Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 5
Volgende pagina

Francisco

Heerlijke wedstrijd gezien. Goed gegroepeerd gespeeld en eindelijk eens de kansen benut.
in mijn ogen:
Zwinkels: dikke voldoende
Malone: degelijk
Beugelsdijk: goed zonder overtredingen (knap)
Pinas: erg sterk
Meijers: gaat er weer op lijken met een mooie goal
Goossens: erg sterk
El Khayati : goed met prachtige assists (soms een beetje op eigen succes uit maar dat zit in zijn spel opgesloten)
Bakker: In mijn ogen al jaren de stille kracht
Becker: blijf ik de gevaarlijkste aanvaller vinden
Immers: de man van de wedstrijd (wat maakt die een meters!!)
Falkenburg: dikke voldoende

Toch heb ik een minpuntje en dat is het regelmatig zingen van Utrecht. Ik zou het zeer prettig vinden als men daar eens mee ophield. Het is niet nodig en voor veel mensen kwetsend. Moedig je club aan en stop hiermee!!
Zondag 7 april 2019 om 10:33 uur Quote

FC2500

R.E. schreef:

Dank je! Het kan natuurlijk wel eens gebeuren dat je ten opzichte van je begroting slecht scoort, maar het is de laatste jaren eerder regel dan uitzondering dat ADO slechter presteert dan clubs als Heracles en PEC, die minder te besteden hebben. En je zou natuurlijk ALTIJD beter moeten presteren dan clubs als VVV, Fortuna en Willem II.
Niet helemaal correct wat je schrijft. Laatste jaren presteren we beter dan clubs als Heracles en Zwolle.
We staan over de ranglijst van de afgelopen 10 jaar boven deze clubs.

Zal niet zeggen dat alles crescendo is of gaat maar we willen en vinden in DH graag minimaal op de plek van AZ, Vitesse of Utrecht staan. Daarom zijn we niet snel tevreden te stellen. Het zijn bijna op een uitzondering na met huidige budget onmogelijke doelstelling of verwachtingen.

Wat wel te betwijfelen valt is of het bij deze clubs leuker is om naar te kijken qua voetbal dan bij ons doorgaans.

Moet het beter? Zeker maar we zijn de afgelopen 10 jaar nauwelijks echt in de problemen meer geweest en hebben uitschieters naar Play-offs voor Europees voetbal. Voelt alleen niet zo als DH supporter dat er stijgende lijn in zit op de een of andere manier dat chagrijn hangt vaak om de club en supporters. Komt denk ik door verwachtingen (3e stad, 3e club etc) nooit ver in de beker of het vertoonde spel.

Maar er zit als je de cijfers bekijkt gewoon een stijgende lijn in heel langzaam. Clubs als Heerenveen en Groningen zijn geen onbereikbare doelen meer was 10 jaar terug gewoon een bastion waar we niet aan te pas kwamen. Tuurlijk komt ook door mismanagement daar maar ook door stijging bij ons.
Vrijdag 5 april 2019 om 08:12 uur Quote

Advertentie

DHFC070

Petah schreef:

Dom gelul er zijn zat td met een legere beurs als van as die het beter doen
Er zijn inderdaad veel clubs met een lagere begroting die het beter doen.
Toch blijft het tegenwoordig de lamme tegen de blinde en zie je bij heel veel clubs amper meer iets wat op voetbal lijkt en is het daar ook armoede troef.

Toch vind ik nog altijd dat er een behoorlijke selectie staat die niet op deze plaats thuishoort. Aan het begin van het seizoen waren sommige mensen helemaal in de wolken "beste selectie die we ooit gehad hebben". Niet dat ik daar in geloof maar dat bijna iedereen onder zijn kunnen / norm presteert mag wel duidelijk zijn. En daar is Groenendijk voor en kan van As geen reet aan doen.

Het is werkelijk schandalig hoe wij dit seizoen presteren en durf hem ook wel aan dat we de laatste 15 wedstrijden de slechtst voetballende ploeg in de eredivisie zijn met 0,1 doelpogingen en 35% balbezit.
We kunnen het spel niet maken en tegen alle kleintjes (zijn we zelf ook) hebben we het lastig. Dat is ook iets van de laatst 10 jaar met uitzondering van het bromjaar. Waar zal dat aan liggen vraag je je dan af kwaliteit? weinig voetballende spelers? teveel spelers met maar 1 of 2 kwaliteiten; werklust en hard kunnen rennen?
Donderdag 4 april 2019 om 06:43 uur Quote

RemcoW

De gedachte die ik nog wel het meest angstaanjagend vind is dat we afhankelijk zijn van de clubs onder ons. Vorige week en deze week hadden we `geluk` omdat Excelsior, de Graafschap en Emmen twee wedstrijden op rij verloren. Emmen gaat tegen 020 ook wel verliezen, NAC telt überhaupt niet meer mee.

Van ons eigen spel moeten we het niet hebben, dus we zijn letterlijk afhankelijk van de teams onder ons. Ongelooflijk.
Woensdag 3 april 2019 om 21:57 uur Quote

RemcoW

Ik ben altijd positief, maar dit was ronduit om te JANKEN. We hebben nog een enorm lastig programma voor de boeg. Fortuna + Excelsior zouden samen 6 punten moeten zijn, kunnen er nu maximaal 4 worden. Als het meezit.

Wat hebben ze toch? Sjokken achter de bal, slordig inleveren, verdediging zo lek als een mandje.

Laten we vooral blijven aanmoedigen (het is en blijft je cluppie), maar ik hou mijn hart vast. We mogen met dit spel en met dit programma van geluk spreken als we NC ontlopen. En dat hoort niet met een club als ADO.
Woensdag 3 april 2019 om 21:48 uur Quote

Max

Misschien een domme vraag, maar waarom is dit geen pingel? Omdat het spel nog stil ligt vanwege de vrije trap?
Woensdag 3 april 2019 om 20:42 uur Quote

D.H.zuid-west

marcellino schreef:

Ben ik ook met je eens maar vond je immers zo goed dan de laatste wedstrijden sjokte over het veld was er niet bij met zijn hoofd.nu hij getekend heeft kan het ineens wel .en tuurlijk stond hij vandaag op een andere plek.maar het viel wel op dat hij en nog een paar andere de boel aan het saboteren waren.je kan met dit team gewoon bij de eerst 9 spelen de reden dat het niet gebeurd komt omdat niet iedereen het beste uit zichzelf haald .en je ziet nu wat er gebeurd als een speler dat wel doet.
Je gaat wel heel makkelijk over "op een andere plek staan" heen. Ik denk dat dit wel een bijdrage aan zijn spel heeft geleverd. Als middenvelder moet hij normaal toch verdomd vaak als verdedigende middenvelder optreden. Hij is een AM en daar staat normaal EK. Hij speelde niet in zijn kracht zoals dat zo mooi heet

Ik geloof niet dat Immers gaat saboteren..... sorry, ik kan en wil dat niet geloven!
Zaterdag 30 maart 2019 om 21:03 uur Quote

marcellino

Zuurkool met spek schreef:

Wat een kneus die goppel
Vooraf teken je voor 1 punt achteraf had je hem kunnen winnen.maar goed spel was beter met een herboren immers.
Zaterdag 30 maart 2019 om 20:22 uur Quote

Kees

Als Immers dit seizoen meer voor zichzelf had gevoetbald dan waren alle vlaggen hier uitgegaan voor de verlenging van zijn contract.

Grotendeels is het de verdienste van Immers dat Khayati zo kan excelleren Immers knapt zo ongelooflijk veel werk op dat zijn spel op het oog minder is maar hij is zo belangrijk voor dit elftal.
Vrijdag 29 maart 2019 om 18:17 uur Quote

wijstaanboven

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Immers na carrière naar de Aftrap
Lex Immers gaat de jeugd van ADO trainen.
Lees het nieuwsbericht
Reken er maar op dat Immers niet nog 3 jaar in het elftal voetbalt maar bijvoorbeeld het laatste jaar al overstapt naar de functie jeugdtrainer. Ik zie het als iets positiefs en hoop dat zijn spel bepalend gaat zijn nu de zorgen over de contractverlenging weg zijn.
Vrijdag 29 maart 2019 om 11:50 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Tante Wil, Haagse Nol, frans swa, Red, Pauladofan, adorob, ''Haagse Tsaar'', Don, Kaos, Jordy, Edwin, Aad, iDaan, Jelle, jamesjones, ypenburg070, Madmax, JerryFC, daveadodh, LeeuwenkuylF, poemba, Rob2002, hagenees abroad, haguhnees87, langepino, grijze gek, Petah, GroenGeelHart070, Heino, kipf, Haagse Paulus, Haagse Kelt, ado_denhaag070, AussieAdo, Bollie74, patje29, Dennis72, Vak B en 1 gast

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 5
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 16:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -