Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 7
Volgende pagina

Petah

marcellino schreef:

Die was ook bagger.eigenlijk waren weer alle invallers een drama
Die heeft nog nooit een goede wedstrijd gespeeld het feit dat jij afgeeft op een van de gevaarlijkste speers van de eredivisie van 2019 zegt gewoon dat je of

1 totaal geen kijk heb op het spel en gezien dat jij goppel goed vindt beter als becker ga ik daar maar vanuit
2 hij heeft je persoonlijk wat aan gedaan ?
Zaterdag 9 maart 2019 om 23:27 uur Quote

Advertentie

DHFC070

Begint lachwekkend te worden het bashen van Becker, hier en in het stadion ook weer. Zorgt echt werkelijk voor 95% van het gevaar het is alleen doodzonde dat er iedere keer 0,0 aansluiting is van het middenveld wat kan hij hier in godsnaam aan doen? Spelers die weglopen voor de bal en daardoor ook geen fouten kunnen maken worden hier bijna bewierookt.
El Khayati en Becker leggen risico in hun spel en hebben continu 2 spelers van de tegenstander tegenover zich staan. Meer ruimte voor de rest van onze spelers zou je denken? Maarja die blijven lekker achterin hangen (Troupee, Meijers, Immers, Bakker)

Verwachten van je meest creatieve spelers dat ze telkens meeverdedigen is een utopie en dan kunnen ze hun meerwaarde in balbezit natuurlijk nooit benutten.
Zaterdag 9 maart 2019 om 23:22 uur Quote

Jam

Ben ik de enige die Beugelsdijk echt slecht vond.
Kanon deed de verdediging alleen, Beugelsdijk in geen velde of wegen te bekenen. Hij is te traag en dan die domme overtreding gooit hij bewust zijn heup erin net buiten de16. Als de te late Beugelsdijk de onhandig te wilde niet had gedaan wat hij deed was er niks aan het handje. Ook de onnodige gele prent.

Ook houdt Groenendijk te lang vast en alle oudjes en geven de jeugd totaal geen kans. Ook de chinees nooit de kans en vertrouwen nooit gehad.

Groenendijk zijn wissels zijn belachelijk slecht en geen pijl op te trekken. Zijn lievelingetjes worden handjes boven het hoofd gehouden en krijgen kans op kans.

Becker bijvoorbeeld echowist 1ste klas. En verdedigt nooit mee! Zijn hele arochante houding wordt geacepteerd door Groenendijk.
Zo veel kansen om zeep geholpen die Becker.

Daar in tegen is Hooi een goede kwa samenspel en een hardr werker. Goede houding en zit op de bank. Triest.

Groenendijk maakt spelers niet beter! En maakt geen sfeer in de groep.

Ik zou afscheid nemen van Becker, Meijers, Beugelsdijk, Immers, Goosens, Gorter en Zwinkels.

Alle oudjes er uit scheelt hoge salarisen. Start opnieuw met de jeugd geef deze de kans en maak deze beter!
Is ook een teken naar de jeugdopleiding om bij ADO te blijven em niet weg te gaan.
En een trainer die spelers beter maakt en aanvalend opbouwend voetbalt. En niet blind alle ballen naar voren schieten op de hoop dat een snelle speler de bal oppakt. Zit geen idee achter it spel.
Alles gaat via becker. En goosens niet eens een spits op de ander buitenkant. Zet die goppel een in het veld of hooi nu gaat alles via becker of krijgt een slome goosens de bal en is het een losse vlodder.

Wordt eens wakker ADO. Ga verjongen een andere trainer en een idee achter het opbouwen.

Tijd voor witte zakdoekjes!! Of misschien degraderen als it niet door dringt en dan opnieuw bouwen.
Zaterdag 9 maart 2019 om 22:50 uur Quote

marcellino

Jurriën schreef:

Beste eerste helft van het seizoen.
Beste eerste kwartier zoals altijd en dan lekker terugzakken .gelukkig is dit al 15 x gebeurd.1 goal becker en troupee zetten geen druk en meyers heft buiten spel op.
Malone schier de bal niet weg enSwinkels maakt weer zijm befaamde hup.
Pinas kan alles doen behalve de man willlen passeren en wil dat wel.
Dan hb je geen ongeluk maar mis je kwaliteit en als jer er 13 miljoen in hebt gepompt en er is nog geen kwaliteit wamneer dan.

Ga lekker met mijn kinderen op een gevechtsport kan ik nog ergens trots op zijn
Zaterdag 9 maart 2019 om 22:31 uur Quote

Kees

Vrolijk kun je vrijwel het gehele seizoen van het vertoonde spel niet worden. Tsja, en wat nu? Daarnaast oppassen dat je niet als zestiende eindigt.
Zaterdag 9 maart 2019 om 22:06 uur Quote

marcellino

Barend schreef:

"De UEFA heeft vrijdag nog maar eens benadrukt dat de videoscheidsrechter juist heeft gehandeld bij het derde doelpunt van Ajax in de historische Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid (1-4) van dinsdagavond."

Nu gaat de UEFA zich ook al bemoeien met een scheidsrechterlijke beslissing!
En wat nu als de videoscheids NIET juist had gehandeld?
Wordt de wedstrijd dan overgespeeld?!
Leve de VAR. :(
hoezo had ajax anders niet door gegaan?
zelfs als ado supporter zou je van het spel van ajax toch moeten genieten
Vrijdag 8 maart 2019 om 17:13 uur Quote

Ooievaar

Kees schreef:

Dat houden van voetbal neemt zienderogen af. Alles rondom ADO, eredivisie en ook wel eerste divisie vind ik leuk. Daarnaast het amateurvoetbal.

Echter voetbal over de landsgrenzen, m.u.v. de Bundesliga en tweede Bundesliga, interesseert me niet meer. Zowel club- en landenteams. Maar dan nog blijft er genoeg over.
Jij interesseert je voor Werder Bremen of FC Köln, is je goed recht, maar ik interesseer me meer voor Nederlandse clubs als het niet over ADO gaat;. Gisteren een historische prestatie gezien. Real Madrid kreeg gisteren een gigantisch pak op de broek van een Nederlandse club. Met geweldig spel.

Daar moet je als voetballiefhebber toch van genoten hebben?
Woensdag 6 maart 2019 om 18:33 uur Quote

grijze gek

Kees schreef:

Het aanbod is te massaal vandaar ik steeds selectiever word. Overigens vind ik een live-wedstrijd van bijvoorbeeld SEV in een derby op het allerlaagste niveau leuker om te zien. Dat zal ongetwijfeld aan mij liggen of aan het vertoonde spel van SEV :S .

Tsja, en dat poenerige clubs onderuit gaan is leedvermaak in een milde vorm die mij ook aanspreekt.
Woensdag 6 maart 2019 om 16:39 uur Quote

Kees

oodh schreef:

Ik kijk ook veel minder dan vroeger. Maar als een Nederlandse club in de CL speelt dan kijk ik wel. Heb me dan ook gisteren echt vermaakt doordat er prima werd gespeeld. Nog leuker wordt het wanneer een club die alles kan kopen wat lost en vast zit stevig onderuit gaat.
Voor dit soort potjes teken ik wel.
Het aanbod is te massaal vandaar ik steeds selectiever word. Overigens vind ik een live-wedstrijd van bijvoorbeeld SEV in een derby op het allerlaagste niveau leuker om te zien. Dat zal ongetwijfeld aan mij liggen of aan het vertoonde spel van SEV :S .

Tsja, en dat poenerige clubs onderuit gaan is leedvermaak in een milde vorm die mij ook aanspreekt.
Woensdag 6 maart 2019 om 16:02 uur Quote

Ooievaar

R.E. schreef:

Nou, dan ook nog even in jouw richting, Kees: alle Nederlandse clubs profiteren mee van toenemende (internationale) belangstelling voor de eredivisie. ALLE clubs profiteren immers van de daaruit resulterende hogere tv-gelden, ook al hebben zij zelf nauwelijks of niet bijgedragen aan die toenemende belangstelling. Voor clubs als ADO zijn die tv-gelden onmisbaar. En bovendien neemt de marktwaarde in het buitenland van ALLE Nederlandse spelers toe als rijke buitenlandse clubs meer waardering en belangstelling voor de eredivisie krijgen. Ik heb het voorbeeld al gegeven: als een Engelse degradatiekandidaat (of zelfs een Engelse club van een niveau lager) belangstelling had gehad voor Johnsen (toch geen gekke gedachte voor een van de topscorers van Nederland), dan had ADO niet 2 miljoen gekregen maar minstens vijf keer zoveel, want daar lachen ze om dergelijke bedragen. Dus niet kortzichtig alleen denken aan de clubs die zelf Europees spelen!
Mee eens. Ik heb als voetballiefhebber genoten van Ajax gisteren. Magistraal spel. Ik heb niets met Ajax, nog minder met hun supporters, maar dat mag je de club niet aanrekenen. Ik heb gisteren van de eerste tot de laatste seconde met grote ogen zitten kijken. Fenomenaal.

Ook ADO profiteert hiervan zoals je goed weergeeft.

Heb persoonlijk een grotere aversie tegen Feyenoord, maar als ze internationaal zo zouden presteren zou ik mijn handen blauw hebben geklapt. Dit is ook zeker goed voor het Nederlands Elftal. Jongens als De Jong en De Licht zijn rolmodellen. Zou zo maar kunnen dat er ergens in Den Haag een ventje rondloopt die bij ADO terecht komt en net zo goed blijkt te zijn, kan je er in tweede instantie - want die gaat natuurlijk snel weg - toch behoorlijk aan verdienen. Kijk eens naar Willem II en RKC.

Persoonlijk hoop ik dat Ajax de Cup wint, zo spelend is pure reclame voor het voetbal. En nogmaals daar spinnen wij ook garen bij.

Ook ik ken geen haat tegen Ajax of Feyenoord, dat is veel te zwaar beladen. Dat ik wel eens bonje met supporters heb gehad van Ajax en het goed los ging kan ik toch echt de club Ajax niet aanrekenen.

Ik heb rood/groen bloed met ook geel erbij. Al is voor mij ADO rood groen, met dat geel erbij heb ik een heel stuk minder. Het zei zo.

Ik hoop zaterdag een acceptabele pot te zien tegen Heerenveen, en hoop op een driepunter. Met zelf benoemd ster Becker in de hoofdrol, met voorts glansrollen voor een poetsende Bakker, een solide centrum Pinas/Beugelsdijk/Kanon en een betrouwbare keeper.

Ook al wint Ajax nog zo vaak de EC ADO is en blijft mijn club. Laat ik dat voorop stellen. En daar ben ik heel, heel erg trots op. Ook als ik in Amsterdam ben. Capice?
Woensdag 6 maart 2019 om 11:45 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

''Haagse Tsaar'', Aad, ADOZoetermeer, KR96, Thommetjsh, Don, DHFC070, Jordy, ado_denhaag070, iDaan, langepino, Tante Wil, Madmax, T3, Pauladofan, hagenees abroad, hg, JB, Mike, Dennis72, Bollie74, Haagsesjaak, haguhnees87, kipf, Kees, jajoh, FC Den Haag!, ghostdrift, SSimons, Edwin, haagse jr, Rob2002 en 1 gast

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 7
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 16:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -