Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 5
Volgende pagina

Bolskie

Tommy schreef:

Aaaaaah lange toepie is boos dat lex weg moest.
Hij heeft informatie dat jol en hamdi asbakken zijn en geld over de balk smijten.

Iedereen wil een beter ado den haag als vorig seizoen maar fe vriendjes moeten blijven.
Dik respect voor jol en hamdi dat ze hun nek uitsteken en de moeilijke beslissingen durven te nemen.
Ja wat verassend maar oh zo vermoeiend. De man met een duidelijke mening, en als je hem moet geloven de gene die nog net niet het voetbal heeft uitgevonden. Niemand heeft verstand van voetbal alleen hij. Moet ik zeggen vaak heeft die wel gelijk, maar in deze slaat die toch echt wel de plank volledig mis, en is die natuurlijk ook niet geheel objectief aangezien Lex ze maatje is. Je ken wel lekker alles aanhouden omdat alles lekker Haags is aan Lex maar zelfs hij als voetbalkenner zou moeten zien dat Lex al 2 jaar geen knikker raakt, en dat gelul over ze andere positie is ook onzin. Een bal afpakken, aannemen spelen na poppetje met zelfde kleur moet wel lukken vanaf elke positie, de man had continu balverlies en liep steeds achter de feiten aan.
Vrijdag 28 augustus 2020 om 06:44 uur Quote

Advertentie

Madmax

FC Den Haag! schreef:

Kishna is toch linksbuiten
Oh je wil dat ik zeg "Die komt Donderdag pas" .... bij deze aub #EnDoor
Dinsdag 25 augustus 2020 om 13:52 uur Quote

Law

Eagle187 schreef:

Ja, daarom. Ben al lang blij dat ik weinig tot geen last heb nu. Wel van de week te horen gekregen dat ik hierdoor nu niet meer aan het werk mag voorlopig omdat ik nu in de risicogroep val qua corona(laag immuunsysteem en overgewicht door de medicatie). Krijg een heel erg lange zomervakantie dus, kan zomaar volgend jaar worden. Qua inkomen wel shit, maar het is effe niet anders
Gelukkig maar. Oh meen je niet, ben je zzp’er of werk je voor jezelf? Of werk je tegen provisiebasis. Dat is wel heel vervelend in deze periode wil je je eigenlijk geen zorgen maken om inkomen. Geldzorgen heeft tot op zekere hoogte negatieve invloed op je geestelijke en lichamelijke gesteldheid. Sterkte met alles!!
Zondag 23 augustus 2020 om 21:37 uur Quote

Madmax

Bleek schreef:

Huh het bericht wat ik quote is nu gewist?! Vaag gedoe zeg..
Oftewel Bertje uit VakkieG #BestZieligToch .... Oh Hastags werken hier niet :roflol:
Zaterdag 22 augustus 2020 om 23:15 uur Quote

Madmax

Kickuh zeg dat je Shouts terug kan kijken tot wel 2016 ..... Oh wat is dit wereldje klein. Heerlijk van vechtpartij in Thailand tot speldje op in Utrecht. Van structureel linkerrijtje tot eindelijk de juiste mensen op de juiste plaatsen(2017)... van El Khayati(de parkeerwachter) tot aan we gaan heel veel genieten van Zhang, die 3 klassen beter is dan Johnson. Van Sparta die de aankomende jaren nog alleen in de Jupiler nu (KKD) te bewonderen is tot aan ..... ff :roflol: op adem komen hoor.

En dan zit ik pas in November 2017 he .... ik ga nog zoveel leuks lezen.

PS: En ja ik roep al een jaar lang Donderdag, ook leuk toch :D

De rood groen gele groeten :P
Vrijdag 21 augustus 2020 om 00:36 uur Quote

Bolskie

Orkestbak schreef:

Hij heet geeneens Thai nog ook. Taiwanees international met Spaanse en Canadese roots.

Over Thaise vrouwen doe ik verder geen uitspraak. De helft van de tijd zit je er toch naast met wat het is
Oh ja dat was het..Taiwanees ach wat scheelt het :D
Donderdag 20 augustus 2020 om 21:51 uur Quote

Bolskie

Orkestbak schreef:

Dat-ie Thai heet wil nog niet zeggen dat ie Thais is :D
Oh is die geen Thais?
Donderdag 20 augustus 2020 om 21:19 uur Quote

Ooievaar

Is er een groot ongeluk gebeurt of zo? of zijn we alsnog gedegradeerd dan?

Elia komt niet. Nou dat is dan jammer, maar zo gaan die dingen nou éénmaal. De enige die dat beslist is Elia zelf. Ik wens hem - tegen ons na dan - alle goeds. Had hij naar AZ gegaan dan had ik het prima begrepen, die spelen dominant voetbal en spelen bijna elke wedstrijd op de helft van de tegenstander.

Voor de rest slaat die jongen wartaal uit.

Over Utrecht zal ik het hierna niet meer hebben omdat ze me matig interesseren. Seizoen schijnt daar al goed te zijn als er word gewonnen van Ajax. Maar als je daarna verliest schiet het niet zo op. Afgelopen seizoen gedeeld 6e geworden onder Willem II, die dus wel een prima beleid voeren.
Utrecht is een koopclub met een verschrikkelijke ordinaire vent als voorzitter. Heb de stellige indruk dat die man bezopen is als hij voor de camera staat te raaskallen. Ja ik weet het, groot zakenman, stinkend rijk. Maar klasse is niet te koop. Verschrikkelijke vent.

De top ga je niet bestormen met een aanvaller van 33, Mahi een redelijke eredivisievoetballer maar schijnt een verschrikkelijk lastig portret te zijn met een ego van hier tot Marrakech ben heel blij dat die i.i.g. hier niet naar toe is gekomen. in Zwitserland waren ze snel klaar met hem. en met onze vriend Arzani. Die wellicht een talent is, maar blijkbaar door iedereen over het hoofd is gezien dat hij bij Utrecht terecht is gekomen. Volgens mij hebben ze nu 3 linksbuitens aangetrokken.

Ook komend seizoen zullen ze als het erg mee zit 5e worden. Naar mijn smaak een hele matige verdediging. En ik vrees voor onze vriend Brom dat hij het slachtoffer wordt van het opgezwollen verwachtingspatroon daar.

Genoeg nu over Utrecht.

Maar dat is natuurlijk wel het niveau waar ADO binnen niet al te lange termijn naar toe moet. Dus een subtopper worden, strijden met Utrecht en Vitesse. Alleen ga je dat niet redden door voetballers te halen die over hun top zijn. Hoe goed die misschien ook had kunnen zijn. Maar de restwaarde is nul komma nul, en lijkt me niet goed voor de onderlinge sfeer. Kijk naar Messi, verdient meer als al zijn teamgenoten bij elkaar, maar schopt als het er echt op aankomt geen krant van tafel af. Dat leidt toch tot fricties wat weer doorwerkt in de prestaties op het veld.

Maar eerst maar eens gewoon een niets aan de hand seizoen. Rondom plek 10. En dan komend jaar doorselecteren, en spelers als Immers, Goosens, Bakker en Meijers zien te slijten. Contract of niet. Dat had Beugelsdijk ook.

Volgens een enkel `licht` is dit het falen van Martin Jol. Zonder hem had je nu al kunnen voorsorteren op degradatie.

Nu wordt er dus wèl beleid gemaakt, en worden er jonge talentvolle spelers gehaald. Die spitsen komen echt wel, daar maak ik me geen moment druk over. Of dacht men nu werkelijk dat men op de knieën zat te bibberen en te smeken om Elia? Natuurlijk niet, ADO is al lang en breed doorgeschakeld. En soms moet je even wachten, hoe vervelend dat ook is.

Ik wens Elia al het goede, dat hij naar Utrecht gaat is zijn goed recht. Alleen komt hij natuurlijk nooit meer binnen bij ons. En dat is logischerwijs dan weer ADO`s goed recht.

Snap al die onheilsverhalen echt niet. Nu hebben we mensen aan het roer achter de bestuurstafel en in de technische staf. Daar vertrouw ik volledig op. Evenzeer dat de selectie op tijd op sterkte is/wordt gebracht.

Jol is een kenner die er in de verste verte niet rondloopt in Den Haag en omstreden, en die wel de ballen heeft om er in te stappen.

Denkend aan die Dagobert Dick: Zijn enige `verdienste` was om bij ons een clown aan te laten stellen, om vervolgens zelf gauw de kuierlatten te nemen.

Oh ja dat is waar ook, hij heeft Atouba en Mido gehaald bij Ajax.

Voor het gemak maar even vergeten dat Ajax toen met hem voor het eerst sinds jaren weer de CL haalde door Dynamo Kiev uit te schakelen. En Ajax erg leuk liet voetballen. Ja, ik weet het wij wonnen twee keer van hun. Erg blij mee, maar als het bij een incident blijft...

Ik heb er alle vertrouwen in nu werkelijk alle prutsers er organisatiebreed zijn uitgekieperd. Alleen is het niet fair om er op korte termijn wonderen van te verwachten.

Rust in de tent en op het veld, en dan vet op de botten krijgen door het huidige beleid voort te zetten. Met Jol en UVS. Want dat is na de gemeente de beste sponsor die we maar ons kunnen wensen...

Gegroet,

:stork:
Woensdag 19 augustus 2020 om 19:38 uur Quote

barney0700

Bolskie schreef:

Mag die geen vakantie hebben?
Dit wilde ik net neerzetten. Die jongen heeft al die tijd door gevoetbald in Turkije en wil misschien eerst vakantie voordat er direct verwacht word dat hij moet trainen. Anders krijg je dat weer. Oh meneer tekent en gaat eerst even met vakantie, hoort direct aan te sluiten etc etc.
Zaterdag 15 augustus 2020 om 19:34 uur Quote

Bolskie

Aad schreef:

Ik heb al eens een folder in de brievenbus gehad met een uitnodiging mee te demonstreren.

Corona zou een hoax zijn met als enig doel onze privacy te beperken en nog meer van ons individuen te weten te komen.

Een waanzinnige complottheorie maar er zijn inmiddels al demonstraties geweest van die club.
Oh ok, ik dacht dat men demonstreerde tegen de maatregelen niet dat het virus niet zou bestaan.
Zaterdag 15 augustus 2020 om 15:29 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Mr. FC DEN HAAG, DHFC070, Max, viarijn, pajam en 79 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 5
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Peet Bijen

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Vitesse
0-2
18 oktober 2020

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo AZ
25 oktober 2020 om 20:00 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 PSV 5 - 13
2 Ajax 5 - 12
3 Vitesse 5 - 12
4 Feyenoord 5 - 11
5 FC Twente 5 - 11
6 Heerenveen 5 - 10
7 FC Groningen 5 - 7
8 FC Utrecht 4 - 6
9 VVV-Venlo 5 - 5
10 PEC Zwolle 5 - 5
11 AZ 4 - 4
12 Willem II 5 - 4
13 RKC Waalwijk 5 - 4
14 Heracles 5 - 4
15 FC Emmen 5 - 3
16 ADO Den Haag 5 - 3
17 Fortuna Sit. 5 - 2
18 Sparta R'dam 5 - 2