Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 6
Volgende pagina

Jelle

DHFC070 schreef:

De geschiedenis herhaalt zich wel heel vlot sinds Manders aan het roer zit.
Wanbeleid in optima forma en de lijst met spelers die waarde vertegenwoordigen en gratis de deur uitlopen begint langzaam wel hard op te lopen.

Natuurlijk kun je niet alle spelers behouden en anderhalf jaar vantevoren verlengen maar in het geval van Becker kun je toch moeilijk van een koe in zijn kont kijken spreken. Dat hij na de winterstop nu ook eindelijk rendement gaat leveren neemt niet weg dat je anderhalf jaar geleden de potentie ookal kon zien en toen al had moeten handelen.
Hij is al een aantal jaar een vaste waarde in de basis, 1 van de jongere in de selectie en 1 van de weinige met potentie en jezelf op de borst kloppen of indekken met "we zijn als sinds de herfst met hem in gesprek" is natuurlijk absurd, ongepast en schandalig.

Het ergste vind ik eigenlijk nog dat het uitgestippelde en gepresenteerde beleid van Manders bijna dagelijks compleet averechts wordt uitgevoerd. Het dossier Becker is hier een goed voorbeeld van. Jonge talentvolle spelers goedkoop binnenhalen, beter maken en voor meer verkopen.... lukt aardig KUCH KUCH.

Volgend jaar kunnen ze ook weer met Pinas om tafel.

Even iets anders hoe zit het eigenlijk met een nieuwe RB? Want ze weten nu al bijna 2 jaar dat daar een vervanger voor moet komen.
Milan van Ewijk is een nieuwe rechtsback die is gehaald een aantal weken terug.

Becker presteerde al die tijd ondermaats. Hij werd uitgekotst door het ADO publiek, menigeen op deze box overigens. Dat hij weg wil was al langer bekend.
Ik weet niet hoe die onderhandelingen zijn gegaan, maar een langer contract moet van 2 kanten komen.
Ik vind dit niet perse voorbeeld van slecht beleid. Net als jongens als Jordy Schouten laten gaan. Dit soort dingen gebeuren bij alle clubs. Van ADO tot Barcelona. Hoewel clubs met veel geld meer risico kunnen nemen. Als je Becker een top contract aan had geboden en hij had nog steeds niet gepresteerd had, had jij hier ook op de box over wanbeleid gesproken. Dat doe je toch.
ADO heeft toch gewoon 3 jaar plezier gehad van die jongen. Nou ja,
En ik moet nog zien of hij hogerop iets gaat klaar spelen.
Vrijdag 26 april 2019 om 11:29 uur Quote

Thommetjsh

Keeper: Zwinkels/Groothuizen/Havekotte
Linksback: Meijers/Pinas
Centraal achter rechts :Tommie/Kuipers Centraal achter links: Kanon (Mattheij)/Pinas/Bakker
Rechtsback: Van Rhijn/Malone/van Ewijk/Polley

Centraal middenveld rechts: Immers/Malone/Dogan/Van Kins/Ebecilio
Centraal middenveld links: Bakkertje/Malone/Dogan/Van Kins/Ebecilio
Aanvallend middenveld: Avdijaj/Dogan/Goossens

Rechtsbuiten: Becker/Hooi
Spits: Necid/Zwarts/Dogan
Linksbuiten: Kishna/Engels/Hooi

Hoop dat er van de zomer wat vers bloed wordt gehaald en eindelijk afscheid wordt genomen van spelers als Falkenburg, Lorenzen en Gorter. Heb je niks aan en leveren je toch meer op
Zondag 21 april 2019 om 21:01 uur Quote

Bert

Bolskie schreef:

Nee dat was een succes spelers uit de Jupiler. Daarbij was bijna iedereen een gedrama het seizoen. Falkenburg is voor de breedte gewoon een prima speler, pikt altijd wel een goaltje mee, werkt hard en zeikt nooit dus om die een jaartje er bij te houden is echt geen slechte zet
Niet iedere speler die je uit de Jupiler haalt zal doorbreken. Je had bijvoorbeeld in het verleden Kuwas en Marengo beide liepen dacht ik bij Volendam rond.

Van beide spelers had ik verwacht dat ze door zouden breken bij een ere divisie club. Helaas gold dat niet voor Marengo die wij haalden. Achteraf makkelijk praten maar ik had ze destijds alle twee gehaald. Maar misschien wilde Kuwas niet kan natuurlijk ook.

In ieder geval ben ik wel van mening dat we in de vijver van de Jupiler moeten vissen. De halve selectie zomaar contractverlenging geven ben ik geen voorstander van.

Mag toch hopen dat Lorenzen geen nieuw contract krijgt. Dat zou helemaal bezopen zijn.
Zaterdag 20 april 2019 om 11:36 uur Quote

Advertentie

grijze gek

Toch knap dat een club als Heracles het ieder jaar goed doet en dit jaar met een bescheiden budget (lager dan ADO) zelfs de Play-offs weet te halen


Heracles Almelo: 12 miljoen


Met een bescheiden budget spelen de Heraclieden al dertien jaar onafgebroken in de Eredivisie. Een knappe prestatie, die vooral te danken is geweest aan de stabiele leiding die met uitgekiend beleid de degradatiezone ver achter zich liet. Niet voor niks zijn de Almelose roergangers Jan Smit en Nico-Jan Hoogma naar Zeist gehaald om daar de KNVB te redden. In een vernieuwd stadion speelt een gezonde club die moeiteloos naar de bovenkant van het rechterrijtje zou moeten sturen in op papier misschien wel de zwakste Eredivisie ooit. Liefst zes clubs werken met een kleinere begroting dan de twaalf miljoen van Heracles. Vraag is vooral of de nieuwe leiding de lijn van de vorige kan doortrekken. Heracles heeft nooit serieus geïnvesteerd in een jeugdopleiding, waardoor er veel druk ligt in de transferperiode. Verrassend is in elk geval de cultuuromslag die voetbalmanager Mark-Jan Fledderus bewerkstelligt door de succesvolle strategie van het oppikken van Nederlandse pareltjes in te ruilen voor buitenlandse spelers afkomstig uit het netwerk van de coach.
Zaterdag 20 april 2019 om 08:39 uur Quote

DHFC070

Its all about the €€€€€
Voetbal speel je niet voor het publiek die zijn slechts bijzaak.
Van een weekend speelronde naar een doordeweekse speelronde.

Heb 4 kaarten gehaald voor mijn kleine neefjes van 4 en 6 om lekker in hun meivakantie 2 wedstrijden naar Den Haag te gaan. Nu kan ik de laatste wedstrijd voor hun wel schrappen want 22:00u thuis is echt te laat voor die 2 kleine gastjes. Kan ik mijn geld voor die 2 kaarten terugkrijgen? Eigenlijk erger nog hoe ga ik dat uitleggen aan die twee die al wekenlang Ado logo`s aan het inkleuren zijn?

Ajax heeft het uitstekend gedaan en dat ze hier in "het belang van het Nederlands voetbal" rekening mee proberen te houden begrijp ik nog enigszins maar moet toch ook anders kunnen? Nu is het natuurlijk wachten op maandagavond wedstrijden, alle 9 eredivisie wedstrijden op een ander tijdstip e.d.
Donderdag 18 april 2019 om 16:35 uur Quote

R.E.

Mike schreef:

Wat een gelul over wissels. Alsof de doelpunten van AZ door de wissels kwamen. Die hadden voor de wissel al minstens acht 100% kansen gehad. Na het vertrek van El K was Immers blijkbaar de beste keus op het middenveld en wilde hij toch voorin druk blijven houden zodat AZ niet massaal naar voren ging lopen. Een minuut later brengt hij een verdediger (een van de besten) in voor een middenvelder. Toch echt niet zo raar allemaal.
Ja, ook daarvoor kreeg AZ talloze kansen, maar het doel van wisselen zou natuurlijk juist moeten zijn dat AZ minder kansen zou krijgen. Vanuit dat oogpunt waren de wissels (weer) niet logisch en niet succesvol. Alleen al het inbrengen van Lorentzen, bij wie het woord "meeverdedigen" niet in het woordenboek staat en die de bal niet in de ploeg kan houden, is natuurlijk onbegrijpelijk, terwijl de enige speler die dat wel kan, die tevens de enige creatieve speler is en die tegenstanders bezighoudt (El Khayatti), er vervolgens óók nog uit wordt gehaald.
Zondag 14 april 2019 om 11:55 uur Quote

DHFC070

Verrassend is het natuurlijk niet en ik heb er een beetje gemengde gevoelens bij. Voor de continuïteit zeker goed en de statistieken laten zien dat Groenendijk het de eerste 1,5 seizoen echt uitstekend heeft gedaan zeker als je het materiaal bekijkt.

Aangezien bijna het gehele elftal is gebleven (behalve de 20 Johnsen goals!) kunnen we wel stellen dat nagenoeg iedere speler onder zijn kunnen speelt dit seizoen en daar is de technische staf verantwoordelijk voor.
Toch moet Groenendijk het ook doen met de middelen die hem beschikbaar worden gesteld. Denk je dat hij geen kwalitatief betere rechtsback en linksbuiten wilde hebben om als voorbeeld te noemen? Dat kost alleen geld en dat is er nou net niet.

Een aantal zaken stoor ik me dit seizoen wel heel erg aan bij Groenendijk / de technische staf.
- Een aantal spelers krijgt tot in den treure vertrouwen en als dan een andere speler noodgedwongen bij een schorsing of blessure de kans krijgt en deze grijpt beland hij de volgende keer weer gewoon lekker op de tribune.
- Het uitgestippelde roullette beleid van Manders wordt door Groenendijk niet tot uitvoering gebracht. Wil je dit beleid voeren dan zul je toch echt jonge talenten moeten opstellen. Nadeel hiervan is dat de wisselvalligheid toeneemt.
- Er is 0,0 afwisseling in de opstelling, wisselbeleid en tactiek vooraf en tijdens de wedstrijd. De tegenstander hoeft geen uitgebreide analyse te doen want het is toch altijd hetzelfde. Peer die bal naar voren naar Becker / El Khayati in de hoop dat die er een keer iets goeds mee doen.

Natuurlijk was dit een zeer teleurstellend seizoen en is de technische staf daar ook verantwoordelijk voor. Toch is er een grote verzachtende omstandigheid en dat is het financiële wanbeleid wat er gevoerd wordt. Immers geld is de randvoorwaarde om ook maar iets sportief te kunnen presteren.

Heb nog steeds de hoop dat Manders de laan wordt uitgestuurd wat natuurlijk 100% terecht zou zijn. Bij zijn aanstellen had hij de doelstelling meegekregen of zelf geformuleerd om binnen 3 seizoenen de eigen broek op te houden. Nu is het jaarlijkse tekort wel iets teruggebracht maar staat nog steeds rond de 3 miljoen per jaar. Kortom de eigen broek is nog steeds 20% te groot na de genoemde periode. Kortom als eindverantwoordelijke doelstelling bij lange na niet gehaald = exit!
Vrijdag 12 april 2019 om 11:18 uur Quote

yesyes

ADOZoetermeer schreef:

Keepers: Zwinkels en een nieuwe 1ste keeper
Rechtsback: Polley een een nieuwe 1ste rechtsback, Ewijk als 3de optie
Centrale verdedigers: Beugelsdijk, Kanon, Pinas en een nieuwe rechtsbenige centrale verdediger
Linksback: Meijers en een nieuwe 1ste linksback
Centrale middenvelders: Immers, Bakker, Goossens, Malone,van Kins, el khayati en 2 nieuwe middenvelders als El Khayati vertrekt anders 1 nieuwe.
Rechtsbuiten: Becker, Goppel en jeugd
Spits: Necid en een nieuwe spits als backup/concurrent
Linksbuiten: Hooi en een nieuwe 1ste linksbuiten. en jeugd
Ewijk 3de optie? We hebben met hem een hele goede rechtsback binnen gehaald.
Dinsdag 9 april 2019 om 19:28 uur Quote

rooney

ADO LAAK schreef:

Telegraaf, de chinezen lezen ook mee op CADD denk ik >>>

De Chinese grootaandeelhouders van ADO Den Haag hebben het gehad met directeur Mattijs Manders. Dat zeggen bronnen binnen de club, zo schrijft De Telegraaf.

United Vansen (UVS) is van mening dat Manders wanbeleid voert. Het is hem al drie jaar op rij niet gelukt om een gezond financieel beleid te voeren. Maar de Chinezen storen zich aan meer zaken. Zo weigert Manders financieel directeur Henrik-Jan Rinner bij de Kamer van Koophandel in te schrijven als statutair-directeur van de club, omdat hij Rinner `niet capabel` acht. UVS heeft juist alle vertrouwen in Rinner. enz enz
Bericht is inmiddels van de site gehaald bij de Telegraaf
Vrijdag 5 april 2019 om 09:27 uur Quote

H@@GenEES

Wat zit iedereen hier nu verbaast te doen alsof we wij Fortuna wel even weg zouden spelen, je mag nog blij wezen met die punt, het hele 11tal is gewoon te slecht. Het is wel makkelijk om te roepen dat dit de schuld van Fons is maar er is gewoon geen kwaliteit.

We hebben misschien 4 eredivisie waardige spelers en de rest is gewoon KKD niveau, welke je ook voor deze lamlendige groep spelers zet het gaat er echt niet beter op worden omdat de kwaliteit er gewoonweg niet is.

Van mij mag Fons ook vertrekken hoor dat is niet mijn probleem, maar als ik zo de shouts leest dan denken vele hier dat er dan ineens magisch punten gehaald gaat worden, dat is echt niet zo.
Donderdag 4 april 2019 om 11:45 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

JoostJ, Vak B, Vane 01, iDaan, haagse jr, Dennis72, KR96, morley, GroenGeelHart070, FC Den Haag!, Jurriën en 1 gast

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 6
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 14:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -