Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 8
Volgende pagina

frans swa

Kaos schreef:

1-5 verliezen thuis valt dus wel mee :D
tegen ons was de score geflatteerd; in Madrid niet :-P

ik heb toch wel genoten van het spel hoor gisteren... :shhht:

en van het vooruitzicht van de komende 5/6 EK`s en WK`s `we` (NLs elftal) weer een rol van betekenis (kunnen) gaan spelen
Woensdag 6 maart 2019 om 09:28 uur Quote

slash070

Ik hoor mensen op de tribune toch echt meer klagen over het spel van Malone, Meijers en Bakker, én de wissels van Groenendijk, dan over Becker. Bij hem is het vooral zijn non-verbale houding van irritatie opwekt. Probleem met die gasten is dat ze allemaal als een grote vent een vet contract willen, maar er niet tegen kunnen om als een grote vent beoordeeld te worden. De mensen op de tribune die een duur kaartje hebben gekocht om hun te zien spelen mogen daarover best een mening hebben, of het nou terecht is of niet, zoveel mensen/zoveel meningen. Eigen spelers uitfluiten bedoel ik daar niet mee uiteraard, is voor mij uit ten boze als supporter.
Dinsdag 5 maart 2019 om 12:41 uur Quote

DHFC070

Aad schreef:

We zijn niet bezig aan een mislukt seizoen. We draaien gewoon een seizoen zoals we dat 8 van de 10 jaren gewend zijn.
Het grote euvel is dat ons steeds beloofd wordt dat het allemaal beter gaat worden en we daarin steeds worden teleurgesteld.
Bij Excelsior, bij voorbeeld, is er geen verwachtingspatroon en dat weten de supporters en voor hen is elk seizoen, dat ze niet degraderen en af en toe een onverwacht punt pakken tegen de zogenaamd grote 3, een geslaagd seizoen.

Wanneer je een groot deel van de huidige selectie individueel neemt zijn dat toch spelers voor het linkerrijtje maar het komt er steeds niet uit. Dan ga je het toch gauw bij de trainer zoeken. Of de chemie en samenstelling van het elftal.

Ik weet het zo langzamerhand niet meer en ik denk Groenendijk en consorten ook niet. (En als wij het al niet weten dan zeker al die andere ADO supporters niet :D :D :D )
"We draaien gewoon een seizoen zoals we dat 8 van de 10 jaren gewend zijn."
Klopt helemaal met deze kanttekening dat het spel werkelijk niet om aan te zien is en je in voorgaande jaren nog wel aardige (thuis)wedstrijden te zien kreeg zo af en toe. Kan me niet heugen dat ik die dit jaar al gezien heb?

Daarnaast ben ik me er wel van bewust dat het bij andere clubs niet veel beter is. Zo`n Heerenveen en Groningen zitten toch wel in hetzelfde schuitje in relatie tot het verwachtingspatroon.
Zondag 3 maart 2019 om 11:31 uur Quote

Advertentie

DHFC070

Zo langzamerhand wordt het inderdaad wel weer tijd om te gaan kijken naar de selectie van volgend seizoen. Als ik dan op de stoel van v.As ga zitten en er vanuit ga dat je er dit jaar in blijft en je andermaal met een lege portemonnee moet shoppen zou ik het volgende doen:

Noodzaak (roulette-beleid)
- Kanon verkopen voor > 3 miljoen.

Einde contract
Giovanni Troupée - Niet verlengen, heel snel terug naar Utrecht echt zwaar ondermaats.
Lex Immers - Verlengen, voor max. 2 jaar en fikse salaris verlaging. Zeer slecht seizoen tot nu toe en onbegrijpelijk dat hij bij velen buiten schot blijft.
Ricardo Kishna - Niet verlengen, einde loopbaan gok ik.
Sheraldo Becker - Verlengen, in balbezit je belangrijkste speler en al helemaal met ons spel, oogkleppen op en ram die bal naar voren.
Erik Falkenburg - Verlengen, enkel alleen voor het middenveld en niet in de spits. Pakt ieder seizoen wel een aantal goals mee en je kunt moeilijk 20 nieuwe spelers halen.
Elson Hooi - Niet verlengen, hard rennen met 0,0 rendement. Nooit mijn speler geweest en brengt je als club echt niet verder.
Melvyn Lorenzen - Niet verlengen, doet af en toe dingen goed maar vooral veel dingen fout.
John Goossens - Verlengen, bewijst de laatste wedstrijden zijn dienst met een goede traptechniek en brengt de nodige ervaring.
Trevor David - Niet verlengen
Mike Havekotte - Verlengen, voor een mooi klein salaris.

Nieuwe spelers (transfervrij)
- Pelle van Amersfoort
- Jurgen Mattheij
En dan heb je nog minimaal 3 nieuwe spelers nodig voor de rechtsback, rechtsbuiten en linksback positie.
Zondag 3 maart 2019 om 11:27 uur Quote

morley

H@@GenEES schreef:

We hebben weer punten verloren en ineens zijn al die trollen terug die je normaal nooit ziet.

Jammer maar ik denk niet dat Fons hier veel aan het kunnen doen, we hebben genoeg kansen gehad en die worden gewoon niet afgemaakt en je kunt trainen wat je wilt maar het moet in het veld gebeuren en juist daar gebeurd het niet.

Het is gewoon gebrek aan kwaliteit, als er echt mensen zijn die nog driekwart seizoen nog steeds denken dat er EL voetbal had kunnen worden gehaald die moeten zichzelf toch echt eens achter de oren krabben.

Dit team is middelmaat at best en ook een andere trainer gaat daar nu geen verandering in brengen, het is gewoon niet beter en ohw ja al die zogenaamde kenners hier die maar roepen om de jeugd...

Hebben jullie die wel eens zien spelen dan?
Inderdaad, dat roepen dat we van die toptalenten hebben is te idioot voor woorden. Polley, Van Kins, Goppel, Muringen, etc. etc. Vraag me af hoeveel mensen hier die jongens meer dan 3 volledige wedstrijden hebben zien spelen. Net zoals het constant en blind afbranden van bepaalde spelers. Zo makkelijk dat roepen om het roepen.

Ben zelf helemaal geen fan van ons spel. Het is in het algemeen niet om aan te gluren. Maar dat was het onder Steijn, Fräser en Petrovic ook niet. En laten we onszelf niet wijsmaken dat het bij andere clubs wel geweldig is. Heb dan ook weinig vertrouwen in een trainerswissel.

Overigens is gisteren een uitstekende eerste helft gespeeld. Tactiek werd goed uitgevoerd en werkte prima. Het blijkt alleen dat we er meestal niet in slagen om gebruik te maken van de ontstane ruimtes zodra een tegenstander druk gaat zetten. Zal toch wel een gebrek aan kwaliteit zijn ben ik bang, te lage handelingssnelheid.
Zaterdag 2 maart 2019 om 11:56 uur Quote

grijze gek

Er zit genoeg talent op de bank :( wissel die troupee voor Dehninio Muringen
een beer van een gozer die het 10x beter zou doen dan die troupee, leuk dat fons hem mee neemt voor op de bank :S.
Meijers kan je ook wisselen voor Pinas, jong en sterk in verdedigen!!
Met deze 2 wissels heb je een goede achterhoede.
En ik ben helemaal klaar met die kleuter Becker, het is dat hij scoorde maar naar mijn mening stond Necid er toch nog beter voor.
Maar becker is een klein egoïstje die liever naast of over peert dan dat hij oog heeft voor medespelers.
En dan die kleine gebaartjes naar zijn medespelers alsof meneer Becker de enigste is die het spel begrijpt, die denkt echt dat hij van wereld niveau is.

https://adodenhaag.nl/nl/teams/1e-elftal/programma

Nog 10 wedstrijden te gaan,en met deze instelling kan je ze alle 10 verliezen :cry:
Zaterdag 2 maart 2019 om 09:09 uur Quote

Law

Lijkt hier wel een balkonnetje van de muppetshows alleen zitten er meer dan 2 klagende mannetjes....word er niet goed van.

Het spel is vrijwel het hele seizoen hetzelfde, vorig seizoen was het niet eens zoveel anders. Dit zijn nu eenmaal de riemen waarmee we mee moeten roeien dit is de situatie waar we in zitten. Accepteer dat nog voor dit seizoen want daar gaat vrijwel niets in veranderen.

Probeer het ook eens anders te bekijken. Haal er wat positieve punten uit:
• tommie weer geen gele kaart en vrijwel foutloze wedstrijd gespeeld
• goossens die een vaste basiswaarde word met meer voetballend vermogen in het veld
• pakweg 300 mensen die onze club steunen op vrijdag-avond in doetinchem in de vakantieperiode
• uitvak wat je vrijwel de hele wedstrijd de jongens hoort steunen
• becker die scoort
• mooie assist Nasr
• vechtlust tommie, bakkertje, immers en kanon
• ondanks geen goed voetbal spelen de vijverberg stil krijgen

Stop met zoveel zeiken en zeuren...haal er wat positieve dingen uit. Ga volledig achter de spelers staan en laten we samen knokken om hand te haven. Kk-eren en ouwehoeren is heel makkelijk nu maar stroop de mouwen op en schraap de kelen...laten we allemaal ons aandeel in handhaving hebben. Nu en al heel het hele seizoen hebben de spelers ons heel hard nodig...
Vrijdag 1 maart 2019 om 23:12 uur Quote

Kamikaas

marcellino schreef:

Hou toch op man.blind zijn jullie hij krijgt grnoeg kansen maakt er 1 eb loopt de tweede helft voor spek en bonen er bij.en dat is niet de eerste keer.word een beetje moe dat het onze beste speler is.dan moet hij het een keer laten zien en dat doe je niet alleen met 1 keer te scoren maar moet je 90 minuten lang je best doen en dat doet hij niet.ondanks hij scoord isxhij mede de oorzaak dat je deze wedstrijd niet wint.
Ben er een beetje klaar mee wacht volgrnd jaar af of ze aanvallend gaan voetballen anders stop ik er mee.wat een wegggooiers wors nooit wat bij ado.je verliest en speelt gelijk tegen de 6 slechtste ploegen van de eredivisie.en we moeten het allemaal maar leuk vinden.zo een goal ook van de graafschap ze staan gewoon niet op te letten waar komt die arrogantie vandaan vreet het gras op.
Mij heb je nooit horen zeggen dat hij onze beste speler is, Ook niet dat ik een groot fan van hem ben. Wat ik wel zeg is dat zelfs als hij niet slecht speelt, jij hem nog de schuld wilt geven van alles wat er gebeurd in het spel.
Over de 12 schoten van Khayati tegen tegenstanders aan hoor ik je niet.
Onkunde van de Coach kan je niet op 1 of 2 spelers af blijven schuiven.
Vrijdag 1 maart 2019 om 22:01 uur Quote

Vakkie-G

De trainer uitte de afgelopen maanden regelmatig zijn zorgen over het spel van zijn ploeg. Zo heeft ADO nog altijd grote moeite om het spel te maken en wedstrijden te controleren. Dat komt ook terug in een aantal statistieken. Zowel het balbezitpercentage als de passzuiverheid van ADO behoort bij de onderste drie van de Eredivisie.
Gemiddeld balbezit 46,8% (vijftiende)
Passzuiverheid 73% (zestiende)
ADO is op zijn sterkst als de tegenstander de bal heeft, blijkt ook uit een opvallende parallel tussen diverse overwinningen die de club boekte. ADO won dit seizoen zeven keer en in vijf van die gevallen had het minder de bal dan de tegenstander.
Vrijdag 1 maart 2019 om 18:49 uur Quote

Ooievaar

Ronaldo schreef:

Wissels zijn gewoon niet uit te leggen door Groenendijk. Jammer!
Zou leuk zijn als er eens een trainer komt die wèl juist kan wisselen, en bovenal leuk laat spelen, en jonge talenten durft te brengen en niet altijd maar vasthoud aan die oude meuk. Spel is vaak niet om aan te zien.

René Meulensteen of Ricardo Moniz lijken me betaalbare alternatieven. Snak naar een beetje avontuurlijk voetbal, uiteraard gepaard met aardige resultaten.

Maar zal de laatste zijn die er van opkijkt als Groenenendijk met 3 jaar verlengd.
Maandag 25 februari 2019 om 18:36 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Madmax, john 147, Tante Wil, Kaos, Red, Rob2002, ''Haagse Tsaar'', adorob, JerryFC, Jordy, Aad, kipf, Pauladofan, Edwin, jeffcdh, gillah, iDaan, Don, ado_denhaag070, pwr, Petah, FC Jeff, Max, Bollie74, Dennis72, Jelle, patje29, Brian, Peter87, langepino, Haagse Nol, frans swa, jamesjones, ypenburg070, daveadodh, LeeuwenkuylF, poemba, hagenees abroad, haguhnees87, grijze gek, GroenGeelHart070 en 1 gast

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 8
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 16:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -