Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Kris28

Kees schreef:

Excelsior om 21.45 uur de eerste koploper van het seizoen in de eredivisie.

ik gok op een gelijkspel

0
Vrijdag 5 augustus 2011 om 18:13 uur

rien1

BLEISWIJK-1 schreef:

Rien,

 

Bedankt voor het leesvoer! Ik kom pas dinsdag weer terug naar Nederland. Maar ik zit zondag voor de radio gekluisterd. Ik hoop dat de spelers jou, mij en het gevoel van vele andere ADO supporters zondag met passie en doelpunten kunnen verwoorden!!!

Geen dank gozer, graag gedaan. Er waren er nog wel meer die het graag wilde lezen. Dit interview zal de spelers echt wel messcherp maken;)
0
Vrijdag 5 augustus 2011 om 18:13 uur

Kees

Excelsior om 21.45 uur de eerste koploper van het seizoen in de eredivisie.

0
Vrijdag 5 augustus 2011 om 18:12 uur

ADO supporter Leidschenveen

pmc schreef:

Doen voor 3 miljoen vondt hem gisteren weer aardig op zijn oude niveau van 2 jaar geleden kan hij mooi nog even EL voetballen

Vroegah gingen zijn ballen richting de Sligro, gisteren wist hij de bal af en toe bij een voorzet niet eens de lucht in te krijgen.

0
Vrijdag 5 augustus 2011 om 18:11 uur

pmc

Kees schreef:

Gaan we weer, volgens dit artikel komt Rangers weer met een nieuw bod voor Verhoek:

 

http://sport.stv.tv/football/scottish-premier/rangers/265121-rangers-make-third-bid-for-roland-juhasz/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Doen voor 3 miljoen vondt hem gisteren weer aardig op zijn oude niveau van 2 jaar geleden kan hij mooi nog even EL voetballen

0
Vrijdag 5 augustus 2011 om 17:59 uur

Kees

0
Vrijdag 5 augustus 2011 om 17:53 uur

Kees

miq72 schreef:

Volgens voetbalzone is Elia nu echt opweg naar Juventus!!bod 10 miljoen

Frank Schouten (ook goed bekend in Den Haag en omgeving) ontkent het met kracht.

 

http://www.mopo.de/sport/hsv/elia-zu-juve--berater-dementiert-geruechte/-/5067038/8764318/-/index.html

0
Vrijdag 5 augustus 2011 om 17:50 uur

Advertentie

BLEISWIJK-1

rien1 schreef:

v.Brom ontmoet na geruchtmakende overstap naar Vitesse gelijk zijn oude club ADO.

 

''Moraal in het voetbal? Ach....

Uitgerekend op de 1e speelronde gaat vdBrom met Vitesse op bezoek bij ADO Den Haag , de club die de coach met veel bombarie verliet. ''Ik heb een dure fout gemaakt, maar bij ajax zeggen ze: 1 fout is nog altijd een 9!

 

ADO heeft u voorgesteld vooraf het publiek toe te spreken? ''Inderdaad, maar dat kan ik beter niet doen. In mijn enthousiasme zei ik in 1e instantie ja. Ado is namelijk bang voor met name spreekkoren en ze vroegen zich af of ik het publiek wilde toespreken. Ik denk dat de helft zou klappen, de andere helft fluiten''

 

Begrijp u de woede die bij adofans heersen.? ''Misschien omdat ik een succesvol triner in DH was. En de overgang is niet soepel verlopen. Maar je moet verder''/

 

Had u meteen nadat Ferrer bij Vitesseb vertrok het 1e contact? ''Helemaal niet. Al hoorde ik vaak: ''Jij zullt wel naar Vitesse gaan''. Het 1e contact was voordat ik in nice uitgenodigd was om bij jordania te praten..

 

U zat op dat moment in het huis van ADO-commisaris Beyersbergen in Marbella. En dan verteld u hem niet dat Vitesse interesse heeft? '' Dat ik daar was, heeft niets met ado te maken. Paul is een vriend van mij. Ik mocht gewoon in zijn huis verblijven. Wel was het dom om niet te vertellen wat ik ging doen. 2 keer was er interesse van een club  en toen heb ik het netjes gemeld. Nee, ik kende jodania niet. Dus ik dacht, ik ga luisteren en ik zie wel wat het wordt. Naarmate het gesprek vorderde merkte ik dat vitesse wilde doorpakken. Op dat moment wilde ik ado informeren. , maar dat bleek al te laat. ze wisten het via via al.  Datik zelf niet ado inlichtte, is mijn fout geweest.

 

De emoties liepen hoog op. Hoe voelde dat? '' Het waren slechte dagen, bloedheet, en ik zat maar in de tuin. Chagrijnig te zijn. Ik wist niet waar ik aan toe was, omdat een akkoord tussen beide clubs uitbleef.  Terwijl de gemoederen in de media enorm opliepen.''

 

Uiteindelijk heeft u zelf besloten om een financiele bijdrage te leveren. Voelde u zich hiertoe gedwongen? ''De tijd ging tegen me werken. Omdat ik niet wist waar ik aan toe was, heb ik zelf voorgesteld om een aardig bedrag bij te schieten.''

 

Heeft de hele zaak uw imago aangetast? ''Het is niet goed geweest. Wat mensen van me denken te weten is altijd positief geweest. Buiten de adosupporters denk ik dat er geen schade is geleden.  Ik hecht waarde aan mijn imago. Dat is dat ik ben wie ik ben.  En ik heb 1 dure fout gemaakt. Bij ajax zeiden ze altijd: 1 fout is nog steeds een 9!. Bij 2 fouten een 8. Bij 3 moet je oppassen.

 

Heeft u nog contact gehad met ado-eigenaar vdkallen|? ''Mark is in die week bij mij thuis geweest om te praten hoe het allenaal verder moest. Ik heb hem toen verteld dat hij niet zo de pers had moeten zoeken. Ik heb mezelf in de situatie gebracht, maar hij zorgde dat er geen weg terug was.

 

Spelers worden zo vaak benaderd zonder dat hun club dat weet. Het gebeurt overal. mark benaderde mij ook bij agovv. ''

 

''Iedereen wil trainer worden van ajax''.

Koopt vitesse dereick van ado? ''Ik weet het niet. We zoeken goede spelers. En Den haag heeft die.

 

Kunt u het moraal wel maken om bij ado te shoppen? '' Ach, moraal in de voetballerij? Komop zeg! Ik hecht veel waarde aan moraal. Maar waarom zouden wij Wesley Verhoek niet mogen kopen en Fullham wel?

 

Vraag:Om het vuurtje bij de adofans niet op te stoken??

Antwoord: ''Zoiets mag geen enkele rol spelen. Ik zie geen belemmering.'' 

 

U was bij Vitesse een succesvol speler. Hoe keek naar de laatste jaren naar de club waar het altijd rommelt? ''De club is altijd de club gebleven. Altijd sterker en groter dan er wordt geschreven. Vitesse is een slapende reus, net als ado. Door de komst van Jodania zijn er mogelijkheden om wakker te worden. Vorig jaar was voor mij de kick dat het adostadion 10 x was uitverkocht. Krijgen we het gelredome vol, dan is dat geweldig gegaan.

 

Als er volgende zomer een nog mooiere club komt, stapt u dan op de trein? '' Wijlen Bert Jacobs zei altijd: Is het gevoel bij de trein goed, dan moet je erop springen. Ik ben als trainer ambitieus en wil alles uit mijn carriere halen. Overigens, ik ben totaal geen clubhopper. ja, nu kwam Vitesse. Iedereen wist dat ik hier graag trainer werd.  Iedereen vindt mijn stap logisch, BEHALVE EEN PAAR SUPPORTERS VAN ADO DAN.

 

Is trainer worden van ajaks een doel? ''Iedereen wil trainer van ajaks worden. Ik ook. Ajaks is het hoogste in NL. En daarna DAN EEN KEER NAAR EEN ECHT VOETBALLAND. Ik kon dus al 2x eerder naar clubs in het buitenland, maar dat was nog geen logische stap. Van die clubs was er 1 in de woestijn. Zoiets trekt me momenteel niet,over 10 jaar misschien wel. Maar nu ben ik bezig met mijn carriere.....

 

Begrijpt u dat Preudhomme Twente verruilde voor Saudi arabie? ''Nee, zeker niet nadat tegen zijn club hebben geoefend. Aan de andere kant heeft hij al veel dingen gedaan, is hij ouder en verdiende hij wellicht niet al teveel geld. Ik moet er niet aan denken. Ik zei nog tegen mijn assistent Menzo: Je moet daar maar trainer zijn. Na afloop van het duel excuseerde Michel Preudhomme zich nog voor hun niveau''.

     

Rien,

 

Bedankt voor het leesvoer! Ik kom pas dinsdag weer terug naar Nederland. Maar ik zit zondag voor de radio gekluisterd. Ik hoop dat de spelers jou, mij en het gevoel van vele andere ADO supporters zondag met passie en doelpunten kunnen verwoorden!!!

0
Vrijdag 5 augustus 2011 om 17:45 uur

Kees

Ik zat vanmiddag met de halve selectie van Omonia bij  het Kurhaus en raakte "natuurlijk" in gesprek. Waren heel realistisch. Gisteren had het volgens die spelers ook voor hun goed fout kunnen gaan en ze waren verbaasd over het ADO van vorige week.

 

Tot mijn verbazing wisten ze niets van Bulykin af en ook niet dat ie er vorig seizoen bijna twee dozijn had ingelegd. Ze denken dat het tegen Red Bull fifty fifty gaat worden.

0
Vrijdag 5 augustus 2011 om 17:43 uur

Ferdy

ADO-mike schreef:

nee wil wat vragen wet jij het

Nee, ik zou m sturen aan info adres van de club.

0
Vrijdag 5 augustus 2011 om 17:26 uur

Nu online

fcdh-denhaag, Rooie91, Franky, LeoH en 137 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24