Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

supporter

haag schreef:

je begrijpt er werkelijk niets van, als je nu nog geloof in dat BAGGERZOOITJE hebt ben je of
apestoned, of volslagen maf.

BEIDEN NIET  
PROBEER JE MIJ TE OVERTUIGEN  VAN JE GOEDE BEDOELINGEN ZONDER MIJ TE BELEDIGEN.
Maandag 21 mei 2007 om 01:27 uur Quote

Advertentie

haag

supporter schreef:

hi   je lijkt een islamiet wel. wanneer iemand niet eens met je verhaal, is hij gek.  BAH

je begrijpt er werkelijk niets van, als je nu nog geloof in dat BAGGERZOOITJE hebt ben je of
apestoned, of volslagen maf.

Maandag 21 mei 2007 om 01:25 uur Quote

supporter

haag schreef:

TIP: lees het stuk morgenochtend nog eens (nuchter)
voordat je je medicatie krijgt mongooool
club gaat naar de kloten en, niet zonder slag of stoot
bestuur eruit!!!!
hi   je lijkt een islamiet wel. wanneer iemand niet eens met je verhaal, is hij gek.  BAH
Maandag 21 mei 2007 om 01:13 uur Quote

supporter

haag schreef:

TIP: lees het stuk morgenochtend nog eens (nuchter)
voordat je je medicatie krijgt mongooool
club gaat naar de kloten en, niet zonder slag of stoot
bestuur eruit!!!!
het verhaal is bekend.  niets nieuws he
Maandag 21 mei 2007 om 01:10 uur Quote

haag

supporter schreef:

Goed verhaal, lekker kort.

opmerking: stel dat het bestuur zal aftreden........en dan?  kom je ook met een mooi verhaal?
nou ik heb liever de centen en de garantie dat ADO van Veendam zal winnen

TIP: lees het stuk morgenochtend nog eens (nuchter)
voordat je je medicatie krijgt mongooool
club gaat naar de kloten en, niet zonder slag of stoot
bestuur eruit!!!!
Maandag 21 mei 2007 om 01:07 uur Quote

supporter

haag schreef:

De verantwoordelijken voor de degradatie.

--------------------------------------------------------------------------------

Wanbeleid en anarchie nekken ADO


ADO is verstrikt geraakt geraakt in zijn eigen opgezette wirwar van ondoorzichtige lijntjes en bestuurlijke platforms. Hoe moet dit verder? Er is amper voetbal knowhow in de organisatie en de financiële ruimte is zeer beperkt.

Het is een publiek geheim dat JvR. op de achtergrond als een straf regent waakt over de club, die door de jaren heen verwoorden is tot zijn persoonlijk groengele speeltje. VAN R. bepaalt de grens, maar kan niet meer de scherpte opbrengen waarmee hij de club, halverwege de jaren 90 van de ondergang redde. In zijn colomns in het AD geeft hij toe wel eens te twijfelen aan zijn liefde voor de club. Zoals bekend, kun je op twijfels niet besturen. Individuen die zich naar buiten toe negatief uitlaten over de club, belt hij woedend en vermandend op. Zijn `Goed Nieuws Show` moet doorgaan, koste wat kost.

Aad Kila oud-speler van de club, gaf in het TV-programma de bal rond de tafel zijn mening over ADO. Hij vertelde ondermeer dat het gevoerde beleid in zijn ogen niet goed is geweest. "Ik kan moeilijk beweren dat het in de afgelopen jaren goed is gegaan toch?, aldus Kila, die na de uitzending werd verrast door de impact van zijn uitspraken. "Vanuit de club is er niet positief op gereageerd. Ik heb gewoon mijn mening gegeven. Ik wil niemand beschadigen, heb respect voor iedereen. Maar ADO gaat me aan het hart. Ik kom al 45 jaar bij de club. Als twee commisarissen dan zeggen dat degradatie naar de J-league helemaal niet slecht is, dat kan toch niet? Degradiatie is rampzalig". Kila heeft verder geen zin meer in de nasleep van zijn opmerkingen. "Ik sluit het af maar ik hoop dat het snel weer beter gaat met de club. Maar ik blijf achter mijn mening staan en ik hoop dat ze er wat mee doen. Want er zit te weinig voetbalverstand bij de club"

ADO is weer terug bij af en even ver afgegleden als toen van R. halverwege de jaren 90, in zijn functie begon. In de eerste divisie, met een negatief aura en weinig financiële armslag. Alleen het nieuwe stadion verdient een pluim. De vergelijking met Jorien v.d. Herik dringt zich op. De alleenheerser faalde, en werd door een woedende supportersschare weggejaagd uit De Kuip. Met een forse financiële vergoeding vertrok hij. Van R. heeft zijn geld al binnen. De door hem gedane investeringen omADO een decenium geleden te redden, werden omgezet in aandelen. Die zijn inmiddels verkocht aan de SSO, de Stichting Stadion Ontwikkeling, waarvan hij notabene bestuurslid is. Samen met Rob Jansen - de andere `investeerder` mocht hij 2,2 miljoen euro verdelen.

Toen van R. cum suis vorig jaar zomer via een personeelsadvertentie in de krant op zoek ging naar een nieuwe algemeen directeur, kwam de reactie van Piet van der Pol als beste uit de bus. In september reageerde van der Pol verheugd op zijn nieuwe baan: "Ik ben trots dat ik medio oktober bij ADO aan de slag ga. De door mijn voorganger (Robert Langenbach red.) gelegde basis biedt de mogelijkheid de opmars van de club verder gestalte te geven" Ruim een half jaar later is het een grote puinhoop bij de Residentieclub.

De voormalig directeur van Stormvogels Telstar voldoet aan alle kenmerken van de ideale stroman. Nu zijn eerste seizoen erop zit, zijn er geen aantoonbare resultaten van zijn werk te duiden. Het machtsvacuüm in het Zuiderpark neemt steeds groteskere vormen aan. Dat heeft een verlammende uitwerking op de club, waardoor er op het moment suprême geen keiharde beslissingen zijn genomen. Het is een situatie die tot op de dag van vandaag voortduurt. Alle beslissingen lijken door de RvC genomen te worden. Hoe groot de blunder ook is, zoals het doorgaan met Frans Adelaar, de RvC komt er mee weg.

Van der Pol mag zijn superieuren naar buiten toe verdedigen. Veel verder dan commentaren als "het komt wel goed" en "we degraderen niet" kwam hij in het afgelopen seizoen niet. Inhoudelijke uitspraken en een toekomstvisie werden niet gegeven. Waarschijnlijk omdat ze er niet waren. Het motto"Als het nieuwe stadion er eenmaal is, komt het goed` werkte verlammend en bleek uiteindelijk zelfs desastreus.

Terwijl er toch zoveel werkt te verzetten was. Het zinkende ADO-schip was wel degelijk te redden. Waarom werd er geen goed scoutingapparaat opgezet? De zoon van Lex Schoenmaker moest notabene worden ingezet om de tegenstander van de volgende week te bekijken. Het gebrek aan voetbalkennis binnen de organisatie is schrijnend en had als eerste door van der Pol aangepakt moeten worden. Zeker omdat de samenwerking met Rob Baan op een fiasco was uitgelopen. Volgens ADO omdat Baan niet meer cappabel voor dat werk was geweest De technisch directeur zelf wil daar niets over zeggen. Met alleen een technisch manager, Peter Hofstede, kende ADO verreweg de zwakste bezetting op voetbalgebied in de Eredivisie. Van der Pol bemoeide zich dan ook opvallend vaak met interne technische zaken, ook al is dat niet zijn vakgebied, bij gebrek aan voetbal knowhow had hij die leemte als eerste moeten invullen. Ook volgend seizoen kent ADO, tenzij er wat verandert, een onvoldoende technische bezetting.

Wat wèl ruim bezet is, zijn de kantoorfuncties. Er werken maar liefst tientallen mensen op het kantoor! Een onvoorstelbaar aantal, het veelvoudige van een kleine club als Excelsior bijvoorbeeld. In plaats van de aandacht voor de volle 100 procent bij het veld te houden, hadden de verantwoordelijken in Den Haag vooral oog voor de burelen. Tot overmaat van ramp verlengde van der Pol de maanden voor de degradatie het arbeidscontract van veel personeelsleden. Dat kan hem wel eens nu fataal worden. ADO bevindt zich wel degelijk in een precaire financiële situatie. Onderzoek van de Haagsche Courant leerde dat ADO, waarvan de SSO straks de enige aandeelhouder is, de afgelopen jaren elf miljoen verlies heeft geleden. Dat werd door de SSO gecompenseerd maar moet door de club worden terugbetaald. Winsten uit het nieuwe stadion stonden garant. Door de degradatie loopt ADO alleen al aan televisiegelden een kleine 3 miljoen euro aan inkomsten mis. Hoe moet de club aan zijn verplichtingen voldoen? Daar komt bij dat de SSO al een schuld heeft van 6,5 miljoen euro bij de gemeente Den Haag. Ondermeer aanagewend om van Ringelenstijn uit te kopen. ADO begint met een forse schuldenlast in het nieuwe stadion.

ADO moet dus bezuinigen. Jan Helderman, lid van de RvC en registeraccountant, is ondermeer verzocht het personeelsbeleid te inventariseren, met als doel te kijken waar gesnoeid kan worden. Het onderzoek naar overbodige functies - waarnaar door de buitenwacht met spanning wordt uitgekeken- moet voor van der Pol als een dolkstoot in de rug voelen. Hij moet nu de macht grijpen, anders wordt hij door niemand sereus genomen. Helderman zou wel eens tot een belangrijk figuur kunnen uitgroeien de komende maanden. Hij heeft zijn sporen verdiend en schuwt het nemen van harde maatregelen niet. Is hij de crisesmanager die de ADO-organisatie op de schop neemt, te beginnen met de top? Geen eenvoudige klus. Het is echter noodzakelijk dat hij van bovenaf begint. Want daar is het fout gegaan. De verantwoordelijken zelf maken niet de indruk daar hun conclusies aan te verbinden. Wellicht kan Helderman het ze duidelijk maken. Zo werkt het nou eenmaal in de voetballerij.

Maar er is meer. Er heerst grote onvrede in de businessclub. Zozeer zelfs, dat de verenigde sponsorgroep heeft besloten financieel niet samen te gaan met ADO. Dat was wel de bedoeling maar het vertrouwen in de organisatie is niet afdoende gebleken voor de geldschieters.

ADO wil dat de sponsors komend seizoen hetzelfde blijven betalen als in de Eredivisie. Veel sponsors weigeren dat. De onvrede is zover opgelopen, dat er op maandag 21 mei een buitengewone ledenvergadering van de businessclub besteed aan zal worden. De sponsors komen daarin met een alternatief betalingsvoorstel. Dat komt er in het kort op neer dat, alleen wanneer de club volgend jaar meteen weer promoveert, de sponsors de volle mep betalen. Het is opnieuw een serieus probleem voor van der Pol om dit te `managen` De begroting gaat hoe dan ook omhoog bij ADO. Sponsorinkomsten zijn daarin essentieel.

De kostenkant van de naar boven bijgestelde begroting is makkelijk in te vullen. Een nieuw stadion brengt automatisch meer kosten met zich mee. ADO gaat meer huur (1,3 miljoen) betalen dan in het Zuiderpark. Maar stijgt de inkomstenkant wel genoeg? En, belangrijker nog: hoeveel van die toegenomen begroting zal worden aangewend aan waar het écht om gaat: de voetbaltak. ADO wil daarover niets kwijt. Het is juist die geslotenheid waar de club aan ten onder is gegaan. De vurig verlangde terugkeer naar de Eredivisie kan, als het beleid op deze wijze wordt gecontinueerd, op korte termijn wel worden vergeten. ADO is verwoorden tot een ondoorzichtige bestuursloze kliek. En moch de nood nog hoger worden dan nu al het geval is, moet van der Pol als eerste vrezen voor zijn baan. WANT DAAR BEN JE STROMAN VOOR.

Schoon schip maken lijkt echter de enige oplossing. Daar hebben supporters, sponsors, volgers en oud-spelers van de club recht op. Deze club is té mooi om kapot te laten gaan. 

bron: elf

het is gvd erger dan ik dacht, en dande supporters de schuld geven. vieze JODUHSTREKEN!!!!!
bestuur moet eruit goedschiks of kwaadschiks...
Goed verhaal, lekker kort.

opmerking: stel dat het bestuur zal aftreden........en dan?  kom je ook met een mooi verhaal?
nou ik heb liever de centen en de garantie dat ADO van Veendam zal winnen

Maandag 21 mei 2007 om 01:00 uur Quote

Haagse Roel

We moeten nu keihard door, boycotten die bende.

Geen rellen maar gewoon negeren die zooi, geen SCC aanschaffen, laat ze maar zweten. Ik hoop dat de businessclub vandaag ( lees maandag) hun conclusies trekken.

Deze ongeregelde zooi die jou en mijn club naar de gallemiezen helpen MOET gestopt worden.

Het stuk uit ELF, geen bouelevard blad , spreekt boekdelen. Eruit met die gasten ONZE CLUB misbruiken voor hun eigen belang !!!!
Maandag 21 mei 2007 om 00:57 uur Quote

haag

De verantwoordelijken voor de degradatie.

--------------------------------------------------------------------------------

Wanbeleid en anarchie nekken ADO


ADO is verstrikt geraakt geraakt in zijn eigen opgezette wirwar van ondoorzichtige lijntjes en bestuurlijke platforms. Hoe moet dit verder? Er is amper voetbal knowhow in de organisatie en de financiële ruimte is zeer beperkt.

Het is een publiek geheim dat JvR. op de achtergrond als een straf regent waakt over de club, die door de jaren heen verwoorden is tot zijn persoonlijk groengele speeltje. VAN R. bepaalt de grens, maar kan niet meer de scherpte opbrengen waarmee hij de club, halverwege de jaren 90 van de ondergang redde. In zijn colomns in het AD geeft hij toe wel eens te twijfelen aan zijn liefde voor de club. Zoals bekend, kun je op twijfels niet besturen. Individuen die zich naar buiten toe negatief uitlaten over de club, belt hij woedend en vermandend op. Zijn `Goed Nieuws Show` moet doorgaan, koste wat kost.

Aad Kila oud-speler van de club, gaf in het TV-programma de bal rond de tafel zijn mening over ADO. Hij vertelde ondermeer dat het gevoerde beleid in zijn ogen niet goed is geweest. "Ik kan moeilijk beweren dat het in de afgelopen jaren goed is gegaan toch?, aldus Kila, die na de uitzending werd verrast door de impact van zijn uitspraken. "Vanuit de club is er niet positief op gereageerd. Ik heb gewoon mijn mening gegeven. Ik wil niemand beschadigen, heb respect voor iedereen. Maar ADO gaat me aan het hart. Ik kom al 45 jaar bij de club. Als twee commisarissen dan zeggen dat degradatie naar de J-league helemaal niet slecht is, dat kan toch niet? Degradiatie is rampzalig". Kila heeft verder geen zin meer in de nasleep van zijn opmerkingen. "Ik sluit het af maar ik hoop dat het snel weer beter gaat met de club. Maar ik blijf achter mijn mening staan en ik hoop dat ze er wat mee doen. Want er zit te weinig voetbalverstand bij de club"

ADO is weer terug bij af en even ver afgegleden als toen van R. halverwege de jaren 90, in zijn functie begon. In de eerste divisie, met een negatief aura en weinig financiële armslag. Alleen het nieuwe stadion verdient een pluim. De vergelijking met Jorien v.d. Herik dringt zich op. De alleenheerser faalde, en werd door een woedende supportersschare weggejaagd uit De Kuip. Met een forse financiële vergoeding vertrok hij. Van R. heeft zijn geld al binnen. De door hem gedane investeringen omADO een decenium geleden te redden, werden omgezet in aandelen. Die zijn inmiddels verkocht aan de SSO, de Stichting Stadion Ontwikkeling, waarvan hij notabene bestuurslid is. Samen met Rob Jansen - de andere `investeerder` mocht hij 2,2 miljoen euro verdelen.

Toen van R. cum suis vorig jaar zomer via een personeelsadvertentie in de krant op zoek ging naar een nieuwe algemeen directeur, kwam de reactie van Piet van der Pol als beste uit de bus. In september reageerde van der Pol verheugd op zijn nieuwe baan: "Ik ben trots dat ik medio oktober bij ADO aan de slag ga. De door mijn voorganger (Robert Langenbach red.) gelegde basis biedt de mogelijkheid de opmars van de club verder gestalte te geven" Ruim een half jaar later is het een grote puinhoop bij de Residentieclub.

De voormalig directeur van Stormvogels Telstar voldoet aan alle kenmerken van de ideale stroman. Nu zijn eerste seizoen erop zit, zijn er geen aantoonbare resultaten van zijn werk te duiden. Het machtsvacuüm in het Zuiderpark neemt steeds groteskere vormen aan. Dat heeft een verlammende uitwerking op de club, waardoor er op het moment suprême geen keiharde beslissingen zijn genomen. Het is een situatie die tot op de dag van vandaag voortduurt. Alle beslissingen lijken door de RvC genomen te worden. Hoe groot de blunder ook is, zoals het doorgaan met Frans Adelaar, de RvC komt er mee weg.

Van der Pol mag zijn superieuren naar buiten toe verdedigen. Veel verder dan commentaren als "het komt wel goed" en "we degraderen niet" kwam hij in het afgelopen seizoen niet. Inhoudelijke uitspraken en een toekomstvisie werden niet gegeven. Waarschijnlijk omdat ze er niet waren. Het motto"Als het nieuwe stadion er eenmaal is, komt het goed` werkte verlammend en bleek uiteindelijk zelfs desastreus.

Terwijl er toch zoveel werkt te verzetten was. Het zinkende ADO-schip was wel degelijk te redden. Waarom werd er geen goed scoutingapparaat opgezet? De zoon van Lex Schoenmaker moest notabene worden ingezet om de tegenstander van de volgende week te bekijken. Het gebrek aan voetbalkennis binnen de organisatie is schrijnend en had als eerste door van der Pol aangepakt moeten worden. Zeker omdat de samenwerking met Rob Baan op een fiasco was uitgelopen. Volgens ADO omdat Baan niet meer cappabel voor dat werk was geweest De technisch directeur zelf wil daar niets over zeggen. Met alleen een technisch manager, Peter Hofstede, kende ADO verreweg de zwakste bezetting op voetbalgebied in de Eredivisie. Van der Pol bemoeide zich dan ook opvallend vaak met interne technische zaken, ook al is dat niet zijn vakgebied, bij gebrek aan voetbal knowhow had hij die leemte als eerste moeten invullen. Ook volgend seizoen kent ADO, tenzij er wat verandert, een onvoldoende technische bezetting.

Wat wèl ruim bezet is, zijn de kantoorfuncties. Er werken maar liefst tientallen mensen op het kantoor! Een onvoorstelbaar aantal, het veelvoudige van een kleine club als Excelsior bijvoorbeeld. In plaats van de aandacht voor de volle 100 procent bij het veld te houden, hadden de verantwoordelijken in Den Haag vooral oog voor de burelen. Tot overmaat van ramp verlengde van der Pol de maanden voor de degradatie het arbeidscontract van veel personeelsleden. Dat kan hem wel eens nu fataal worden. ADO bevindt zich wel degelijk in een precaire financiële situatie. Onderzoek van de Haagsche Courant leerde dat ADO, waarvan de SSO straks de enige aandeelhouder is, de afgelopen jaren elf miljoen verlies heeft geleden. Dat werd door de SSO gecompenseerd maar moet door de club worden terugbetaald. Winsten uit het nieuwe stadion stonden garant. Door de degradatie loopt ADO alleen al aan televisiegelden een kleine 3 miljoen euro aan inkomsten mis. Hoe moet de club aan zijn verplichtingen voldoen? Daar komt bij dat de SSO al een schuld heeft van 6,5 miljoen euro bij de gemeente Den Haag. Ondermeer aanagewend om van Ringelenstijn uit te kopen. ADO begint met een forse schuldenlast in het nieuwe stadion.

ADO moet dus bezuinigen. Jan Helderman, lid van de RvC en registeraccountant, is ondermeer verzocht het personeelsbeleid te inventariseren, met als doel te kijken waar gesnoeid kan worden. Het onderzoek naar overbodige functies - waarnaar door de buitenwacht met spanning wordt uitgekeken- moet voor van der Pol als een dolkstoot in de rug voelen. Hij moet nu de macht grijpen, anders wordt hij door niemand sereus genomen. Helderman zou wel eens tot een belangrijk figuur kunnen uitgroeien de komende maanden. Hij heeft zijn sporen verdiend en schuwt het nemen van harde maatregelen niet. Is hij de crisesmanager die de ADO-organisatie op de schop neemt, te beginnen met de top? Geen eenvoudige klus. Het is echter noodzakelijk dat hij van bovenaf begint. Want daar is het fout gegaan. De verantwoordelijken zelf maken niet de indruk daar hun conclusies aan te verbinden. Wellicht kan Helderman het ze duidelijk maken. Zo werkt het nou eenmaal in de voetballerij.

Maar er is meer. Er heerst grote onvrede in de businessclub. Zozeer zelfs, dat de verenigde sponsorgroep heeft besloten financieel niet samen te gaan met ADO. Dat was wel de bedoeling maar het vertrouwen in de organisatie is niet afdoende gebleken voor de geldschieters.

ADO wil dat de sponsors komend seizoen hetzelfde blijven betalen als in de Eredivisie. Veel sponsors weigeren dat. De onvrede is zover opgelopen, dat er op maandag 21 mei een buitengewone ledenvergadering van de businessclub besteed aan zal worden. De sponsors komen daarin met een alternatief betalingsvoorstel. Dat komt er in het kort op neer dat, alleen wanneer de club volgend jaar meteen weer promoveert, de sponsors de volle mep betalen. Het is opnieuw een serieus probleem voor van der Pol om dit te `managen` De begroting gaat hoe dan ook omhoog bij ADO. Sponsorinkomsten zijn daarin essentieel.

De kostenkant van de naar boven bijgestelde begroting is makkelijk in te vullen. Een nieuw stadion brengt automatisch meer kosten met zich mee. ADO gaat meer huur (1,3 miljoen) betalen dan in het Zuiderpark. Maar stijgt de inkomstenkant wel genoeg? En, belangrijker nog: hoeveel van die toegenomen begroting zal worden aangewend aan waar het écht om gaat: de voetbaltak. ADO wil daarover niets kwijt. Het is juist die geslotenheid waar de club aan ten onder is gegaan. De vurig verlangde terugkeer naar de Eredivisie kan, als het beleid op deze wijze wordt gecontinueerd, op korte termijn wel worden vergeten. ADO is verwoorden tot een ondoorzichtige bestuursloze kliek. En moch de nood nog hoger worden dan nu al het geval is, moet van der Pol als eerste vrezen voor zijn baan. WANT DAAR BEN JE STROMAN VOOR.

Schoon schip maken lijkt echter de enige oplossing. Daar hebben supporters, sponsors, volgers en oud-spelers van de club recht op. Deze club is té mooi om kapot te laten gaan. 

bron: elf

het is gvd erger dan ik dacht, en dande supporters de schuld geven. vieze JODUHSTREKEN!!!!!
bestuur moet eruit goedschiks of kwaadschiks...
Maandag 21 mei 2007 om 00:48 uur Quote

supporter

Haagse Roel schreef:

Tsja Ooievaar, kijk toch met enige jaloezie naar clubs als Groningen, Heerenveen Twente enz.

Daar zitten capabele mensen die, naast clubliefde, ook verstand van zaken hebben, hoorde vandaag dat ie Suarez gekocht is voor 1,5 miljoen, zelfs PSV kan hem nu niet meer betalen. Heerenveen hetzelfde verhaal, Twente , nog niet eens zolang geleden ook in degradatienood is een van de best voetballende teams.

En bij ons de zgn SLEEPING GIANT.............Onder deze heren zijn wij weer terug bij af. Ik had na de degradatie de ijdele hoop dat wij na een jaar weer terug zouden zijn. Echter als ik dit allemaal hoor vrees ik het ergste.

Persoonlijk voel ik mij in mijn eer aangetast nu de dwazen op Zuid een nieuwe zondebok hebben gevonden voor alle ellende ; ALLE SUPPORTERS.

Grove schande. 99% van de 7000 getrouwen komt door weer en wind al drie jaar na bagger kijken, waarom ?? omdat ze van de club houden, niets anders.

Al sinds de promotie hangt  degradatie al boven ons hoofd, met pure mazzel zijn we er lang ingebleven, niet door doortastend optreden van het bestuur.

Het gewone volk zag dit al lang aankomen, adviezen van oprechte supporters om te investeren ( kosten gaan voor de baten uit) werden weggewuifd, Een hopeloze trainer werd  beschermd en eigen belang heerst op Zuid.

Nu wij weer zijn veroordeeld tot, met alle respect potjes tegen Veendam e.d. wordt de schuld volledig bij ons gelegd.

Ik hoop dat de sponsors ( alle credits voor deze mensen hoor !!) hun eisen stellen en deze kliek wegsturen.
Eindelijk gaan we anders  naar de organisatie kijken.
Ado begint een beetje een familiebedrijf te worden.
Het bestuur is in handen van 2 rijke mannen en de rest van de organisatie is verdeeld om de zoon en de dochter van. Zelfs zijn er supporters die denken dat ze  mee  te kunnen liften. Het gaat er om eigen belang. 
Maandag 21 mei 2007 om 00:19 uur Quote

Haagse Roel

Ooievaar schreef:

Yep, eerst zorgt Ringeling ervoor dat er geen supporters meer mogen komen, want die hebben collectief schuld, en nu hebben de sponsors ook afgedaan. Ik vrees dat ze Vloet ook het nodige op de mouw hebben gespelt. Dus volgens de leer van Ringeling/Jansen is hij dadelijk - ik schat zo in oktober/november `keurige` 7e plaats ook schuldig. Waarschijnlijk is de spiegel in huize Ringeling in Wassenaar van matglas...
Tsja Ooievaar, kijk toch met enige jaloezie naar clubs als Groningen, Heerenveen Twente enz.

Daar zitten capabele mensen die, naast clubliefde, ook verstand van zaken hebben, hoorde vandaag dat ie Suarez gekocht is voor 1,5 miljoen, zelfs PSV kan hem nu niet meer betalen. Heerenveen hetzelfde verhaal, Twente , nog niet eens zolang geleden ook in degradatienood is een van de best voetballende teams.

En bij ons de zgn SLEEPING GIANT.............Onder deze heren zijn wij weer terug bij af. Ik had na de degradatie de ijdele hoop dat wij na een jaar weer terug zouden zijn. Echter als ik dit allemaal hoor vrees ik het ergste.

Persoonlijk voel ik mij in mijn eer aangetast nu de dwazen op Zuid een nieuwe zondebok hebben gevonden voor alle ellende ; ALLE SUPPORTERS.

Grove schande. 99% van de 7000 getrouwen komt door weer en wind al drie jaar na bagger kijken, waarom ?? omdat ze van de club houden, niets anders.

Al sinds de promotie hangt  degradatie al boven ons hoofd, met pure mazzel zijn we er lang ingebleven, niet door doortastend optreden van het bestuur.

Het gewone volk zag dit al lang aankomen, adviezen van oprechte supporters om te investeren ( kosten gaan voor de baten uit) werden weggewuifd, Een hopeloze trainer werd  beschermd en eigen belang heerst op Zuid.

Nu wij weer zijn veroordeeld tot, met alle respect potjes tegen Veendam e.d. wordt de schuld volledig bij ons gelegd.

Ik hoop dat de sponsors ( alle credits voor deze mensen hoor !!) hun eisen stellen en deze kliek wegsturen.
Maandag 21 mei 2007 om 00:08 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Tante Wil, GroenGeelHart070, Haagshart, MiG, jeffcdh, kojak1 en 76 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Crysencio Summerville

Laatste wedstrijd

Logo Fortuna Sittard Logo ADO Den Haag
1-0
9 november 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
23 november 2019 om 20:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 13 - 35
2 AZ 13 - 29
3 PSV 13 - 24
4 FC Utrecht 13 - 23
5 Vitesse 13 - 23
6 Willem II 13 - 22
7 Heracles 13 - 21
8 Heerenveen 13 - 21
9 FC Groningen 13 - 20
10 Feyenoord 13 - 20
11 FC Twente 13 - 18
12 Sparta R'dam 13 - 16
13 FC Emmen 13 - 13
14 Fortuna Sit. 13 - 12
15 ADO Den Haag 13 - 10
16 PEC Zwolle 13 - 10
17 VVV-Venlo 13 - 9
18 RKC Waalwijk 13 - 4