Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Jensen

<FCDH> schreef:

zaterdag thuis tegen twente ik hoop niet dat weer afgaan tegen deze club die 1-5 van de beker zit me nog steeds niet lekker maken we een kans zaterdag?

Ik denk het niet.
Is ook geen schande.
Maar niet zo maar weggeven, onze gasten moeten er wel voor `gaan`.
0
Dinsdag 11 augustus 2009 om 17:00 uur

Robbie

<FCDH> schreef:

zaterdag thuis tegen twente ik hoop niet dat weer afgaan tegen deze club die 1-5 van de beker zit me nog steeds niet lekker maken we een kans zaterdag?

Eerlijk? Nee

Voetballend de beste ploeg van Nederland en verdedigend ijzersterk... maar we`ll see
0
Dinsdag 11 augustus 2009 om 16:56 uur

kipc0rn

ik heb nog eens de beelden van de wedstrijd terug gekeken.
en we werden toch wel erg genaaid door die liesveld hoor.
laten we de volgende keer als die ons fluit hem uitfluiten als die het veld op komt, en hem eraan te herinerren dat die nog iets goed te maken heeft!
0
Dinsdag 11 augustus 2009 om 16:54 uur

<FCDH>

zaterdag thuis tegen twente ik hoop niet dat weer afgaan tegen deze club die 1-5 van de beker zit me nog steeds niet lekker maken we een kans zaterdag?

0
Dinsdag 11 augustus 2009 om 16:49 uur

g

de derde helft schreef:

voegt helemaal niets toe deze wisselspeler van Volendam...
Hij heeft in zijn invalbeurten vorig jaar beduidend meer gescoord dan Powell in hele wedstrijden. En daar zat een aantal cruciale doelpunten bij. Powell heeft 1 cruciaal doelpunt gemaakt. Tegen De graafschap. Daarvoor niets. Daarna niets.
0
Dinsdag 11 augustus 2009 om 16:45 uur

<FCDH>

Foppe de Haan praat niet over SC Heerenveen

Foppe de Haan heeft met Endemol afgesproken dat hij dit seizoen 10x als analist optreedt op eredivisie live, verteld de voormalige SUCCESTRAINER van SC Heerenveen en Jong Oranje.
"Ik wil weten waar ik aan toe ben. Ik doe de Eredivie en een keer de Europa League. En ik heb de AFSPRAAK dat ik niet over SC Heerenveen praat, dat is veel te kwetsbaar en lijkt me niet VERSTANDIG. En ik wil ze ook zelf zien spelen".
De Fries heeft een duidelijke mening en lijkt bij uitstek geschikt als analist. "Goed is goed en slecht is slecht! Het gaat erom; als je maar reëel bent. Ik ben er niet op uit anderen te kwetsen."

Zoals een ander voormalig SUCCESTRAINER al zei: "Zijn wij nou zo slim? Of ben jij nou zo dom?"
bron hcf

wetzel kijk je mee nooit je eigen spelers in de media afvallen hou het intern
0
Dinsdag 11 augustus 2009 om 16:41 uur

kojak1

Den Haag For Life schreef:

Wetzel zegt dit toch bij Eredivisie Live, daar waar hij te gast was. Wat blijf je er dan over door zaniken. Wetzel geeft gewoon antwoord op de vragen die door diverse verslaggevers gesteld worden. Atteveld doet ook zijn zegje, maar dan bij andere media. Zowel Atteveld als Wetzel balen van het gedrag van Ricky. Al 2 rode kaarten achter zijn naam.
trouwens zoveel heeft hij niet gezegd hoor.hij zou het eerst met atteveld overleggen want dat is de trainer.kijk,en dan valt het kwartje alweer een stukkie anders he.
0
Dinsdag 11 augustus 2009 om 16:40 uur

JP

JS schreef:

heb dit net even gemaild aan ADO. ik vind dat iemand hem ook wel eens terecht mag wijzen. Hij denkt dat hij alle wijsheid in pacht heeft, maar dat had hij als trainer al niet en als TD volgens mij ook niet.

Geachte heer Wetzel, 

De afgelopen dagen berichtte de media volop over de uitspraken die u heeft gedaan n.a.v. de rode kaart van Ricky van den Bergh. Persoonlijk vond ik de tweede overtreding van hem ook dom en ik ben het roerend met u eens, dat hij hiervoor gestraft moet worden. Hij benadeeld hiermee inderdaad de club.

Ik vind het echter jammer dat u voor de camera`s het boetebeleid van ADO Den Haag gaat toelichten en Van den Bergh hiermee in mijn ogen kleineert. Uiteraard moet hij gestraft worden, maar ik ben van mening, dat u dit intern had moeten oplossen in samenspraak met de trainer en Van den Bergh.

U spreekt over imagoschade, maar hoe denkt u dat uw uitspraken in de media overkomen op de supporters van ADO Den Haag, de selectie en uiteraard Ricky van den Bergh? Ik vind dit niet bepaald de schoonheidsprijs verdienen. Ik kan me voorstellen dat Van den Bergh zich, ondanks de afspraken die u met hem heeft gemaakt nu genaaid voelt, om het maar op z`n haags uit te drukken. Het is belangrijk dat zaken worden besproken en intern worden opgelost, maar daar hoeft niet heel Nederland van mee te genieten. We staan toch al niet in een goed daglicht na de arrestatie van Coutinho en dan kunnen we dit soort onrust er zeker niet bij gebruiken.

Ik hoop dat u uw voordeel doet met deze mail.

Met vriendelijke groet,

Hoi JS,

Snap je emotie,.......maar,.....

Je doet bijna hetzelfde,......als je de brief of de mail voor jezelf had gehouden gaf jij het voorbeeld wat je feitelijk Wetzel kwalijk neemt.

Alles wat je aandacht geeft zal groeien dus ook de "hetze" naar Wetzel.
0
Dinsdag 11 augustus 2009 om 16:38 uur

Advertentie

Vlakko

MB schreef:

Eredivisie rijkelijk vertegenwoordigd

Hooligans van Ajax, Feyenoord, NEC, FC Twente, Willem II, ADO Den Haag, het Engelse Bristol en zelfs het Belgische Anderlecht zouden de oefeninterland willen aangrijpen om verschillende vetes uit te vechten.

Zo zouden de spanningen tussen Amsterdamse en Rotterdamse hardekernsupporters de afgelopen dagen hoog zijn opgelopen. Reden zou zijn dat twee Ajaxaanhangers, die een vuurwapen bij zich hadden, vrijdag in Rotterdam de confrontatie zochten met een groep Feyenoordfans. Aanhangers van andere clubs zouden die van Ajax dan wel Feyenoord weer willen helpen.
MB zet het nog iets breder op allerlei sites weet je zeker dat het een vesting is morgen..

Of het nou klopt of niet.

Wat betreft de Wetzel discussie, mensen moeten niet de indruk hebben dat de standpunten die je op internet leest de meerderheid zijn.. 90% anti wetzel. Daar kan je je nog lelijk in vergissen.

Wetzel was op uitnodiging van eredivisielive aanwezig als analist bij die wedstrijd omdat ie daar en bij ons heeft getraind. Dus een interessante gast, net als v/d Haar de week ervoor bij ons de analist was. Ik denk wel dat Wetzel als zijnde TD daar niet zijn eigen club moet beoordelen zeker niet met de vragen die kunnen komen en dus tweespalt veroorzaken op zijn minst onder supporters.

Zaterdag Wegereef als arbiter nou zou mij benieuwen...
0
Dinsdag 11 augustus 2009 om 16:18 uur

jajoh

ook ik vind dat Wetzel niet zo op TV z`n eigen speler moet afvallen, maar sommige hier slaan echt door. Wetzel stond voor de camera als analyticus van de wedstrijd, dus een beetje lastig om Atteveld voor, in de rust en direct na de wedstrijd voor de camera te zetten. Ten tweede heb ik nog gekeken naar die overtreding waar vd Bergh z`n tweede geel voor kreeg, maar hij komt met z`n been gesteekt in vol op de enkel van die vvv speler, dus dat lulverhaal met ik was te laat gaat ook niet op! Feit is dat vd Bergh heel kort gehouden moet worden door trainer en eventueel de TD die hem destijds onder voorwaarden heeft aangetrokken. Maar niet openlijk voor de camera!!
0
Dinsdag 11 augustus 2009 om 16:17 uur

Nu online

Bolskie, yesyes, KickOff, 070FCDH070 en 141 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24