laat staan Meijers.
Als dat waar zou zijn dan zou dat “beleid” hand in hand moeten gaan met het ontslaan van je scouts en je technisch manager.
Alles wat er deze transferperiode is gebeurd hadden we hier op de box ook wel kunnen verzinnen..
Zaterdag 27 juli 2019 om 17:19 uur Quote

fcvakQ

patje29 schreef:

Zeg al langer dat het ernstig aan het worden is, alleen wordt je direct afgebrand! Situatie is erger dan sommige denken
Ik zal de prima shout van Gillah nog even quoten als antwoordt op jouw aandachtshout waarbij je veel grote woorden typt maar totaal helemaal niks zegt:


gillah schreef
Maandag 22 juli 2019 om 21:47 uur


Ben jij nou een fantast die mee praat met wat ongeveer de heersende mening op de box is en wat namen van Frans presenteert als eigen bron of maak je stemming voor iemand die ook bij de club werkt?
Vrijdag 26 juli 2019 om 22:25 uur Quote

Vakkie-G

BLEISWIJK-1 schreef:

De paniek zal na vanavond alleen maar groter worden.

Scorend vermogen is weg. Ondanks de goede bedoelingen van Necid.
Dat hadden we hier op de box allang door :roflol:
Vrijdag 26 juli 2019 om 20:07 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Rossi en 63 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 5
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Milan van Ewijk Tomas Necid Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo RKC Waalwijk Logo ADO Den Haag
0-3
25 augustus 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo VVV-Venlo
31 augustus 2019 om 20:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Willem II 4 - 9
2 Vitesse 4 - 8
3 Sparta R'dam 4 - 8
4 Ajax 3 - 7
5 AZ 3 - 7
6 PSV 3 - 7
7 FC Utrecht 4 - 7
8 FC Twente 4 - 6
9 VVV-Venlo 4 - 6
10 Heerenveen 4 - 5
11 FC Groningen 3 - 4
12 Feyenoord 3 - 3
13 ADO Den Haag 4 - 3
14 FC Emmen 4 - 3
15 Heracles 4 - 2
16 Fortuna Sit. 3 - 1
17 PEC Zwolle 4 - 1
18 RKC Waalwijk 4 - 1