Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Haagse reporter

Nog steeds een zéér slecht gevoel en het gaat maar niet weg. Gisteren Celtic gezien, dan praat je over positiviteit en supporters kippenvel.
We zijn nu echt totaal naar de KLOTE.

Zie ook onderstaand artikel:

Adriaanse bedankt voor Haagse eer
door onze Telesportredactie

Co Adriaanse

DEN HAAG - ADO Den Haag hoeft niet bij Co Adriaanse aan te kloppen met de vraag of hij de opgestapte Frans Adelaar wil opvolgen. De oud-oefenmeester van PEC Zwolle, FC Den Haag, Willem II, Ajax, AZ en FC Porto werd door interim-trainer Lex Schoenmaker naar voren geschoven als redder in nood. " Maar Co heeft geen interesse", aldus zijn woordvoerder Willem Zeijlmans.
Adriaanse wacht namelijk nog steeds op de financiële afwikkeling van zijn ontslag bij Porto. "Hij heeft de kampioenspremie, bekerpremie en nog drie maanden salaris tegoed", aldus Zeijlmans. Volgens de woordvoerder vindt Adriaanse bovendien het afbreukrisico te groot. "Co haalde met AZ de halve finale van de UEFA Cup, maakte een droomtransfer naar Porto, werd daar kampioen van Portugal en won de beker. Met die prijzen op zijn cv wil hij wachten op een interessante buitenlandse club, waarbij de Bundesliga zijn voorkeur heeft."Woensdag 22 november 2006 om 08:26 uur Quote

Ooievaar

Mensen; prettige dag. Ga de democratie dienen. Zit op het stemburo. Met GROEN GELE GROET. We worstelen en komen boven.
Woensdag 22 november 2006 om 06:46 uur Quote

Advertentie

Haaksman

Supporter schreef:

moet ik mijn ongenoegen uitten op wie?Natuurlijk was ik niet blij met de behaalde resultaten maar de acties gaan heel ver en dat is helaas niet goed te praten.
Ik vind niet alleen het bestuur van ADO moet aftreden maar ook het bestuur van de supportersverneging moet opstappen. Als je het gedrag van je eigen leden niet beheersen dan ben je niet in staat om als bestuurder te functioneren.punt uit.
Heb jij kinderen? Ik wel en deze uitspraak van beheersen gaat toch echt niet altijd op. De basis kan men leggen maar in de uitwerking ben je toch ook afhankelijk van anderen?! :-)
Woensdag 22 november 2006 om 01:26 uur Quote

Haaksman

Supporter schreef:

vertel me een ding. Wat kan ik nog leren van die mafkezen? waarom moet ik naar de vergadering?wat hebben ze te vertellen?geef me de tijd om de wonden te likken.

Sinds zondag schaam ik me dood maar supporter van ADO blijf ik

He kerel, deze houding ben ik van jou niet echt gewend. Je bent vaak objectief en ondersteunend op deze site. Ga je er nu echt vanuit dat het bestuur hier niets van opgestoken kan hebben?
Woensdag 22 november 2006 om 01:23 uur Quote

Haaksman

teleurgesteld schreef:

Denk je nou echt dat Co Adriaanse zit te wachten op deze klus ( en zeker niet Aad de Mos). Teneerste hebben wij straks of nu al geen sponsor meer. Dus geen geld. Daarnaast is het huidige spelersbestand brandhout. Op 2 na (Vreven en Mols) heeft de rest of geen vechtlust, geen kwaliteit of geen hart voor de club. Vroeger was dit wel anders. Denk niet dat C.A hier potentie in ziet. En wat is er mis met Schoenmaker. Hij heeft het een paar jaar geleden ook goed overgenomen toen Rinus ziek was.
Vervolgens lopen er zogenaamde supporters rond die zich druk maken over plaatsen en honken. Ik hoop dat zij hun eigen glazen met de aktie van afgelopen zondag hebben ingegooid. Uit het interview bij TV West zondag bleek al dat dit debielen zijn, die geen hart voor de club hebben. Enige zinnen die ze uit kunnen brengen is K dit K dat, met hun rug naar de camera. In het vreemdelingenlegioen met deze pubers. Keihard straffen. Nooit meer bij mijn club in het stadion.   

Tja, voetballen is nu werken geworden en na het werken deur dicht toch? Wat dat betreft zijn er velen die werken zat worden maar zich verplicht voelen. Hart voor de zaak? Waar vind je dat nog? Bij de meeste huidige ADO- spelers niet... Men is alleen druk met eigen positie! Bestuur, spelers, trainers enz. Het hele circus dus

Woensdag 22 november 2006 om 01:12 uur Quote

Haaksman

fc hageneez schreef:

Adelaar reageert op uitspraken Deetman

21-11-06 14:01 Tell a friend


DEN HAAG - Frans Adelaar is verbaasd over de uitspraken van burgemeester Deetman van Den Haag.
De burgemeester baseerde zich op het politierapport en zei dat de situatie in het Zuiderpark afgelopen zondag niet zo bedreigend was als de ex- trainer van ADO Den Haag dat heeft ervaren. Voor Adelaar zelf was de supportersactie echter de reden om op te stappen bij de Haagse club. Adelaar zei dat hij deze uitspraken niet had verwacht van een onderbouwde man als burgemeester Deetman en dat de burgemeester `geen benul had hoe de trainer zich op dat moment voelde`.

Tja wat wil je? De Burgermeester zit toch veilig achter mensen die ALTIJD voor zijn neus staan?! Gadver, dat oordelen en beoordelen van... Daar word ik nou kotsmisselijk van! Zo ook voor de supporters die het wel goed bedoelen! Het bestuur zit veilig in hun bankjes en de goedwillende supporters krijgen de klappen! Ach, zo gaat het overal maar wanneer men het zelf ervaart wordt het pas anders... Misschien haddeen die klojo`s beter op het bestuur en de VIPS af kunnen rennen?
Woensdag 22 november 2006 om 01:07 uur Quote

Truus

John schreef:

Mijn kinderen zitten niet in Den Haag op school en op hun school wordt het woord kk direct afgestraft.

Nou, gebruik dat dan als voorbeeld! he jongen, je kunt hier beter niet naar luisteren want als die mijnheer/mevrouw/mensen straks thuis komen krijgen ze toch straaaaaffffffffffff, daar krijgen ze nog spijt van!
Woensdag 22 november 2006 om 00:59 uur Quote

@supporter

-lagere belastingen
-betere scholen
-geen dubbele nationaliteit
-verbied de burka
-geen hoofddoekjes voor ambtenaren zeker niet voor de klas
-sluit radicale moskeen,geen nieuwe moskeen en islamitische scholen
-straatterroristen het land uit
-fatsoenlijke zorg voor ouderen
-meer wegen,bredere wegen
-geen tolheffing,geen rekeningrijden
-de macht terug naar Nederland
-fors minder geld naar Brussel
-geen nieuwe landen in de EU
-minimum gevangenisstraffen voor dierenmishandeling

DAAROM!
Woensdag 22 november 2006 om 00:41 uur Quote

JP

FCDH schreef:

Nou misschien kun je in ieder geval leren te lezen dan had je waarschijnlijk opgevallen dat ALLE supporters welkom zijn... Ook mensen die het niet eens zijn met de actie van zondag!.

JP ben jij er wel bij? jij hebt ook een eigen kijk op de zaak. Het lijkt me goed dat het bestuur te horen krijgt wat er in alle lagen van de ADO supporters speelt..

Ik doe echt een oproep aan ALLE ADO supporters om te komen mits je kunt natuurlijk.. Als je niet gaat terwijl je wel kunt ben je in mijn ogen echt een weggooier. Als ik zie hoeveel mensen hier hun ongenoegen en genoegen uiten over afgelopen zondag verwacht ik dat er minimaal 200 man zijn..

@FCDH,..zoals je kunt zien kan ik nu pas reageren door mijn bedrijfsactiviteiten) maar,..... dank voor je uitnodiging. Ik zou dolgraag bij de vergadering willen zijn echter kan ik daar door mijn werk niet bij zijn. Geen flauw excuus maar de mijn werkzaamheden laten dit niet gewoon niet toe.

Toch wil ik zeker praten en mijn punten kenbaar maken. Punten die ik al eerder heb aangegeven, maar dan niet via de shoutbox maar gewoon even live, dan zien we elkaar en dat praat een stuk makkelijker.

Voor alle duidelijkheid heb sympathie voor je gedrevenheid en passie in je comments, soms kan ik een eind met je meegaan en soms ook vooral niet.

Zal je spoedig laten weten wanneer dit kan.

Woensdag 22 november 2006 om 00:38 uur Quote

supporter

tijd      boodschap                                                  R
18:28  Fanclub ADO doet oproep aan supporters 0

R=reacties.

wat erg he. niemand heeft op dit onderwerp gereageerd.
Woensdag 22 november 2006 om 00:13 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Aad, Bert, Erik070, Erwin 070, Bolluhboeah, T3, daveadodh, bert1953 en 56 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Lex Immers Robert Zwinkels Abdenasser El Khayati

Laatste wedstrijd

Logo PSV Logo ADO Den Haag
3-1
21 april 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
25 april 2019 om 18:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 31 - 77
2 PSV vCL 31 - 77
3 Feyenoord 31 - 59
4 AZ 31 - 52
5 Heracles 31 - 48
6 Vitesse 31 - 47
7 FC Utrecht 31 - 47
8 Willem II 31 - 44
9 FC Groningen 31 - 42
10 Heerenveen 31 - 37
11 VVV-Venlo 31 - 37
12 ADO Den Haag 31 - 36
13 PEC Zwolle 31 - 35
14 Fortuna Sit. 31 - 34
15 FC Emmen 31 - 32
16 Excelsior 31 - 27
17 Graafschap 31 - 26
18 NAC Breda 31 - 22