Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

ADOnieuwegein

ADOnieuwegein schreef:

Idd Leidschenveen, dat bericht had ik geplaatst naar aanleiding van een twitterbericht van Dennis (voorz suppverniging) Die had dit op zijn twitter geplaatst dat er maar 650 man mee mochten. Lijkt mij toch wel een betrouwbaar bericht, aangezien Dennis en Koos altijd samen het vooroverleg doen voor uitwedstrijden !!!!

Eevn terugkomend op bovenstaande. Via het Forum heb ik de vraag bij Koos neergelegd over die 650 kaart voor Feyenoord-uit.

Dit was de reactie die ik van Koos kreeg (ADO is het er niet mee eens):

 

650 gaan we niet mee akkoord,
die maatregel heeft te maken met de inname van vak Y verleden jaar en het vuurwerk verhaal

met een beperking tot 850 en het beneden vak gaan we wel akkoord,
anders denk ik dat we niet daar heen gaan!!

 

Dus er bestaat dus een kans op een boycot van ADOzijde!!

 

0
Vrijdag 5 november 2010 om 14:51 uur

lulijzer

Ooievaar schreef:

Mijn broer ook de mazzelaar via een collega.

Zeker mazzelaars, maar ingetogen juichen bij een groen-geel doelpunt zou ik niet kunnen...

0
Vrijdag 5 november 2010 om 14:39 uur

JP

Column - Grote kans dat ADO Den Haag met drie punten uit de Arena vertrekt. De tijd dat je met dit soort voorspellingen naar het gesticht werd doorverwezen, ligt niet zo ver achter ons. Maar helemaal normaal voelt zo'n prognose momenteel ook weer niet. Toch is het de nieuwe realiteit. ADO gaat gewoon niet voor minder.

De bal rolt zondag in de Arena pas om 12.30 uur, maar je kunt nu al de hoofdrolspelers aanwijzen. Ook al zouden beiden anoniem blijven tijdens de wedstrijd, dan nog kun je stellen dat Ajax-ADO het verhaal is van Martin Jol en Lex Immers.

Lex heeft een ooievaar op zijn rug getatoeëerd, als liefdesbetuiging aan zijn stad. Let zondag op hem. Hij is de verpersoonlijking van Haagse onverzettelijkheid. Lex is een ADO-supporter vermomd als ADO-speler. En dan heb je bijna vanzelfsprekend een gloeiende hekel aan Ajax. Die aversie richting Ajax is verankerd in het Haagse en daarom ook bij Lex. Daarom zou hij nooit de overstap maken naar Ajax, vertelde hij laatst. Hoe mooi die transfer ook is, hoe rijk hij er ook van kan worden en hoeveel prijzen hij ook kan winnen: dat doe je gewoon niet als je Lex Immers bent.

Het maakt Lex populair, net als Martin dat altijd was. Bij ADO liepen ze altijd weg met de charmeur, of hij nu trainer van Scheveningen, RKC of Tottenham Hotspur was. Als geboren Hagenaar speelde hij in het Zuiderpark een karrenvracht aan wedstrijden en zette hij zijn eerste stappen als trainer. Hij kreeg een tegel op het Haagse Heldenplein. Die werd in mei vorig jaar afgeplakt door supporters. Wegens het 'schenden van clubgevoel'. Even ervoor was bekend geworden dat Jol bij Ajax ging werken. Dat doe je niet volgens de Haagse norm. Maar Martin deed het wel.

Moet je daar nou een waardeoordeel aan hangen? Ik denk het niet. Iedereen heeft het recht om keuzes voor zichzelf te maken en te bepalen wat zwaarder weegt: emotie of ambitie. Martin Jol houdt van ADO, maar laat een baan bij de grootste club van Nederland niet schieten. Dat moet je respecteren.

Dat doen ze overal, behalve in Den Haag. Nog steeds is het er een open litteken. Dat flik je gewoon niet, vinden ze in Den Haag. Het maakt Ajax-ADO een extra pikant duel. Voor de Amsterdammers is dit een competitiewedstrijd als alle anderen. Waarbij het nog maar de vraag is hoe scherp de ploeg aan de aftrap verschijnt na de Champions League-inspanning van woensdag. Voor ADO is het dé wedstrijd. Meer nog dan anders.

Want de Haagse ploeg is er eindelijk één om serieus te nemen. Dat is het grote verschil ten opzichte van vorig seizoen. Toen ging ADO zowel uit als thuis ten onder. Alleen met adrenaline win je geen wedstrijden. Maar als je die verhoogde hartslag weet te combineren met goed en verzorgd voetbal, maakt het je praktisch onverslaanbaar.

Martin Jol kent de Haagse kwaliteit en voelt bovenal de aversie vanuit het Haagse. Hij zal zijn ploeg er ook van proberen te doordringen, maar ik geef hem weinig kans. Alsof je een Uruguayaan, een Belg, een Serviër, een Kameroenees en wat Noord-Hollanders kan betrekken in een oorlog waar ze buiten staan.

Dan geef ik Lex Immers in zijn kruistocht toch wat meer kans. Want haatgevoelens aanwakkeren richting het Amsterdamse is niet zo moeilijk als je gelijkgestemden als Ricky van den Bergh, Wesley Verhoek en oud-Feyenoorders als Pascal Bosschaart en Timothy Derijck aan je zijde hebt.

Ajax treft zondag een getalenteerd elftal fanatici. Daar is niet van te winnen. Maar in Amsterdam weet alleen Martin dat.

Bijdrage: Bart de Vries

 

0
Vrijdag 5 november 2010 om 14:10 uur

JP

Mooi verhaal op adofans.nl

 

0
Vrijdag 5 november 2010 om 14:08 uur

Ooievaar

lulijzer schreef:

Wie dan?? Jij en...

Mijn broer ook de mazzelaar via een collega.

0
Vrijdag 5 november 2010 om 14:05 uur

Ooievaar

Kees schreef:

Daarom vond ik het ook zo leuk dat er De Graafschap supporters in het supportershome bij ons waren. Moet met dit soort clubs gewoon kunnen. Ze liepen nog in het blauw wit ook.

Kan me nog herrinneren jaren geleden. Die Barry Hughes - mooie kerel trouwens - was trainer bij Volendam. En het was FC Den Haag - Volendam in het Zuiderpark. Ik stond op Noord en de wedstrijd was al even bezig, en er kwam een hele horde supporters met gloed nieuwe FC Den Haag shawls de Zuid-Tribune opzetten.

Waren dus 'gewoon' Volendammers. Meesterlijk. Het halve stadion lag in een deuk. We wonnen meen ik met 5-1, dus ook dat was zeer geslaagd

0
Vrijdag 5 november 2010 om 13:41 uur

Advertentie

Ronaldo

lulijzer schreef:

Wie dan?? Jij en...

Helaas niet, wel de kaarten geregeld.

0
Vrijdag 5 november 2010 om 13:37 uur

Ooievaar

<FCDH> schreef:

Hehe ik zou graag THE STONES zien in het stadion laten ze nou net gezegd hebben dat ze in 2011 weer op world tour gaan ;)) zou wat zijn zeg als vd dat zou lukken? alleen dan vrees ik dat het stadion net ff te klein is haha  Nou  U2 mag ook wat mij betreft;))

Dat Stones concert op het Malieveld wat echt kickûh in die stromende regen. 80.000 man uit hun dak, zelfs de agenten stonden te dansen op het dak van het provincie huis. Weet nou nog niet hoe ik thuis ben gekomen, was echt kromdronken. Onvergetelijk. 

 

The Stones horen niet in een stadion thuis. Doe anders dan maar die jongens van de Earring. En The Stones weer op het Malieveld. Kan voetballiefhebber Jagger ons feliciteren met het behalen van europees voetbal.

 

0
Vrijdag 5 november 2010 om 13:28 uur

Bert

Kees schreef:

Daarom vond ik het ook zo leuk dat er De Graafschap supporters in het supportershome bij ons waren. Moet met dit soort clubs gewoon kunnen. Ze liepen nog in het blauw wit ook.

http://www.groengeelhart.nl/?p=../tv/includes/pages/video&id=166

 

Met een jeugdige supporter uit Voorburg

0
Vrijdag 5 november 2010 om 13:14 uur

Bert

Kees schreef:

Daarom vond ik het ook zo leuk dat er De Graafschap supporters in het supportershome bij ons waren. Moet met dit soort clubs gewoon kunnen. Ze liepen nog in het blauw wit ook.

Moet zeker gewoon kunnen. Was zeker een autocombi?

 

Heerenveen komt tegenwoordig ook met de auto.

 

Uit tegen Heracles zat ik ook het bier met een Heracles supporter kreeg het gewoon aangeboden.

 

Ben benieuwd hoe ze bij Nec zijn;)

0
Vrijdag 5 november 2010 om 13:03 uur

Nu online

yesyes, Edwin Post, James, Marcie, Bolskie en 176 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24