Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 9
Volgende pagina

Law

marcellino schreef:

Ze spelen zeker niet verkeerd verdedigen en via de counter voetballen .Dat kan je doen tegen Utrecht,Ajax,PSV,Feyenoord maar bij andere wedstrijden zou je toch ook zelf het spel moeten maken en dan komen we in de problemen
En laten we ook even niet door een roze bril kijken PSV volledig in de aanval en wij twee kansjes waar je een keer uit scoort.wel goed om te zien dat Necid een zeer mooi doelpunt maakt .
Zeker niet door een roze bril kijken. Voetballend komen we tekort om het spel te maken. Wij spelen helaas al jaren reactie voetbal. Hoop dat dat in de loop der jaren wat gaat veranderen. Heb de 2 wedstrijden van Sparta gezien is ook niet de top maar er zit wel een hoop voetbal inde ploeg. Spelers durven ook te voetballen...Excelsior speelde vorig jaar ook echt leuk voetbal. En ja ik weet het ze zijn gedegradeerd maar zij durfde ook te voetballen en was leuk om naar te kijken
Zondag 11 augustus 2019 om 21:44 uur Quote

marcellino

Law schreef:

Onze jongens doen het redelijk. En met een gelijkspel de rust in dat had niemand verwacht. Dus ze presteren boven verwachting. Ja en psv is niet in beste doen maar ja zo heeft elke club een mindere dag.

Wij spelen een verkapte wijze van zone dekking, ergens verbaas ik me daar al jaren over maar ergens moet je ook wel met de type verdedigers die wij hebben.

Zonde dat een bakkertje daarnet wegdraaid van de bal ipv vol ik het baan van het schot blijft. Is toch een dingetje wat ik wel eens vaker bij hem zie.
Goppel zeker niet mijn favoriet maar met zijn snelheid zorgt hij er wel voor dat een verdediging
rekening met hem houd.

En voor de mannen hier...kap nou eens een keer met dat geouwehoer tegen mekaar. Word er kotsmisselijk van..voor onze club geld al jaren dat alle koppen dezelfde kant op moeten staan en al jaren is dat niet zo...in de bestuurskamers tribunes etc etc Gvd allemaal zgn volwassen mannen. Lijkt regelmatig een kleuterklas
Ze spelen zeker niet verkeerd verdedigen en via de counter voetballen .Dat kan je doen tegen Utrecht,Ajax,PSV,Feyenoord maar bij andere wedstrijden zou je toch ook zelf het spel moeten maken en dan komen we in de problemen
En laten we ook even niet door een roze bril kijken PSV volledig in de aanval en wij twee kansjes waar je een keer uit scoort.wel goed om te zien dat Necid een zeer mooi doelpunt maakt .
Zondag 11 augustus 2019 om 21:11 uur Quote

Advertentie

rijswijk hoekpolder

Geen weg terug voor stakende smaakmaker ADO Den Haag
10 augustus 2019
Net als vorig seizoen draait het bij ADO Den Haag opnieuw om Nasser El Khayati, maar om de verkeerde reden. Hij zit ook morgen thuis met een, voor ADO-begrippen dik contract, wanneer zijn teamgenoten aantreden tegen PSV. El Khayati wacht op zijn lucratieve transfer naar Qatar SC, waar hij ploeggenoot van Samuel Eto’o kan worden. Een weg terug lijkt er niet meer te zijn. Maar is de weg door de uitgang wél reëel?

El Khayati speelde al niet tegen FC Utrecht (2-4) en is al weken niet meer op de club gesignaleerd. Ploeggenoten lieten, soms publiekelijk, hun ongenoegen daarover blijken. De ster van de afgelopen tweeënhalf jaar is gewoon contractspeler, maar weigert zich nog voor ADO in te zetten. Het ’buitenbeentje’ heeft zijn zinnen gezet op de transfer waarmee hij op zijn 30e in één klap financieel onafhankelijk wordt. Qatari staan er echter om bekend geen miljoenenbedragen neer te tellen voor spelers. Wat er vaak gebeurt: ze geven spelers en trainers een giga-contract, maar laten hun nieuwe aanwinst vervolgens zelf opdraaien voor een deel van de verlangde transfersom. Met andere woorden: uit eigen zak.

Clubs uit het Midden-Oosten zijn bereid veel te betalen aan sterren die zij in het team willen hebben, maar grote transfersommen? Dat is weggegooid geld in de ogen van de Qatari, die veelal spelers op leeftijd aantrekken. Zijn ze wat jonger en moeten ze weer vertrekken, dan is er nagenoeg geen Europese club die een bedrag neertelt waarmee de sjeiks per saldo nog winst kunnen maken op zo’n speler. Die heeft per slot van rekening net één of meer seizoenen in een zwakke competitie rondgelopen.

ADO verlangt terecht een miljoenenvergoeding voor de grote man van de afgelopen seizoenen. Kijk de cijfers van El Khayati er maar op na: vorig seizoen was hij goed voor zeventien goals en twaalf assists. Het jaar ervoor liet hij elf treffers noteren en was hij even vaak de aangever. Na zijn entree in de winter van 2017 maakte hij zes doelpunten en gaf hij vijf assists. Het hele spel van ADO hing zo’n beetje aan de Marokkaanse spelmaker. Daar mag wat tegenover staan.

Water bij de wijn
ADO en Qatar FC zijn nog on speaking terms, maar de zaak zit muurvast. Daarom lijkt El Khayati, net als andere spelers en trainers die naar de gouden bergen in het Midden-Oosten vertrekken, zelf water bij de wijn te moeten doen. Door zichzelf snel van de Haagse club te verlossen kan hij een unieke kans grijpen om zich als laatbloeier van een bankrekening te voorzien waarnaar hij nooit meer omkijken zal hebben. Bloedt de deal dood, dan lijkt El Khayati zich na zijn staking onmogelijk nog te kunnen melden bij de spelersgroep van ADO.

Niemand zit op het klappen van de deal en zo’n situatie te wachten. „De zaak bevindt zich in een patstelling”, weet trainer Fons Groenendijk, die weinig woorden kwijt wil over de ontstane sores. „Ik hoop niet dat dit uiteindelijk alleen maar verliezers oplevert. Ik vind het jammer, we weten allemaal wat hij voor ons heeft betekend.”

Bron: Telegraaf
Zaterdag 10 augustus 2019 om 12:11 uur Quote

fcvakQ

Rossi schreef:

Meerdere personen hebben hier al aangegeven dat je deze twee ontzettend gaat missen en misschien wel onmisbaar zijn. Dat is niet "opeens". Khayati en Becker zijn/waren gewoon twee topspelers voor ADO. Misschien iets realistischer kijken en minder haat op Becker vanwege waar hij vandaan komt
Ik weet niet waarom jij op mij reageert en probeert met je -meerdere personen hier- aan te komen om de boel om te draaien. Er was hier dus wekelijks te lezen dat het spel niet om aan te gluren was, terwijl khayati en becker dus altijd in de basis stonden, dus beweer jij nou niet dat het niet zo was. En waar becker vandaan komt of heen gaat boeit mij in elk geval geen hol. die gozer heeft iedereen in het stadion meer ergernis dan plezier bezorgd. maar jij kan er van maken wat je wil met je realistische blik hoor.
Vrijdag 9 augustus 2019 om 17:03 uur Quote

fcvakQ

pajam schreef:

Zegt in ieder geval dat Zwinkels op eredivisie niveau t/m vorig seizoen goed meekwam.

Nee, clubs stonden in de rij & Groothuizen koos voor de prachtige 2e divisie in denemarken, wie kent het niet als springplank divisie :D
Ja echt he :D en afgelopen seizoen las je op de shoutbox alleen maar hoe slecht het spel was, zelfs als er gewonnen was en gelijkspelspel in een uitwedstrijd, terwijl het hele systeempie was gebasseerd op khayati en becker. en nu zijn die weg en zijn ze opeens weer onmisbaar en toppers. snap er niks meer van :D
Vrijdag 9 augustus 2019 om 13:28 uur Quote

Superjantje

JerryFC schreef:

Jim vd Deijl twitter
ok.dan is kans dat het klopt iets groter..;) maar idd dan is er 1 kansje op 1 Becker scenario..maar dat zien we dan wel weer,hopelijk gaat ie qua spel ons in zeer positieve wijze verrassen.Zoals eerder gezegd hier ,elke nieuwe speler voor ADO moeten we verwelkomen en beoordelen naar wat hij voor ons op het veld gaat presteren.
Woensdag 7 augustus 2019 om 20:50 uur Quote

DHFC070

Kees schreef:

Veel kritiek hier op Goppel. Wat ik wel vind is dat Goppel over een specifieke kwaliteit beschikt en dat is zijn snelheid. Daar moet je als club zuinig mee omgaan. Dat gebeurt volgens mij ook.

Dit soort spelers mogen van mij best een jaartje langer de mogelijkheid krijgen om zich te ontwikkelen. Het zijn geen doorsnee spelers zonder een bepaalde kwaliteit. Eveneens kan ie rechtsback spelen en dan heeft hij het spel voor zich.

Idealiter stel je zo`n speler in de jeugd centraal op het middenveld op gedurende een groot aantal wedstrijden. Niet dat hij uit kan groeien tot een spelverdeler maar wel om hem te dwingen in zijn omgeving te kijken. Heeft het spel voor en achter zich en links en rechts. De beste leerschool.
Goppel heeft denk ik wel 100 ballen gehad eergister waarvan er 95% tot balverlies, voorzetten over de achterlijn e.d. hebben geleid. Iemand afbranden na de eerste wedstrijd in het seizoen is wel heel makkelijk. Toch moet ik ook wel zeggen dat er echt 0,0 progressie inzit en er nu zelfs een stuk faalangst voor teruggekomen is. De basis balbehandeling is gewoon van amateurniveau en hij kan het spel gewoon compleet niet lezen. Kijkt nooit bij voorzetten en zelfs als je niet de tijd hebt om te kijken moet je het e.e.a. aan kunnen voelen en dat is bij hem niet het geval. De gave om altijd de verkeerde keuze te maken lijkt het.

Toch moet ik je nageven dat hij inderdaad 1 van de weinige spelers in deze selectie is met een specifiek wapen namelijk zijn snelheid. Als je die jongen echt een half seizoen de kans gaat geven moet je dit wapen wel echt gaan gebruiken. Dat kun je dan beter doen door hem op de rechtsback positie te zetten zodat hij echt een gat in kan duiken en de aanvaller van de tegenstander achter hem aan moet lopen. Helaas heb je dan wel rugdekking nodig van een goede wendbare CV....Beugelsdijk hmz.

Overigens vind ik het wel weer bizar om te zien hoe we hier afgegleden zijn als supporters zijnde door eigen speler op een manier af te branden waarvan ik denk in de Arena zie / hoor je dat niet hoor.
Dinsdag 6 augustus 2019 om 08:53 uur Quote

Kees

Veel kritiek hier op Goppel. Wat ik wel vind is dat Goppel over een specifieke kwaliteit beschikt en dat is zijn snelheid. Daar moet je als club zuinig mee omgaan. Dat gebeurt volgens mij ook.

Dit soort spelers mogen van mij best een jaartje langer de mogelijkheid krijgen om zich te ontwikkelen. Het zijn geen doorsnee spelers zonder een bepaalde kwaliteit. Eveneens kan ie rechtsback spelen en dan heeft hij het spel voor zich.

Idealiter stel je zo`n speler in de jeugd centraal op het middenveld op gedurende een groot aantal wedstrijden. Niet dat hij uit kan groeien tot een spelverdeler maar wel om hem te dwingen in zijn omgeving te kijken. Heeft het spel voor en achter zich en links en rechts. De beste leerschool.
Maandag 5 augustus 2019 om 23:22 uur Quote

FC Den Haag!

rd.. schreef:

Hey! Even een positieve noot!

BEUGEL PAKTE GEEN GEEL! En staat op 0,0!
Ja dat is zijn nieuwe werkwijze! Geen overtredingen meer maken en zodoende de tegenstanders vrij spel geven om genoeg te scoren! Ai dat is dan weer even een negatieve noot :bang:
Maandag 5 augustus 2019 om 14:16 uur Quote

marcellino

BLEISWIJK-1 schreef:

Onze club is ziek. Utrecht wint vandaag met 2-4 of 2-5 En is daarna koploper. Helaas!!
Ziek!!!
Utrecht hardop voorhand toch al de betere ploeg ,zeker nu je nog geen vervanger hebt voor el kayati.je komt op 2-0 voor en daarna ga je achteruit voetballen .Ja we scoren uit dode spel momenten maar dat kan alleen als je ook op de helft van de tegenstander speelt.vooraf had ik verwacht dat je deze wedstrijd had verloren .nu vind ik het onnodig.
Zondag 4 augustus 2019 om 23:37 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

langnek, ADO070FC en 45 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 9
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Milan van Ewijk Shaquille Pinas Tom Beugelsdijk

Laatste wedstrijd

Logo PEC Zwolle Logo ADO Den Haag
3-1
20 oktober 2019

Volgende wedstrijd

Logo Vitesse Logo ADO Den Haag
26 oktober 2019 om 19:45 uur
Gelredome, Arnhem

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 10 - 26
2 PSV 10 - 23
3 Vitesse 10 - 23
4 AZ 10 - 20
5 FC Utrecht 10 - 17
6 Heerenveen 10 - 16
7 Willem II 10 - 16
8 Sparta R'dam 10 - 15
9 Heracles 10 - 15
10 Feyenoord 10 - 14
11 FC Groningen 10 - 13
12 FC Twente 10 - 12
13 PEC Zwolle 10 - 10
14 FC Emmen 10 - 10
15 VVV-Venlo 10 - 9
16 ADO Den Haag 10 - 6
17 Fortuna Sit. 10 - 6
18 RKC Waalwijk 10 - 1