Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 9
Volgende pagina

Sprinkhaan070

dirk schreef:

Vraag me na deze wedstrijd af hoe het verder moet. Groenendijk heeft het verdienstelijk gedaan, maar misschien is het beter dat ADO en hij afscheid van elkaar nemen. En eigenlijk geldt dat ook voor Immers. Zijn contract loopt af. Lex heeft meer uit zijn carrière gehaald dan hij qua aanleg in huis hadden. Maar helaas kan ik niet om de conclusie heen dat hij aan het einde van zijn Latijn is. Helaas lopen de contracten van Meijers,Bakker en Malone Door en valt te vrezen dat Becker weggaat, nu hij eindelijk draait. Quo Vadis
Lex staat totaal op de verkeerde positie. Lex zijn positie is nr.10. Zet je hem daar niet neer dan zet je hem in de spits! Maar voor de nr.10 positie hebben wij 4 spelers, El Khayati, Falkenburg, Lex en Goossens. 4 spelers van de zelfde positie binnen halen is iets wat van As aangerekend kan worden.

We hebben een selectie dat een bij elkaar geraapt zooitje is. Iedereen doet wel ze best maar het past niet in elkaar omdat je niet de juiste spelers voor de juiste positie gehaald hebt. Voorin heb je Becker en Necid verder heb je daar kkd niveau.

Verder zal je er heus wel in blijven door de ervaring die je in de selectie hebt.
Zaterdag 9 maart 2019 om 22:29 uur Quote

Advertentie

dirk

Vraag me na deze wedstrijd af hoe het verder moet. Groenendijk heeft het verdienstelijk gedaan, maar misschien is het beter dat ADO en hij afscheid van elkaar nemen. En eigenlijk geldt dat ook voor Immers. Zijn contract loopt af. Lex heeft meer uit zijn carrière gehaald dan hij qua aanleg in huis hadden. Maar helaas kan ik niet om de conclusie heen dat hij aan het einde van zijn Latijn is. Helaas lopen de contracten van Meijers,Bakker en Malone Door en valt te vrezen dat Becker weggaat, nu hij eindelijk draait. Quo Vadis
Zaterdag 9 maart 2019 om 21:53 uur Quote

H@@GenEES

We hebben weer punten verloren en ineens zijn al die trollen terug die je normaal nooit ziet.

Jammer maar ik denk niet dat Fons hier veel aan het kunnen doen, we hebben genoeg kansen gehad en die worden gewoon niet afgemaakt en je kunt trainen wat je wilt maar het moet in het veld gebeuren en juist daar gebeurd het niet.

Het is gewoon gebrek aan kwaliteit, als er echt mensen zijn die nog driekwart seizoen nog steeds denken dat er EL voetbal had kunnen worden gehaald die moeten zichzelf toch echt eens achter de oren krabben.

Dit team is middelmaat at best en ook een andere trainer gaat daar nu geen verandering in brengen, het is gewoon niet beter en ohw ja al die zogenaamde kenners hier die maar roepen om de jeugd...

Hebben jullie die wel eens zien spelen dan?
Zaterdag 2 maart 2019 om 11:05 uur Quote

slash070

Francisco schreef:

Ik vond hem juist de 1e helft erg sterk spelen. Ik dacht waarom altijd Lorenzen of Hooi Als je Goossens naast je hebt zitten.
In de 2e helft viel hij iets terug.
Zo zag ik het.
Ik denk dat Goossens vorig jaar gehaald is omdat ze er vanuit gingen dat Khayati al zou vertrekken. Hij speelde trouwens vrijdagvolgens mij in een soort rol wat Duplan ook vaak moest vervullen, meer als extra middenvelder dan linksbuiten. Zou zondag zo maar kunnen dat Lorenzen weer wordt opgesteld (de stijl van Groenendijk kennende) , ivm de opkomende back van ajax.
Maandag 18 februari 2019 om 12:35 uur Quote

Kamikaas

Kees schreef:

Exact. Enkel de punten tellen in deze fase. En verder allemaal niet zeiken.
Ik had in de rust Necid er al uit gehaald voor Pinas ;)
Vrijdag 15 februari 2019 om 22:14 uur Quote

gillah

rooney schreef:

Mankement van Groenendijk is dat hij altijd kiest voor zekerheid van de gevestigde orde en dat talenten nauwelijks een kans krijgen ondanks dat die gevestigde orde nauwelijks presteert, terwijl een club als Den Haag het juist moet hebben van zijn talenten om winst te kunnen maken via transfersommen.
Robert Eenhoorn zei het afgelopen zondag bij Kees aan tafel al: de meeste talentenbij de topclubs zijn het afgelopen jaar bij Den Haag weggehaald. Dit zegt genoeg. Je kan nog zo`n groot en goed scoutingsapparaat hebben, maar als ze geen kans krijgen, houdt het op!
De meesten van de spelertjes die weg worden gehaald zijn tussen de 12 en 16 jaar oud, die kan je moeilijk al een kans bij het eerste geven.
Donderdag 14 februari 2019 om 08:49 uur Quote

Law

Tommy schreef:

Asmelash zit op de bank bij top net zoals die spits

Amatkarijo mag vertrekken.
Verder geen idee
SPits is Ladan...

Er is nog wel een structureel probleem in NL ALS wij jonge jongens opleiden kunnen ze nog wel weg gehaald worden door de top in NL. Terwijl de topvijf geen spelers meer bij elkaar weg mogen halen. Is inprincipe marktvervalsing daar moet wat tegen gedaan worden anders gaat een goede jeugdopleiding bv niet volledig slagen. Kijk naar de o-19 bv daar zijn van die die lichting al 6 of 7 jongens tussentijds vertrokken naar bv feijenoord. Megatalent bij bayern munchen zat bv in deze lichting
Dinsdag 12 februari 2019 om 16:18 uur Quote

kako

Bolskie schreef:

Wie wel dan met dit materiaal?
Gelul, n trainer waar ze tegen op kijken en respect voor hebben, waar ze t voor in de broek doen. Kijk juist nu naar Pec en naar Pec onder Schip. Met Stam hebben ze iemand binnen gehaald en met bijna hetzelfde materiaal loopt het wel, bang voor Jaap. Als je Jaap of Fons voor de microfoon hebt is een wereld van verschil. Het jeugdjournaal vs het acht uur journaal.
Maandag 11 februari 2019 om 19:16 uur Quote

Aad

Snorkel schreef:

Je gaat toch steeds meer twijfelen aan het woord toeval.
Exact komt de loting er uit die ze vooraf wilden.
Dat ze thuis spelen is nog daar aan toe.
Een kans van 1 op 2
Tis wel van de gekke dat Feyenoord als ze de finale spelen wederom thuis spelen.
Waarom wordt er niet op neutraal terein gespeeld?
Rotterdam , Amsterdam of Eindhoven?
Waarom een club zo bevoordelen vraag ik me af.
Maar ja rest de vraag hoe die loting eventueel te manipuleren is.
Wordt dan ook nog eens gedaan door een oud Feyenoorder.
Het geeft toch te denken
Ik zeg niet dat dat hier het geval is, maar wanneer de balletjes met de hand uit een bokaal of schaal worden gehaald is het al een oude truc om 1 van de ballen aanzienlijk lichter of zwaarder te maken dan de rest en die te vullen met het voorkeursbriefje.
De KNVB zal het geleerd hebben van de FIFA want die schijnt in het verleden menig loting zo te hebben beïnvloed ten faveure van het thuisspelende land bij een WK.

Ik heb er de bewijzen niet van maar er jaren terug iets over gelezen.
Zondag 27 januari 2019 om 12:11 uur Quote

marcellino

Bolskie schreef:

Je bent niet de persoon die moet ingrijpen maar wel de persoon die aangeeft wat mis gaat?
Maar denk jij dat de mensen dat op de bank niet zien maar wat is het alternatief? Er is niemand op de bank die een wedstrijd kan kantelen zowel qua creatievitijd niet als scorend vermogen niet. Een goppel, leuk voor de laatste 10min als je voor staat de ballen blind naar voren trappen en hij rent wel. Over de rest van de bank niet eens te spreken. Ik dacht dat van kins best wat creatieviteit en scorendvermogen inzich had maar blijkbaar is hij nog niet zover voor het eerste elftal. Je heb gewoon de basis en alles wat je inbrengt is minder op pinas en malone na
wat ik al zeg de bank is minder maar met werklust kan je veel berijken.
als je zo een becker de tweede helft ziet voetballen speel je met 10 man.
en ja dan is goppel of hooi mischien minder maar zij werken er wel voor wat betekend dat je de tegenstander wel frustreerd en misschien meer van ons goal af houdt.nu was het open huis omdat becker gewoon weg niks meer deed.en dan moet je hem gewoon wisselen en iemand er in zetten die wel voor 100% zijn best wil doen.en je kan mij toch niet wijs maken dat we geen spelers hebben doe er voor willen gaan.desnoods had je el kayati in de psits gezet en becker er af gehaald en malone er bij op het middenveld.
Zaterdag 26 januari 2019 om 17:31 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

JoostJ, iDaan, ronnieg, Pauladofan, daveadodh, kojak1, sanndraa en 1 gast

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 9
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 14:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -