Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 7
Volgende pagina

DHFC070

rd.. schreef:

Je analyse zal inderdaad niet veel soeps zijn, want de selectie is gewoon klote. Louis van Gaal of Pep Guardiola gaat hier ook niet zoveel meer uit halen. Het was al middelmatig de afgelopen seizoenen (met wat lichtpuntjes) en het is het wonderbaarlijk wat Fons er toen nog uit heeft weten te persen. Nu zijn er geen lichtpuntjes meer. Fons ontslaan is geld weggooien wat je niet hebt.
Ben het deels met je eens hoor. Selectie loopt niet over van kwaliteit en Fons zou verfrissing krijgen wat voor het 2e jaar op rij duidelijk niet is gebeurd.
Toch kun je mij niet wijsmaken dat er met deze begroting en deze selectie, op het moment zelfs al, niet meer uit te halen valt. Bijna iedere wedstrijd minder dan 40% balbezit en 2 schoten op goal is beschamend. Dan doen de door Ooievaar aangehaalde provincieclubjes het in ieder geval beter. Misschien niet direct qua punten maar wel qua vertoond spel en niet onbelangrijk met de helft van het geld.

Fons ontslaan is andermaal geld weggooien wat je inderdaad niet hebt dat ben ik ook met je eens. Vanuit emotie zeker na een wedstrijd zou je zeggen ontslaan die vent alleen de vraag is wat schiet je ermee op? Schokeffect teweeg brengen bij de selectie? Is in het verleden al een aantal keer gebeurd maar daar heb je ook nog wel even de tijd voor tot minimaal na de winterstop. Rust in de tent zal al een heel stuk schelen en dit seizoen is overleven geblazen in optima forma. Net zoals eigenlijk alle seizoenen met dit verschil dat je aan het einde van het jaar niemand meer hebt om te verkopen dus gaat dat tekort weer oplopen richting de 4 miljoen. Negatieve spiraal!
Maandag 11 november 2019 om 08:47 uur Quote

GroenGeelHart070

Kees schreef:

Groenendijk zal nooit maar dan ook nooit voordat er zo`n 20 a 22 wedstrijden gespeeld zijn worden ontslagen en waarschijnlijk helemaal niet. Van As zal dan ook zijn consequenties moeten trekken aangezien hij één van degene is die hem een contractverlenging van twee jaar heeft verstrekt. Daarnaast is juist Van As degene die een waardeloze voorbereiding heeft geregeld en schuldig is aan het aankoopbeleid.
Ook financieel is het voor de club niet haalbaar aangezien een nieuwe trainer ook weer wensen heeft en ongetwijfeld één of meerdere assistenten wil meenemen.

Ondanks dat ik vanaf de eerste minuut al geen voorstander van Groenendijk was zou ik het schofterig vinden om hem te slachtofferen. Lekker makkelijk en de rest verschuilt zich weer eens en heeft enkel oog voor zichzelf om te overleven op kantoor.
De prestaties van Groenendijk zijn objectief gezien prima.
Vind ik een goede shout Kees.
FG, JvA en die gladde Manders waren een drie-eenheid. Er wordt een vriendje een mooi nieuw contract van 2 jaar gegeven terwijl de rest van de staf na dit seizoen afloopt, opmerkelijk.
FG tekende het contract op basis van vernieuwde afspraken, w.o. flinke verfrissing van de selectie. Dat klopt enigszins, als je ziet dat bepalende spelers zijn vertrokken, maar er geen (minstens) gelijkwaardige vervangers voor terug kwamen. Wie was verantwoordelijk voor die absurde voorbereiding? Wanprestatie!
Statistisch doet FG het prima bij ons, al laat o.a. de amusementswaarde (het spel) nog steeds ontzettend te wensen over. Zolang de groep niet aangeeft dat het glas leeg is blijft hij vanzelfsprekend aan.
Het wordt ook eens tijd dat makelaars van sommige spelers (zoals Bakker) stoppen met slapend rijk te worden, maar iets gaan betekenen voor hun cliënten.
Daarnaast lopen de duurdere contracten (Necid, Malone en Gorter) na dit seizoen af en Cibicki mag dan wat mij betreft terug naar Leeds. Volgens mij loopt het contract van JvA ook af na dit seizoen...
Maandag 11 november 2019 om 00:17 uur Quote

ADODENHAAG

adotiel schreef:

Necid vind ik toch echt explosiever dan Kramer. De gele kaart die hij kreeg vind ik wel wat zwaar. Overtreding ja, maar geel nee.
Was helemaal gene overtreding man, die verdediger liep expres zo tegen hen aan, die scheidsrechter is te slecht om het spel te kunnen lezen. Een goede laat altijd doorspelen. Dit maakt de wedstrijd alleen maar kutter en kutter
Zaterdag 9 november 2019 om 21:04 uur Quote

Advertentie

rd..

Echt volkomen eens. Maar ADO vond het zelf geen goed plan. Of het is politiek spel van ADO (omdat ze het maximale eruit willen halen). Maar het is verreweg de allerbeste optie om te gaan trainen. Maar voor de (voormalig??) directie van ADO was geen gaatje te klein, of ze hadden er wel n stokje voor... Hier te breed, daar te lang...
Vrijdag 8 november 2019 om 13:49 uur Quote

barney0700

laurensdlv schreef:

https://www.facebook.com/247410255297071/posts/2609338709104202/ ` in de kleedkamer vooraf zeiden we tegen mekaar, een puntje tegen Heerenveen is netjes.` Wat een instelling zeg
Als je het heel logisch bekijkt is dat natuurlijk ook gewoon netjes en helemaal geen rare gedachten gezien het seizoen en vertoonde spel. Je speelt natuurlijk niet tegen fortuna of emmen. Dan zou het wel echt schandalig wezen.
Donderdag 7 november 2019 om 19:29 uur Quote

GroenGeelHart070

rd.. schreef:

Wij zitten in de situatie dat wanneer dit het geval zou zijn, we al blij moeten zijn met het feit dat we de salariskosten kwijt zijn.
Je hebt gelijk, maar hierdoor kan misschien een extra graantje meegepikt worden, áls hier iets van waar is natuurlijk. Niet alleen in evt. transferkosten (tenzij het bedrag al vastligt), maar ook in ons eigen spel of in doelpunten
Maandag 4 november 2019 om 12:33 uur Quote

GroenGeelHart070

Heel veel van het spel wordt opgehangen aan Odgaard. Natuurlijk lopen er behendige spelers in dat team, maar als Necid/Kramer een bal vast kan houden zoals die beresterke Odgaard, dan zouden wij er ook iets anders voor staan. Wat een rust brengt hij in het spel, met af en toe bekeken schoten.. wordt een topper!

Nog veel belangrijker voor het moment: veel beterschap Dave, dat we je weer volledig hersteld bij het stadion mogen begroeten!! :flag:
Maandag 4 november 2019 om 07:55 uur Quote

DHFC070

Als dit als dat.
Wie mij vorige week had gezegd dat we tegen Heerenveen en Vitesse totaal 4 punten zouden pakken had ik voor gek verklaard. Vandaag andermaal 1 kans gecreëerd en een gelukkige penalty. Heerenveen was gewoon beter en dan is een puntje niet zo slecht het is toch sprokkelen in de situatie waar wij op het moment inzitten.

Het is echt lachwekkend waar de technische staf mee bezig is. Waarom weer starten met die Kramer waar heeft die dat aan verdiend? Vervolgens in de 88e minuut andermaal een gelauwerde prof inbrengen is gewoon respectloos. Summerville en Hooi ook weer lekker veel rendement zoals gebruikelijk. Heb die Ould Chick tenminste nog 2 ballen voor zien geven net zoals Meijers. Dat lukt deze eerder genoemde heren van geen kant.
Nee dit elftal deed vanavond zijn best maar het is vooral heel veel van hetzelfde en dan met name op het middenveld.
Bakker, Immers, Goossens, Malone tikkie breedt, tikkie terug en niet mee opkomend waardoor de 3 "aanvallers" continu tegen minimaal 2 tegenstanders staan.

Achja zaad wedstrijd waar we gelukkig mogen zijn met een puntje. Ondanks het slechte spel de sfeer ook dood maar dan totaal dood dat is wel even geleden dat ik het zo slecht heb gezien.
Zondag 3 november 2019 om 19:45 uur Quote

adotiel

Helaas, het was vanavond weer h e l e m a a l niets.
Na Vitesse uit had ik de hoop dat er misschien wat meer zelfvertrouwen zou zijn.
Nou weet ik best dat wanneer ADO de 1 - 0 had gemaakt (Falkenburg) dat het heel goed mogelijk anders was gelopen. Maar ja, zo kun je wel iedere nederlaag wegrelativeren.
Om kort te gaan: het was gewoon van beide kanten betaaldvoetbal onwaardig.
Ik vond het zelfs geen JL niveau. Ik ben over het algemeen erg terughoudend waar het gaat om de "veroordeling" van de trainer. Maar vanavond heeft Groenendijk m.i. wel een steek laten vallen door veel te laat in te grijpen (te wisselen). Als je wisselt bij een 2-0 achterstand met nog een kwartier te gaan dan is dat nagenoeg altijd een verloren noodgreep. Verder vond ik dat Groenendijk er wel erg "verslagen" bij stond. Misschien begrijpelijk als je kijkt naar het vertoonde spel, maar tegelijkertijd wel zeer ongewenst qua beeldvorming (naar spelers en supporters). Ben benieuwd hoe dat gaat uitpakken als bijvoorbeeld zondag wederom kansloos wordt verloren en hij met dezelfde uitstraling aan de kant zit of staat.
Donderdag 31 oktober 2019 om 23:43 uur Quote

Barend

Donderdag a.s. wordt hoe dan ook een krachtmeting. ADO won dit weekend dan wel, wonder boven wonder, maar Fortuna schoot VVV aan flarden: 4-1.
Daarbij is het een prestigeslag tussen concurrenten. Er staat meer op het spel dan de beker!
Met thuisvoordeel voor de Limburgers. En veel ADO-supporters kunnen er niet bij zijn, gezien plaats en tijd.
Zondag 27 oktober 2019 om 21:40 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Tante Wil, Opa Bakema, Peter87, rh_vakm, ton, Kees, oodh, pajam, FC Den Haag!, bennyboy1960, Aad, Jelle, adorob, FC midden-noord, rijswijk hoekpolder, Hotemetoot, grijze gek, lernst, Ronaldo, Tommie, edgar, ypenburg070, Wallace, wijstaanboven, morley, kipf, Peppie, janfcdh, JerryFC, FC Jeff, Thommetjsh, frans swa en 85 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 7
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Crysencio Summerville

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo RKC Waalwijk
2-0
19 januari 2020

Volgende wedstrijd

Logo FC Utrecht Logo ADO Den Haag
24 januari 2020 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 19 - 47
2 AZ 19 - 41
3 Willem II 19 - 36
4 PSV 19 - 35
5 Feyenoord 19 - 34
6 Vitesse 19 - 33
7 FC Utrecht 19 - 30
8 Heerenveen 19 - 28
9 Heracles 19 - 26
10 FC Groningen 19 - 26
11 Sparta R'dam 19 - 23
12 FC Emmen 19 - 21
13 FC Twente 19 - 20
14 Fortuna Sit. 19 - 19
15 PEC Zwolle 19 - 17
16 ADO Den Haag 19 - 16
17 VVV-Venlo 19 - 16
18 RKC Waalwijk 19 - 11