Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 9
Volgende pagina

Barend

rd.. schreef:

Maar Pardew gaat af als een gieter als hij die jongens niet opstelt. Kapitaalsvernietiging pur sang. Jongens halen om de bank warm te houden? Hij hoopt gewoon dat `t toch in een keer pakt met die gasten. Maar wat je zegt, het is niet om aan te gluren.
Nee eens met Bleiswijk.
Gooi Hooi er maar in, voor meer diepte. Summerville altijd opstellen.

Pardew heeft acht spelers erbij gehaald, deels als back-up. Die zijn nodig, zie Beugelsdijk 2 maanden geblesseerd, Malone definitief weg, en Bakker en Pinas schorsingen.
Zondag 1 maart 2020 om 21:13 uur Quote

Rob2002

Bert schreef:

China laat echt de boel niet klappen. Pardew zal wel weg gaan. Zou die assistent Chris Powell aan boord houden. kan uitstekend Steijn assisteren.

Wat dat aangaat levert zo´n buitenlands avontuur ook weer wat op.

Het ging natuurlijk deze zomer al mis met die oude hap verlengen dat is de kern van het probleem. We degraderen door Van As niet door Groenendijk of Pardew.
Van As had wel geld en heeft geen spelers gehaald?
Ik heb het gevoel dat als ie wel geld had gehad, dat ie wel vervangers voor Kayati, Kanon en Becker had gehaald.
Me. Heeft op het pluche gegokt en verloren. En waarschijnlijk verlies je meer dan dat Kanon en Kayati hebben opgebracht. Slecht management.

Hopen op de grote schoonmaak en/of een goed beleid. Beide zie ik nog niet gebeuren.
Zondag 1 maart 2020 om 19:56 uur Quote

derput

malle eppie schreef:

Man of the Match voor mij: Danny Bakker, 1 slechte bal op t einde maar voor de rest zeer solide passing. Als we op deze hand doorgaan verwacht ik direct lijfsbehoud. Come on The Hague !
Dat ze eppie niet als opvolger van Fons hebben gehaald is ongekend dom
Zaterdag 29 februari 2020 om 23:14 uur Quote

Advertentie

Law

marcellino schreef:

ik zit te denken wie je bent,maar goed is altijd klote als je van je hobby niet je beroep kan maken door een blesurre of aandoening.

echter snap ik een ding niet in jouw commetaar.

als we spelers hadden gehad die deze fouten niet maakte hadden we niet gestaan waar we nu staan.
dat bakker niet instapt terwijl er 2 ado spelers bij hem lopen is zeer kwalijk zeker omdat je in de pupillen al leert om 1 op 1 de man voor je te houden en als je in de meerderheid bet of dubbele mandenking je kan instappen.

verder ben ik het met een groot deel van je verhaal eens.

echter heeft winnen of verliezen niet altijd te maken met beter zijn of taktisch beter staan,je kan gewoon ook pech hebben.

2 jaar lang hebben we het geluk mee gehad wat ons een goede ranking heeft bezorgd ,dit jaar hebben we dat niet en kan je gewoon op de plek staan waar je staat(heeft ook met vertrouwen te maken)

iedereen doet of dit als een verassing komt.
je kan met dit elftal bij plek 7 t/m 12 staan maar als het tegen zit ook zomaar degraderen.

ik ben er van overtuigd dat pardew het voor elkaar krijgt en om dat te bereiken moet er rust komen rond om de ploeg,daar helpt zo een aktie gewoon weg niet mee.

vind ook dat er als een kip zonder kop maar geropen wordt dat het allemaal zo slecht is,er moeten 5 spelers ingepast worden dat lukt je echt niet in 3 a 4 weken.
kijkend naar de resultaten
had ik bij sparta 1 punt verwacht
tegen psv een verlies
tegen vitesse uit 1 punt
en tegen heereveen uit verlies

dus op het einde van de streep 2 punten en volgens mij hebben we die ook.
heracles thuis is altijd zeer moeilijk te voorspellen ook daar zal ik met een punt tevreden zijn
az uit ga je 100% verliesen
en dan komen de 4 wedstrijden waar je minimaal 7 punten moet gaan pakken en dat gaat ook gebeuren.
mocht dat niet lukken dan kan je je lichtelijk zorgen gaan maken
Ik weet niet wat jou leeftijd is. Ik ben 39. Weet niet of ik het gehaald had maar het was zeker jammer. Had er alles voor gegeven. Zeker als het om onze club gaat.

Wellicht heb ik me niet volledig goed verwoord. Zit nml op 1 lijn met jou wat het voetbal betreft en de prestaties vd afgelopen jaren. We hebben boven ons stand geleefd, financieel en op de ranglijst. Wij hebben kwalitatief een vrij armoedig elftal met een te hoge kosten post. Regelmatig zie je dat de basis dingen uit het voetbal niet beheerst word of dat men daar niet aan denkt.

Zaterdag tot op zekere hoogte cruciaal. 3 pnt super belangrijk. Simpelweg voor de punten maar nog meer voor de broodnodige vertrouwen.
Donderdag 27 februari 2020 om 20:49 uur Quote

Law

Tommy schreef:

Denk je nou serieus dat jullie serieus werden genomen?
Wat kan je zelf met een bal 3x hooghouden?
Dat je met hamdi in gesprek gaat is goed. Of manders en van as ter verantwoording roept. Maar die spelers hebben zich kapot gewerkt tegen heerenveen. Terwijl wij na een half uur al kapot waren geweest.
Denk je dat die gasten niet weten dat ze 17e staan en elke wedstrijd worden weg gespeelt?
Heb je uberhaupt zelf wel eens op een voetbalveld gestaan op een redelijk niveau zeg hoofdklasse of landelijke competitie?


Dit gebeurd tegenwoordig overal bij clubs die laag staan en heeft zelden effect. Of ga je straks ook nog roepen dat jullie de club gered hebben mochten we erin blijven?
Ok jullie? Je gaat er vanuit dat ik er bij was. Dat is niet het geval. Als ik had gekund dan had ik aangesloten dat dan weer wel.

Heel toevallig heb ik altijd hoog gevoetbald en ook bij onze club. Gescout door Martin Jol. Landelijke competitie en internationale tournooien.
Heel toevallig was ik een loopwonder; had ik duelkracht; spel inzicht en was 2 benig. Helaas door een whiplash teveel lichamelijk hinder bij het voetballen dus net voor het bereiken van senioren voetbal moeten stoppen.

Dus ja ik weet wat op niveau voetballen inhoud en wat er van je gevraagd word.

Ze hebben hard gewerkt tegen Heerenveen en een punt gehaald. Redelijk onterecht. En met behoorlijk slecht voetbal. Als je probeert compact te spelen dan moet je ook zorgen voor rugdekking en dat moet makkelijk kunnen als je met zoveel spelers achterin houd. Daarbij is het ook handig dat je op een gegeven moment op de bal verdedigt ipv achteruit lopen of statisch blijven staan totdat je tegenstander op goal kan schieten of een voorzet geeft.

Zij denken heus niet dat ze de club dan gered hebben. En zij hebben de boel ook niet naar de klote geholpen. Zij hebben met wederzijds respect der zorgen uitgesproken en de aandacht op een aantal wedstrijden gelegd niets meer niets minder
Donderdag 27 februari 2020 om 16:39 uur Quote

GroenGeelHart070

Het is overigens al een paar jaar zo dat het team het moest hebben van hooguit 2x de bal naar een medespeler en vervolgens lang te spelen, op enkele vernuftige hoogstandjes van El K na dan. Verder geen enkel vermogen om de bal rond te spelen incl. beweging zonder bal. In voetballend opzicht is het al jaren pure armoe en Eredivisieonwaardig.
Toch blijf ik hopen op handhaving en dat er gewoon spelers gescout en gehaald worden die ons een heel ander spelletje kunnen voorschotelen
Donderdag 27 februari 2020 om 10:50 uur Quote

ADODENHAAG

Hoop dat ze ondanks een zwakke wedstrijd toch wat kracht uit dat punt hebben gehaald en er zaterdag op knallen. Vooral Dessers op z`n enkels gaan staan als er de mogelijkheid voor is. Met vlagen laten we zien wel te kunnen voetballen, als je dat omzet in 2 à 3 goals pak je zo`n wedstrijd zaterdag.. laten we aub dat gat met nr 16 verkleinen...
Woensdag 26 februari 2020 om 10:13 uur Quote

ENW02

Bolskie schreef:

@ ENW02

Weet jij meer over de plannen die zij willen gaan uitvoeren of namen die rond gaan die het moeten gaan uitvoeren?
Er gaan er in ieder geval nog een paar uit en andere zijn aan hun laatste jaar bezig. Hoor in de wandelgangen dat vd Dussen van stal gehaald gaat worden. Is natuurlijk ook uit de koker van Jol.
Maandag 24 februari 2020 om 21:48 uur Quote

Corleone070

GroenGeelHart070 schreef:

Vind je je reactie nou niet overtrokken? Aan de hand van je reactie lijk je persoonlijk aangevallen. Als ik daarin iets heb veroorzaakt, mijn excuses.
Ik vind het namelijk alleen maar leuk om met gelijkgestemden gesprekken en discussies te hebben over onze gezamenlijke passie, ons cluppie.
Nee hoor, ik vind het alleen absurt dat er een hoop supporters denken te weten welke speler er nou wel in zou moeten en welke niet. Daar hebben we de trainer voor en die zou met het best mogelijke elftal aantreden. Dat zag je al bij Groenendijk dat mensen Meijers eruit wouden, beugelsdijk, goossens, bakker en noem het maar op en wat blijkt? Pardew zet vervolgens die zelfde spelers erin. Dus ook al is het niks, het is op dit moment het best mogelijke materiaal beschikbaar. Mensen streven naar de resultaten die Az behaalt alleen vergeten dat wij geen Az materiaal hebben. Als we heel realistisch kijken is de zooi die gehaald is door van As en Pardew geen vooruitgang en dat neem ik ze absoluut niet kwalijk als je elke dubbeltje moet omdraaien. Voltreffers als Johnson en Khayati vind je nou eenmaal niet regelmatig
Maandag 24 februari 2020 om 15:46 uur Quote

Mike

Jeffrey Van As schreef:

Ik wacht nog steeds op die kwaliteitsimpuls Frans, waar blijft die?
Frans vind ik nog steeds een betrouwbare insider. Het feit dat er niet drie maar acht spelers zijn gehaald zegt, volgens mij, genoeg over de paniek en noodsprongen.
Zondag 23 februari 2020 om 19:56 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Voodoo070, MTB, gillah, adorob, Aad, Leetje, Kees, SponsorWaarBlijfJe?, Rosagwenjes, GGH, Dennis72, KR96, grijze gek, Haagse Sloopkogel, FC Den Haag!, JoostJ, Haagse Haas, iDaan, edgar, Madmax, Fido, muisje72, Vakc, ado-oke, Rbn079, Vak B, janfcdh, Erwin 070, Kaos en 112 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 9
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo AZ Logo ADO Den Haag
4-0
7 maart 2020

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Vitesse
22 augustus 2020 om 20:00 uur

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15