Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

jajoh

nog 1 shout hierover en dan is het wel genoeg... maar ik lees her en der dat het j*dengedrag is om je eogen spelers uit te fluiten, altijd achter je eigen spelers blijven staan etc etc. Ik ga net als fransje al ruim 25 jaar naar m'n club en eigen spelers uitfluiten gebeurd al die tijd al, MAARRR dat gebeurd alleen als de speler zelf het echt te bont heb gemaakt! Een persoon als vd bergh die niets heeft laten zien en zelfs toen nog alle steun van ons heeft gekregen, zorgt er nu voor dat hij totaal geen meerwaarde heeft voor het team door zijn houding. Zelfs gisteren als ie een basisplaats heeft, loopt ie met zo'n bek rond en weet niet hoe vlug hij de tunnel in moet rennen als ie , vrijwillig of niet, gewisseld wordt! Een speler die aangeeft weg te gaan bij onze club hoeft niet op handen gedragen te worden! Graag of niet! Zeker niet als je geen klote hebt gepresteerd. Wat willen sommige hier dan eigenlijk, dat wij supporters als idioten ricky zijn naam blijven scanderen omdat we zo blij zijn met hem? pleur op, dit is den haag en als je er niet tegenkan dan flikker je maar op!

0
Maandag 6 december 2010 om 19:23 uur

ADODENHAAG

Tussenstand na 40 minuten bij Jong ADO

 

Jong ADO 1-1 Jong 020

0
Maandag 6 december 2010 om 19:11 uur

Ruudje16

Bert schreef:

Als Ricky weg gaat komt er dan een andere verloren zoon voor terug

Martin Jol ................

0
Maandag 6 december 2010 om 18:50 uur

Bert

Als Ricky weg gaat komt er dan een andere verloren zoon voor terug

0
Maandag 6 december 2010 om 18:33 uur

tim_b

Ferdy schreef:

Dat Ricky uitgefloten of weggezongen werd tijdens de wedstrijd staat me eerlijk gezegd niet veel van bij. Als het zo is is t walgelijk. Wél is het zo dat na de zoveelste foute bal er inderdaad frustratie uit het publiek komt. Praat eens met v Hese of Bossch. die kunnen er echt wel over meepraten.

Waar ik en met mij gisteren 8000 man zich verschrikkelijk aan ergerden was de reactie op de wissel die hij kreeg. Eerst weigert ie de jas aan te nemen van een van de belegeiders en wil direct de tunnel in. Hierna duurt t ff voordat de tunnel opengaat en Ricky loopt de tunnen in. Als je gewisseld wordt ga je in de dugout zitten en hou je je waffel. Vervolgens uit je je frustratie eventueel na de wedstrijd.

Op het moment dat Ricky de tunnel in loopt volgt er inderdaad een "douchen douchen" en "" laat je club maar in de steek".

Het is niet de eerste keer dat er wat aan de hand is met Ricky dus die sterallures worden gewoonweg niet meer gepikt door de supporters.

Laten we het nou niet ineens gaan afwentelen op het gedrag van de supporters want dat wordt de omgekeerde wereld. En ja..ik ben een liefhebber van de voetballer en persoon Ricky maar niet ten koste van de club!
Ennuh Kees...stop die duimen maar waar de zon niet schijnt :)

idd elke minuut dat je ons groen gele shirt mag dragen moet je op zich al respect voor hebben en blij mee zijn, al helemaal als je er voor betaalt krijg met zon salaris!!

0
Maandag 6 december 2010 om 17:34 uur

ton

DenHaagFC schreef:

Problemen Ricky bij andere clubs

Vechtende Van den Bergh kan boete verwachten2 augustus '06 10:26 door Jeroen van den Kroonenberg


Ricky van den Bergh kan een boete tegemoet zien van zijn nieuwe club RKC Waalwijk. Bovendien verwacht de Brabantse club dat hij door de KNVB geschorst zal worden. De aanvaller was dinsdag het mikpunt tijdens het in een knokpartij ontaarde oefenduel tussen de Brabanders en Cambuur Leeuwarden in het Friese Franeker.
Van den Bergh kreeg een grove charge te verwerken van Cambuur-speler Joris van Rooijen. De Hagenaar liet zich vervolgens gaan en haalde flink uit naar de dader. Het duel ontaarde daarna in een massale vechtpartij, waarbij zelfs supporters betrokken raakten. Van den Bergh werd na afloop met een politiebusje afgevoerd.

Van den Bergh werd voor aanvang van het duel al grimmig begroet. ,,Toen ik van de warming-up terugkwam, kreeg ik een glas bier over me heen", aldus de speler in het 'Brabants Dagblad'. Ook spreekkoren als 'Van den Bergh moet kapot' waren te horen. Toch leek het Van den Bergh allemaal weinig te kunnen deren. ,,Wie uitdeelt, moet ook kunnen incasseren”, liet hij na afloop weten.

De problemen tussen Van den Bergh en de Cambuur-aanhang ontstonden anderhalf jaar geleden. Destijds was de speler met zijn oude club Sparta op bezoek in de Friese hoofdstad. Hij en zijn ploeggenoten werden toen bekogeld met sneeuwballen. Van den Bergh stak vervolgens enkele keren zijn middelvinger op naar het publiek. „Dat had ’ie ons moeten melden dan hadden we hem niet meegenomen. Reken maar dat hij hier een boete voor krijgt“, aldus RKC-directeur Henry van der Vegt.


www.voetbal24.nl

RKC geeft Van den Bergh berisping27 oktober '06 12:18 door Martijn Mooiweer


Ricky van den Bergh is dit seizoen voor de tweede maal berispt door de clubleiding van RKC Waalwijk. De aanvaller kreeg ditmaal de waarschuwing voor onprofessioneel gedrag in het duel met Heracles Almelo. Nadat de spits een gele kaart had ontvangen van arbiter Temmink stak hij even later zijn middelvinger op naar de leidsman. Eerder dit seizoen werd Van den Bergh aangesproken op zijn rol bij een vechtpartij in een oefenduel.

www.voetbal24.nl

Irritatie bij Van den Bergh over supporters5 december '06 11:19 door Yvonne Dombrakis


Ricky van den Bergh ergerde zich vrijdagavond aan de opstelling van een groot aantal fans van Sparta. Ze floten de aanvaller van RKC tijdens het duel met zijn voormalige werkgever regelmatig uit.
Dit tot grote teleurstelling van de Hagenees. "Dat deed pijn", vertelt de spits het Algemeen Dagblad. "Ik heb echt een heerlijke tijd gehad bij Sparta, maar blijkbaar denken enkele supporters daar anders over."

www.voetbal24.nl

Van den Bergh: 'Het is een bende bij RKC'1 juni '07 09:50 door Jeroen de Laat


Ricky van den Bergh speelt - als het aan hem ligt - komend seizoen niet meer voor RKC Waalwijk. De aanvaller meent dat het 'vanaf dag één een grote bende' was bij de gedegradeerde club.
"Met sommige spelers had ik wel goed contact, maar de meeste jongens hadden niet de mentaliteit die bij mij past. Het stoorde me ook enorm dat er achter elkaars rug over spelers gesproken werd. Walgelijk", aldus de Hagenaar in het AD.

Van den Bergh erkent dat hij zijn niveau niet haalde, maar wijst naar de problemen bij de Waalwijkse club. "Ik ben helemaal klaar met RKC en wil absoluut vertrekken. En als ze me niet laten gaan, dan zoeken ze het maar uit. Ik weet dan niet of ik op de eerste training zal verschijnen."

Algemeen directeur Henry van der Vegt is niet blij met de uitlatingen. "Ricky moet eens kijken wat hij dit jaar gepresteerd en veroorzaakt heeft. Als hij weg wil, dan moet er een goede prijs betaald worden. Hij kan ook zijn eigen contract afkopen. Indien er niets nieuws komt, is Ricky van harte welkom voor de eerste training om het gras te knippen en de lijnen te trekken. Maar komen zal hij."

www.voetbal24.nl


Van den Bergh snapt Ten Cate niet22 september '07 11:09 door Yvonne Dombrakis


Ricky van den Bergh heeft het, ondanks de slechte seizoensopening, goed naar zijn zin bij Heracles Almelo. ,,Er is hier ook absoluut geen sprake van paniek. Ons programma is pittig geweest. Met Ajax en PSV troffen we al twee topploegen. Bovendien zijn uitwedstrijden tegen NAC Breda en Roda JC ook erg lastig", laat de aanvaller weten.

Onder de positie op de ranglijst lijdt het humeur van Van den Bergh dus niet. Wel vindt hij het gezeur over het kunstgras in Almelo erg vervelend. 'Walgelijk', noemt hij de analyse van Ajax-trainer Henk ten Cate na afloop van het duel van vorige week. ,,Ik word er echt misselijk van dat ze bij Ajax maar blijven wijzen naar ons kunstgrasveld. Die club staat toch bekend om de techniek en straatvoetballers? Dan is ons veld echt een heerlijke grasmat. Alsof er in de ArenA een biljartlaken ligt. Daar hebben ze de grasmat er geloof ik zal duizend keer uit moeten halen. Als Ajax met 0-5 had gewonnen, had hij niets over het veld gezegd."

Bron: AD


Van den Bergh naar tweede elftal teruggezet28 februari '08 09:15 door Sander Berends


Ricky van den Bergh is teruggezet naar het tweede elftal van Heracles Almelo. De 27-jarige aanvallende middenvelder moet vanwege disciplinaire redenen tot komende maandag met de beloften meetrainen. Dat meldt TC/Tubantia.

Van den Bergh werd gestraft na afloop van de competitiewedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Feyenoord. Hij viel een minuut voor tijd pas in en dat zinde hem niet. In de kleedkamer liet hij zijn onvrede blijken. Trainer Gert Heerkes en assistent-trainer Hendrie Krüzen besloten daartoe een straf op te leggen. Onderling is het conflict inmiddels uitgesproken, aldus Van den Bergh. Na de uitwedstrijd tegen FC Groningen keert hij terug in de eerste selectie.


www.voetbal24.nl

Twee wedstrijden brommen voor Van den Bergh30 oktober '08 17:39 door Martijn Mooiweer


Heracles Almelo moet het de komende twee wedstrijden tegen FC Utrecht en Vitesse stellen zonder Ricky van den Bergh. De tuchtcommissie van de KNVB legde de aanvaller van de Almeloërs een schorsing van drie wedstrijden op, waarvan een voorwaardelijk. Vandaag accepteerde Van den Bergh het schikkingsvoorstel dat de KNVB hem deed.

Gisteravond sloeg Van den Bergh in het met 1-3 verloren duel tegen Ajax Luis Suárez op zijn achterhoofd. Voor die actie ontving hij van arbiter Liesveld de rode kaart.

www.voetbal24.nl

Van den Bergh werd 'kotsmisselijk' van zijn ploeg30 januari '09 22:43 door Carlo Willemsen


Ricky van den Bergh kon zijn frustratie vrijdagavond niet de baas. Toen de aanvaller van Heracles Almelo in het uitduel met Roda JC (3-1 verlies) gewisseld werd, uitte hij opzichtig zijn woede richting trainer Gert Heerkes.
"Ik moest mijn frustraties kwijt, ik vond het niet terecht dat ik werd gewisseld", sprak Van den Bergh na afloop voor de camera van Eredivisie Live. "Misschien was mijn reactie niet goed, maar zo zit ik nu eenmaal in elkaar. Of ik niet bang ben voor consequenties? Nee, daar maak ik me niet druk om."

Van den Bergh baalde vooral van de spelinstelling van zijn ploeg. "We begonnen goed, maar toonden niet genoeg lef en durf naar voren. Als we dat hadden gedaan, zouden we ook meer kansen hebben gecreëerd. Nu hadden we veel balbezit, speelden we lekker rond, maar schoten daar helemaal niets mee op. Daar ergerde ik me mateloos aan. Kotsmisselijk werd ik van ons spel. Tegen deze tegenstander hadden we gewoon moeten winnen. We dicteerden in de eerste helft de wedstrijd. Het had sneller en efficiënter gemoeten."

www.voetbal24.nl


En toen ging ie naar ADO Den Haag !
 

Nog een paar van dit soort artikelen en we raken hem nooit kwijt

0
Maandag 6 december 2010 om 17:19 uur

Advertentie

DenHaagFC

Problemen Ricky bij andere clubs

Vechtende Van den Bergh kan boete verwachten2 augustus '06 10:26 door Jeroen van den Kroonenberg


Ricky van den Bergh kan een boete tegemoet zien van zijn nieuwe club RKC Waalwijk. Bovendien verwacht de Brabantse club dat hij door de KNVB geschorst zal worden. De aanvaller was dinsdag het mikpunt tijdens het in een knokpartij ontaarde oefenduel tussen de Brabanders en Cambuur Leeuwarden in het Friese Franeker.
Van den Bergh kreeg een grove charge te verwerken van Cambuur-speler Joris van Rooijen. De Hagenaar liet zich vervolgens gaan en haalde flink uit naar de dader. Het duel ontaarde daarna in een massale vechtpartij, waarbij zelfs supporters betrokken raakten. Van den Bergh werd na afloop met een politiebusje afgevoerd.

Van den Bergh werd voor aanvang van het duel al grimmig begroet. ,,Toen ik van de warming-up terugkwam, kreeg ik een glas bier over me heen", aldus de speler in het 'Brabants Dagblad'. Ook spreekkoren als 'Van den Bergh moet kapot' waren te horen. Toch leek het Van den Bergh allemaal weinig te kunnen deren. ,,Wie uitdeelt, moet ook kunnen incasseren”, liet hij na afloop weten.

De problemen tussen Van den Bergh en de Cambuur-aanhang ontstonden anderhalf jaar geleden. Destijds was de speler met zijn oude club Sparta op bezoek in de Friese hoofdstad. Hij en zijn ploeggenoten werden toen bekogeld met sneeuwballen. Van den Bergh stak vervolgens enkele keren zijn middelvinger op naar het publiek. „Dat had ’ie ons moeten melden dan hadden we hem niet meegenomen. Reken maar dat hij hier een boete voor krijgt“, aldus RKC-directeur Henry van der Vegt.


www.voetbal24.nl

RKC geeft Van den Bergh berisping27 oktober '06 12:18 door Martijn Mooiweer


Ricky van den Bergh is dit seizoen voor de tweede maal berispt door de clubleiding van RKC Waalwijk. De aanvaller kreeg ditmaal de waarschuwing voor onprofessioneel gedrag in het duel met Heracles Almelo. Nadat de spits een gele kaart had ontvangen van arbiter Temmink stak hij even later zijn middelvinger op naar de leidsman. Eerder dit seizoen werd Van den Bergh aangesproken op zijn rol bij een vechtpartij in een oefenduel.

www.voetbal24.nl

Irritatie bij Van den Bergh over supporters5 december '06 11:19 door Yvonne Dombrakis


Ricky van den Bergh ergerde zich vrijdagavond aan de opstelling van een groot aantal fans van Sparta. Ze floten de aanvaller van RKC tijdens het duel met zijn voormalige werkgever regelmatig uit.
Dit tot grote teleurstelling van de Hagenees. "Dat deed pijn", vertelt de spits het Algemeen Dagblad. "Ik heb echt een heerlijke tijd gehad bij Sparta, maar blijkbaar denken enkele supporters daar anders over."

www.voetbal24.nl

Van den Bergh: 'Het is een bende bij RKC'1 juni '07 09:50 door Jeroen de Laat


Ricky van den Bergh speelt - als het aan hem ligt - komend seizoen niet meer voor RKC Waalwijk. De aanvaller meent dat het 'vanaf dag één een grote bende' was bij de gedegradeerde club.
"Met sommige spelers had ik wel goed contact, maar de meeste jongens hadden niet de mentaliteit die bij mij past. Het stoorde me ook enorm dat er achter elkaars rug over spelers gesproken werd. Walgelijk", aldus de Hagenaar in het AD.

Van den Bergh erkent dat hij zijn niveau niet haalde, maar wijst naar de problemen bij de Waalwijkse club. "Ik ben helemaal klaar met RKC en wil absoluut vertrekken. En als ze me niet laten gaan, dan zoeken ze het maar uit. Ik weet dan niet of ik op de eerste training zal verschijnen."

Algemeen directeur Henry van der Vegt is niet blij met de uitlatingen. "Ricky moet eens kijken wat hij dit jaar gepresteerd en veroorzaakt heeft. Als hij weg wil, dan moet er een goede prijs betaald worden. Hij kan ook zijn eigen contract afkopen. Indien er niets nieuws komt, is Ricky van harte welkom voor de eerste training om het gras te knippen en de lijnen te trekken. Maar komen zal hij."

www.voetbal24.nl


Van den Bergh snapt Ten Cate niet22 september '07 11:09 door Yvonne Dombrakis


Ricky van den Bergh heeft het, ondanks de slechte seizoensopening, goed naar zijn zin bij Heracles Almelo. ,,Er is hier ook absoluut geen sprake van paniek. Ons programma is pittig geweest. Met Ajax en PSV troffen we al twee topploegen. Bovendien zijn uitwedstrijden tegen NAC Breda en Roda JC ook erg lastig", laat de aanvaller weten.

Onder de positie op de ranglijst lijdt het humeur van Van den Bergh dus niet. Wel vindt hij het gezeur over het kunstgras in Almelo erg vervelend. 'Walgelijk', noemt hij de analyse van Ajax-trainer Henk ten Cate na afloop van het duel van vorige week. ,,Ik word er echt misselijk van dat ze bij Ajax maar blijven wijzen naar ons kunstgrasveld. Die club staat toch bekend om de techniek en straatvoetballers? Dan is ons veld echt een heerlijke grasmat. Alsof er in de ArenA een biljartlaken ligt. Daar hebben ze de grasmat er geloof ik zal duizend keer uit moeten halen. Als Ajax met 0-5 had gewonnen, had hij niets over het veld gezegd."

Bron: AD


Van den Bergh naar tweede elftal teruggezet28 februari '08 09:15 door Sander Berends


Ricky van den Bergh is teruggezet naar het tweede elftal van Heracles Almelo. De 27-jarige aanvallende middenvelder moet vanwege disciplinaire redenen tot komende maandag met de beloften meetrainen. Dat meldt TC/Tubantia.

Van den Bergh werd gestraft na afloop van de competitiewedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Feyenoord. Hij viel een minuut voor tijd pas in en dat zinde hem niet. In de kleedkamer liet hij zijn onvrede blijken. Trainer Gert Heerkes en assistent-trainer Hendrie Krüzen besloten daartoe een straf op te leggen. Onderling is het conflict inmiddels uitgesproken, aldus Van den Bergh. Na de uitwedstrijd tegen FC Groningen keert hij terug in de eerste selectie.


www.voetbal24.nl

Twee wedstrijden brommen voor Van den Bergh30 oktober '08 17:39 door Martijn Mooiweer


Heracles Almelo moet het de komende twee wedstrijden tegen FC Utrecht en Vitesse stellen zonder Ricky van den Bergh. De tuchtcommissie van de KNVB legde de aanvaller van de Almeloërs een schorsing van drie wedstrijden op, waarvan een voorwaardelijk. Vandaag accepteerde Van den Bergh het schikkingsvoorstel dat de KNVB hem deed.

Gisteravond sloeg Van den Bergh in het met 1-3 verloren duel tegen Ajax Luis Suárez op zijn achterhoofd. Voor die actie ontving hij van arbiter Liesveld de rode kaart.

www.voetbal24.nl

Van den Bergh werd 'kotsmisselijk' van zijn ploeg30 januari '09 22:43 door Carlo Willemsen


Ricky van den Bergh kon zijn frustratie vrijdagavond niet de baas. Toen de aanvaller van Heracles Almelo in het uitduel met Roda JC (3-1 verlies) gewisseld werd, uitte hij opzichtig zijn woede richting trainer Gert Heerkes.
"Ik moest mijn frustraties kwijt, ik vond het niet terecht dat ik werd gewisseld", sprak Van den Bergh na afloop voor de camera van Eredivisie Live. "Misschien was mijn reactie niet goed, maar zo zit ik nu eenmaal in elkaar. Of ik niet bang ben voor consequenties? Nee, daar maak ik me niet druk om."

Van den Bergh baalde vooral van de spelinstelling van zijn ploeg. "We begonnen goed, maar toonden niet genoeg lef en durf naar voren. Als we dat hadden gedaan, zouden we ook meer kansen hebben gecreëerd. Nu hadden we veel balbezit, speelden we lekker rond, maar schoten daar helemaal niets mee op. Daar ergerde ik me mateloos aan. Kotsmisselijk werd ik van ons spel. Tegen deze tegenstander hadden we gewoon moeten winnen. We dicteerden in de eerste helft de wedstrijd. Het had sneller en efficiënter gemoeten."

www.voetbal24.nl


En toen ging ie naar ADO Den Haag !
 

0
Maandag 6 december 2010 om 16:56 uur

Haagse Roel

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Haagse Roel komt er nog wel op terug, maar het bevreemd mij een beetje dat niemand hier rept over de 5 gele kaarten van twee voorhoede spelers.

Te belachelijk voor woorden gewoon, en als je al ziet HOE ze die kaarten kregen. Volgens mij hebben zowel Verhoek als Kubik 3 kaarten gekregen van de 5 door te protesteren of de bal hard tegen de grond te gooien. Dat moet echt afgelopen zijn.

Dat wordt volgende week tegen Roda weer behelpen.

Haagse Roel komt helemaal nergens op terug.....Ooievaar heeft gelijk......doorselecteren met die handel : RvdB is over en uit , zelfde geldt voor Buys, die jongens zijn voor hun posities overtroefd door Toornstra, Immers en Rado , heb je ook nog Visser wat ik een leuk voetballertje vindt . Die jongens zijn te duur en hebben een te groot ego om wekelijks op de bank plaats te nemen.

 

Dan Bossie.....350 eredivisiepotjes, je zou het niet zeggen als je hem ziet ballen, als die gisteren gewoon Martens voor zich houdt kan ie alleen nog naar de cornervlag lopen.....nee hoor , debiele aktie met de ommekeer in de wedstrijd tot gevolg. Niet de eerste keer van de vriend van Kees :D.

 

Overigens lees je niet goed met je opmerking dat niemand het heeft over het gele kaarten pakket  van onze buitenspelers.....in mijn shout heb ik het over het , ik geef toe was een beetje pissig op hem , het Slwaakse bebral van Kubik iedere keer tegen de scheids....moet ie echt afleren, net zoals Wesley trouwens.

 

Verder , zoals ik eerder schreef mogen we best tevreden zijn hoor....Roda uit een punt stelen en lekker de feestdagen in met een voetbalshow tegen die kruiken uit Tilburg , staan we op 29 !! punten in de winterstop , da's best lang geleden:P

0
Maandag 6 december 2010 om 16:42 uur

Ferdy

Kees schreef:

Dat Ricky uitgefloten of weggezongen werd tijdens de wedstrijd staat me eerlijk gezegd niet veel van bij. Als het zo is is t walgelijk. Wél is het zo dat na de zoveelste foute bal er inderdaad frustratie uit het publiek komt. Praat eens met v Hese of Bossch. die kunnen er echt wel over meepraten.

Waar ik en met mij gisteren 8000 man zich verschrikkelijk aan ergerden was de reactie op de wissel die hij kreeg. Eerst weigert ie de jas aan te nemen van een van de belegeiders en wil direct de tunnel in. Hierna duurt t ff voordat de tunnel opengaat en Ricky loopt de tunnen in. Als je gewisseld wordt ga je in de dugout zitten en hou je je waffel. Vervolgens uit je je frustratie eventueel na de wedstrijd.

Op het moment dat Ricky de tunnel in loopt volgt er inderdaad een "douchen douchen" en "" laat je club maar in de steek".

Het is niet de eerste keer dat er wat aan de hand is met Ricky dus die sterallures worden gewoonweg niet meer gepikt door de supporters.

Laten we het nou niet ineens gaan afwentelen op het gedrag van de supporters want dat wordt de omgekeerde wereld. En ja..ik ben een liefhebber van de voetballer en persoon Ricky maar niet ten koste van de club!
Ennuh Kees...stop die duimen maar waar de zon niet schijnt :)

0
Maandag 6 december 2010 om 16:33 uur

Kees

Reswek schreef:

 

Ik heb t wel te doen met Ricky, iedereen die hier nu zo op hem zeikt sjaa ergens begrijp ik t wel maar wat verachten jullie nou?

Het is geen sneijder of vd Iniesta nee en hij speelt inderdaad vrij ongelukkig, juist omdat er zoveel druk op hem staat faalt hij.... degene die Ricky kennen weten dat hij voor de volle 100 procent wil slagen maar t wil maar niet lukken en die jongen zit daar zelfs het meeste mee.

 

Hij lijkt idd zo nonchalant en alsof het m allemaal niet interesseert maar geloof mij hij gaat kapot van binnen.... Rick is geen type die medelijden wilt van iemand en heeft zijn hart op ze tong en dat vind ik wel strak van m......  ik vind nog steeds dat Rick moet blijven en zal m nooit en ten nimmer uitfluiten of wegzingen dat ie maar naar sparta moet.... vd bergh speelde een belangrijke rol in de gewonnen wedstrijd tegen 020, daar kon je zien dat hij heel belangrijk kan zijn voor de club.... hij heeft de pech dat toornstra en immers zo goed spelen en daarom niet op zijn vaste plek kan spelen........

 

ik zeg hou rick erbij, hij gaat nog van waarde zijn dit seizoen daar twijfel ik niet aan!!!!!!

 

en als mensen het nodig vinden om een EIGEN speler uit te fluiten, dan moet je maar van club veranderen en verhuizen naar Amsterdam of Eindhoven!!!!

0
Maandag 6 december 2010 om 16:08 uur

Nu online

Rooie91 en 90 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Vandaag om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 Graafschap 35 - 59
6 ADO Den Haag 34 - 58
7 NAC Breda 35 - 51
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 34 - 45
13 VVV-Venlo 34 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 35 - 33
17 TOP Oss 35 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 34 - 24