Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 5
Volgende pagina

R.E.

Jeffrey Van As schreef:

We zijn ook wel heer een meester mensen afkraken zonder dat diegene begonnen is. Steijn is een prima trainer dat heeft hij bij VVV bewezen, was zelfs nog bij feyenoord in beeld. Met 2/3 goede spelers erbij in de winterstop zie ik het positief in.
Dat hij bij Feyenoord in beeld was, zegt tegenwoordig niet zoveel! Zijn prestaties bij VVV moeten ook niet overdreven worden. Twee keer een goede eerste seizoenshelft (dat blijft blijkbaar bij iedereen hangen), maar ook twee zeer slechte tweede seizoenshelften, die precies pasten bij het afzichtelijke spel dat hem bij ADO werd verweten. En hij heeft daar natuurlijk kunnen profiteren van een betere scouting en een beter netwerk dan hier. Maar het belangrijkste is dat ADO vooral behoefte heeft aan een strenge trainer die de discipline fors aantrekt. Zo`n trainer is Steijn niet. Maar hij is wel slim. Hij weet natuurlijk al hoeveel Chinees geld erbij komt en hij gaat ervan uit dat hij zich daarmee uiteindelijk als "redder" van ADO kan voordoen. Laten we het hopen, maar er is weinig of geen reden voor veel vertrouwen.
Maandag 9 december 2019 om 10:25 uur Quote

Advertentie

Superjantje

tjapi01 schreef:

Kan ado niet alsnog voor bart ramselaar gaan?
Zit bij utrecht op de bank en neem aan dat hij graag elke week wilt spelen. Zij hebben ook nog patrick joosten op de bank die kan volgens mij prima op linksbuiten.
Ayoub van Feyenoord ook goede optie. Creatief en kan wel spel verdelen op middenveld. Maar ja,willen zulke spelers wel onderin gaan ballen..
Zondag 8 december 2019 om 16:57 uur Quote

Haagshart

supporter-noord schreef:

Die doen nu precies hoe je die gasten moet aanpakken. Snel storen en jagen zodat ze niet in hun spel kunnen komen. Leuke ploeg.
Bij ons laten ze altijd de tegenstander voetballen. Al die ouwe zakken bij ons kunnen dat allang niet meer belopen.
Precies. Daarom verlies je steeds van de ‘kleine’ clubs en speel je best leuk tegen de grote clubs.
We kunnen (konden?) het spel niet maken.
Vrijdag 6 december 2019 om 21:16 uur Quote

supporter-noord

grijze gek schreef:

Tering, wat is die nummer 7 van willemII snel
0-1 :D
Die doen nu precies hoe je die gasten moet aanpakken. Snel storen en jagen zodat ze niet in hun spel kunnen komen. Leuke ploeg.
Bij ons laten ze altijd de tegenstander voetballen. Al die ouwe zakken bij ons kunnen dat allang niet meer belopen.
Vrijdag 6 december 2019 om 21:10 uur Quote

GroenGeelHart070

Gek genoeg zal het eigen spel en aanvalsdrang verbeteren nu Van Ewijk er gelukkig weer is, Malone kan dan ook eindelijk weer naar het middenveld. Bizar dat Fons weg is en ineens is Milan wedstrijdfit..
En nu laat ie nog Goossens staan. Ik zie daar dus veeeeeel liever Haye.

I.p.v. Falkenburg zou ik Ould-Chikh laten starten op rechts en Summerville op links. Die Spaanse rechtsback is namelijk niet snel. Verdonk op linksback wel, maar hij is weer niet zo technisch als Bilal.

Maar goed, daarom hebben ze mij niet gebeld en mag Heesen het doen :roflol:
Vrijdag 6 december 2019 om 17:18 uur Quote

Ooievaar

janjazz37 schreef:

Steijn is wel bevriend met "alle zonen van".
Mag voor mij desondanks best komen al zie ik liever een vreemde eend die echt opruiming kan houden met steun vanuit China.
Jan. Mij maakt het niet zo gek veel uit wie er nu trainer wordt. Mits uiteraard het iemand is die zijn vak verstaat, en er een goede TD komt. Dat laatste is natuurlijk cruciaal. Als UVS aangeeft dat er geld beschikbaar is dan vind ik dat prima nieuws. Dat dat - eventueel - als achtergestelde lening wordt gezien is van later zorg. Als je beleid gaat maken en uitvoeren dan betaald dat zichzelf vele malen uit.

Er moet nu worden gezorgd dat we er in blijven. Anders is het gewoon klaar...

Maar vanaf handhaving moet er echt ander beleid worden gevoerd gaan worden. Daar heb ik alle vertrouwen in, ook al ben ik één van de weinigen hier. Manders weg, dat is buitengewoon belangrijk. Melkert, Ringeling weg. Rinner, was de doodsteek geweest als hij aan de macht zou komen. Dan zou de kliek die er nu zit hun machtspositie verstevigen, Nu verder gaan met puinruimen, moet nog heel veel gebeuren. Maar de eerste tekenen stemmen mij positief.

Groenendijk is te licht, met hem waren we zeker gedegradeerd. Van As is volledig ongeschikt in alle opzichten, dat heeft Groenendijk mede de kop gekost. Dat is dan wel je hele technische beleid wat zeer zwak is gebleken. Spel was heel vaak ook met NelK niet om aan te zien.

Steijn is niet mijn eerste keuze, maar zou hem toch de kans willen geven. Maar er moet hoe dan ook een TD komen die een netwerk heeft. En dan komen er van zelf op alle vitale posities van de club mensen met kennis van zaken. Maar nogmaals er moet nog heel veel gebeuren.

Hopelijk worden er -buiten van As om - een paar spelers vastgelegd die ons uit de brand helpen. Als UVS dit toezegt heb ik geen enkele reden om daaraan te twijfelen. Degradatie worden zij zeker niet wijzer van.

Ik heb maar één belang, en dat is een ADO wat richting subtop zal gaat. En dan kan sneller gaan als menigeen denkt. De club is een mooi merk. Alleen het gevoerde beleid is brandhout gebleken. Amateurclub in een grote stad, met ieder zijn eigen belangetjes. En dat wordt nu in snel tempo een einde aan gemaakt.

Dat daarvoor ook in de selectie koppen gaan rollen staat voor mij wel vast. Neem niet aan dat er spelers komen die dan vervolgens op de bank of tribune worden gezet met als boodschap dat ze moeten wennen. Van As heeft er niets van gebakken, maar dat is toch echt samen met Groenendijk gegaan de samenstelling van de selectie.
Woensdag 4 december 2019 om 11:11 uur Quote

Ooievaar

LeoH schreef:

Wie voor WiM Jonk?????
Nee, ik niet. Zoveelste voorbeeld dat een goede voetballer geen goede trainer is. Volendam doet anoniem mee in de juup. Zou misschien wel kunnen, maar we staan 17e en kunnen niet gokken.

We hebben tevens een goede TD nodig. Van As is ten enenmale ongeschikt!!

Sta niet te juichen om Steijn, maar ik zou niet weten wat een beter en haalbaar alternatief is. Steijn pas i.i.g. jeugd in. Geeft trouwens goed weer dat de club momenteel een netwerk heeft van nul komma nul. En ook dat valt UVS niet aan te rekenen. Wel al die kreukelaars binnen en buiten het veld die daarvoor vorstelijk krijgen betaald en het allemaal zo goed weten.

Er vanuit gaande dat het toch Steijn wordt, met een paar gerichte aankopen - dus buiten Van As om - moeten we er in slagen om er in te blijven. Dan heb je je trouwe publiek weer van A tot Z voorgelogen en in de steek gelaten.

En dan vooral doorgaan met de grote schoonmaak. Na Van As, Schoenmaker jr. Kenter, Van Veen en flink wat fte`s. Ook dat is dringend noodzakelijk. Stuur mij maar met een paar supporters hier, een paar keer naar Noorwegen, dat heeft meer nut dan die fotograaf die nu op de tribune zit.

UVS wordt hier als kwade pier gezien, maar waarheid ligt toch wat genuanceerder. Wat hebben zij er belang bij om te degraderen? Wel dat er een normale bedrijfsvoering tot stand komt. En die komt er.

ik ben er wel weer eens aan toe om een ADO te zien dat lekker fel over die akker heen raast. Op echte plaggen. Dit veld gaat nergens over. Net zoals het spel de afgelopen jaren. Brandhout met een GROTE B!
Dinsdag 3 december 2019 om 21:44 uur Quote

Ooievaar

rooney schreef:

Ik denk dat Steijn vooral daar,heel goed gepresteerd heeft omdat er daar een goede TD (met een goed netwerk,) zat die daar elk jaar een paar goede spelers wist binnen te hengelen. Dat werkt echt wel iets makkelijker
Zeker. Maar ga er vanuit dat Van As wiens contract afloopt, snel van het toneel is verdwenen. Er is wel geld, maar wordt totaal verkeerd mee omgegaan. UVS is niet gek, dus die zullen er hoe dan ook voor zorgen dat de selectie dusdanig versterkt zal worden - buiten van As om - dat we er i.i.g. in blijven zonder nc.

Maar zaak is om de hele organisatie op de schop gaat.

Overigens waren we onder Groenendijk laatste geworden. Spel was werkelijk waar niet om aan te zien.
Dat moeten we toch echt ook wel onder ogen blijven houden.

Steijn van toen is niet de Steijn van nu. En i.t.t. Groenendijk durft hij de jeugd wel een kans te geven. Voorts is het zaak dat hij de macht van Immers, Bakker en Beugelsdijk inperkt. Maar daar heb ik goede hoop op. Steijn weet natuurlijk haarscherp waar de gebreken zitten in het team. Spelers laten elkaar opzichtig steunen. Plek zat op de tribune (...)
Dinsdag 3 december 2019 om 19:04 uur Quote

DHFC070

Ooievaar schreef:

Door Pipo kwamen we in de problemen Jan. ADO heeft onder Fons zelden tot nooit acceptabel spel laten zien. Hele matige trainer. Die normale klasseringen kwamen tot stand door een eindsprint in te zetten. Laatste jaren dreef ADO op de ingevingen van NelK, Johnson en Havenaar. Dat zal je toch ook zijn opgevallen.

Heb niets tegen hem persoonlijk. Maak hem hoofd jeugdopleidingen voor mijn part. Of Hoofdscout, maar hij is te licht voor een middenmoter subtopper.

Als je Jol neerzet voor Groenendijk zal je je fluitend handhaven. Bijkomend voordeel is dat je dan gelijk van Van As verlost bent. Die is nog zwakker dan Fons gebleken.
Hoewel ik het vaak met je eens ben Ooievaar, zou het soms alleen wat anders formulieren, ben ik het niet helemaal met je eens mbt Groenendijk. Nee het spel zag er zelden acceptabel uit maar vraag me af of je met dit materiaal wel "normaal" voetbal kunt spelen.

Zowat alleen maar houthakkers onder contract die lekker kunnen trappen, hard kunnen rennen, lekker `haags` zijn ( wat dat dan ook precies mag betekenen) en zogenaamd werklust ten toon spreiden. Dat zien de meeste hier en op de tribune toch het liefste?

Roep al jarenlang dat er wel eens wat meer voetbal in het elftal mag komen met meer techniek. Maarja dat soort jongens verdedigen doorgaans wat minder mee en worden hier meteen uitgefloten.

Heb alleen zelden zo`n bedroevend positiespel gezien als dit jaar onder Groenendijk. Zelfs onder Petrovic en Adelaar was het nog niet zo beroerd voetballend gezien. In balbezit geen enkele dieptepass die aankomt, geen enkele steekbal, geen enkele 1 tweetje, geen automatismen etc. vraag je toch waar al die vedettes met +2 ton salaris op trainen de hele dag?

Nogmaals goed om te lezen dat mijn onderbouwde shout m.b.t. salarishuishouding van 8 miljoen in verhouding tot de kleinere clubs in de eredivisie menig oog heeft doen open in relatie tot dooddoener lege portemonnee.

Jaarverslag salarishuishouding 2018/2019 : €8.029.000

Raming salarishuishouding vorig seizoen:
- Necid, 3,5 ton
- Kanon 3,5 ton (Black Friday prijs vertrokken maar wel behoorlijke salarisbesparing)
- Manders 3 ton (aal der alen gelukkig is die al even weg)
- Immers 2,5 ton
- Malone 2,1 ton (dit jaar zelfs 2,3 ton!)
- v.As 2,25 ton
- Groenendijk 2,25 ton
- Meijers 2 ton
- Beugelsdijk 2 ton
- Bakker 2 ton
- Goossens 1,8 ton
is +/- al zo`n 2,7 miljoen
Overige 20 selectiespelers gemiddelde van 90k per jaar => 1,7 miljoen
Overige FTE 90st a gemiddelde van 40k per jaar => 3,6 miljoen

Exclusief wedstrijdpremies die voor zover ik weet in de boekhouding ook niet in de salarishuishouding staan.
Dinsdag 3 december 2019 om 08:52 uur Quote

Ooievaar

janjazz37 schreef:

Begrijp waarom Fons wegging. Toch betreur ik dit.
Fons heeft ADO van degradatie gered en daarna een keurige 9e plaats behaald. Er zijn enkele shouters met oogkleppen die beweren dat de hele periode met Groenendijk een ramp is/was.

Ik dank Fons voor zijn inzet bij mijn club, en wens hem het allerbeste.
Door Pipo kwamen we in de problemen Jan. ADO heeft onder Fons zelden tot nooit acceptabel spel laten zien. Hele matige trainer. Die normale klasseringen kwamen tot stand door een eindsprint in te zetten. Laatste jaren dreef ADO op de ingevingen van NelK, Johnson en Havenaar. Dat zal je toch ook zijn opgevallen.

Heb niets tegen hem persoonlijk. Maak hem hoofd jeugdopleidingen voor mijn part. Of Hoofdscout, maar hij is te licht voor een middenmoter subtopper.

Als je Jol neerzet voor Groenendijk zal je je fluitend handhaven. Bijkomend voordeel is dat je dan gelijk van Van As verlost bent. Die is nog zwakker dan Fons gebleken.
Dinsdag 3 december 2019 om 07:07 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Jelle, wijstaanboven, bennyboy1960, Tante Wil, ADODENHAAG, adorob, Marijn, pajam, Thommetjsh, Opa Bakema, Aad, oodh, FC Den Haag!, Dennis72, Wallace, Ronaldo, Jacco, Kaos, Thehague070, Pauladofan, LeoH, Edwin en 62 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 5
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Crysencio Summerville

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo RKC Waalwijk
2-0
19 januari 2020

Volgende wedstrijd

Logo FC Utrecht Logo ADO Den Haag
24 januari 2020 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 19 - 47
2 AZ 19 - 41
3 Willem II 19 - 36
4 PSV 19 - 35
5 Feyenoord 19 - 34
6 Vitesse 19 - 33
7 FC Utrecht 19 - 30
8 Heerenveen 19 - 28
9 Heracles 19 - 26
10 FC Groningen 19 - 26
11 Sparta R'dam 19 - 23
12 FC Emmen 19 - 21
13 FC Twente 19 - 20
14 Fortuna Sit. 19 - 19
15 PEC Zwolle 19 - 17
16 ADO Den Haag 19 - 16
17 VVV-Venlo 19 - 16
18 RKC Waalwijk 19 - 11