Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 8
Volgende pagina

liefhebber

Aad schreef:

Laat ik vooropstellen dat ik zielsgelukkig ben met de winst van gisteren maar die was zwaar geflatteerd. Vitesse kreeg kansen voor wel 5 doelpunten.

Maar wellicht is dit een keerpunt. We gaan het zien tegen Fortuna.
Ok , hoop ook dat het keerpunt is gevonden, en dan verder kijken.
Je speelt tegen az thuis redelijk tot fases goed. Az staat netjes 2e.
Tegen Ajax doe je nog mee tot laatste fase wedstrijd. Natuurlijk waren zij beter. Staan ook afgetekend bovenaan.
Vitesse win je uit, hetzij met enig kunst en vliegwerk. Maar zij staan wel 4e met goed spel dus zeker niet onverdiend.
Dan zou je toch meer verwachten tegen een pec, VVV, etc?
Zondag 27 oktober 2019 om 19:21 uur Quote

Advertentie

GroenGeelHart070

janjazz37 schreef:

Polley lijkt me meer dan alleen maar een stand-in. Rechtsvoor ook niet onaardig.

Overigens Van Harte Feli, Mannen en Vrouwen. Hadden we nodig als supporters.
Polley is een rechtsback, viel leuk in, maar Malone op de flank is echt niks. Die vond ik naast Hooi de zwakste gisteravond, beide hadden continu ruzie met de bal en dat kostte Malone ook 1x gele kaart naast slordig spel.
FG moet vertrouwen aan spelers op hun eigen positie geven. Malone moet gewoon de strijd aan gaan op het middenveld met Immers (vond ik gisteravond weer ouderwets goed), Bakker en Goossens. Polley achter van Ewijk. Toon lef, Haagse bluf!
Ik hoop overigens dat de nieuwelingen zich ook eens gaan laten zien, pas dan gaat de groep zich ontwikkelen. Van bijvoorbeeld Haye en Cibicki verwacht ik meer
Zondag 27 oktober 2019 om 09:05 uur Quote

GroenGeelHart070

ton schreef:

Zo zie je maar, krijgt FG. haast weer de schuld. Hoe noemen ze dat ook alweer : afbranden toch. Maar goed dat werden de laatste zes (of meer) trainers allemaal gedaan. En dat allemaal omdat er geen geld is en waarschijnlijk nooit zal komen. Lekker makkelijk allemaal toch?
De geleverde prestaties van afgelopen seizoenen (vasthouden aan rust en vertrouwen) zijn blijkbaar vergeten. Het enige verwijtbare dat ik voel is dat er geen lijn in het spel zit dan afbraakvoetbal.
FG werd beloofd dat de selectie opgefrist ging worden, waardoor hij een ander spel wil creëren en hij tekent hoopvol 2 jaar bij. Beloftes werden vervolgens niet ingewilligd en dan hebben we nu dit zoals het ervoor staat, dus hij valt weer terug op het vasthouden aan rust en vertrouwen.
Zaterdag 26 oktober 2019 om 15:04 uur Quote

FCADODH

rooney schreef:

Nee, volgens mij zie je dit goed. In het belang van de.club hadden Rinner en Hamdi die transfer moeten blokkeren voor die schamele 6 ton. Dan hadden ze in het belang van ADO gehandeld. En of het zoontje van de eigenaar dan boos had geweest, so be it!!
Idd erg professioneel om je oren laten hangen naar het zoontje vd eigenaar en dan gewoon achterover blijven leunen, niks doen en achteraf janken. Een man met een club hart had dan allang ze baan op het spel gezet in ruil voor publiciteit, zodat supporters ook eens zouden weten wat dat China allemaal uitvreet. Maar voorlopig is onze club op sterven na dood
Woensdag 23 oktober 2019 om 19:24 uur Quote

Dennis72

Madmax schreef:

Goed betoog weer Bertje ... eindelijk iets nieuws van jouw kant :roflol:
Hij heeft gewoon een punt het is brandhout

Geen lijn in het spel moedeloos wordt je ervan
Wang zat op de tribune mag hopen dat hij actie gaat ondernemen voor het te laat is
Zondag 20 oktober 2019 om 19:30 uur Quote

GroenGeelHart070

daveadodh schreef:

Maar goossens is de laatste die er wat van mag zeggen..
Die mag al blij zijn opgesteld te worden. Als zijn trappen niet lukken hebben we niks aan hem. Waarom niet Haye inmiddels op die plek?!
Kramer of Necid in de spits maakt niet uit, beide zijn scherp genoeg. De bal moet alleen bij ze komen. Het spel lijkt nu alleen maar afgestemd op dode spelmomenten proberen te creëren, heel zielig ziet het eruit.
Ik hou hoop, nog 24 wedstrijden te gaan en we hebben er weleens erger voor gestaan... :flag:
Zondag 20 oktober 2019 om 18:46 uur Quote

jajoh

Bollie74 schreef:

Heb je wel gekeken??? Zijn gewoon 3 momenten die een VAR anders had moeten beslissen. Heb het niet eens over de slechte wedstrijd. Maar gewoon schandalig gespeeld en een nog schandaligere VAR EN Gotjebukjuk
Tuurlijk was de var niet scherp vandaag. Maar het spel van mijn team en dat er 5 wedstrijden achter elkaar verloren is met vreselijk voetbal stoort mij meer dan een var.
Zondag 20 oktober 2019 om 14:19 uur Quote

123456789

Die Groenendijk moet echt optyfen spel ziet er niet uit, altijd maar dezelfde spelers opstellen en helemaal geen pit in het team....
Zondag 20 oktober 2019 om 13:52 uur Quote

jajoh

weer een topwedstrijd met passie, goed tactisch spel etc. Wat een wanvertoning weer en een trainersstaf die zo blind zijn als de t yfus. Lekker optieften groenendijk en aanhang.
Zondag 20 oktober 2019 om 13:51 uur Quote

Ooievaar

ENW02 schreef:

Nou daar geloof ik niet zo in aangezien we een heel negatief volk zijn. Maar wat bekende namen op de juiste plekken zou ons al heel erg helpen.
En die juiste namen zijn er. Maar eerst even schoon schip maken.
Nog al aanmatigend vind je zelf ook niet? Waarom negatief volk? Vanaf 1982 t/m 2008 maar liefst 17 seizoenen eerste divisie gespeeld. Zeventien!!

Nu zitten we al jaren tegen brandhoutvoetbal aan te kijken met een trainer en een TD die hun vak niet verstaan. Op de parkeerplaats zie je vaak meer. We spelen al jaren in het nieuwe stadion. Maar men beschouwt het als een wereldprestatie als er middels een eindsprint het linkerrijtje wordt gehaald. Te gek voor woorden, dat verdoezeld een hoop. Spel is vaak niet om aan te zien. En dat met een 9e begroting.

Vind dat zeker negatief, maar steek gerust de hand in eigen boezem. Je jaagt de mensen van de tribune af met wanprestaties op en naast het veld.

Natuurlijk zal er het nodige gaan veranderen. Die Chinezen zijn geen vlappentappers. Die gaan de teugels aanhalen, mede daarom zitten Jansma en Van Steenis er. Die mensen zijn ook van alles op de mouw gespeld door gladjanus Manders en de niets presterende Van Veen. Die weet waarschijnlijk nog een ijsblokken in de Sahara aan de man te brengen.

Hoop alleen niet dat het puinruimen slaat op het laten verdwijnen van Melkert. Er moeten er zoveel weg op vitale posities. Dat red je niet in één seizoen.

Maar zou het als zeer hoopgevend beschouwen als er een begin wordt gemaakt het de professionalisering van de club.

I.i.g. een trainer en een TD aanstellen met verstand van zaken en een netwerk.

Dat het niet structureel vol is of een 2e ring nodig is komt door die onbenullen die aan het roer staan. De laatste die iets mag worden verweten zijn de supporters die nog steeds in grote getalen komen kijken om die niets presterende zakkenvullers te zien prutsen.

9 gespeeld 6. Zeven nederlagen, twee overwinningen. Dat is inderdaad zeer negatief. Maar dat slaat dan uitsluitend op die prutsers in het veld, en diegenen die daarvoor verantwoordelijk zijn.
Dinsdag 8 oktober 2019 om 17:18 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Jelle, oodh, Marijn, wijstaanboven, FC Den Haag!, bennyboy1960, Tante Wil, adorob, Opa Bakema, Aad, pajam, Thommetjsh, Dennis72, BLEISWIJK-1, ADODENHAAG, Wallace, Ronaldo, Jacco, Kaos, Thehague070, Pauladofan en 64 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 8
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Crysencio Summerville

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo RKC Waalwijk
2-0
19 januari 2020

Volgende wedstrijd

Logo FC Utrecht Logo ADO Den Haag
24 januari 2020 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 19 - 47
2 AZ 19 - 41
3 Willem II 19 - 36
4 PSV 19 - 35
5 Feyenoord 19 - 34
6 Vitesse 19 - 33
7 FC Utrecht 19 - 30
8 Heerenveen 19 - 28
9 Heracles 19 - 26
10 FC Groningen 19 - 26
11 Sparta R'dam 19 - 23
12 FC Emmen 19 - 21
13 FC Twente 19 - 20
14 Fortuna Sit. 19 - 19
15 PEC Zwolle 19 - 17
16 ADO Den Haag 19 - 16
17 VVV-Venlo 19 - 16
18 RKC Waalwijk 19 - 11