Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

haihai

martin jol
Donderdag 29 januari 2009 om 11:28 uur Quote

Advertentie

fcdh sassem

Weet iemand of de doelpunten van gisteren nog ergens te zien zijn. Ik zat gisteren in het stadion maar wil de tegengoals nog een keer zien
Donderdag 29 januari 2009 om 11:24 uur Quote

<FCDH>

Gewijzigde trainingslocaties
Gezien de toch weer ingevallen kou is het veld van het Zuiderpark bevroren. Zodoende wordt er donderdag op Laakkwartier getraind.
Vrijdagmorgen zal er worden getraind in het ADO Den Haag Stadion, ter voorbereiding op het duel met FC Groningen.

Houd wellicht volgende week ook de site in de gaten voor de trainingslocaties.

Donderdag 29 januari 2009 om 11:16 uur Quote

<FCDH>

Einde Waterman bij ADODoor Arnout Verzijl
Donderdag, 29 januari 2009, 10:10

Het kan niet anders of Boy Waterman keept dit seizoen niet meer bij ADO Den Haag. De van AZ gehuurde doelman ging woensdagavond andermaal in de fout in de met 1-5 verloren bekerwedstrijd tegen FC Twente. Het publiek keerde zich tegen hem en trainer André Wetzel haalde Waterman in de rust van het veld: "Uit zelfbescherming."

Tijdens de rust nam Wetzel Waterman apart in de kleedkamer: "Ik heb hem geadviseerd niet meer verder te keepen", liet de oefenmeester tegenover Elf Voetbal weten. "Hij moest de tweede helft het doel voor de harde kern verdedigen en er werd behoorlijk wat geroepen naar hem. Dat wilde ik hem niet aan doen. Ik moet er niet aan denken wat er nog meer had kunnen gebeuren. Ik had de scenario’s al in mijn hoofd. Wat dat betreft heb ik mijn verantwoordelijkheid genomen." De tweede helft keepte Robert Zwinkels, normaal de eerste keus in het Haagse doel. Iedere redding van Zwinkels werd met gejuich ontvangen.

Door de keeper in de rust te vervangen, is er een onmogelijke situatie ontstaan. Waterman heeft geen vertrouwen en de fans pruimen hem niet langer. Wetzel: "Voor hem is het vreselijk wat er is gebeurd. Een persoonlijk drama. We moeten de komende dagen inderdaad afwegen hoe we nu verder moeten. Voor hem is dit een onmogelijke situatie."

Waterman, voor veel geld gehuurd van AZ, mocht dit seizoen alleen bij bekerwedstrijden starten. Tegen Jong FC Twente en Fortuna Sittard ging hij opzichtig in de fout, met telkens een tegengoal tot gevolg. Maar het dieptepunt was woensdagavond. De eerste drie schoten op doel waren raak en bij geen enkele treffer zag de doelman er fris uit. De vierde tegentreffer, van Romano Denneboom, was zelfs een assist van Waterman die de bal verkeerd uittrapte.

Omdat hij dit seizoen ook al voor Jong AZ uitkwam, kan de doelman niet verhuurd worden naar een andere club in Nederland. Sparta wilde hem hebben, maar die club richt zijn pijlen op de transfervrije Stefan Postma mocht de Belg Peter Mollez van SV Kortrijk onhaalbaar blijken. ADO Den Haag wil zich voor het sluiten van de transfermarkt nog versterken met een aanvallend ingestelde speler voor de rechterflank.

Donderdag 29 januari 2009 om 11:13 uur Quote

supporternoord

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Wat een baggerpot, snel vergeten en koppies schoon richting zaterdag. Ongelooflijk wat een verschil met Dereijck en Kum achterin. Dan kan Ranko ook gewoon op het middenveld voetballen.

Horvath is behoorlijk door de mand gevallen gisteravond. Opbouwend kan hij helemaal niets brengen. Je hebt in de laatste twee competitiewedstrijden kunnen zien aan Dereijck wat een verschil hij kan brengen, want hij komt gewoon af en toe voor de goal waarmee je je tegenstander kan verrassen. Daarom kon hij ook scoren uit de tweede lijn tegen Heracles.
Ik maak me zorgen over Cornelisse, die haalt al een wedstrijd of 6 zijn niveau niet meer. Als het ADO lukt om zich veilig te spelen, zou ik alle resterende wedstrijden met de jonkies zoals Resodihardjo spelen om ze eredivisie ervaring op te laten doen.
Wanneer loopt Cornelisse zijn contract af ?
Dan heb je niet goed gekeken want Rankovic doet het achterin veeeeeel beter dan op het middenveld. Toen Horvath werd gewisseld en Ranko naar achteren schoof liep het ook veel beter. Ze moeten naar een ander systeem. Ze kunnen nog steeds niet voldoende druk naar voren geven en creeren weinig kansen. En "doelpuntenmachine Powel", als zodanig door velen al genoemd, kan het echt niet alleen en is echt niet veel beter dan Fabio. En Knopper is een middenvelder, daar moet hij staan en niet in de spits of als rechtsbuiten.
Alleen Powel en probeer het eens met Fabio of Milic naast hem voorin en geen Soltani want die brengt ook vaak veel te weinig. Probeer dat maar eens uit.  
Tegen Groningen zullen ze echt uit een ander vaatje moeten tappen.
Donderdag 29 januari 2009 om 11:11 uur Quote

<FCDH>

Rico schreef:

ik had hetzelfde!
ik had al het gevoel dat hij die penalty zal missen en jahoor mijn gevoel had gelijk! was denk ik zenuwachtig om hem te nemen. ik snap ook niet waarom powel ofzo hem niet nam?
cornelise is de laaste tijd zichzelf niet meer loopt er maar beetje bij?die heb volgens mij ook ze laaste jaar gehad hier?
Donderdag 29 januari 2009 om 11:11 uur Quote

Hans

ricardob schreef:

zit je vorige week in het stadion, kan je weer naar huis, hoor je iedereen vloeken: " k...zooi, wedstrijd gaat niet door, we hebben last van water man!"
nu kom je na de wedstrijd buiten en hoor je iedereen zeggen:" k....zooi, we hadden weer last van waterman!"

wat een verschrikkelijke k.... keeper is dat zeg. laat hem maar lekker met bosschaart gaan voetballen.

waar is van nieuwkoop heen!!
Ik dacht naar Tonegido. Speelt daar in het tweede. Duidelijk zo?
Donderdag 29 januari 2009 om 11:05 uur Quote

<FCDH>

Vincent schreef:

Seizoenkaarthouders hadden gratis toegang, dus het kan goed zijn dat het uitverkocht is maar toch een halfvol stadion.

Rij achter mijj was ook helemaal leeg . terwijl lange zij officieel uitverkocht was.

Ik mocht met mijn kaartje vak H wel gewoon op miin eigen plekkie zitten. bedankt ado  (en leidscheveen)
huh ?9.880 zijn er toch echt maar 9.880?
Donderdag 29 januari 2009 om 11:04 uur Quote

for the makron

mehhhhhhhh rrrrrrrrrrrr
Donderdag 29 januari 2009 om 10:50 uur Quote

Aad

Peter Hoek schreef:

Die trainer is een drama, hopelijk ziet v.d. Kallen dat ook in. De club moet groeien, maar met Wetzel blijf je in de problemen zitten. Opstelling en coaching zijn dramatisch, met dit materiaal moet je je op je sloffen kunnen handhaven, maar daar heb ik een hard hoofd in met Wetzel.
Wat fout is in de huidige constructie is dat Wetzel én trainer én technisch directeur is.
Er is dus niemand die met gezag en kennis met hem kan debateren over de juiste aankopen en de juiste opstelling of taktiek.
Aan de hulptrainers heb je niet zoveel. Miscchien Fräser maar die heeft al gezien dat er voor hem geen eer te behalen is.
Let wel: Dit is geen kritiek op Wetzel. Ieder mens is geneigd de ruimte te pakken die hij krijgt.
Donderdag 29 januari 2009 om 10:46 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Kamikaas, Vakc, GroenGeelHart070, Tante Wil, buurmanBrutus, Jacco, Gambleking070, jajoh, CrazieD, Peter87, Haagse Nol, Advocado, Peppie, Haagshart en 86 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Laatste wedstrijd

Logo MVV Logo ADO Den Haag
0-0
31 juli 2020

Volgende wedstrijd

Logo Almere City FC Logo ADO Den Haag
8 augustus 2020 om 17:00 uur
Almere City Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15