Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 5
Volgende pagina

troje

R.E. schreef:

Of één puntje halen in twee wedstrijden tegen Emmen, of één keer winnen van degradant NAC of De Graafschap, of winnen tegen 10 Fortunezen ... Hoezo een enorme gemiste kans om voor de tweede keer op rij de playoffs te halen ...
Het grootste deel na de winterstop waren we alleen maar naar beneden aan het kijken. Met dat in het achterhoofd is het nog een wonder dat we op doelsaldo de playoffs niet hebben gehaald. Het zegt genoeg over dit seizoen. Of we met deze ploeg iets in Europa te zoeken hebben, ik denk het niet. Afsluiten dit seizoen en hopen op twee of drie verrassingen in de selectie komend jaar. Ik denk dat de ploeg moet verjongen.
Woensdag 15 mei 2019 om 21:37 uur Quote

marcellino

DHFC070 schreef:

Belachelijk dit is gewoon een donker gele kaart.
Wil mijn gram niet halen .aar wat ik al zij.ado hoort met deze selectie gewoon bij de eerst 9 te spelen en als dingen mee zitten wordt je 6de pf zevende.als je volgende week van Willem 2 wint wordt je gewoon 9de e dan heb je je doelstelling gehaald.
Zondag 12 mei 2019 om 16:11 uur Quote

Bolskie

marcellino schreef:

Hieruit kunnen we constateren dat je in hard en nieren een ADO supporter bent.maar geen liefde voor het spelletje voetbal hebt.als Nederlander zou je dit soort evenementen moeten toe juichen.want het gaat ons zeer veel brengen.we staan als klein landje weer op de kaart.extra punten.spelers die verkocht worden en sterker worden in het buitenland waar we weer profijt van hebben op ek`s en wk`s.spelers die in hun laatste jaren weer bij een Nederlandse club willen voetballen en ga zo maar door.maar blijf vooral in je hokje denken(in jou geval het zolderkamertje )hoe bekrompen kan je zijn.
Dat iemand ado supporter is en geen liefhebber zoals jij zegt dat je bent. Kan je toch niet kwalijk nemen of moet iedereen zoals jouw zijn? En moeten we allemaal de polanaise lopen omdat ze de halve finale hebben gehaald. Voor Ajax zelf en het Nederlands voetbal hadden ze hem van mij mogen winnen maar voor die arrogante supporters die al zogenaamd met de beker langs de grachten liepen lach ik de ballen uit me broek. En dat kampioenschap mogen ze van mij ook verliezen
Donderdag 9 mei 2019 om 14:09 uur Quote

Advertentie

daveadodh

Jurriën schreef:

Groningen krijgt 7 miljoen voor Reis en 4 voor Chabot. Nou dat zijn prijzen
Lekker boeie kijk gwn naar ADO joh ben benieuwd wat ADO gaat doen. Nac had ook geweldige spelers gehaald en kijk waar ze nu staan.
Zondag 5 mei 2019 om 18:49 uur Quote

H@@GenEES

ADO LAAK schreef:


Sorry Hagenees, je kan er wel 20 shouts aan wagen en er zelfs een soort mantra vanmaken, maar dat verandert de situatie niet.

Het is een voetbalclub en geen bedrijf.
En nogmaals al zou je het willen gelet de afspraken met gemeente DH kan je niet zomaar stoppen.

En nog belangrijker >dat moet je als voetbalclub ook helemaal niet willen, je haalt het hart uit je organisatie.

En met 1,5 mio extra heb je niet opeens een goede eerste 11tal......
Ja en jij kan maar blijven roepen dat het niet kan en ik zeg dat het wel degelijk kan, de club doet al genoeg voor de gemeente en eventuele afspraken moeten maar aangepast worden aan een de werkelijkheid namelijk de werkelijkheid dat het NIETS oplevert.

Like it or not maar de club is wel degelijk een bedrijf met alles wat daarbij hoort zoals directeuren en jaarrekeningen en in & uitgaven, en als de uitgaven een de jeugdopleiding in zo`n scheve verhouding staan zoals bij ADO het geval is dan moet je daar wat aan doen.

We lopen allemaal te zeuren dat er geen nieuwe spelers worden gehaald en dat we gigantische tekorten hebben, met die 1.5 miljioen zou dat dus wel weer een flinke hap zuurstof geven.

Ik begrijp dat er voor sommige sentiment aan vastzit maar van sentiment kun je niet vreten en als een onderdeel niet rendabel is dan moet je ook gewoon de ballen hebben om er mee te kappen.

Sorry maar dat is mijn standpunt nu eenmaal, de jeugdopleiding is onrendabel en een gigantische kostenpost en zou naar mijn mening moeten worden opgeheven of iig flink in gekort moeten worden.
Donderdag 2 mei 2019 om 11:57 uur Quote

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Gemengde gevoelens bij Thomas Kristensen
Brisbane Roar heeft de bezem door de selectie gehaald na een rampzalig seizoen.
Lees het nieuwsbericht
Woensdag 1 mei 2019 om 13:13 uur Quote

Bleek

Bolskie schreef:

Nee vind het niet belachelijk zei t meer als dolletje zat al aan me fles wiskey te denken ;)

Maar eerlijk vooraf had je niet gedacht dat necid het do zou doen toch? In de tijd van Zwolle is indd wel al aantal jaar geleden maar als die die vorm had gehad hadden wij ook gewoon play-offs gehaald
Dan ga ik maar duimen voor 2,5 hattrick voor Van Duinen;)
Flesje komt wel goed pik! Even kijken hoe we dat het beste af kunnen spreken?!

Ik denk dat we met een scorende spits en een stabiele keeper dit seizoen inderdaad wel play-offs hadden gehaald..
Woensdag 1 mei 2019 om 06:59 uur Quote

Bolskie

Bleek schreef:

Dat gaat hij helaas niet meer redden nee.. Neemt niet weg dat ik liever Van Duinen had gezien dan Necid zeker ook omdat het een hagenees is.
Mag jij allemaal belachelijk vinden en niet mee eens zijn is slechts mijn mening..

Wel schattig dat het je nog zo bezig houdt ouwe inbreker..
Nee vind het niet belachelijk zei t meer als dolletje zat al aan me fles wiskey te denken ;)

Maar eerlijk vooraf had je niet gedacht dat necid het do zou doen toch? In de tijd van Zwolle is indd wel al aantal jaar geleden maar als die die vorm had gehad hadden wij ook gewoon play-offs gehaald
Dinsdag 30 april 2019 om 23:48 uur Quote

slash070

Kees schreef:

Ebuehi kwam als tweedejaars A-junior pas bij ADO. Opgezocht op Wiki.
Dat vind ik nou niet echt een speler uit de eigen jeugdopleiding.
Nee, normaal niet. Maar er is bij zowat alle clubs jaarlijks veel verloop van jeugd, dus dat zou vandaag de dag misschien ook uitzondering zijn dat een spelertje ADO als zijn eerste club zou hebben. Misschien zelfs dat spelers die in het tweede beginnen gezien wordt als `eigen`. De jong elftallen zijn toch ook opleiding, zie die elftallen i de kkd. Deden/doen ze in amsterdam ook met Deense of weet ik waar ze vandaan gehaald worden.
Zondag 28 april 2019 om 00:10 uur Quote

slash070

Kees schreef:

Klopt volgens mij wat je schrijft. En Ebuehi kwam ook niet uit onze jeugd maar van EDO. Zo is het voor de club wel moeilijk natuurlijk om extra transferinkomsten te genereren.

Ik kan absoluut niet over onze jeugdafdeling oordelen. Zo`n 7 jaar geleden keek ik nog weleens maar de laatste jaren breekt er dus niks door. Opmerkelijk, terwijl ik wel altijd hoorde dat Meppelink het goed voor mekaar had.
Ja, zo.kunnen we wel aan de gang blijven natuurlijk. Een Frenkie de Jong begon ook van amateurclub Arkel, en De Ligt komt van Abcoude. Bovendien zit de jeugd van PSV en Ajax vol met gastjes uit heel nederland, en zelfs eem paar die uit het buitenland zijn gehaald.
Zaterdag 27 april 2019 om 23:16 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

JoostJ, iDaan, daveadodh, ronnieg, Pauladofan, kojak1, sanndraa, haagse jr en 1 gast

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 5
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 14:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -