Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 8
Volgende pagina

GroenGeelHart070

Madmax schreef:

Of onze scouts hebben niet de financiële mogelijkheden om overal heen te vliegen. En zijn dus afhankelijk van amateurs en keukenkampioendivisie
Als dat de reden is, dan is het niet anders. Waarom ze dan smaakmaker (en Haagse jongen) Dogan niet hebben gehaald. Zou nooit tegengevallen hebben, misschien wel de beste meevaller. Daar heb je dat gokje voor weinig weer...
Donderdag 15 augustus 2019 om 14:17 uur Quote

JerryFC

JB schreef:

Eens! :thumb

De enige zinnige reden voor deze actie die ik kan verzinnen is dat het overnemen van Koopmans een voorwaarde van PSV is voor een andere deal.

Als dat niet zo is inderdaad Brand en Nikiema uit de jeugd afwisselend als 3e keeper bij de groep halen. Leren die jongens een hoop van zodat ze er volwaardig kunnen staan als ze straks 20 zijn.
Die Schoonderwaldt was 3e keeper tegen Utrecht en PSV.
Is dat wat? Nog nooit een nationaal jeugdelftal gehaald.

Luuk Brand mocht weg van zijn vorige club? Dus dat is ook geen geweldenaar lijkt mij.

Wentges 3e keeper Oranje onder 17. Wellicht wel een belofte
Woensdag 14 augustus 2019 om 11:25 uur Quote

marcellino

rd.. schreef:

Nou ja, Rinner dan afscheid nemen. Die is namelijk al in functie. Melkert zal lastiger worden, maar die zou ik ook eruit bonjouren als blijkt dat hij onderdeel is van het selectiespel. Hamdi kan hier nog niet zoveel aan doen, behalve dan dat hij (daar is hij weer) zijn cv windowdresste. En een aantal keer reageerde in het openbaar. Het verdient allemaal weer niet de schoonheidsrijs! 😂
1 ding weet ik wel als dit het hele jaar door gaat.en de relatie tussen uvs en ADO niet beter Word hang ik mijn seizoenkaarten aan de boom.blijf een ADO supporter dat blijkt maar weer dat ik nu weer met heel mijn gezin seizoenskaarten heb gehaald maar heb er nu al spijt van wat een zooitje is het bij ADO niet normaal.
Woensdag 14 augustus 2019 om 09:46 uur Quote

Thommetjsh

Madmax schreef:

"Wat we nog nodig hebben? Het ideaalplaatje is twee buitenspelers, een concurrent voor Necid en als Gorter vertrekt een linksback’, aldus technisch manager Jeffrey van As.

Concurrent van Necid is er (Kramer) .... van de 2 buitenspelers is er al 1 (Ould-Chick)
Gorter is er nog. Conclusie er komt waarschijnlijk nog 1 buitenspeler.
Lijkt me heel erg sterk dat ze Ould Chikh gehaald hebben voor de basis (kijkend naar zijn prestaties de afgelopen jaren), zie nog wel 2 buitenspelers komen waarvan hopelijk 1 Kishna is
Dinsdag 13 augustus 2019 om 13:42 uur Quote

Advertentie

R.E.

Bolskie schreef:

En als het nou waar is? Maakt dat hem een onruststoker of mag de waarheid gezegd worden en moet je als supporter blij weze dat we te horen krijgen hoe het allemaal er aan toe gaat?
Als het wel waar is, dan kan dat toch alleen betekenen dat Van As El Khayatti eerder en dus voor nog minder had willen laten vertrekken en dat ADO er nu tenminste nog iets meer uit heeft gehaald? Dat Van As dan kwaad is omdat hij gepasseerd wordt, begrijp ik vanuit zijn standpunt wel, maar met dat passeren zijn de financiële belangen van ADO wel beter gediend. We wilden toch allemaal (behalve Van Zweden en Van As blijkbaar) een zo hoog mogelijk bedrag?
Dinsdag 13 augustus 2019 om 10:36 uur Quote

daveadodh

Vakkie-G schreef:

Jij gelooft zeker ook nog in sinterklaas :grin:
Tot nu toe is er niks gebeurd en hij is al bijna 4 weken weg
Ould-Chikh en Kramer zijn in die 4 weken gehaald toch? lijkt me dat het dan wel mogelijk is..
Maandag 12 augustus 2019 om 16:50 uur Quote

Bolskie

janjazz37 schreef:

Ben zeer aangenaam verrast door de wedstrijd tegen PSV. Afdroog partij is uitgebleven!
We hebben nu 2 zeer bruikbare mannen voor de l.back positie, en Necid is/was een topper.
Las wat jullie van Gobbel vonden. Denk daar wat genuanceerder over. Heb je gezien wat voor meters die goser maakte? En hoe hij Polley steunde?
Kennelijk niet. O.k. voetballen kan die niet, maar inzet des te meer!
Geen oordeel over Chikh en Van Cleef; speelden daarvoor te kort.
Neem aan dat je bedoeld de positie van R.back? De L. Back positie is namelijk een drama en hoop van harte dat daar iemand voor gehaald word of ook een jeugd speler word neergezet.

Hij kan wel meters maken maar heb jij ook gezien hoeveel meters hij voor jan lul loopt. Hij zou best wat mogen doseren t rent maar en t rent maar, maar is ook alles mee gezet helaas. Nee blijf het zeggen leuk voor de laatste 5 a 10 min maar voor een basisplaats komt die echt niet in aanmerking. Zelfde geld voor hooi overigens.
Maandag 12 augustus 2019 om 08:25 uur Quote

Sprinkhaan070

Thehague070 schreef:

Moeilijk hé begrijpend lezen... Ik vind van Stee een geweldig technisch manager omdat hij deze transfer goed gedaan heeft... Dat sparta wel meer jeugd verkocht heeft snap ik ook nog net wel... Van Stee zit er ook pas net een anderhalf jaar... En sindsdien doet sparta `t enorm goed mede groot gedeelte door hem en fraser.. Maar van Stee heeft gewoon een enorm goed inzicht qua spelers halen verhaal overbrengen en dergelijke hij maakt er altijd een topteam van.
Geen idee waar je die onzin vandaan haalt. Hij is namelijk maar weinig technisch manager geweest en de spelers die hij gehaald heeft voor Sparta zie ik nou niet echt veel meerwaarde in voor Sparta. Als trainer was het nou ook niet echt een topper.
Donderdag 8 augustus 2019 om 18:24 uur Quote

JB

BLEISWIJK-1 schreef:

JB, heb jij Koopmans wel eens zien keepen? Ik namelijk niet. Ik weet niet maar misschien zien ze in hem gewoon een groter talent.
Koopmans is (bijna) 26, dus geen talent meer, net zo min als Kortsmit dat nog is.
Heeft er 1 seizoen bij MVV opzitten en wat hij daar heeft laten zien staat hij net achter Cillissen in het aangeschoten hands klassement.
En net voor Setkluts.

Klemvast heeft hij nog nooit van gehoord, net zo min als van ballen naar de zijkanten wegwerken.

Met de beelden die ik van beiden gezien heb, hebben we met Luuk Brand voor Jong ADO een al een betere keeper in huis gehaald.
Ik zou het dit seizoen dus doen met Zwinkels, Havekotte en Brand.

Maar misschien is Koopmans onderdeel van een package deal met John de Jong?
Donderdag 8 augustus 2019 om 13:31 uur Quote

fcvakQ

Thommetjsh schreef:

Weet niet of dat zo handig is, Nick Kuipers/Pinas vanwege Tommie’s gele kaarten toch vaak nog moeten spelen, als je daar achter een jonge gast die nog geen eredivisie ervaring (en alleen belofte competitie heeft gespeeld) zet neem je wat mij betreft wel een risico
En wat is nou je punt? Er wordt eindelijk weer een jongere speler doorgeschoven na het vertrek van een miskoop die de slome versie bleek van beugelsdijk en nou is het weer niet goed. Moet er weer een 30 plus gehaald worden voor de bank dan? Het is toch niet te geloven zo is er altijd wat.
Donderdag 8 augustus 2019 om 12:37 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

GroenGeelHart070, Tante Wil, ADOZoetermeer, Alfista60, FCDHZwoude, Fido, FFL, FC2500, rd.., liefhebber, ErwinFCDH, Dhfcdh en 80 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 8
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Milan van Ewijk Shaquille Pinas Tom Beugelsdijk

Laatste wedstrijd

Logo Feyenoord Logo ADO Den Haag
3-2
15 september 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo AZ
22 september 2019 om 16:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 5 - 13
2 PSV 5 - 13
3 FC Twente 6 - 12
4 Vitesse 6 - 11
5 AZ 5 - 10
6 FC Utrecht 6 - 10
7 Feyenoord 5 - 9
8 Willem II 6 - 9
9 VVV-Venlo 6 - 9
10 Heracles 6 - 8
11 Sparta R'dam 6 - 8
12 PEC Zwolle 6 - 7
13 Heerenveen 6 - 6
14 ADO Den Haag 6 - 6
15 FC Groningen 5 - 4
16 FC Emmen 6 - 3
17 Fortuna Sit. 5 - 2
18 RKC Waalwijk 6 - 1