Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 6
Volgende pagina

Rossi

JerryFC schreef:

Die gasten van Leeds vonden het 2 jaar terug idd niks.
Betaalden daarom maar €1.6 miljoen.
Er zijn de laatste jaren bij Leeds wel meer belachelijke spelers gehaald, geloof me... Nu is er eindelijk een beter beleid daar en is er met het aanstellen en later verlengen van Bielsa zijn contract een serieus plan gemaakt om eindelijk terug te keren naar de PL. Dit moet het jaar worden nadat het vorig seizoen op domme wijze is verneukt.

Oh ja voor Grot werd ook 1.6 betaald, ook een aardige flater. Zulke aankopen worden nu gelukkig niet meer gedaan
Vrijdag 23 augustus 2019 om 01:40 uur Quote

Thommetjsh

haagse jr schreef:

Aaron Meijers had je na vorig seizoen al afscheid van moeten doen. Hij is namelijk nog langzamer geworden door zijn leeftijd. Daardoor heeft hij heel weinig tijd aan de bal en gaat die fouten maken. Verdedigend vond ik hem al niet sterk.

Mayhi tegen Sparta was zijn man. 2 goals.
Kerk tegen Utrecht was zijn man. 1 goal en Man of the match.
Bruma tegen PSV was zijn man. 1 goal.

Maatsen is zijn man tegen RKC. Weer een snelle buitenspeler. Zullen we alvast 1 goal noteren?

Sorry. Maar ik zou hem even 3 wedstrijden ernaast zetten ook al is het je aanvoerder. Pinas heeft alles voor die positie. Is snel, voetballend voldoende en kan goed verdedigen. Middenveld met 2 controleurs Bakker en Immers. Daarvoor die nieuwe Zweed.
de nieuwe zweed is gehaald voor de vleugels
Woensdag 21 augustus 2019 om 23:10 uur Quote

Advertentie

ADOZoetermeer

Pawel Cibicki is een goede speler voor ADO, maar totaal geen geweldenaar voor op de vleugels. Hij zal naar mijn mening wel gehaald zijn voor El Khayati, maar dan hebben nog steeds beide vleugels die vleugellam zijn! Moet echt minimaal nog een linksback en rechtsbuiten bij!
Woensdag 21 augustus 2019 om 19:31 uur Quote

dirk

Kees schreef:

Ik log in en lees dat ik nog ruim driehonderd shouts moet lezen. Dat belooft wat. En wat is het resultaat? Er is een bankzitter van Leeds gehaald. Ben danig onder de indruk. Dat wel.
El Khayati kwam 2,5 jaar geleden ook binnen als bankzitter en wel van Queens Park Rangers. Was op het moment dat hij werd gehaald ook bepaald niet onder de indruk, maar ben dat naderhand wel geworden. Dus wie weet hoe onze Zweed het bij ons gaat doen.
Woensdag 21 augustus 2019 om 17:24 uur Quote

Kees

Ik log in en lees dat ik nog ruim driehonderd shouts moet lezen. Dat belooft wat. En wat is het resultaat? Er is een bankzitter van Leeds gehaald. Ben danig onder de indruk. Dat wel.
Woensdag 21 augustus 2019 om 16:08 uur Quote

GroenGeelHart070

GreenYellowTheHague schreef:

Gehrt was helemaal geen verkeerde, alleen kreeg een vervelende blessure. Trybull was op zeker bij ons ook geen verkeerde. Zal het aan de niet geslaagde spelers liggen alleen of is er in de staf ook iets niet helemaal goed?
Ik acht zelf de kans groot dat in het verleden bij ons spelers gehaald werden
om maar te halen, niet zozeer voor de open plekken. Spelers zelf zijn ook afhankelijk van de teamgenoten, maar het begint wel al bij iemand vanuit zijn eigen positie te laten spelen. Wie ook goed was, maar verkeerd gebruikt werd, was bijv. El Mahdioui
Woensdag 21 augustus 2019 om 12:32 uur Quote

KR96

Petah schreef:

Als jij nou nog niet gezien heb dat ie er helemaal niks van kan vraag ik me serieus af of hoe slecht je ogen zijn of dat je snapt wat de bedoeling van t spelletje is
Ben ik de enige die Goppel zeker niet slecht vond spelen tegen Sparta? Vond het bijna sneu dat hij eraf gehaald werd.
Woensdag 21 augustus 2019 om 12:21 uur Quote

HJ

Kees schreef:

Ben een volslagen leek maar het menselijk lichaam is toch wel veranderd? We worden steeds langer en onze organen steeds gezonder (mede door medicijnengebruik, betere voeding en leefomstandigheden).

Ik neem aan dat je gelijk hebt dat er nog geen wetenschappelijke artikelen zijn die het aantonen maar dat zal denk ik een kwestie van tijd zijn.

Ook bij de sportverenigingen is het aantal ouderen significant toegenomen. We spreken elkaar over 15 jaar weer over dit onderwerp en zien hoe de vlag er dan bijstaat ;) .
Ja en ja. En als we kijken naar de middeleeuwen en nu; dan is het verschil groot. Maar tussen 20 jaar geleden en nu klein.

En waar we medicijnen gebruiken om ziektes te bestrijden en levens te rekken of leefbaarheid te vergroten; dat is iets wat we in de topsport niet of nauwelijks kunnen benutten omdat het snel onder de noemer doping valt.

Waar het leven langer en gezonder wordt veranderd er niet zoveel op gebied van sportieve prestaties en of leeftijd waarbij de top gehaald wordt en zeker niet tov 20 jaar geleden. Hooguit dat een nieuw inzicht en trainingsregime iemand sneller of sterker maakt maar dat verschilt heel erg van persoon tot persoon en beïnvloed meestal niet zo zeer wanneer de aftakeling begint.

Misschien dat we over 200 jaar hier iets op gevonden hebben maar daar zal ik niet nu al mijn transferbeleid op af stemmen....:roflol:
Dinsdag 20 augustus 2019 om 15:52 uur Quote

R.E.

daveadodh schreef:

We zien het achteraf wel maar om nou o.a. mij af te vallen dat ik zeg daar emmen alleen vreemdelingen haalt vind ik beetje raar. We zien het na 34 duels wel en niet na 3..
Het ging niet om jou, om "vreemdelingen" en om alleen Emmen, maar om de herhaaldelijke opmerking van H@@GenEES (over voorbarig gesproken: dat zei hij niet na 1, 2 of 3 wedstrijden, maar zelfs al vóór de eerste wedstrijd!) dat hij blij was dat Van As kwaliteit belangrijker vond dan snelheid, omdat Emmen, Fortuna en dergelijke ALLEEN MAAR "brandhout" zouden hebben gehaald. Na drie wedstrijden kunnen we toch wel zeggen dat dát niet waar is. H@@GenEES vond ook dat dergelijke clubs veel risico nemen met talenten die elders gefaald hebben. En dan trekt Van As vervolgens Ould-Chikh aan ... Natuurlijk moeten we afwachten of Ould-Chikh een versterking is, maar de opmerking over "risico nemen" geldt bij hem natuurlijk minstens evenzeer als bij die andere spelers. Maar daar hoor je H@@GenEes dan natuurlijk niet meer over.
Dinsdag 20 augustus 2019 om 02:22 uur Quote

rd..

Weet je, zolang als ik supporter ben wordt er al gezegd dat nu de zilvervloot binnen is gehaald, dat we een sleeping giant zijn, dat nu die of die instapt, dat er een peloton investeerders klaar staat om de hele shit over te nemen, dat er een onbekende topspeler staat te trappelen om te tekenen, daar er een tweede ring komt...

Man, hou op met me. Ik vind het een circus. Jaar in, jaar uit. En neem alles met een korrel zout. Het is wat het is. Het komt zoals het komt. Het gaat zoals het gaat.

Ik moet erom lachen en geniet van het geklungel en gekloot en ook van de mooie momentjes op het veld.

Zo zijn we. En dat is prima.

We zijn al 1000 keer dood en begraven en even zovele keren opgegraven en tot leven gewekt. Vroeger als volksclub in een volkswijk, nu als een club op een bedrijventerrein met wat weinig kleur op de wangen.

We gaan het weer meemaken. Weer. Morgen weer zo`n BIG DAY!
Maandag 19 augustus 2019 om 19:55 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

iDaan, ADOZoetermeer, Alfista60, Tante Wil, rd.., Marijn, Superjantje, Lellow, BLEISWIJK-1, langepino, Ado Vakkie S, Franky, CrazieD, Haagshart, FC2500, Kees en 72 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 6
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Milan van Ewijk Shaquille Pinas Tom Beugelsdijk

Laatste wedstrijd

Logo Feyenoord Logo ADO Den Haag
3-2
15 september 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo AZ
22 september 2019 om 16:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 5 - 13
2 PSV 5 - 13
3 FC Twente 6 - 12
4 Vitesse 6 - 11
5 AZ 5 - 10
6 FC Utrecht 6 - 10
7 Feyenoord 5 - 9
8 Willem II 6 - 9
9 VVV-Venlo 6 - 9
10 Heracles 6 - 8
11 Sparta R'dam 6 - 8
12 PEC Zwolle 6 - 7
13 Heerenveen 6 - 6
14 ADO Den Haag 6 - 6
15 FC Groningen 5 - 4
16 FC Emmen 6 - 3
17 Fortuna Sit. 5 - 2
18 RKC Waalwijk 6 - 1