Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 9
Volgende pagina

JerryFC

DHFC070 schreef:

7 verloren waarvan PSV uit, Feyenoord uit, AZ thuis, Ajax thuis en Utrecht thuis inderdaad wedstrijden zijn waar je normaal gesproken geen 3 punten haalt maar toch minimaal wel 1 of 2 punten. Als je dan tegen de kleinere club (ben je zelf ook) te weinig punten haalt zie je het resultaat.

Mooiste van alles is nog dat iedereen na AZ en na Ajax weer aanknopingspunten gevonden heeft voor betere wedstrijden in de toekomst. Maar waar is dit in godsnaam op gebaseerd? Tegen Ajax en AZ hoeven de spelers niet gemotiveerd en op scherp gezet te worden dat gaat vanzelf maar juist de wedstrijden waar dit wel moet faalt de technische staf volledig. De spelers gaan natuurlijk ook niet vrijuit met de grootverdieners in de glansrol. Dat is ook mijn hele frustratie er zit zoveel meer in dit elftal en een behoorlijk aantal spelers individueel. Dat bewijzen o.a. de wedstrijden tegen AZ en Ajax wel en ook de eindsprints 2 seizoenen, waarom kan het dan wel ineens?
We spelen onder deze trainer ‘anti-voetbal’. Recentelijk werd het onvermogen van Fons gecamoufleerd door individuen die erbovenuit staken; bijv. Johnsen, El Khayati en Becker. Handhaving in de Eredivisie werd groots gevierd, dit ondanks een 10e begroting van NL.

Dit jaar hebben we een elftal zonder uitblinkers en een trainer die niet meer in staat is om de huidige negatieve spiraal te doorbreken. Hij kan de groep blijkbaar niet motiveren om wekelijks 110% te geven zoals gister. We zijn al meerdere malen compleet van de mat gespeeld, als supporter schaam ik mij diep. Toppunt was Emmen, niemand van de staf die ingreep of iets aangaf, ondanks dat Emmen in het eerste kwartier 3x alleen voor de keeper stond.

Ondertussen 9 gespeeld, 7 verloren. Er zit 0,0 voetbal in. Het spel hangt van toevalligheden aan elkaar en een tactisch plan is ver te zoeken.
Als excuus gaf Groenendijk al aan dat we de top-5 nu al gehad hebben. Er word alleen niet benoemd dat we ook tegen Sparta en Emmen voetballes gehad hebben. De trainer doet zich alvast indekken voor de komende periode door te zeggen dat we nu tegen de mindere goden ‘een lastige reeks tegenstanders hebben’. Wat willen we nu dan??! Op basis van wat is onze hoop gevestigd? Onze laatste veldgoal was op 25 augustus, tevens een keepersfout!!
Maandag 7 oktober 2019 om 09:02 uur Quote

GroenGeelHart070

We hebben inmiddels veel dagjesmensen (lees: potentiële, nieuwe supporters) in het stadion gehad. Ludieke gezangen zorgt voor een glimlach, gek.ker wekt antipathie. Deze ziekte wens je je ergste vijand zelfs niet toe! De dagjesmensen zijn met name vele ouders met kinderen. Dit kunnen allemaal nieuwe, vaste supporters worden (lees: extra inkomsten). Binden we nieuwe metgezellen of jagen we ze weg?

Speltechnisch stond het verdedigend prima. Tot Goossens meer uit positie ging lopen in de 1e helft, toen maakte Ziyech dankbaar gebruik van de ruimte en was hij (logisch) niet af te stoppen door Meijers.
Dit compacte spel moeten ze nu wekelijks brengen. Je zou zeggen dat hiermee tegen veel andere clubs de 0 gehouden kan worden. In de omschakeling naar aanvallend iets meer rust aan de bal en de doelpunten gaan vallen, maakt niet uit of Necid of Kramer er nou staat.

Ik vertrouw op minstens 1 punt over 2 weken in Zwolle en dan gaat het herstel op sportief en zakelijk vlak elkaar rap opvolgen. Komt goed! :flag:
Maandag 7 oktober 2019 om 08:46 uur Quote

janjazz37

BLEISWIJK-1 schreef:

IIk vind dat je als ADO trots mag zijn hoe ze spelen. Ja Meijers is niet opgeeassen tegen Zyech. Maar dat was Valencia ook niet.

Uiteindelijk zal het nog wel 0-3 of 0-4 worden. Maar het geeft wel hoop voor de komende weken.
Echt geen schande als je door Zyech gepiepeld wordt. Tich backs van Europese topclubs hebben dat ook ervaren. Vond spel van Meijers acceptabel. Nog steeds de enige met een goede voorzet.
Maandag 7 oktober 2019 om 03:39 uur Quote

Advertentie

laurensdlv

De verschillende interviews na afloop waarin gezegd wordt dat we ons kranig hebben geweerd tegen 1 van de beste teams van europa, en dat deze wedstrijd perspectief bied voor de komende wedstrijden baart mij alweer zorgen dat we er kansloos vanaf gaan tegen zwolle.. op dat gebied lijken we net Feyenoord soms. Maarja met goede moed zitten we weer in het uitvak 20 oktober, en hopelijk kunnen ze nu een keer het `goede spel` doortrekken tegen de teams waar het er echt om gaat
Zondag 6 oktober 2019 om 21:55 uur Quote

Mike

Law schreef:

Hij heeft in ieder geval wel gescoord. Tis nou niet dat we zo vaak en makkelijk scoren. Mijn inziens laten staan en er voor zorgen dat er aanvoer komt voor de spitsen...je heb 2 spelers/ spitsen die aanvoer van de zijkanten nodig hebben
we kunnen het spel niet maken en moeten gokken op de omschakeling. Persoonlijk vind ik Necid sterker en een betere voetballer maar is Kramer sneller, wat beweeglijker en heeft meer venijn. Daarbij gokt Fons voortdurend op de spelhervattingen en is lengte belangrijk.
Mij om het even wie Fons kiest. Hij is verantwoordelijk en hoort de keuzes te maken. Daar zal hij ook op worden beoordeeld/afgerekend
Zondag 6 oktober 2019 om 20:59 uur Quote

GroenGeelHart070

Wel grappig dat supporters weer afgeven op de opstelling en het wisselbeleid. De trainer werd er door de analisten om gecomplimenteerd.
Feitelijk hebben we vandaag een leuke wedstrijd gezien waarin we toch nog een paar keer hadden kunnen/moeten scoren, maar zij ook. In de eerste helft verloren we van een met de handjes in de mouwen sloffende Ziyech. De rampzalige keuze voor de genomen corner deed de hoop op een gelijkspel binnen 8 seconden helaas verstommen. Ook ik zat te hopen op een directe voorzet naar de luchtmacht.

Natuurlijk is het niet moeilijk om je op te laden tegen Ajax, maar het vertoonde spel geeft mij wel weer hoop en vertrouwen op nog te pakken punten, te beginnen over 2 weken in Zwolle.
En wie erin staat maakt mij echt niet uit, het niveau van onze spelers ligt voor het merendeel dicht bij elkaar
Zondag 6 oktober 2019 om 15:35 uur Quote

marcellino

Moi schreef:

ADO moet het niet hebben van wedstrijden tegen top. Daar ben je voor het begin al kansloos.
Dus je was kansloos tsja dan heb ik toch een andere wedstrijd gezien.nogmaals je verliest door taktisch falen van bepaalde spelers en trainer en niet omdat Ajax zoveel beter was sterker gelijk spel had meer dan verdiend geweest.
Zondag 6 oktober 2019 om 14:46 uur Quote

GroenGeelHart070

Waar blijft de VAR?! Opzettelijk gemeen spel van Tagliafico. Bewuste knie in lies/zak van Van Ewijk
Zondag 6 oktober 2019 om 13:32 uur Quote

GreenYellowTheHague

Opa Bakema schreef:

En wat is dan een betere opstelling? Een verkapte 4-4-2 is niet heel gek tegen 020. Haye zal na de rust gebracht worden.

Ik wacht op uw reactie.

groeten vanaf Chernosissos inmiddels.

Heeft iemand een website om live te kijken?
Kans maak je helaas toch niet tegen die neuzen. Maar lijkt mij dat je toch je beste spelers inzet. Die rooie is volledig de weg kwijt, buiten dit werkt dit ook totaal niet voor de sfeer in een elftal. Haye heeft in 10 minuten vorige week genoeg laten zien dat hij sowieso moet starten, Kramer die heeft in 3 jaar tijd een halve goal gemaakt waar Necid het niet verkeerd heeft gedaan bij ons. Meijers zal wel iets geheim weten van Fons want dat die er steevast in staat lijkt zo wat op blackmail... Tegen deze tegenstanders kan je alleen maar beter worden als je je beste spelers inzet. Fons gaat oefenen omdat er te weinig wedstrijden waren in de voorbereiding tegen NAC, rijgt ie het ook gewoon voor elkaar om voor 70% met wissels te gaan spelen.. Hier krijg je de spel patronen er wel in hoor .. Misschien na een afslachting morgen staat die prutser op straat en komt er een echte vent voor de groep te staan. Op papier heb je een betere selectie als 10 andere eredivisie clubs, dan ligt het toch echt aan een trainer als die ze niet aan het voetballen krijgt
Zaterdag 5 oktober 2019 om 18:35 uur Quote

rd..

Het veld Den Haag:

"One of the worst I`ve ever seen."

Aldus Ole Gunnar Solskjaer.

Hebben we ook gelijk de verklaring voor ons erbarmelijke spel.
Donderdag 3 oktober 2019 om 07:50 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

bennyboy1960, Tante Wil, Marijn, adorob, ADODENHAAG, Opa Bakema, FC Den Haag!, pajam, Aad, Dennis72, oodh, Jelle, wijstaanboven, Thommetjsh, Wallace, Ronaldo, Jacco, Kaos, Thehague070, Pauladofan, LeoH en 62 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 9
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Crysencio Summerville

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo RKC Waalwijk
2-0
19 januari 2020

Volgende wedstrijd

Logo FC Utrecht Logo ADO Den Haag
24 januari 2020 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 19 - 47
2 AZ 19 - 41
3 Willem II 19 - 36
4 PSV 19 - 35
5 Feyenoord 19 - 34
6 Vitesse 19 - 33
7 FC Utrecht 19 - 30
8 Heerenveen 19 - 28
9 Heracles 19 - 26
10 FC Groningen 19 - 26
11 Sparta R'dam 19 - 23
12 FC Emmen 19 - 21
13 FC Twente 19 - 20
14 Fortuna Sit. 19 - 19
15 PEC Zwolle 19 - 17
16 ADO Den Haag 19 - 16
17 VVV-Venlo 19 - 16
18 RKC Waalwijk 19 - 11