Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Johannes

@Ooievaar

 

Laten we nou die Ling vooral niet heilig verklaren: die wil één ding en dat is winst voor Trencin/Ling. Zolang wij daar ook beter van worden (Kubik) prima, hoewel je je moet afvragen wie er nu beter van wordt als Kubik een transfer gaat maken naar een (sub-)topper... maar inderdaad ook volop de Jupilerleague en de tweede elftallen blijven scouten! En niet te vergeten de eigen opleiding aan bod te laten komen. Het is toch heerlijk om spelers als Bodde, Elia, Kum, Visser, Vicento, Van Hese en al die gasten die ik vergeet te zien spelen voor onze club!

0
Maandag 4 oktober 2010 om 08:49 uur

Ooievaar

ahj215 schreef:

morgen 2 nieuwe proefspelers bij ADO op de training:

 

Verdediger Peter Klescik Sloveen Trenscin

Aanvaller Adi Fanendo Nigeriaan Trenscin 1.93 m

 

uit de stal van La Ling, dus als ze net zo goed zijn als Kubic....

Prima. Regeren is vooruitzien. Die Ling die kneist het wel en ben dan ook erg ingenomen met zijn vondsten. Als we zo blijven doorgaan dan worden er spelers van ons verkocht, wel is waar voor veel geld maar je dient toch andere spelers er voor terug te halen. We zijn per slot van rekening geen bank. Dus als je goede spelers voor weinig munten kunt ophalen door het netwerk van Tjeu te gebruike dan vind ik dat een zinnige investering waarbij je relatief gezien niet al te veel risico loopt.

 

Raadzaam is wél niet alleen op Tjeu te gokken, maar ook zelf goed te gaan scouten. Daar hoef je echt niet voor naar donker Afrika, kijk eerst eens goed in de juup. Dat is toch een hele goede kweekvijver. Wat dat betreft is het ook een hele goede zaak dat een jongen als Tommy Beugelsdijk in wie ik het persoonlijk erg zie zitten vlieguren kan maken in de juup. Dat is een competitie van veel kleunen en man op man, komt niet veel tactisch vernuft aan te pas, zoals we allen weten(...)

 

Prima voor zijn ontwikkeling dat hij al na tien minuten met rood kon inrukken, daar leert die jongen ontzettend veel van, dat zal hem echt niet meer overkomen. Maar in hem zie ik binnen een paar jaar een hele goede centrale verdediger.

 

Bij ADO zie je nu dat er wordt geluisterd naar mensen met verstand van zaken, waartoe ik ook Ling zeer zeker toe reken. Dat blijkt ook aan de spelers die gehaald zijn. Zoals: Kubik jonge jongen, als die echt doorbreekt is het een goudmijntje, dus wel even snel zijn contracht met drie jaar verlengen

 

Leeuwin komt zo uit de juup wordt nog al door het elftal heen gehusseld maar vind het een bruikbare speler, zeker op het middenveld. Groot loopvermogen. Heeft slechts 55,000 gekost, dus ook goed gedaan. Die duitse keeper schijnt ook een hele behoorlijke keeper te zijn, dus in geval als Coutinho uitvalt heb je daar waarschijnlijk een betrouwbaar alternatief. Dat is wel eens anders geweest. En met Don Kozak hebben we gewoon erg veel mazzel gehad, mag wel eens. Mooie kerel trouwens, kan je wel om een boodschap sturen. Echt iemand die bij ons past dus.

 

Met het aantrekken van Brom heeft de club overduidelijk in de roos geschoten, ook hier is blijkbaar goed over nagedacht. Jonge enthousiaste vent die echt van het spelletje houdt, en het voetbal laat spelen wat we graag zien, frivool maar toch met de mouwtjes opgestroopt.

 

We zijn met z'n allen hardstikke goed bezig, en dat moeten we uitbouwen. Op deze manier beuren we meer tv gelden, door al die positieve publiciteit komen er meer toeschouwers, en zullen spelers dolgraag voor ADO komen spelen, waar ze tot voor kort niet aan moesten denken. Maar als je de juiste mensen aan de juiste knoppen laat draaien kan de wereld er een stuk aangenamer uitzien. Dat bewijs is nu wel degelijk geleverd.

 

Volgende pot is Excelsior thuis, indien er met hart ziel en hersens wordt gespeeld en wij er met z'n allen als de brandweer achter gaan staan - dat verdienen spelers en trainer wel - dan grijpen we die ook. Zouden we op 15 punten komen en dat in oktober, dat geef rust, en kan je van de winterstop eens rustig om je heen gaan kijken waar je het team nog wilt versterken i.p.v. noodverbanden aanleggen.

 

Ik zie van de winterstop niemand verdwijnen dus moeten we ons zo snel mogelijk veilig spelen, dan kan je tijdig anticiperen op -eventuele verkoop- van spelers. En met een volle tas met punten en een goed gevulde portemonnee heb ik er alle vertrouwen in dat Brom en de adviseurs tot een nog betere selectie zullen komen.

 

Wil toch even v.d. Kallen een compliment geven, andersom ben ik er ook niet misselijk mee dus bij dezen. Doordat hij er korter op is gaan zitten, en zich laat adviseren door mensen met know how, die dus niet louter en alleen als doel op zich hebben om in de schijnwerpers te staan, spinnen we daar met z'n allen garen bij. Je ziet waar hnet toe leidt. Goed gedaan Mark

 

Zoals grootgraaier Kok sans gêne zijn ideologische veren afschudde, moeten wij onszelf verlossen van onze calimero complexen. Daar hebben we alle mogelijkheden voor. Maar vooralsnog: niet in de war raken, niet denken dat we iedereen maar even oprollen, maar vol gas er tegen aan. En dat met z'n allen. Bestuur, trainers, spelers en wij met z'n allen. Dan komen we weer waar we horen. Op- en langs het veld, schuim op die bekkûh.

 

Eendracht maakt macht, met z'n allen sleuren we die club weer omhoog Ja tog?!!

 

Dinsdag op m'n werk de Feyenoorders, werk in Leiden maar eens troosten, meen er geen hol van, want ik vind dat Feyenoord toch z'on typhus club. :)

 

 

 

 

 

 

0
Maandag 4 oktober 2010 om 01:49 uur

ADODENHAAG

Robin Straub schreef:

zo hehe, eindelijk mijn eerste wedstrijd naar ADO gepland deze week.

het wordt FC Groningen-ADO Den Haag.

wel leuk een keertje naar Groningen, nog nooit geweest dus ;)

 

wie gaan er nog meer?

Het is op een woensdag hè? Gewoon een normale werkdag dus.

0
Maandag 4 oktober 2010 om 00:20 uur

Robin Straub

zo hehe, eindelijk mijn eerste wedstrijd naar ADO gepland deze week.

het wordt FC Groningen-ADO Den Haag.

wel leuk een keertje naar Groningen, nog nooit geweest dus ;)

 

wie gaan er nog meer?

0
Maandag 4 oktober 2010 om 00:13 uur

Haagse Roel

Haagsebluf schreef:

Mag duidelijk zijn dat Ammi gemist werd vandaag, Leeuwin vind ik leuk voor op het middenveld maar vandaag viel die alweer door de mand als verdediger.

 

Hopelijk Ammi volgende week terug, dan doet Verhoek het ook beter. Verder schitterend dit natuurlijk. 6 wedstrijden ongeslagen in de ERE!!!!

 

We're on our way up!

 

Roel, ik kwam vandaag in Heerenveen Eddy tegen. De groetjes! Ook aan Ray.

Hoi Gooz.......bedankt....ALs je weer mee wil rijden hoor ik het wel

0
Zondag 3 oktober 2010 om 23:12 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO bezig aan unieke reeks
ADO Den Haag is na de remise in Heerenveen zes achtereenvolgende duels ongeslagen. Dit is voor het eerst in de eredivisie sinds de club huidige naam heeft.
Lees het nieuwsbericht
0
Zondag 3 oktober 2010 om 22:44 uur

fcthehague

Mogen we nou wel weer naar Ajax uit ? Die 5 jaar is voorbij.... Of gaan ze met een kut smoesje komen dat we niet mogen ?

0
Zondag 3 oktober 2010 om 22:23 uur

Advertentie

Bert

Kees schreef:

Bert, zie onderstaande tekst van de Legia site:

 

Live coverage of the match is provided by Sport TV channel.

 

Er zal die avond wel een stream te vinden zijn.

 

Hopelijk hebben we een stream anders komen we bij jou kijken;)

 

Draai die schotel maar vast richting het Oosten hahaha

 

0
Zondag 3 oktober 2010 om 22:07 uur

Kees

Bert schreef:

Help mij herinneren dat ik naar Polen een mail stuur op welke zender de wedstrijd te volgen is. We hebben al naar Legia een mail gestuurd maar nog geen reactie ontvangen.

Bert, zie onderstaande tekst van de Legia site:

 

Live coverage of the match is provided by Sport TV channel.

 

Er zal die avond wel een stream te vinden zijn.

 

0
Zondag 3 oktober 2010 om 21:38 uur

Bert

Kees schreef:

we verloren daar kansloos met 3-0 vorig jaar.;(

Ja sorry dat was het jaar daarvoor.

0
Zondag 3 oktober 2010 om 21:35 uur

Nu online

Bollie74, Franky, Marcie, wiegah070, Kaos, ADO079, derput, purnie&pino, RickZ, rh_vakm, jeffcdh, Renearmand56, decubaan, kojak1 en 146 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo SC Telstar Logo ADO Den Haag
3-1
15 maart 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Groningen
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 31 - 66
2 Roda JC + 31 - 61
3 FC Groningen 30 - 57
4 ADO Den Haag 31 - 55
5 FC Dordrecht 31 - 54
6 Graafschap 31 - 52
7 NAC Breda 31 - 49
8 Jong AZ 31 - 46
9 FC Emmen 30 - 42
10 SC Cambuur 31 - 42
11 VVV-Venlo 31 - 42
12 Helmond Sp. 31 - 41
13 MVV Maastr. 31 - 40
14 FC Eindhoven 31 - 38
15 Jong Ajax 31 - 36
16 TOP Oss 31 - 29
17 Jong PSV 31 - 28
18 Telstar 31 - 27
19 FC Den Bosch 31 - 23
20 Jong Utrecht 31 - 23