Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 6
Volgende pagina

Petah

Tommy schreef:

Zo en als er bu nog mensen zijn die de ado organisatie niet amateuristisch vinden .....jezus.
De een moet met vakantie de ander loopt op zn eigen tournooi terwijl iedereen denkt dat ie in qartar zit.....de enige aanwinst ander halve week voor de competitie is een jongen van de amateurs. En het team is gemiddeld 30 met een restwaarde van 0.
Noem mij een club die er net zo bende van maakt als den haag.
Ik noem fc den bosch en roda jc omdat die beide bijna naar de klote zijn maar verder.....
Dit roepen er al een paar jaren hier op de box en die worden dan aangevallen door een paar

Maar nogmaals er zitten mensen met meer kwaliteiten hier op de box als dat er bij de club in loondienst zitten
Donderdag 25 juli 2019 om 12:59 uur Quote

Ronaldo

slash070 schreef:

Toch best wel knap van die Rinner om nog zonder wat te zeggen en gedaan te hebben al na zo`n twee weekies als interim directeur al de pispaal te zijn bij ons de box. Waarschijnlijk een nieuw record ook nog, kan Manders een puntje aan zuigen :)
Je zou bijna medelijden met hem krijgen. Maar gelukkig leest hij de box niet.
Donderdag 25 juli 2019 om 12:58 uur Quote

slash070

Toch best wel knap van die Rinner om nog zonder wat te zeggen en gedaan te hebben al na zo`n twee weekies als interim directeur al de pispaal te zijn bij ons de box. Waarschijnlijk een nieuw record ook nog, kan Manders een puntje aan zuigen :)
Donderdag 25 juli 2019 om 12:46 uur Quote

Aad

Niemand geeft jou ergens de schuld van.

Op een enkeling na, die inderdaad zijn kop in het zand steekt, weet iedereen dat het bij de club op allerlei terreinen niet loopt zoals het bij een gezonde BVO zou moeten lopen.

Daarbij verschilt het wel wie wij daarvan de schuld geven. De een ziet UVS als boosdoener, de ander de RvC en weer anderen de dagelijkse leiding. En sommigen zoals jij zien de vrienden en zonen van als kwade genius.

En ja, ook anderen herhalen dat wel eens. Maar bij lange na niet zoveel als jij en niet te pas en te onpas.

Je stelt voor dat shouters ADO zelf aanspreken maar waarom doe JIJ dat niet? Hier op de box steeds maar weer hetzelfde herhalen en daarbij mede-shouters schofferen draagt niet bij aan de door jou gewenste oplossing. Een oplossing die ik overigens graag eens zou lezen.
Donderdag 25 juli 2019 om 11:02 uur Quote

Advertentie

DHFC070

Een beetje respect naar elkaar ondanks dat je elkaar niet kent is toch niet teveel gevraagd? Al die persoonlijke aanvallen zet een shout echt geen kracht bij.

Quote nu jou bericht maar had een ander willekeurig bericht kunnen quoten, bovenstaande opmerking geldt niet alleen voor jou hoor maar veel andere hier ook op de box, tribune en zelfs in de maatschappij.

Termen als kwijl, "figuren zoals jij", beroepsjaknikkers etc. helemaal nergens voor nodig. Iemand kan een afwijkende mening hebben maar als dit goed beargumenteerd wordt dan kun je dat toch respecteren? Zowel jij als Ooievaar als Marcelinno hebben af en toe goed onderbouwde shouts die mijlenver van elkaar afstaan maar in beide zitten soms punten waar ik het 100% mee eens ben alleen probeer hier altijd nuance in aan te brengen of mijn shout nog eens terug te lezen voor hem te plaatsen.

Dan nu inhoudelijk op je shout.
Natuurlijk is het onmogelijk om met een jaarlijks tekort van 3 miljoen ook maar 1 speler te halen laat staan jonge talenten. Ik denk dat veel mensen dit zelf ook wel snappen maar komt een groot gedeelte van de onvrede ook niet meer voort uit de communicatie vanuit de club / luchtkastelen / valse beloften?
Kleine greep: Johnsen geld gaat naar de selectie, in de salarishuishouding is genoeg mogelijk, verfrissing van de selectie, verjonging van de selectie, lijstjes liggen klaar, snel een nieuwe directeur, selectie compleet voor start nieuwe seizoen en zo kun je nog wel even doorgaan.

Neem je klanten (sponsoren en supporters) nou eens serieus en communiceer transparant dat is toch niet teveel gevraagd? Dit kan ook zonder de vuile was buiten te hangen want er zijn ook zat klanten die zelf na kunnen denken en logische verbanden kunnen leggen of door al die luchtkastelen heenprikken. En natuurlijk zitten er ook een aantal klanten tussen die niet dit vermogen hebben en ik zou bijna zeggen gelukkig is alles wat op de tribune zit een afspiegeling van de maatschappij. Als iedereen maar hetzelfde is, is er ook niks aan.

Overigens mag van mij iedere euro die nog ergens ligt lekker naar het tekort i.p.v. ook maar 1 nieuwe speler. Met het huidige materiaal moet je er met gemak in kunnen blijven. Op lange termijn is dat jaarlijkse tekort namelijk onhoudbaar hoeveel achtergestelde leningen vanuit China er ook tegenover staan. Iedere euro om dat tekort lager te maken is op lange termijn dus winst.
Donderdag 25 juli 2019 om 10:02 uur Quote

Bleek

Vakkie-G schreef:

Interim directeur schijnt gewoon op vakantie te zijn echt ongelovelijk wat een club :roflol:
Lijkt mij dat we hier op de box voor 1 keer wel eensgezind in zullen zijn... Op vakantie tijdens de transferperiode en als de onrust zo groot is... #ongeschikt!
Donderdag 25 juli 2019 om 09:49 uur Quote

grijze gek

En daar gaan we weer vandaag, nieuw AD, de soap rond el khayati blijft of gaat tie, Melkert, nieuwe spelers???, en nieuw op de box het klimaat :D
Genoeg om weer over te praten met tot nu toe 26c.
Fijne dag @ll :flag:
Donderdag 25 juli 2019 om 09:26 uur Quote

fcvakQ

Madmax schreef:

Nassar neem jij maar anderhalve week vrij, ga maar lekker naar Qatar dan horen wij later wel wat ze willen betalen :roflol: Sure geloof je het zelf !!
ja mooi hahahaha. Zo`n zogenaamde internet prinses die even niet bij haar geld kan zou binnen een uur hier op de shout box rijk worden als ze om geld vraagt om voor te schieten. Ongelooflijk hoe sommige hier shouts direct voor waarheid aannemen en dat voor volwassenen :D
Woensdag 24 juli 2019 om 20:45 uur Quote

BLEISWIJK-1

Vak B schreef:

Ik heb nooit 2.8 genormd en jij nermt wel meer mrt een korreltje zout en nee niet van as of groenemdijk maar het zit er dicht bij en geloof je het niet ook gord toch
Het heeft niks met jou persoonlijk te maken. Als Frans, de meest betrouwbare bron hier op de box er gigantisch naast zit. En de afgelopen weken sowieso elke bron het niet meer weet. Hoe betrouwbaar zijn zulke bedragen dan nog? Snap je wat ik bedoel?

Als het waar is. Dan doet ADO er verstandig aan om zijn verlies te pakken. Dit mag niet te lang duren.
Woensdag 24 juli 2019 om 20:20 uur Quote

janjazz37

Ooievaar schreef:

Volgens onze diepe denker zou Ad al vertrokken zijn en Mo de AD zijn. Blijkbaar heb ik toch iets gemist. Geeft nix. Tijd zat. Hoorde overigens het volgende:

Scouten doen we niet aan, kost tijd en dat moet je je eigen tribune af, dat geeft alleen maar gedoe. In z`on vliegtuig zitten naar Zweden of Noorwegen dat is toch ook niet aan te bevelen. Ze hebben daar niet het restaurant wat ADO wel heeft.

31 augustus loopt de termijn pas af, dus niet zo negatief allemaal. Voor die tijd zijn er vast wel een paar dvd`s gearriveerd.

Ja, het duurt nou éénmaal even voordat de selectie rond is. Nasser was niet duidelijk, dat kwam als een donderslag bij heldere hemel. Daar werden we allemaal volledig door verrast.

Becker had toch wel 8 maanden eerder kunnen zeggen dat hij weg zou gaan? Wat zullen we nou krijgen zeg(...)

We hebben toch maar mooi het contract van de trainer met 2 jaar verlengd, dus dat wordt weer genieten, en de jeugd zal weer volop aan bod komen. Voorts hebben we Meijers en Beugelsdijk nog jaren vast liggen, en hebben we ook Immers nog 3 jaar vastliggen. Falkenburg nog 2 jaar erbij. Wat wil je nou nog meer?

Vriendjespolitiek? Wat nou? de club doet het toch uitstekend? toch maar mooi weer een jaar eredivisie voetbal weten te prolongeren. Je hebt het de trainer toch horen zeggen? Dat was een hele prestatie. En dat met de 9e begroting. Ga er maar aanstaan.

Nee, niet zo zeuren. ADO is volslagen onbekend buiten onze landsgrenzen. En de supporters die waren baldadig. Nu nog erger want ze kunnen maar geen waardering opbrengen voor al het fraais wat we allemaal organiseren bij de club. Wat een ondankbaar volk.

Jeffrey was gewoon zijn telefoon vergeten. Is dat nou zo erg dat éne weekje?
Hij weet heel goed wat er speelt allemaal. Heeft prima contacten. In Breda...

De selectie wordt toch ververst? Toch maar mooi Michiel Kramer er bij. Die is topfit. Eind oktober of zo.

Nee niemand hoeft zich zorgen te maken, we zijn bezig om een 5 jarenplan op te stellen. Voor de kerst komen we daarmee naar buiten.

Ja, Ad gaat dit schrijven, dus nog even geduld. Wel eens gehoord van haastige spoed is zelden goed?

Nou dan (...)
De wedstrijd om de meest negatieve klote kut shout zou jij ongetwijfeld winnen, Kritiek is zeer o.k., maar dit? Ik zie van jou alleen maar katten en nooit iets opbouwends. Ben je daarom ook opgestapt bij Box HCF?
Woensdag 24 juli 2019 om 04:01 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

kojak1 en 59 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 6
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Milan van Ewijk Shaquille Pinas Tomas Necid

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Sparta Rotterdam
1-2
17 augustus 2019

Volgende wedstrijd

Logo RKC Waalwijk Logo ADO Den Haag
25 augustus 2019 om 12:15 uur
Mandemakers Stadion, Waalwijk

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 3 - 7
2 AZ 3 - 7
3 Vitesse 3 - 7
4 FC Utrecht 3 - 7
5 Sparta R'dam 3 - 7
6 PSV 3 - 7
7 Willem II 3 - 6
8 FC Twente 3 - 5
9 Heerenveen 3 - 4
10 FC Groningen 3 - 4
11 Feyenoord 3 - 3
12 VVV-Venlo 3 - 3
13 FC Emmen 3 - 3
14 RKC Waalwijk 3 - 1
15 Fortuna Sit. 3 - 1
16 Heracles 3 - 1
17 ADO Den Haag 3 - 0
18 PEC Zwolle 3 - 0