Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Bert

Dringend advies aan Ado

 

Atteveld morgen wegsturen zo kan je niet normaal aan een training beginnen!

0
Maandag 29 maart 2010 om 23:28 uur

friuli

rien1 schreef:

Ik verwacht dat Atteveld zich morgen ziek meldten dat volhoudt tot eind van het seizoen. RA hoeft niet meer te komen, en er staat toch een ander voor de groep. (bijna) Iedereen blij.

Hoesow iedereen blij???We hebben nog een luie spelers groep waarvan een aantal al bezig is om naar limburg of om naar het buitenland te verhuizen.

 

Zelden zo n zwakke spelersgroep gezien! en dan nog de schuld afschuiven op de trainer en zelf geen ene reet presteren.

 

IN DE SPIEGEL KIJKEN V.D BERGH EN CO!!!

0
Maandag 29 maart 2010 om 23:25 uur

Don

De hetze die nu tegen atteveld ontstaan is begrijp ik overigens niet helemaal. Tot voor de wedstrijd tegen nac was het gevoel nog redelijk. En nac uit die pak je niet even, ik had in ieder geval gewoon een verlies ingecalculeerd.

 

Wat kan hij er aan doen dat wekelijks een Zwinkels, Derijck, Bosschaart, Soltani, vd bergh, Oper, Milic en/of een Verhoek staan te blunderen. soms collectief maar hoe vaak heeft een persoonlijke fout van een van hun je niet de das omgedaan? Immers die geen bal kan controleren, luijcks die het toch  niet blijkt te hebben. Het is wel minimaal halve basis11 die hierboven vermeld staat. Toch grotendeels een selectie waar atteveld het maar mee moest doen. En dan nog staan er op de achtergrond een paar hoge heren te bleren dat ze maar 12e moeten worden met dit materiaal.

 

Dan over het taktische beleid van Atteveld, roept idd regelmatig vraagtekens op.Maar hoe je het ook invult, welke spelers je waar ook neerzet, ze kunnen toch geen 3x een bal overspelen.

 

Ik ben nog steeds van mening dat je 'gewoon' moet winnen van nec en rkc en je bent er. Sparta en w2 halen geen punt meer. dus heb je 5 pnt speling. Volgend jaar grote schoonmaak, en gewoon in de ere met een nieuw geraamte qua nieuw te halen spelers.

 

Denk aan die luxe, volgend jaar geen dikke salarissen meer van Cornelisse, Knopper, Buijs, Ammi, Oper en milic, geen 3 keepers meer voor veel te veel geld. Voor al dat geld moet je in deze crisistijden toch een aantal jongere en betere spelers voor terug kunnen halen, hier en daar 1 huren en we gaan al die provincieclubjes voorbij....

 

Dussss.... als we aanstaande zondag doorkomen (met wellicht een nederlaag maar) zonder verdere kleerscheurem, dan ziet de toekomst er rooskleurig uit!

0
Maandag 29 maart 2010 om 23:17 uur

Johannes

g schreef:

Als ze hadden willen voorkomen dat we degraderen, hadden ze gewoon hun werk moeten doen, in plaats van te gaan lopen muiten.

Precies. Daarbij: Ammi (Limburg) en Buijs (Derby County) wilden toch al weg - dat is geen verassing. De contracten van Verhoek en Knopper liepen ook al af. Ricky heeft geen enkel recht van spreken, dat kan je niet serieus nemen. De enigen waarvan ik wel schrik dat ze dit zeggen zijn Immers (puur clubmens!) en Derijck (een van de weinigen die wel presteert al heel het seizoen). Laten we alsjeblieft hopen dat die laatste twee in elk geval blijven!

0
Maandag 29 maart 2010 om 23:07 uur

Johannes

Bert schreef:

Verder is volgens De Snor Aad de Mos de juiste opvolger. De Mos zijn positie staat in Griekenland onder druk.

Laat ik het nou voor één keer met hem eens ijn. Investeer nu, haal Aadje hierheen; stel hem aan als 'manager' a la Ferguson/Wenger. Hij bepaalt de lange termijn en ook wat er in het weekend voor opstelling staat, dit geheel wordt ondersteund door een of twee goede veldtrainers waar Aad goed mee door de bocht kan.

 

Dat de spelers vragen om Steijn is opmerkelijk, dat betekent dat Kootwijk er inderdaad ook niet lekker op staat. Einde seizoen exit Atteveld en ook exit Kootwijk?

0
Maandag 29 maart 2010 om 23:04 uur

Advertentie

Johannes

JP schreef:

Stel we winnen tegen 020,......wat doe je dan? Pffffffffffff vermoeiend he?

Wat doe je dan????

 

Een rondje KOP D'R AF ZUIPEN!!!!!!!

 

0
Maandag 29 maart 2010 om 22:59 uur

supporter-noord

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Laat iedereen zich gedeisd houden zondag, OOK bij verlies.

 

We hebben nog een voorwaardelijke straf lopen bij de KNVB voor die toestand tegen PSV thuis.

Je zal jezelf voor de kop slaan als je straks wint van RKC en NEC, nacompetitie ontloopt, maar door 3 strafpunten TOCH nacompetitie moet spelen.

 

Ik hoop dat iedereen deze shout goed onthoudt !

Inderdaad, als je nog je gram wilt halen, kies dan lekker een training uit.

De wedstrijd is heilig.

0
Maandag 29 maart 2010 om 22:59 uur

rien1

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Supporters eisen gesprek met bestuur
RTV West meldt dat zo’n zeventig tot tachtig supporters zich maandagavond voor het Haags Bakkie hebben verzameld. Zij eisen een gesprek met de directie van ADO Den Haag.
Lees het nieuwsbericht

Ik verwacht dat Atteveld zich morgen ziek meldten dat volhoudt tot eind van het seizoen. RA hoeft niet meer te komen, en er staat toch een ander voor de groep. (bijna) Iedereen blij.

0
Maandag 29 maart 2010 om 22:59 uur

Johannes

Fransje schreef:

De thuiswedstrijd tegen Ajax staat voor de deur. De wedstrijd- en supportershistorie met betrekking tot wedstrijden tegen Ajax hoeven we niemand uit te leggen. De (andere) emotie die wij als supporter hebben voorafgaande deze wedstrijd voelt één ieder voor zichzelf.

De laatste tijd valt het op dat Middennoord langzaam in coma dreigt te vallen. Op enkele stuiptrekkingen na, is het volledig verlamd. Of dat nou komt omdat je dure kleren draagt, of omdat je zingen en schreeuwen niet stoer vindt, dat je het beschamend vindt tegenover je vriendinnetje of omdat je eigenlijk niet op Middennoord wilt staan maar de club jou daar een kaartje voor heeft verkocht. De oorzaak is niet belangrijk, maar leg de oorzaak nooit bij een ander (bijvoorbeeld door het slechte spel). Iedereen die op Middennoord plaatsneemt moet zijn eigen verantwoordelijkheid nemen.

De wederopstanding!

Met de wedstrijd der wedstrijden voor de deur kunnen we Middennoord misschien nog reanimeren. Met de recente gebeurtenissen moeten we juist nu laten zien dat Middennoord nog wel degelijk in leven is.

Hierbij enkele EHBO tips!

Ga ruim voordat de wedstrijd aan de drank. Neem bier, baco of weet ik wat mee in je auto en maak er op de parkeerplaatsen een gezellige bijeenkomst van en loop vervolgens met ze allen naar het stadion. Ga dus niet de avond ervoor te veel zuipen anders sta je weer als een dood vogeltje naar het groeiende gras te kijken. Laat je vriendinnetje lekker thuis en doe je oudste, van parachutestof gemaakte, trainingspak aan. Neem wat waspoeder voor in je neus of vaatwastabletten om op te kauwen voor een flinke schuimbek. Bedenk alvast leuke benamingen voor de spelers van Ajax en moedig vooral je eigen spelers aan vanaf het begin (de warming-up). Spring, schreeuw, gooi, sla, schop, maak desnoods een wall of dead, maar trek iig alles uit de kast om Middennoord uit zijn coma te krijgen. Dit is geen wedstrijd die we gaan winnen, dit is een wedstrijd die we gaan beleven.

Lukt dit niet of er is geen animo voor…..dan leg ik het einde van het seizoen een rouwkrans op Middennoord.

Fransje LSU

Geweldige oproep!!!

 

(Ja, dat meen ik serieus)

0
Maandag 29 maart 2010 om 22:58 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwe column van Dennis Drooglever op Club Achter de Duinen:

Atteveld negeren die man
Tja, wat moeten we nou met Raymond Atteveld. Dat hij als trainer niet deugt, dat is nu wel duidelijk nadat hij eerder bij Roda JC ook al de mist was ingegaan.
Lees de column
0
Maandag 29 maart 2010 om 22:16 uur

Nu online

Alle ballen op Jort, Marten, Franky, Marcie, Vakkie-G en 117 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Morgen om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 34 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 Jong Ajax 34 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 34 - 29
20 Jong Utrecht 34 - 24