Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 5
Volgende pagina

Jurriën

Kaartje voor Zwolle uit gehaald iig. Dat moet vol!
Zondag 6 oktober 2019 om 18:14 uur Quote

Advertentie

jajoh

GroenGeelHart070 schreef:

Vleugje humor, origineel, maar dat ge moet er nou echt eens vanaf man man
Klopt. Maar wel leuk om weer ouderwetse creativiteit in liedjes te horen. En daar boven op die berg ook weer uit de mottenballen gehaald....

Maar leuke wedstrijd. Zolang Ajax de kansen niet benut en wij af en toe een kansje krijgen blijft het spannend. Gelukkig graven we ons niet helemaal in zoals verwacht werd.
Zondag 6 oktober 2019 om 13:13 uur Quote

GroenGeelHart070

ADODENHAAG schreef:

Vind ik ook, over het algemeen is Feyenoord thuis de wedstrijd van het jaar (ondanks dat er uiteraard ook Feyenoorders in onze vakken zitten..).
En waarom? Tegen Feyenoord is er nog kans op winst. Tegen Ajax hoop je inmiddels dat de dubbele cijfers niet gehaald worden bij weer een off day van onze groen-gelen
Woensdag 2 oktober 2019 om 13:12 uur Quote

Law

hagenees abroad schreef:

Hoe oud ben je ? Weinig praktijk ervaring zo te lezen.
Ja spreekkoren maken heel veel kapot. Voor ons dan, niet voor de Amsterdammers. Wil je links naar radio en tv programma`s , kranten , weekbladen of lukt het je wel met google.
Moeten we getest worden dan ? Op wat ? Gaat nul over schuld bekennen maar over voorspelbare processen en consequenties. Waarna uiteindelijk ado altijd fout is. Geen hogere wiskunde maar basisschool 1 plus 1.
Of wil je testen hoeveel potentiële bezoekers we daardoor weer gaan mislopen omdat ze geen zin hebben in ongewenste spanning en spreekkoren ? Jij denkt niet in inkomsten blijkbaar . Een paar honderd neuzen verrot schelden is het allemaal waard zeker.
En als je werkelijk niet kan zien wat we er mee opgeschoten zijn weet je echt niet waar we vandaan komen.
En als laatste moet je beseffen dat het kernprobleem wel gewoon bij van der sar zijn clubje ligt . Die zijn de veroorzakers van problemen en anti sentiment in Den Haag, Rotterdam , Utrecht elders in Europa etc. Laten ze daar eerst maar eens zaken aanpakken voordat wij weer toegeven en de rekening gepresenteerd krijgen.
Den haag supporters kunnen zich niet gedragen als Ajax langs komt , wat denk je, ik heb het nooit anders meegemaakt.
Zozo en waar baseer je dat dan op dat ik weinig praktijk ervaring heb? En dan pseudo interessant doen mbt of ik iets zelf op google op zoeken kan.
Radio..tv media kranten etc die weten al heel snel te melden als het om onze fc gaat. Laatst ook alweer nav arrestatie van 2 personen bij het stadion werd te groot gebracht.

Dat stukje over schuld bekennen kan je als volwassen persoon met veel praktijkervaring ook in een andere context lezen. We doen het al jaren goed...we zijn haast het braafste jongetje vd klas. Maar toch krijgen het stadion vrijwel nooit uitverkocht. ( ja het voetbal is ook regelmatig niet goed) eretribune is vrij leeg. Sponsorgeld valt tegen. We moeten als club zijnde gratis kaarten geven...kortingsacties regelmatig invoeren. Forse kortingen geven bij ooievaarspassen. In gedachte zullen we ten allen tijde die club uit de jaren 80 en 90 zijn. Ondanks de knuffelactie of andere zaken die wij goed doen. Het feit dat je zelf al aangeeft dat je nooit anders heb meegemaakt dan dat het fout ging als het om ajax ging zegt al genoeg. Dan moet je als club of supporters overtuigen dat het ook anders kan om echt die goede stappen te maken in je imago verbetering. Ja de kans is klein dat het zonder wanklank einde van de wedstrijd dag gehaald word maar per defintie niet toelaten is ook van huis uit toegeven dat hoe onze ingeprente imago daadwerkelijk klopt zonder dat er dan ook maar echt iets gebeurd.

Niet in geld denken? Probeer eens shouts terug te lezen anders...financieel is juist een struikelblok waar ik regelmatig over val. Maakt niet uit jij kan en mag je mening hebben geen probleem.

Ik probeer gewoon een andere kijk op de situatie te geven. Ik haat ajax...maar van mij mogen ze komen...al is het alleen maar om te bewijzen dat we ons wel gedragen kunnen...of wellicht niet maar dan is dat ook gelijk uit de wereld ipv ons gelijk gewonnen geven als makke lammetjes..
Maandag 30 september 2019 om 23:27 uur Quote

GroenGeelHart070

Teip schreef:

Ondanks dat Fons vreemde beslissingen er op na houdt is het voor onze club een goede trainer. Naast dat hij clubman is, zie ik een andere trainer het niet zo snel doen.

Je beste spelers vertrekken en daar krijgt hij mindere spelers voor terug. Daarnaast zegt hij geen gekke dingen. Je ziet vaak voorbij komen dat de spelers niet beter worden, maar misschien kunnen ze gewoon niet beter. Het zijn en blijven beperkte voetballers, die weinig concurrentie hebben waardoor (hoe onprofessioneel het ook is) zij minder der best doen.

Een aantal spelers mogen van mij ook gewisseld worden, dat is het niet maar misschien is er geen betere vervanger. Je kan van Fons niet zeggen dat hij geen ervaring en of voetbal know how heeft.

DH is geen makkelijke club en overall heeft hij het netjes gedaan.
Ik snap je bericht, zo denk ik er ook wel een beetje over.
Fons is gewoon een heel fatsoenlijke kerel. Zal zijn intense boosheid na een wedstrijd of na weer niet nagekomen beloftes niet uiten door bepaalde mensen af te fikken, hij zal nooit buitensporige dingen doen waardoor de club in diskrediet gebracht wordt.
Hij lijkt mij een teamplayer (verbeter me als het niet zo is) die samen met de staf na overleg zaken doorvoert en nooit iedereen overruled om eigen zin door te drukken dus deze trainer is net als elk team, wat je op de bank hebt zitten bepaalt hoe sterk je bent.
De complete groep is al bekend met hun werkwijze. Misschien zit daar voor hem een mooie uitdaging in, passeer eens onverwacht iemand en creëer irritatie, zoals duidelijk van het gezicht van Necid af te lezen was, zo ontstaat scherpte. Pas de vaste tactiek en opstelling iets aan, doe iets waardoor iedereen van de automatische piloot gehaald wordt!
Zondag 29 september 2019 om 12:07 uur Quote

Mike

Max schreef:

Het werken onder Chinees gepruts is niet ideaal inderdaad, maar afgelopen zomer is er genoeg spelers gehaald / verlengd. Immers, Cibiki, Ould Chikh, Kramer, Falkenburg en Goossens betalen geen contrinutie lijkt me.
Vergeet niet dat er geen speler wordt gehaald zonder uitgebreid overleg met de technische staf
Vrijdag 27 september 2019 om 22:41 uur Quote

Max

Haguecityfirm schreef:

Een lege portemonnee,dat kun je van as niet kwalijk nemen maar de beleidsbepalers.
Het werken onder Chinees gepruts is niet ideaal inderdaad, maar afgelopen zomer is er genoeg spelers gehaald / verlengd. Immers, Cibiki, Ould Chikh, Kramer, Falkenburg en Goossens betalen geen contrinutie lijkt me.
Vrijdag 27 september 2019 om 22:40 uur Quote

Max

Dit is toch niet de schuld van Fons? Van As heeft prutseerk afgeleverd. Veel te laat gehandeld en flutspelers gehaald.
Vrijdag 27 september 2019 om 21:40 uur Quote

Ooievaar

wijstaanboven schreef:

De selectie is armoedig kan je een trainer niet verwijten... toen het materiaal er wel was waren de resultaten er ook. Wie had jij vandaag opgesteld dan? Het enige wat ik anders had gedaan is Necid voor Kramer.
Trainer valt zeer veel te verwijten,. Met deze selectie speel je met een normale trainer rond plek 10.

Dit is met afstand de zwakste trainer die er rondloopt. Afgelopen seizoenen werdt het slechte spel verbloemd door de resultaten, door NelK, Jonhson Havenaar en Becker. Ondanks Fons het linkerrijtje gehaald.

Voetbal is hersenloos, ideeënloos, waardeloos, inspiratieloos, kortom hopeloos

Volledig te wijten aan Fons en die TD zonder netwerk die niet verder komt dan de ballenbak.

Zou Lex jr nu Emmen aan het scouten zijn?

Fons weg, Van As weg, Lex jr weg van Veen weg.

Vreven, Jol, Johnny van Zweden als commercieel directeur en Corrie Lems als hoofd scouting
Vrijdag 27 september 2019 om 21:16 uur Quote

FC2500

DHFC070 schreef:

Hou wel van een beetje cynisme en incasseer hem dan ook.
De hamvraag is heb je een kaartje gehaald?

Tromgeroffel
Vrijdag 27 september 2019 om 08:39 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

''Haagse Tsaar'', laurensdlv, Tante Wil, bimboembam, JeffreyP, Bleek, Kees, haagse jr en 74 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 5
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Crysencio Summerville

Laatste wedstrijd

Logo Fortuna Sittard Logo ADO Den Haag
1-0
9 november 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
23 november 2019 om 20:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 13 - 35
2 AZ 13 - 29
3 PSV 13 - 24
4 FC Utrecht 13 - 23
5 Vitesse 13 - 23
6 Willem II 13 - 22
7 Heracles 13 - 21
8 Heerenveen 13 - 21
9 FC Groningen 13 - 20
10 Feyenoord 13 - 20
11 FC Twente 13 - 18
12 Sparta R'dam 13 - 16
13 FC Emmen 13 - 13
14 Fortuna Sit. 13 - 12
15 ADO Den Haag 13 - 10
16 PEC Zwolle 13 - 10
17 VVV-Venlo 13 - 9
18 RKC Waalwijk 13 - 4