Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Den haag sup.

Diep triest dat Adelaar op deze manier het veld heeft moeten ruimen. Onverlaten die het veld bestormen en op deze manier de club meer kwaad dan goed doen, kunnen we op dit moment juist niet gebruiken. Het ergste is nog dat zijn familie bij de bedreigingen betrokken werd. Natuurlijk dienen deze zogenaamde supporters een straf te krijgen. Feit blijft wel dat het bestuur al lang in had moeten grijpen, zeker gezien de wanvertoning tegen Sparta de week ervoor. Dan was dit wellicht allemaal niet gebeurd. Het meest jammere is dat we in dit seizoen niet in het nieuwe stadion hebben kunnen spelen. Ongetwijfeld hadden we dan meerdere mogelijkheden gehad en een betere selectie. Alles was hierop afgestemd. De mensen, die dit onmogelijk hebben gemaakt, hebben mede bijgedragen aan de crisis waarin den haag nu verkeert 

Dinsdag 21 november 2006 om 16:06 uur Quote

adoroy

Tony schreef:

of dick advocaat toch ?
ja we kunnen altijd nog dick halen 


maar denk ook aan de spelers welek moet we halen 

ik dacht mischien edson dan leert hij ook nog beetje dingen van mols en hij is veel scorende spits
Dinsdag 21 november 2006 om 16:05 uur Quote

fc hageneez

1 co adriaanse
2 van hanegem
3 bert van marwijk
4 aad de mos
Dinsdag 21 november 2006 om 16:01 uur Quote

Tony

adoroy schreef:

haal adriaanse als coach 
en haal in de winterstop ook herzan , bruins, boco,harnish 


wie is het hier mee eens
of dick advocaat toch ?
Dinsdag 21 november 2006 om 15:58 uur Quote

Advertentie

adoroy

haal adriaanse als coach 
en haal in de winterstop ook herzan , bruins, boco,harnish 


wie is het hier mee eens
Dinsdag 21 november 2006 om 15:43 uur Quote

ADOnieuwegein

ron schreef:

en mols is onze piek
Of juist de Vries met zijn lengte en Mols en Kolk erom heen, zoals vroeger met Otto in de punt en Danen en Schellevis erom heen !!!!!!!!!!!!!
Dinsdag 21 november 2006 om 15:36 uur Quote

fc hageneez

ADO hoopt op Co Adriaanse
Foto: Orangepictures21 november 2006, 08:05
Door: Jelmer Geerds
ADO Den Haag hoopt Co Adriaanse te kunnen strikken als nieuwe trainer. De voormalig coach van FC Porto en AZ zit momenteel zonder club en is volgens de clubleiding bestand tegen de immense druk.
Dinsdag 21 november 2006 om 15:32 uur Quote

complot

FC Den Haag-top speelt verstoppertje

Dat trainer Frans Adelaar zich genoodzaakt zag op te stappen bij FC Den Haag omdat hij en zijn familie zich bedreigd voelden door fans, valt met geen woord goed te praten. Desondanks kan de clubleiding zich voor de gang van zaken niet achter het supportersgedrag verschuilen. Vooral John van Ringelenstein en Rob Jansen zijn verantwoordelijk. De twee geslaagde, financieel onafhankelijke Haagse vrije jongens trekken aan alle touwtjes in het Zuiderpark hoewel ze formeel veilig verstopt zitten in de structuur van de club als respectievelijk vice-voorzitter van de raad van commissarissen en adviseur.
Van Ringelenstein werd in 1994 voorzitter, is meer dan een decennium het gezicht van FC Den Haag, maar verwees zondag en gisteren iedereen door naar directeur Piet van der Pol. Maar Van der Pol loste Van Ringelenstein pas zes weken geleden af als algemeen directeur. Hij is een volslagen groentje in de residentie, weet maar net dat FC Den Haag in het groengeel speelt en 3,5 jaar Telstar helpt hem nauwelijks bij de emmer stront die de club dezer dagen over zich heen gestort krijgt.

Zoals de verhoudingen intern liggen, hadden de door de wol geverfde en crisisbestendige Van Ringelenstein en Jansen naar buiten moeten treden. Als de voormannen van de club. Want in vergaderingen gaf de mening van het duo ook altijd de doorslag. Al langer vertelden andere leden van de raad van commissarissen dat moest worden ingegrepen op technisch vlak. Het was volstrekt duidelijk dat Frans Adelaar FC Den Haag niet aan het voetballen kreeg. Hoewel hij deze spelersgroep samen met Jansen in twee jaar tijd heeft geformeerd, koerst FCDH rechtstreeks op de Jupiler League af.

Van Ringelenstein en Jansen dachten dat het niet zo`n vaart zou lopen, hielden zich doof voor andersdenkenden en lieten Adelaar in het zadel zitten. Ook geluiden uit de spelersgroep werden genegeerd. Dat Jansen ook de zaakbehartiger is van Adelaar en diverse FCDH-spelers, waardoor de club in de wandelgangen als de FC Jansen door het leven gaat, werkt ook niet mee aan een objectieve beoordeling. Zo`n combinatie hadden Jansen en FC Den Haag beiden niet moeten willen. In tegenstelling tot de supporters wilden Van Ringelenstein en Jansen, evenals trainer Adelaar zelf, de werkelijkheid van hun onmogelijke missie niet onder ogen zien.

Deze fatale misrekening leidde tot de climax zondag en maandag in de vorm van supportersoproer, het vertrek van Adelaar en het wegvallen van de shirtsponsor. Een desastreuze ontwikkeling, ook met het oog op de herstart van FC Den Haag in 2007 in het nieuwe stadion als ere- of eerstedivisieclub. Het zou de beleidsbepalers Van Ringelenstein en Jansen sieren als zij voor de hele gang van zaken openlijk de hand in eigen boezem zouden steken.

Bron: www.telegraaf.nl

 

Het is ze gelukt en nu die vogel zelf weg wilde zal het wel geld hebben gescheeld ook.

Dinsdag 21 november 2006 om 15:12 uur Quote

drama

John schreef:

Op je bolle hoofd.

mag je dat wel zeggen op die school?

Dinsdag 21 november 2006 om 15:02 uur Quote

ron

ADOnieuwegein schreef:

Ik hoop het, de tijd van Co Kerstboom gaat herleven !!!!! hahahahaha
en mols is onze piek
Dinsdag 21 november 2006 om 15:00 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

GroenGeelHart070, Opa Bakema, ypenburg070, 015, Madmax, D.H.zuid-west, ''Haagse Tsaar'', purnie&pino, MD98, Dennis72, Max, bimboembam, haguhnees87, Hmmm, 070FCDH, Thommetjsh, FCDHZwoude en 52 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Crysencio Summerville

Laatste wedstrijd

Logo FC Utrecht Logo ADO Den Haag
4-0
24 januari 2020

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Vitesse
1 februari 2020 om 18:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 19 - 47
2 AZ 20 - 44
3 Feyenoord 20 - 37
4 Willem II 19 - 36
5 PSV 19 - 35
6 Vitesse 19 - 33
7 FC Utrecht 20 - 33
8 Heerenveen 20 - 28
9 FC Groningen 19 - 26
10 Heracles 20 - 26
11 Sparta R'dam 20 - 24
12 FC Emmen 19 - 21
13 FC Twente 19 - 20
14 Fortuna Sit. 20 - 20
15 VVV-Venlo 20 - 19
16 PEC Zwolle 19 - 17
17 ADO Den Haag 20 - 16
18 RKC Waalwijk 20 - 11