Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 5
Volgende pagina

JB

LeoH schreef:

Rene Stam zou niet mijn voorkeur genieten, doet niet aan +- analyses van keepers ben ik bang, tenzij hij veel geleerd heeft in A`dam.
In de tijd dat hij bij ons keeperstrainer was hadden wij de 2 meter lange Jansen erin staan, maar iedere hoge bal was of gevaarlijk, of een goal omdat hij altijd op de lijn bleef staan.....werd nooit aandacht aan geschonken.....heb ik indertijd ook duidelijk gemaakt aan Rene Stam
Gezien het feit dat in de afgelopen 60 (!) jaar alleen Stanley Menzo en Kenneth Vermeer uit de eigen opleiding kwamen en alle andere keepers van buitenaf werden gehaald, is dit geen reclame voor die opleiding/opleiders.

Het argument dat ik hier zag dat je niet goed genoeg zou zijn als je niet in vertegenwoordigende elftallen zou spelen is voor keepers onzin.

Daarvoor is de invloed van Frans Hoek in Zeist nog veel te groot.
De KNVB, maar ook bijv. clubs als Ajax en vooral van Gaal, zweren nog steeds bij hem en zijn 40 jaar oude boekje als het om keepen gaat.
Alleen bij Bayern is het hem niet gelukt om zijn stempel op de keepers te drukken en heeft de directie, zeer tegen de zin van Van Gaal en Hoek, in Neuer binnengehaald. En uiteindelijk hierom Van Gaal en Hoek buiten gezet.
Maandag 25 mei 2020 om 11:52 uur Quote

Thommetjsh

Tommy schreef:

Ja slimpie maar iemand van 17 zoals beide spartanen zijn nogal licht vergeleken met spelers van 20. Ik ga me echt steeds meer ergeren aan jou
Wat jammer zeg...Ooit gedacht dat jongens van 17, hoewel ze fysiek misschien te licht zijn voor een onder 21, op andere fronten meekunnen op dat niveau? Zie Summerville in het eerste, maar ook zo’n Naci Unuvar bij Jong Ajax of Ihattaran in het eerste van PSV. Zijn zat voorbeelden van jongere jongens die meekunnen bij een hogere leeftijdsklasse, en als deze jongens dat absoluut niet zouden kunnen zouden ze niet gehaald zijn...
Zondag 24 mei 2020 om 14:43 uur Quote

Dennis72

Weet iemand of die 2 Sparta talenten zijn gehaald omdat ADO een betere aanbieding had gedaan of moesten ze weg bij Sparta
Zondag 24 mei 2020 om 11:11 uur Quote

Sprinkhaan070

BLEISWIJK-1 schreef:

Ik weet dat Malone meer middenvelder dan rechtsback is. Maar als ze met v. Rhijn praten, en er dan mogelijk uitkomen, zal Malone geen contract krijgen.

Persoonlijk denk ik dat Beugelsdijk en Bakker niet als de oudjes gezien worden. Dit gaat over Falkenburg, Kramer en Meijers.
Van Rhijn zal als centrale verdediger gehaald worden. En ik denk niet dat Malone een nieuw contract gaat krijgen. Voor de rechtsback zullen ze van Ewijk en Polley gebruiken. Op het middenveld hebben we met Immers en Goossens al genoeg ervaring.
Zaterdag 23 mei 2020 om 12:02 uur Quote

Advertentie

Mike

GroenGeelHart070 schreef:

Overhalen door twee supporters? De media gaven te kennen dat Pardew uit de hoge hoed van het internationale netwerk van Hamdi kwam. Hoe dan ook, we stonden er zeer beroerd voor, gedoodverfd degradatiekandidaat en er moest uit een ander vaatje getapt worden. Ik schat in dat Louis van Gaal die groep ook niet aan de praat had gekregen.
Toen Hamdi instapte stond de club geheel op instorten. Met de maatregelen die hij trof creëerde hij een vernieuwd bestuurlijk en technisch hart. Veranderingen die pas na een jaar getoetst kunnen worden of het de juiste keuzes zijn geweest. Al is dat nu ook weer moeilijk door de veranderde omstandigheden, maar het is een extra test case voor iedereen om zich in de functie te bewijzen. En je hebt gelijk m.b.t. Woerts hoor. Wie goed wil besturen, moet de juiste mensen om zich heen scharen. Het heeft er wat mij betreft alle schijn van dat Mo (al een tijd) heel goed bezig is
Ik denk dat Louis van Gaal geen 8 spelers had gehaald.
Ik vind het nog steeds onvoorstelbaar wat er gebeurd is. Normaal gesproken haal je een nieuwe trainer als de oude het team niet meer aan kan. Deze trekt dan hooguit 2 of 3 versterkingen aan.
Je had ook dezelfde trainer kunnen laten aanblijven en een stuk of 4 versterkingen halen.
Zoals gezegd, het was een noodsituatie en als het goed had uitgepakt hadden we de vlag uitgestoken. Ik hoop dat Hamdi hier van geleerd heeft mochten we weer in dezelfde situatie terechtkomen. Ik heb vertrouwen in hem en zijn team.
Vrijdag 22 mei 2020 om 11:30 uur Quote

Jeffrey Van As

ADO Den Haag heeft twee jeugdspelers aan boord gehaald. Xander Severina (19) en Aimane El Karicha (18) hebben een contract getekend in het Cars Jeans Stadion. Severina ligt tot medio 2021 vast, met een optie voor nog een jaar. El Karicha tekent tot de zomer van 2022.
Woensdag 20 mei 2020 om 14:36 uur Quote

FC2500

GroenGeelHart070 schreef:

Ik vraag me echt af hoe de salarishuishouding daadwerkelijk bij ons is. Ik lees net een stukje op VI dat de helft(!) van alle ED spelers nog geen ton op jaarbasis verdient.
Ik was namelijk in de veronderstelling dat veel van onze spelers momenteel tussen de 100k en 275k verdienen
Ik denk dat er een scheefgroei is in onze selectie.

Dus inderdaad veel laag en een aantal erg hoog.
Dat is het beleid van afgelopen jaren geweest en heeft ons ook wel iets gebracht (op afgelopen jaar na altijd safe en net meedoen voor play offs) maar niet genoeg en is eigenlijk Russisch roulette spelen zowel sportief als financieel.

Nu gaat het roer om op alle vlakken, vraag is of we op tijd zijn en de tijd gaan krijgen. Want het draait in de basis om Den Haag 1 en de prestaties die daar gehaald worden.

Alle mooie verhalen en initiatieven van nu zijn leuk maar als je de de 1e 5/6 wedstrijden van de ooit nieuwe competitie niet presteert is ook dat elan zo weer weg. En we kennen alle goede voornemens van de laatste tig jaar inmiddels ook allemaal.

Ik zal er zijn ongeacht wat en welk beleid en neem een SCC. Hopelijk nu ook eens met iets leuks herkenbaars op het veld eM een trots gevoel over gevoerd beleid.
Woensdag 20 mei 2020 om 12:01 uur Quote

JB

Max schreef:

In de grote Europese competities geven ze pa gewoon een dikbetaalde baan.
Precies, dus het zal een illusie blijven dat je de komende jaren de Joshua Zirkzees wel tot hun 18e/19e bij ADO kunt houden.

Pas als al de schimmige ronselaars/makelaars langs de velden verdwijnen en er vanuit de KNVB/UEFA iets geregeld wordt dat jeugdspelers (in principe) tot een bepaalde leeftijd bij de RJO uit hun eigen regio moeten blijven, zal er weinig veranderen.

Al hebben we met Martin Jol nu natuurlijk wel de beste op dat gebied op De Aftrap binnen gehaald.
Als Raiola ook wat in het project ADO ziet, lopen er straks misschien 2 of 3 van de talenten uit zijn stal op De Aftrap.

En Romeo Zondervan is natuurlijk niet voor niets genoemd door Jol.
Die verdient al jaren zijn brood door jonge spelers te scouten, voornamelijk voor de opleidingen van Engelse clubs.
Woensdag 20 mei 2020 om 06:47 uur Quote

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Al interesse voor jonge vastgelegde spelers
ADO Den Haag heeft de laatste maanden jonge talenten gehaald en daarnaast ook een aantal vastgelegd.
Lees het nieuwsbericht
Dinsdag 19 mei 2020 om 18:25 uur Quote

Ooievaar

Heb net even ademloos zitten kijken naar de presentatie van Ranco zijn staf maar bovenal Martin Jol.

Ben nog enthousiaster geworden als dat ik al was. Jol pakt de hele club op. Hij doet het nu ook officieel. Jol is de grote man. Daar hoeft geen enkele onduidelijk over te zijn.

Nu is het een kwestie om nog meer mensen enthousiast te maken voor de club. Een grote club. Nog steeds.

Natuurlijk zal het best met vallen op opstaan gaan. Maar ik heb nu eindelijk de indruk dat er mensen met kennis en kunde zitten. Die wat hebben met ADO en die er vol voor willen gaan.

Ook RvC is nu compleet en bestuurlijk is er ook schoonmaak gehouden.

Hamdi krijgt soms nog al wat kritiek. Waarom is mijn niet duidelijk. Ontzettend enthousiaste vent, die in een geweldige puinhoop terecht is gekomen. En voor een grote schoonmaak heeft gezorgd.

Hij heeft Jol binnen gehaald en dat is een prestatie van formaat. Als het nu niet lukt dat lukt het nooit meer.

Maar is twijfel nog geen minimeter dat het wel degelijk gaat lukken.

We gaan weer voetbal zien waar je wat mee kan. Uiteraard zullen we wel eens op de bek gaan, maar ik ben er van overtuigd dat het weer leuk is om naar ADO te gaan.

Op een strakke echte grasmat.
Maandag 18 mei 2020 om 18:25 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

adorob, Aad, SponsorWaarBlijfJe?, dick, Voodoo070, JoostJ, Leetje, FC Den Haag!, Haagse Sloopkogel, barney0700, Oudhaags, Rosagwenjes, JB96, LeoH, Nees, Fido, fcdh-middennoord, KR96, Fokke Zwart, Max, Haagshart, GG en 110 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 5
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo AZ Logo ADO Den Haag
4-0
7 maart 2020

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Vitesse
22 augustus 2020 om 20:00 uur

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15