Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

marcellino

Ferdy schreef:

Qua Bosschaert, prima voetballer op een lager niveau, is een stylist die elke bal met veel gevoel en flair wil trappen. Prima gozer maar ik zie op dat moment liever een killer staan die die bal een knal naar voren geeft.

Qua systeem heb ik toch echt 60 minuten zitten zoeken,

speelt  J vd B nou 4-4-2, 4-3-3 of 4-5-1. Bulykin was totaal de weg kwijt, liep overal en sleurde en werkte als een paard maar was weinig op zn plek als diepe spits te vinden. 't Leek alsof t een 4-4-2 was met RvdB op t middenveld die Immers verschrikkelijk in de weg liep. Het was gewoonweg te druk op t middenveld. Aanvallend was t een serieus drama..hoe kan je nou RvdB neerzetten als rechtsbuiten of wat daar voor door gaat, je middenveld totaal vastzetten zonder aanspeelpunten in de aanval? De logische wissel was inderdaad RvdB/Vicento maar kwam gewoonweg veels te laat. Start de volgende keer gewoon met 2 flanken...dat predikt JvdB toch en heeft zn successen aangetoond. Belabberd was toch wel het spel van bijv. Toornstra...maak me serieus zorgen of ie dit niveau wel trekt. Al met al hoef je je niet te schamen tegen dit AZ..Pelle en Martens zijn gewoon geweldige voetballers..Pique liep dronken van t veld af.

Qua Nijhuis: wat een ongelooflijke schande dat je eerst een vrije trap toekent en daarna onder druk van een paar kaaskoppen ineens een penalty geeft..wat een fucking lachertje! ? Is volgens mij nog nooit vertoond en was een breekpunt in de wedstrijd. Enfin...morgen maar de kranten lezen...

Kij dat is het leuke aan shouts

 

 

Ricky liep immers in de weg.

 

En wat zegt v/d brom vandaag.

immers had als ricky naar het midddenveld kwam naar de rechts buiten positie moeten gaan dat was zijn taak.

 

 

omdat hij dat niet deet liepen ze elkaar in de weg.

 

dit geeft ineens een andere kijk op het gebeuren.

 

maar ja we hebben een zonnebok gevonden.

 

 

0
Maandag 6 december 2010 om 14:29 uur

slain

Fransje schreef:

Die Bulykin is ook mooi door de mand gezakt. Nu begrijp ik waarom hij bij Anderlecht niet werd opgesteld. Ik zeg spandoek weg en de volgende keer uitfluiten en hopen dat hij zo snel mogelijk weer vertrekt. Dat schijnen we goed te kunnen bij onze eigen spelers.

Je doelt natuurlijk op Ricky en die heeft er zelf om gevraagd met zijn gedrag.

 

0
Maandag 6 december 2010 om 14:28 uur

marcellino

Kees schreef:

Naar verluidt is ADO met Van der Bergh in onderhandeling voor het afkopen van zijn contract in de winterstop. ADO biedt 25 duizend en Ricky wil er 50 duizend. Daar komen ze wel uit.

Grote onzin kees.

 

Ricky is wel een emotionele voetballer maar niet dom.

 

Ik heb lang mijn mond gehouden over wat er gaat gebeuren maar hier de feite.

 

Ricky heeft een contract tot juni 2011 met een optie tot verlenging als hij 20 halve wedstrijden zou spelen.

 

Ricky leverd niets in van zijn salaris mits sparta borg kan staan voor dat bedrag.

 

de bedragen die jij noemt zijn totaal niet aan de orde.

dat hij gisteren is uitgefloten vind ik rond uit schandalig,hoe slecht hij het ook doet hij is wel een ado man in hart en nieren die jammer genoeg niet geslaagd is bij ado.

 

Ricky kan zijn contract uitzitten wat voor den haag veel kosten met zich mee brengt maar hij heeft aangegeven om in de winterstop weg te willen punt 1 om ergens anders te voetballen en punt twee om de kosten bij den haag te drukken.

 

Dat ricky wil voetballen en dat laat merken in de media is niet goed maar moeten we spelers hebben die graag op de bank zitten en zo hun geld op strijken.

 

nogmaals hij heeft het niet gebracht wat wij allemaal van hem verwachte,ik had ook wel de hoop dat hij zou slagen maar als je mijn shouts terug leest van de momenten dat hij zou komen heb ik het hem altijd afgeraden,hij is gewoon emotioneel te betrokken bij de club wat hem niet heeft geholpen ,het bang zijn om te falen en de druk hebben hem gewoon lam gelegd.

 

dat ik hier dan stukken leest van de eerste elf zijn van een hoog niveau en de bank is helemaal niets .

zegt wel genoeg over hoe de supporters op dit moment over ado denken en eerlijk gezegd beangstigd mij dat zeer.

Want wat hebben we tot nu toe beereikt we staan op plaats 8 en dat is goed te noemen maar een competitie gaat over 34 wedstrijden,we gaan europa in hoor je iedereen roepen maar hoe dan we hebben geen geld,laten de spelers op de bank maar allemaal vertrekken mooi hoor maar wie krijgen we er voor terug.

 

we leven allemaal een beetje in een droom en denken dat we het lek boven zijn.

Misschien ben ik dan wel weer negatied maar ik kan vertellen dat het nog lang niet zo is sterker nog als het onoverhoop in elkaar zou kleteren en er nietmeer zo veel gewonen word kan het wel eens gaan spoken in en rond om den haag.

 

en dat allemaal omdat we gewoon een te hoge verwachtings patroon hebben van ons den haag.

 

topclub hoor ik hier op de shout schrij toch uit we hebben 30 jaar moeten wachten op succes zijn met de hakken over de slot gepromoveerd naar de eredivisie,zijn gered door de stad den haag en v/d kallen ,hebben door mensen die den haag een warm hart toe dragen 3 spelers erbij gekregen die den haag naar een hoger niveau tillen en we praten over spelers die deze drie kan vervangen.

 

zijn we vergeten dat den haag ons controleerd en dat we helemaal niet veel uit mogen geven.

 

Ik vind het jammer dat succes mensen blind maakt en dat er nu spelers zijn die door welke reden dan ook niet op hun gewenste niveau komen volledig worden afgebrand.

 

Ook speles die zelfs op salaris hebben ingeleverd en degradatie voetbal moesten spelen.

 

Ik denk dat deze spelers wel wat meer verdienen dan ze voor rot uit te schelden of uit te fluiten.

 

0
Maandag 6 december 2010 om 14:21 uur

Ooievaar

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Van den Bergh twee dagen vrij
De kans dat Ricky van den Bergh na de winterstop nog in Den Haag speelt, wordt week dag kleiner. De middenvelder praat woensdag met de club over zijn toekomst.
Lees het nieuwsbericht

We hebben nu al bijna net zoveel punten als vorig jaar aan het einde van de rit. Hardstikke goed bezig dus

 

Vind ik persoonlijk een stuk belangrijker dan een niets presterende die en de club en de sups laat steunende drollenvoetballer - die iedereen over twee jaar is vergeten - waar van alles mis mee is. Maar nooit en te nimmer in de publiciteit komt door zijn goede spel.

 

Ondanks de -te- smalle selectie verdienen de beleidsbepalers en trainersstaf een groot compliment, door met beperkte middelen meer dan uitstekend te presteren. Ook een pluim voor de fans voor hun niet aflatende steun.

 

Regeren is vooruitzien, dus deze - rustige - winterstop, komt als geroepen om het zaakje eens goed in kaart te brengen. Maar: er groeits iets moois achter de duinen.

 

Niemand groter dan de club!

 

 

  

0
Maandag 6 december 2010 om 14:19 uur

<FCDH>

Verhoek verslaat Tyton en mag zich speler van de maand noemen
Maandag, 6 december 2010 om 10:00
Het scheelde wederom slechts een haartje, maar Wesley Verhoek mag zich volgens jullie de beste speler van de afgelopen maand noemen. Zonder ook maar een cent aan smeergeld te betalen bleef de aanvaller van ADO Den Haag bij een transparante stemming Roda JC-doelman Przemyslaw Tyton ternauwernood voor.

Het had echter niet veel gescheeld of de Poolse goalie was met de eer gaan strijken. De prestaties van Verhoek in november werden door jullie gemiddeld gewaardeerd met 3.55 punten op een schaal van vijf, waar Tyton 3.5 punten toebedeeld kreeg. De Graafschap-aanvaller Rydell Poepon eindigde met 3.1 punten als derde.

Dat Verhoek uiteindelijk als winnaar uit de bus is gekomen, zal de speler zelf waarschijnlijk niet verbazen. ADO liet in november zo nu en dan zien het hogeschoolvoetbal onder de knie te hebben, en maakte enkele fabelachtige goals. Niet voor niets eindigde de treffer van de buitenspeler in de wedstrijd tegen Ajax onlangs nog als derde in de verkiezing van mooiste doelpunt van de maand.

Of zijn goede prestaties gevolgen zullen hebben voor Verhoek en ADO, is nog ongewis. “Ik wil me concentreren op ADO en hier het seizoen afmaken. We zijn aan iets moois begonnen en dat wil ik afmaken. Ik heb een contract tot 2012, dus ik sluit niet uit dat ik hier volgend seizoen ook nog voetbal”, zei de speler onlangs. Overigens eindigden Frank Demouge (FC Utrecht, 2.7) en Pontus Wernbloom (AZ, 2.6) als nummer vier en vijf bij de award-stemming.

 

0
Maandag 6 december 2010 om 13:51 uur

<FCDH>

masterjr schreef:

denk dat je als kubik weg gaat dat je voor hem boerichter moet halen hij kost wel wat maar geeft veel voorzetten en scoort zelf ook. volgens mij zijn ze al bezig met rado en pellatz.

Die gaat naar 020

0
Maandag 6 december 2010 om 13:47 uur

masterjr

Midden-Oost schreef:

Als Dick Advocaat en Kees Jansma het niet willen doen dan doen ik wel een voorstel. Over 2 jaar mag elke club max 25 selectiespelers hebben, wij zitten nu op 33 dus moeten er straks 8 weg. Onderstaand een lijst van alle contractspelers met contractdatum, zo te zien wordt het druk voor VDK. Wie puzzelt er mee ?

 

1 Gino Coutinho                   2011
2 Ahmed Ammi                    2011
3 Christian Kum                   2011
4 Timothy Derijck                 2012
5 Pascal Bosschaart              2011
6 Aleksandar Ranković          2011
7 Jens Toornstra                   2012
8 Danny Buijs                       2011
9 Lex Immers                       2012
10 Ricky van den Bergh         2011
11 Wesley Verhoek               2012
12 Aleksandar Radosavljevič  2011
14 Ramon Leeuwin                2012
15 Mitchell Piqué                   2011
16 Christian Supusepa           2012
17 Kai van Hese                    2011
18 Leroy Resodihardjo           2011
19 Dmitri Boelykin                 2011
20 Santy Hulst                       2011
21 Lorenzo Piqué                   2011
22 Robert Zwinkels                2011
23 Nico Pellatz                       2011
24 Serhat Koksal                   2011
25 Giorgio Achterberg            2012
26 Roderick Gielisse               2011
28 František Kubík                 2011
29 Joel Tillema                      2011
30 Tom Boks                         2011
31 Kevin Visser                      2011
32 Charlton Vicento                2012
33 Jarchinio Antonia               2012

 

Aflopende contracten + mag weg :

1 Ahmed Ammi                      2011
2 Pascal Bosschaart               2011
3 Aleksandar Ranković           2011
4 Danny Buijs                        2011
5 Ricky van den Bergh            2011
6 Kai van Hese                       2011
7 Leroy Resodihardjo              2011
8 Lorenzo Piqué                      2011
9 Robert Zwinkels                   2011
10 Joel Tillema                       2011
11 Tom Boks                          2011

## Besparing ca. 2 mln.

 

Langdurig proberen vast te leggen :

1 Christian Kum
2 Timothy Derijck
3 Jens Toornstra
4 Lex Immers
5 Wesley Verhoek
6 Aleksandar Radosavljevič
7 Ramon Leeuwin
8 Mitchell Piqué
9 Dmitri Boelykin
10 František Kubík
11 Kevin Visser
12 Charlton Vicento
13 Jarchinio Antonia
 

Halen : lange sterke keeper, keiharde centraal verdediger, links- en rechtsback.



 

denk dat je als kubik weg gaat dat je voor hem boerichter moet halen hij kost wel wat maar geeft veel voorzetten en scoort zelf ook. volgens mij zijn ze al bezig met rado en pellatz.

0
Maandag 6 december 2010 om 13:08 uur

Advertentie

jajoh

Kees schreef:

Niet verschenen? Hij heeft van de club vandaag en morgen vrij gekregen. Woensdag volgt er verder overleg. Leest toch iets anders !

je kan het ook zo lezen dat de club he-le-maal geen zin meer heeft in vd Bergh en hem twee dagen "vrij" heeft gegeven. Eigenlijk staat er "de club heeft vd Bergh verzocht twee dagen niet te verschijnen bij de club, zodat er bepaald kan worden wat de regeling wordt die ze woensdag aan vd Bergh gaan voorleggen".

 

Ik hoop dat ze, zoals jij al schreef, een bedrag ergens rond de 30.000 bieden en dat meneer dan meteen z'n koffertje kan pakken. je zag aan het spel gisteren dat er geen eenheid was. Dat wordt mede veroorzaakt door randgebeuren zoals deze. Niet dat het allemaal door vd Bergh komt, maar het zou wel lekker zijn als zulke figuren zsm worden ge elimineerd.

0
Maandag 6 december 2010 om 12:55 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Van den Bergh twee dagen vrij
De kans dat Ricky van den Bergh na de winterstop nog in Den Haag speelt, wordt week dag kleiner. De middenvelder praat woensdag met de club over zijn toekomst.
Lees het nieuwsbericht
0
Maandag 6 december 2010 om 12:49 uur

Kees

DHFC070 schreef:

Volgens West is vd Bergh vandaag niet op de training verschenen?

 

Lijkt me vrij duidelijk dat gister de laatste wedstrijd van vd Bergh in Den Haag shirt was. En dan zijn er nog mensen die het voor hem opnemen echt onbegrijpelijk of ook weer niet als je familie / vriend van hem bent. 

Niet verschenen? Hij heeft van de club vandaag en morgen vrij gekregen. Woensdag volgt er verder overleg. Leest toch iets anders !

0
Maandag 6 december 2010 om 12:36 uur

Nu online

ADO73 en 93 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
20 april 2024 om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 34 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 Jong Ajax 34 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 34 - 29
20 Jong Utrecht 34 - 24