Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 9
Volgende pagina

Barend

Slash070 schrijft over de 2de helft: "ADO doet aan het spel niet meer mee, door grote onderlinge afstanden kom je niet meer in duel, er wordt achteruit gelopen, staan er bij en kijken er naar."

Ja dat klopt en de verklaring is dat ze "niet 90 minuten kunnen jagen". Toch maar meer trainen op conditie. Zal a.s. vrijdag nodig zijn!
Maandag 25 februari 2019 om 14:21 uur Quote

slash070

Zo, `de zg wedstrijd van het jaar` hebben we ook weer gehad. Op zondagochtend half 11 sta je met een groep vrienden bij het MFC je vol te gieten tussen een hoop vreemde gezichten, op de automatische piloot zeg maar, als een soort van traditionele automatisme. Maar we maken het daar zelf onderling gezellig zoals altijd, en gaan vol goede moed richting Haaglanden Tribune ingang voor SCC-houders, alwaar een enorme rij staat met zoeken mensen met een uitgeprint toegangs A4-tje in hun hand. Via een andere ingang toch op tijd binnen gekomen, en op de tribune gaan we er eens goed voor zitten.

We hebben hoop, zoals mensen op een oudejaarsavond die met een staatslot op de bank wachten op plots opduikende getallen op de Tv. Ik zie een ADO wat zo nodig net als tegen PSV-thuis probeert `op te bouwen`. Met vier statische verdedigers, middenvelders die zowel in balbezit als balverlies alles in één tempo doen, en aanvallers die meer problemen met de balcontrole hebben dan met directe tegenstanders, gaat het wonder boven wonder nog behoorlijk ook. Mooie 1-0 van Khayati, blijdschap. Paar minuten later is alles al weer anders met de stand. Ons afvragen `hoe kán dit en waarom` doen we dit seizoen al niet eens meer.

Terwijl de doordringende frituur- en weeïge uienlucht van de kraampjes beneden al diep door de tribune heen in onze poriën is getrokken begint de tweede helft. ADO doet aan het spel niet meer mee, door grote onderlinge afstanden kom je niet meer in duel, er wordt achteruit gelopen, staan er bij en kijken er naar. Vervolgens wat wissels als tactische fon(d)s waardoor we opeens een Duindigt voorhoede hebben, met Goppel, Hooi en Becker. Alleen komt daar nooit de bal, valt niks te sprinten voor ze, soms wat gestruikel omdat hun benen sneller gaan dan de rest van de motoriek.

Na afloop nog na-bieren bij het MFC. Zelfs dan weten we het onderling nog gezellig te maken tussen weer een hoop vreemde haagse gezichten, aangevuld met verdwaalde polen, belgen en italianen. Vervolgens valt onze `ouwe garde` groep uit elkaar, en gaat verspreid hun eigen weg, richting huis, kroeg, of wat dan ook, of stiekem naar de hoeren, wie zal het zeggen.

`Avonds lees ik thuis op mijn telefoon ergens dat onze Burgemeesteres spreekt van `een geslaagde dag`. Stond ergens tussen de overige berichten van bussen met amsterdammers, peletons M.E., en hagenezen op het Malieveld.

Maar ach, misschien heeft die muts wel gelijk, hoe je iets beleefd is immers persoonsgebonden, ieder zijn meug.
Maandag 25 februari 2019 om 11:36 uur Quote

Advertentie

Aad

Kees schreef:

Ik ben wat minder optimistisch geworden. Moeizaam gelijkspel.
Een heel regelmatige 0 - 3. Redelijk spel maar Ajax is simpelweg beter. Niets om je voor te schamen.
Vrijdag 22 februari 2019 om 21:25 uur Quote

Tommy

R.E. schreef:

Ja, sorry! Maar het is toch ook grote onzin wat Fons zegt? "We zijn even niet in vorm ..." En bovendien heeft Heracles vorige week laten zien dat je juist tegen Ajax niet moet afwachten en dat pressie juist de enige kans op succes biedt.
Dat mag je niet zeggen. Je mag alleen maar positief zijn. Zag je dat flitsende spel tegen zwolle niet
Woensdag 20 februari 2019 om 17:21 uur Quote

R.E.

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Gesloten rijen bij ADO Den Haag
ADO Den Haag heeft gekozen voor een meer behoudende speelwijze.
Lees het nieuwsbericht
Wanneer voetbalde ADO dit seizoen dan wél makkelijk en wanneer was ADO wél in zijn beste vorm? Het begon al in de eerste wedstrijd tegen Emmen. Nu wordt de stand op de ranglijst gebruikt als smoes. De werkelijkheid is dat Fons nu eindelijk door heeft dat Van As en hij een team bij elkaar hebben geraapt dat zelfs tegen de zwakste ploegen zelfs thuis niet in staat is om het spel te maken en dat het moet hebben van bevliegingen van El Khayatti, van de snelheid van de (afgezien van die snelheid bijzonder matige) vleugelspitsen, die niet of nauwelijks in staat zijn om bruikbare voorzetten te geven op de centrumspits, en dus van laf countervoetbal. Wanneer heeft het thuispubliek voor het laatst een echt goede wedstrijd gezien? Kom dan niet aan met de wedstrijd tegen Feyenoord, want Feyenoord verliest zo`n beetje bij alle concurrenten van ADO ...
Woensdag 20 februari 2019 om 02:00 uur Quote

Superjantje

ADODENHAAG schreef:

Uiteraard komt iedereen weer opdraven hoor
Wat wil je dan 020 fan? Allemaal thuis blijven en onze club ADO laten zakken om zg 1 statement te maken tegen het vertoonde spel?


Zielig figuur.....
Maandag 18 februari 2019 om 17:45 uur Quote

Thommetjsh

Kamikaas schreef:

Meijers heb ik ook staan omdat er geen betere vervanger is.

Wel blij dat Groenendijk eindelijk met een ander systeem durfde te spelen.
goed dat ie het durfde inderdaad, spel was alleen verschrikkelijk...
Zaterdag 16 februari 2019 om 15:53 uur Quote

Ooievaar

Kees schreef:

Zo, en nu op naar plek vijf, zes of zeven. Moet gemakkelijk kunnen met deze selectie. Kwaliteit genoeg. Meen ik echt serieus.

Ik hoop dat de ploeg nu over het zogenaamde dooie punt heen is. Na zo`n matige serie wat betreft voetbal en resultaat tegen VVV en Emmen (NAC ok) komt meestal weer de opwaartse lijn na een meevaller zoals gisteren. Enkel jammer dat ajax de volgende tegenstander is.

Ben benieuwd of er komende week contractverlengingen zijn van Immers en Groenendijk.
De punten zijn binnen. Ontzetten blij mee. Laat daar geen misverstand over bestaan.

Maar ADO kan in zoveel opzichten zoveel beter. De selectie is goed genoeg om voor plek 6 mee te draaien. Zeker thuis moet je - veel - meer vermaak kunnen bieden.

Neem aan dat het team zelfvertrouwen heeft getankt voor Ajax. Juist dan hoef je het spel niet te maken. Heracles heeft vorige week het goede voorbeeld gegeven. Dus zit ze op de huid.

Maar snak onderhand wel naar een beetje swingend voetbal. Brom, Adriaanse. Met Ricardo Moniz en Ling als TD. Op echte plaggen wel te verstaan.
Zaterdag 16 februari 2019 om 12:32 uur Quote

Mr. FC DEN HAAG

Ooievaar schreef:

Ben er absoluut van overtuigd dat hij het bewust deed. Hij kijkt en mikt. Prima gedaan dus.

Maar ja het is ADO, dus de media maken er van dat het geluk is. Prima toch?
Ken mij het rottûh wat ze zeggen, ga op mijn eigen oordeel af. En gelukkig hoef ik niet naar die imbecielen te kijken op maandagavond. Die gaan toeteren dat het een voorzet is met die lullebek van een Derksen voorop.

Het enige wat me van hem nog bijstaat is dat Aadje hem een geweldige draai om zijn oren gaf, nadat hij een imbeciele overtreding maakte bij FC Den Haag - Haarlem.

Hoe slecht het ook was, het zijn 3 hele belangrijke punten.
Zeker weten.... maar het was ook weer niet om aan te gluren dan ook nog de laatste 10 minuten met een veldspeler meer de boel toch niet op slot kunnen gooien. Dat terwijl PEC Zwolle nog genoeg kansen kreeg om er in de slotfase van de wedstrijd gelijk spel van te maken. Ouderwets billenknijpen maar ik ben uiteraard zeer blij met deze nuttige edoch zakelijke overwinning. Met deze 3 mooie punten thuis erbij maakt dat toch weer een tikkeltje goed van de verloren uitwedstrijd tegen FC Emmen! ;-D
Zaterdag 16 februari 2019 om 05:58 uur Quote

slash070

Als we nu al zelfs van Zwolle kunnen winnen zonder zelf aan het spel deel te nemen dan wordt het volgende week helemaal een feest!

https://bit.ly/2IhykGm
Vrijdag 15 februari 2019 om 23:08 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Aad, ''Haagse Tsaar'', Tante Wil, iDaan, Haagse Nol, Peter87, frans swa, JerryFC, Red, Pauladofan, adorob, Don, Jelle, Kaos, Edwin, Jordy, jamesjones, ypenburg070, daveadodh, Madmax, LeeuwenkuylF, poemba, Rob2002, hagenees abroad, haguhnees87, langepino, grijze gek, Petah, GroenGeelHart070, Heino, kipf, Haagse Paulus, Haagse Kelt, ado_denhaag070, AussieAdo, Bollie74 en 1 gast

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 9
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 16:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -