Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 5
Volgende pagina

john 147

Wappie schreef:

Je heb het tegen sparta gezien gaat niet werken , gister hooi zien spelen? Dat word m ook niet , goppel zien spelen ? Word m ook niet , ould chick zien spelen ? Nog ff afwachten kortom wehebben geen goede vleugelspelers dus van as weet wattie te doen staat
Goppel en hooi zijn en blijven in mijn ogen wisselspelers.. Ould chick moeten we nog maar even afwachten maar heeft het verder ook nergens gered. Cibicki gehaald voor de basis daar mag er nog 1 voor bij komen. Het liefste zie ik er dus nog een buitenspeler bijkomen en goppel vertrekken of verhuren.
Maandag 26 augustus 2019 om 18:46 uur Quote

Advertentie

slash070

marcellino schreef:

Spelers als becker worden grmist omdat je brandhout terug haalt of njks.laten we nou niet doen of Becker alles uit zijn cariƫren heeft gehaald bij ADO. Goppel komt nog tekort maar haal bijvoorbeeld. Roy Beerens mag weg bij Vitesse en 2klasse beter als becker
Volgens mij begrijp je mij verkeerd, ik bedoel dat Khayati en Becker bepalend waren voor de manier van spelen vorig jaar. Nu die er niet meer zijn zal er een speelwijze gezocht moeten worden met de spelers die er zijn.

En hoeveel vleugelspitsen moeten er gehaald worden dan? Cibicki en Ould-Chikh hebben ze pas gehaald, en Hooi, Goppel en Falkenburg kunnen daar ook spelen, of althans, die worden daar regelmatig opgesteld.
Maandag 26 augustus 2019 om 18:07 uur Quote

marcellino

slash070 schreef:

Spelers als Becker en Khayati werden uiteindelijk zo bepalend dat het niet eerlijk is om huidige spelers daarmee te vergelijken, is gewoon niet te doen. Om op zoek te gaan naar soortgelijke vervangers wordt met ons budget sowieso een moeilijk verhaal, en er zijn in de hele eredivisie zowat geen clubs die beide smaken hebben rondlopen in hun elftal.

Met andere spelers zal er anders gespeeld moeten worden. Vorig seizoen ging het ook pas laat een beetje lopen, en dat zal er nu niet gemakkelijker op worden. Ook op dit moment hebben we beslist niet de minste selectie, al wordt de fout om niet regelmatig te verversen elke seizoen meer zichtbaar.

UVS moet nu eens samen met het bestuur beleid gaan voeren, daar zijn ze voor, daar valt en staat alles bij. Op deze manier blijft het elk seizoen schipperen, financieel en dus ook sportief, alles wat afbrokkelt gaat nou eenmaal naar beneden.
Spelers als becker worden grmist omdat je brandhout terug haalt of njks.laten we nou niet doen of Becker alles uit zijn cariƫren heeft gehaald bij ADO. Goppel komt nog tekort maar haal bijvoorbeeld. Roy Beerens mag weg bij Vitesse en 2klasse beter als becker
Maandag 26 augustus 2019 om 17:53 uur Quote

daveadodh

Was eerlijk gezegd allang blij dat Fons Falkenburg durfde te passeren. Waarom kramer trouwens is gehaald is voor mij een groot raadsel. Necid doet het goed en je hebt nu 4 opties voor een spits. Falkenburg Immers(liever niet) en Cibicki. Dus waarom is kramer dan gehaald?? Nog 1 echte buitenspeler erbij en 1 aanvallende middenvelder zou lekker zijn. Denk dat er verder niks komt..
Maandag 26 augustus 2019 om 13:34 uur Quote

Bolskie

Red schreef:

Als je het terugleest lees je dat ik hem ook heel slecht vond.

Maar minder slecht dan Hooi en Ould Chikh vandaag. Die sloegen echt helemaal nergens op. Goppel haalde nog een corner met een aardige schotpoging / zwabberbal en zorgde nog voor dreiging (poe poe)
Een 4 waar die anderen een 3 verdienen. Hij gaf tenminste nog voorzetten, al kwamen die bij De Efteling terecht :-D
Dat meen je toch niet? Kijk even de wedstrijd terug. Toegevend dat ould chikh en hooi niet sterk speelden gaat dat toch niet op tegen goppel. Weet 100pro zeker dat beide heren er meer uit hadden gehaald met de tijd en ruimte die goppel had als je met zoveel tijd en ruimte nog verkeerde keuzes maakt en geen 1 bal naar je medespelers kan krijgen dan gaat het nooit komen ook. Inzicht en overzicht heeft hij totaal niet.
Zondag 25 augustus 2019 om 23:28 uur Quote

john 147

Prima wedstrijd necid. Alleen moet er toch echt meer dreiging vanuit de flanken komen, de aanvoer is zeer matig met hooi en goppel. Ook immers een dikke voldoende gehaald vandaag.
Zondag 25 augustus 2019 om 14:18 uur Quote

Waht

ENW02 schreef:

Heren blijf vertrouwen houden in Van As.
Hij is ook afhankelijk. Maar wees gerust.
Er komen echt spelers bij. Helaas wel 4 of 5 wedstrijden te laat.
Met deze technische staf en Manders is het al jaren hetzelfde.
Tot aan augustus herhaaldelijk roepen dat er eerst spelers verkocht moeten wordend zodat er spelers gehaald kunnen worden.
Waarom nemen ze de supporters totaal niet serieus.

Nu ook transferbedrag wordt nooit genoemd om redenen die nog nooit bekend zijn gemaakt.
Zeg gewoon dat we technisch failliet zijn, want dat zijn we.
En zeg gewoon dat de 1,7 miljoen opbrengst van EK de begroting in gaat om de tekorten te dekken of te investeren in de grasmat. Oh ja we investeren de opbrengst van talent Kuipers in het huren van spelers die we nog nooit hebben zien voetballen (het gaat om 15.000 euro)
Dat pikken we dan toch allemaal omdat we daar begrip voor hebben.

En Fons maar excuses verzinnen na de 3 hopeloze wedstrijden dat we ook geblesseerden hebben.
Wat balen dat we pinas en ewijk moeten opstellen he Fons ipv goosens en Malone.
Zaterdag 24 augustus 2019 om 07:26 uur Quote

wijstaanboven

Hoe eng die ook is noa lang mag van mij een jaartje gehuurd worden mocht er echt niemand anders gehaald kunnen worden
Vrijdag 23 augustus 2019 om 21:36 uur Quote

GroenGeelHart070

daveadodh schreef:

Ik zeg ook destijds.. meer een cultheld bedoel ik ook voor het laatste kwartier. Heeft hier nu niks meer te zoeken.
Precies hetzelfde als mensen die roepen om Thomas Verheydt of John Verhoek. Leuk, lekker Haags, maar KKD niveau joh, zo ook Wolters. Ik baal dat Dogan en El Jebli niet gehaald zijn, maar laat me graag weer verrassen door Van As. Liefst met nog 2 spelers, aanwinsten, geen breedtemateriaal!
Vrijdag 23 augustus 2019 om 13:24 uur Quote

Thommetjsh

Sonde dat ze die Hansson niet hebben gehaald. Is schijnbaar voor 3 ton weggegaan naar Hannover. Je kunt als Ado zijnde echt een enorme stap gaan zetten door transferopbrengsten te herinvesteren en niet uit een half lege vijver te gaan vissen en hoge salarissen aan te bieden...en wat betreft Kishna. Jaartje laten herstellen en een contract vd winter laten tekenen voor het seizoen er na.
Vrijdag 23 augustus 2019 om 12:33 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

GroenGeelHart070, Alfista60, liefhebber, iDaan, ADOZoetermeer, Tante Wil, rd.., FCDHZwoude, ErwinFCDH, Dar, Rob2002, Marijn, john 147, LeoH en 93 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 5
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Milan van Ewijk Shaquille Pinas Tom Beugelsdijk

Laatste wedstrijd

Logo Feyenoord Logo ADO Den Haag
3-2
15 september 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo AZ
22 september 2019 om 16:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 5 - 13
2 PSV 5 - 13
3 FC Twente 6 - 12
4 Vitesse 6 - 11
5 AZ 5 - 10
6 FC Utrecht 6 - 10
7 Feyenoord 5 - 9
8 Willem II 6 - 9
9 VVV-Venlo 6 - 9
10 Heracles 6 - 8
11 Sparta R'dam 6 - 8
12 PEC Zwolle 6 - 7
13 Heerenveen 6 - 6
14 ADO Den Haag 6 - 6
15 FC Groningen 5 - 4
16 FC Emmen 6 - 3
17 Fortuna Sit. 5 - 2
18 RKC Waalwijk 6 - 1