Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

`ADO en Vitesse naderen elkaar alsnog`


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

29 juni 2011 57 reacties

John van den Brom lijkt alsnog naar Vitesse te vertrekken. Het verschil tussen vraag en aanbod is naar verluidt nog maar een ton en de verwachting is dat beide partijen elkaar snel zullen vinden.


Eerder meldde Vitesse nog dat ze afzien van Van den Brom, maar daar lijkt niet veel van te kloppen. Mark van der Kallen reageerde eerder vandaag nog verbaasd op dat bericht.


Volgens het dagblad De Gelderlander biedt Vitesse vijf ton met een bnouis van 100.000 euro als de club uit Arnhem zich weet te plaatsen voor Europees voetbal. ADO Den Haag zou zes ton verlangen. Aan het begin was dit naar verluidt nog 1,5 ton tegenover twee miljoen.


Vitesse-directeur Paul van der Kraan spreekt in het AD tegen dat er bijna een akkoord is. Volgens hem is er vandaag geen contact geweest


Hoofdrolspeler Van den Brom reageerde eerder vandaag nog wanhopig tegenover Omroep Gelderland: “Ik word er helemaal gek van. Er gaan allerlei scenario`s door mijn hoofd.” De coach zegt dat hij binnenkort, als er duidelijkheid is, zijn kant van het verhaal gaat vertellen.

Lees meer over

Reacties

rolf

respeck voor alle trouwe  fans van fc denhaag. maar zitten er wat tussen die john een ziekte hebben toe gewenst wat  verschrikkelijk is hopelijk komt het voor dit gasten niet voor als het in je eigen familie voor komt.

komop fc denhaag weer gewoon weer het mooie voetbal spelen wat jullie gedaan hebben en geen geschel of wat dan ook.

ik ben een vitesse fan, ook ik was niet gek op de heer ferrer maar om zon man nu te dreigen vind ik heel ver gaan.

suc6 het nieuwe seizoen met jullie fc denhaag.

rolf.

Vrijdag 1 juli 2011 om 06:47 uur

Arnhem-Zuid

Dat zal een heet middagje worden met een vol uitvak!

Donderdag 30 juni 2011 om 11:58 uur

Tedje

Goed zo, fietstassen melden z'n komst op hun officiele site. Bye Bye, Zwaai, Zwaai!! Respect moet verdienen en dat heeft John zeker gedaan, maar respect is niet iets dat je oneindig hebt en waar je mee aan de haal kan gaan.

John zal straks z'n verhaal wel doen, maar feit blijft dat hij (misschien in alle euforie van de plaatsing voor Europa) beloftes heeft gedaan naar de supporters en dat er ook al gesprekken op de planning stonden voor een verlenging. Als je dan echt zo nodig weg moet naar dat luchtkasteel genaamd fietstas doe het dan op een fatsoenlijke manier.

Maak je borst maar nat John, want je zal in een regelrechte hel belanden als je de eerste competitie wedstrijd met knikkende knieetjes het ooit o zo vertrouwde haagse bakkie binnen komt!!

Donderdag 30 juni 2011 om 11:25 uur

R.E.

Dit is voor iedereen het beste. De positie van Van den Brom was echt totaal onhoudbaar geworden. Van den Brom, bedankt voor een onvergetelijk jaar, maar jouw imago heeft enorme deuken opgelopen en niet alleen bij ADO-supporters! We wisten al (jodenjacht!) dat slimheid en fatsoen niet je sterkste punten zijn, maar daar komt nu ook een gebrek aan eerlijkheid en openheid bij. Was het nou echt te veel gevraagd om je netjes te gedragen tegen de club die jou uit de Jupiler League heeft verlost en die jou de mogelijkheden voor een geweldig seizoen heeft gegeven? Je hebt je gek laten maken door de bedenkelijke praktijken van een club met een dubieuze geldschieter. Trouwens, als die man er genoeg van heeft, blijft er niets van Vitesse over. Ik zag een gouden toekomst voor je weggelegd, maar nu we je wat beter hebben leren kennen, denk ik daar toch echt heel anders over.

Donderdag 30 juni 2011 om 11:00 uur

Adowoman

En jordy, even normaal reageren... slaat nergens op. Alsof jij nooit in je (korte) leventje wat gedaan hebt wat niet kon... John heeft niet netjes gehandeld maar hij is nu WEG!

 

John is verleden tijd, richt je op ons ADO en geef je energie daaraan...zonde om je druk te maken om zoiets, heeft geen zin!

Donderdag 30 juni 2011 om 10:55 uur

gast

hehe dit wisten we nog niet hij is vertrokken

maar hoe geloof waardig kom je overals  trainer   je werkgever een mes in de rug zet

 

wat een vertrouwens persoon is deze man zeg

 

van mij mag ie op zijn bek gaan

 

hoe leuk ie het bij ado ook gedaan heb

 

maar hij laat ook gelijk zien hoe je niet met mensen om gaat

 

 

Donderdag 30 juni 2011 om 10:55 uur

Adowoman

Ik zou zeggen : Vooruit kijken en laten we ons focussen op het komende seizoen en ons ADO aanmoedigen (zeker de eerste wedstrijd al doe ik zelf niet mee met haatdragende liederen die er evt. komen) en onze energie niet meer verspillen aan deze "aflopende" soap met V.d. Brom.

 

Ben hem dankbaar voor wat hij ons heeft gebracht afgelopen seizoen en als alles netjes was gegaan dan zou er ook minder gezeur zijn hier bij ADO... Niet netjes hoe hij gehandeld heeft, en bij die Jordania ook niet maar het zij zo!

 

Ironisch om op andere sites te lezen dat zowel (ex) spelers zoals Nicky Hofs als vele supporters helemaal niet zo blij zijn met die Jordania die een imperium maakt van dat Vitesse. Echte clubmensen van Vitesse zien hun club liever door een langzame opbouw steeds hoger eindigen en niet via GELD die Jordania meebrengt.

 

Maar hoe dan ook, ik FOCUS me op ADO. Als echte (al jarenlange) supportster blijf ik ze steunen in goede en slechte tijden. I'll be there als ze de eerste thuiswedstrijd tegen VITESSE spelen!!!!

 

Adowoman

Donderdag 30 juni 2011 om 10:54 uur

arnhemzuid

Johny welcome home
Donderdag 30 juni 2011 om 10:53 uur

Tedje

Nou huppakee weg ermee! Sorry John, maar dit is totaal uit de hand gelopen en dus moet het zo snel mogelijk opgelost worden in het belang van ADO!

Hopelijk kunnen enkele spelers behouden worden en een aantal voor een mooie prijs verkocht worden, dan zet ADO weer stappen in de ontwikkeling richting een subtopper in de eredivisie die regelmatig om Europees voetbal strijdt! Het is mogelijk in Den Haag, alleen dan moet er nu wel doorgepakt worden en dus enkele spelers verkocht worden voor een goed bedrag!

Donderdag 30 juni 2011 om 10:42 uur

wndr

Hij is weg, zo lijkt het. Van mij had hij mogen blijven, maar ik hoop dat vitesse volgend jaar slecht presteert. Zo, en nu over tot de orde van de dag!

Donderdag 30 juni 2011 om 10:13 uur

@ uit de achterhoek

Beste Mark van der Kallen,

 

beloof ons één ding nu van den Brom weg is ?

 

Doe er alles aan om de selctie bij elkaar te houden. Geef Derijck een aanbod wat hij onmogelijk af kan slaan. Waardeer, ondanks dat dit al gebeurt is, het contract van Toornstra op. Leg Immers voor zijn leven vast.

Donderdag 30 juni 2011 om 10:02 uur

Mister X

Dit is een ramp voor ADO !!! Steijn is gewoon veel te licht voor deze klus !!!! totaal geen ervaring ! wat heeft hij nou gepresteerd nog niets !

Donderdag 30 juni 2011 om 09:55 uur

R128

nou is ie ons probleem ;-)
het is absoluut niet netjes gegaan, en jullie zullen je voorlopig wel flink genaaid voelen.

hoop dat de rust nu snel terugkeert en dat de focus weer op een paar leuke Europese uitstapjes komt te liggen.
 

maar eerlijk, eigenlijk kan ie alleen nog maar tegenvallen in Arnhem na al deze oproer en wat hij vorig jaar bij/voor jullie heeft gedaan...

 

maak ze af daar in Europa!!

Donderdag 30 juni 2011 om 09:50 uur

yes a do

5 ton voor vd brom en 1 ton bonus bij europees voetbal? what the fuck? elkaar tegemoet komen ligt in mij visie rond een miljoen. derijck kan ook voor 7 ton weg en als don vd brom gaat dan neemt ie derijck mee... 1.4 miljoen is nu nog het maximale wat ze uit die combi kunnen halen. Dat europese voetbal zijn dan oefenwedstrijdjes voor Steijn. Terwijl er toch ook goed te verdienen valt door die wedstrijden te winnen..

Donderdag 30 juni 2011 om 09:41 uur

MR P

AD stelt dat overgang vd Brom naar Vitesse rond is! Dat is mooi nieuws...!! Succes Maurice!! Samen met Fraser verder bouwen aan onze club.

Donderdag 30 juni 2011 om 09:18 uur

ikkuh

nou is nog steeds niet zeker van viestes kant zeggen ze nl dat er gister helemaal niet is gesproken en op die rare site van hun staat ook dat ie niet komt dus...........en nu ineens nog maar 1 ton verschil?nou over 1 ton zouden ze ech niet moeilijk doen hoor !vraag en aanbod blijft gewoon tever uitelkaar....dus we zullen zien,en oja lex trekt he;lemaal geen conclusies die blijf gewoon net als verhoek want volgens mij wil verder niemand m en dereijk gaat ook niet naar utreg misschien toornstra maar ook dat denk ik niet,ik hoop t tenminste,en denhaag neem gewoon een besluit verkoop voor die 6 ton of nee en klaar geen gezeik meer aub ado FC DEN HAAG 4-LIFE

Donderdag 30 juni 2011 om 09:16 uur

Troebel

De onderlinge verstandhouding is dusdanig vertroebeld dat een uiteindelijk vertrek het beste is voor iedereen. Natuurlijk moet er een prima afkoopvergoeding tegenover staan. In feite heeft ADO al publiekelijk gemaakt dat ze ook al een goed trainer/coach alternatief voor hande hebben, nl. Maurice. Ook zijn positie is natuurlijk aan de orde nu al bekend is gemaakt dat hij vd Brom zal opvolgen. 

Verder lijkt het me in ieder geval voor de salarishuishouding niet verkeerd als er nog een extra bedragje binnen gaat komen (is nooit weg). Uiteindelijk kan dat er wellicht weer toe leiden dat spelers als Derijck en Toornstra behouden kunnen blijven. Denk dat ADO zonder vd Brom maar met Maurice, Derijck en Toornstra beter af is dan met vd Brom maar zonder de betreffende spelers én met een wellicht teleurgestelde Maurice.

Donderdag 30 juni 2011 om 09:09 uur

adodebeste

Het is nu definief onze van den Brom gaat ADO verlaten, wat heb ik mij vergist in deze man, gelukkig staan al zijn uitspraken op beeld, zoals bij Barend en Barend, ik blijf natuurlijk bij ADO ik wil afmaken waar ik mee bezig ben waren zijn woorden, wat is het resultaat een zak geld, en meneer smeert hem, maar wat nog veel erger is, dat hij alle spelers die op zijn advies zijn ingekocht bij ADO zich ook vreselijk benadeeld voelen, door de lafhartige houding van deze meneer vd Brom.

Nou veel succes daar in het wespennest van Jordania, waar je als het even tegenzit er keihard uitgetrapt zal worden, deze soap krijgt nogt een staartje wat ik je BROM.

Donderdag 30 juni 2011 om 09:03 uur

Der Rudy

Ik moet mijn prognose bijstellen. Had begin van deze week zaterdagavond 1 seconde voor twaalf voorspeld en 6 ton.

 

Nu wordt het vrijdagmiddag en 5,5 + 0,5.

 

Heb een aantal jaar in Ede gewoond en heb familie in Arnhem. Geinige periode met aardige ingetogen mensen. Maar voetbal is voetbal en als Vitesse bij ons komt spelen zijn ze de vijand en wil ik gewoon winnen.!

 

En als de liedjes richting Bromfiets beschaafd zijn maar wel vol met Haagse (bijtende) humor doe ik mee.

Donderdag 30 juni 2011 om 08:52 uur

En spuug ik je ook uit John

Even dacht ik: fijn John blijft. Goed voor de selectie en ADO als club. Maar je blijft janken: "Wèhhhh, wèhhhhhh. Ik kan er niet meer tegen." Je had ook kunnen denken: ik ben niet netjes geweest, ik ga ADO weer een fijn seizoen bezorgen, ik houd de selectie bij elkaar en zorg voor versterkingen. Maar nee, door je gejank (want ik vind je nu echt een ondankbare jankkop hebben) geef je aan alleen maar aan jezelf te denken, en geen enkele band te voelen met de club die jou begin vorig jaar naar de eredivisie heeft gehaald. Erger nog, ineens hebben er steeds meer spelers oren naar andere club. Allemaal gevolg van de onrust die jij hebt gecreëerd. Wat heeft het zin om drie verdiepingen op een blokkentoren te zetten, als je een jaar later door je gehuichel er weer zeven verdiepingen afslaat? Ik droeg je op handen, zelfs nog na dit geflirt met Vitesse. Maar nu je geen enkel berouw toont en alleen last hebt van zelfmedelijden spuug ik je voorgoed uit. Sodemieter alsjeblieft voorgoed op, jankbek met je januskop. Ik hoop voor de Vitesse-supporters dat je daar ook niet de boel naait. Je mag dan een goede trainer zijn, als persoon vind ik je een SCHOFT! MET JE KOP! 

Donderdag 30 juni 2011 om 08:42 uur

MR P

vd brom heeft de afgelopen weken zijn ware aard laten zien; eerst in de VI waarin hij al het succes voor zichzelf opeist (volgens mij zijn er meer mensen die daar een grote bijdrage hebben gehad) en een open sollicitatie naar vitesse mocht doen, daarna zwaar onbetrouwbaar gebleken...!! Past prima bij dat enge zooitje in Arnhem..!! Snel rondmaken deze poppenkast en als club gaan richten op de Europa Cup wedstrijden en start van de competitie waarin vd Brom een haags koekie zal krijgen..!!

Donderdag 30 juni 2011 om 08:42 uur

einde oefening

VdBrom alsnog naar VITE$$E, Derijck & Toornstra naar UTRECHT, Verhoek naar weet ik veel en als je niet uitkijkt trekt zelfs Lex zijn conclusies en gaat pleite. En wat houden wij over? Jonkies en ex-JL spelers, ik zeg: dat wordt weer ouderwets knokken voor handhaving. Dus koop allemaal het jaarboek 2010-2011 of de dvd als die uitkomt want anders geloof je er over een half jaar helemaal niets meer van :(

Donderdag 30 juni 2011 om 08:40 uur

Scheveningen

Dat geblaas van Van der Kallen heeft ook geen goed gedaan hoor. Uiteindelijk legt ADO er meer op toe dan Vitesse. Nu weer dat geklooi met Derijck en Verhoek. De echte onderhandelingstactiek ontbreekt bij ADO ook nog steeds. Grt

Donderdag 30 juni 2011 om 08:00 uur

Reigur

John van der Dom... afraid

meer wil ik er niet meer over zeggen.

Oja, toch nog wel...

voor alle 'Fietstassen' hier ga weer lekker naar je eigen forumpie, en weet "Succes is niet te koop!", maar daar komen jullie de komende jaren wel achter. roflol

 

Donderdag 30 juni 2011 om 07:19 uur

Roberto

Het is echter geen schande dat Brommie wordt afgebrand. Achter de rug van ADO om een akkoord bereiken met een 3e-rangs cluppie die eigenlijk komend seizoen in de Jupiler League had moeten spelen. Je kan nu merken dat hij ook bij 020 wat heeft gedaan, want dit is natuurlijk weer een duidelijk vorm van een "jodenstreek".

 

Lekker laten gaan en de centen pakken.

Donderdag 30 juni 2011 om 06:59 uur

FC De Haag 4 evah

Hallo Rolf,

Wij hebben die vent op een voetstuk geplaatst en wij hebben het volste recht om hem ook weer eraf te schoppen.

 

Ik blijf

Ik blijf

ik blijf

ik blijf...

hier hebbie geld

waar moet ik tekenen?

Donderdag 30 juni 2011 om 06:58 uur

rolf

schande en een woord schande.

hoe de mens van de brom word afgemaakt door de supp van fc denhaag en niet iedereen hoor van fc denhaag vond ze leuk en mooi spelen en was eigelijk ook beetje fan door het mooie spel, nu valt het me zwaar dat zon goeie vent af gekraakt word. blijft het een schanden vinden.

rolf....

Donderdag 30 juni 2011 om 06:30 uur

Arnhem-Zuid

Ik begrijp John zijn keuze helemaal niet. Bij jullie kan hij Europees spelen en bij ons komt hij te werken onder Jordania die openlijk in de media heeft geroepen dat Van Gaal ten aller tijde welkom is. John gaat in Arnhem misbruikt worden als tussenoplossing net als andere Vitesse grootheden uit het verleden. Ben er kots misselijk van en ik schaam me kapot! Jullie zouden de reacties eens moeten lezen in ons forum.

Donderdag 30 juni 2011 om 02:40 uur

LEKKAH

MOOI Ga maar lekker naar die adelaarsnest daarzo.
Dan krijgen we weer even rust in onze klote en ik kan verzekeren.
Dat zo ie zo de 1e wedstrijd van de haag in de eredivisie een spektakel wordt met een oudewets grimmig sfeertje.

Dus de haagse bommen moeten zeker vallen in dat nest.
En als er een kans bestaat... Een mat partijtje dat ken geen kwaad!

Dan zal die maffiapippo op de tribune wel onder zijn stoel gaan zitten.
Dat is ook logisch als heel de tribune bezaait is met schuimbekkende supporters van de haag grin

 

Donderdag 30 juni 2011 om 00:59 uur

Haagse Kelt

Wij hadden vd Brom alles gegund, als ie zijn klus in DH, de club die hem zijn kans in de ERE heeft gegund (jullie, zijn zgn oude liefde, waren daar te schijterig voor bijv.) had afgemaakt door nog 1 jaar te blijven en en passant Maurice had klaargestoomd. Nu 2 weken voor we Europa in gaan is het 1 grote typhuszooi (trainer gaat weg, al zijn aankopen uit de Jupiler worden nerveus en de sterkhouders van afgelopen jaar gaan nu ook op de loop) en dan moeten volgens de ideale schoonzonen uit Arnep blij zijn met 5 ton. Je weet niet waar je het over hebt. Mijn club kan weer helemaal opnieuw beginnen door het ASOciaal handelen van jouw club en dan nog gaan janken dat wij daar boos over zijn, hoezo Hollywood aan de Rijn. Ik hoop dat al die kartonnen platen bij jullie gauw omdonderen, hebben we nog een beetje gerechtigheid. Oh ja, Chelsea komt niet, die geloven niet in dat sprookje van jullie maffiabaas en hebben daar dus geen zin in.

En nu maar weer verder zeuren over ADO en zijn asociale leeghoofdige aanhang, nee het gedrag van Faillietesse is zooooo keurig beschaafd, welnu in 1 woord gatverdamme.

Donderdag 30 juni 2011 om 00:32 uur

willy wortel

ado mag en moet trots zijn op J vd Brom, wat hij heeft gebracht heeft 25 jaar geduurd en nu branden jullie hem af pffffffff wees volwassen. dit gebeurd in voetbalwereld, maar nu zijn de rollen een keer omgedraaid en heel Den Haag staat op ze`n kop, leer er mee omgaan zou ik zeggen.

Donderdag 30 juni 2011 om 00:16 uur

DH_Rene

Zo, da's een zorg minder. Waar ik vd Brom heel hoog had zitten vind ik um momenteel MAXIMAAL onfatsoelijk. Alle cliches in het midden latend ben ik ergens blij dat ie niet meer voor de groep staat. Nu is het aan ONZE kerels om in wedstrijd 1 Fietstas flink over de knie te leggen en vd Brom sportief een flink pak slaag te geven. Lager dan zijn nivo van onfatsoelijkheid moeten we niet willen gaan, wij zijn beter dan dat ... dag van de Brom, de heimwee komt vanzelf wel!!
 

Woensdag 29 juni 2011 om 23:52 uur

MatsuMatsu

@ vitessegek

 

Hou toch ff je sneue geleuter voor je man... 2e club, wat een ge-oh...

Woensdag 29 juni 2011 om 23:44 uur

ook niet goed voor vitesse

Ik denk dat vd Brom zoiezo niet meer geloofwaardig en geliefd is op de nederlandse velden, ook bij vitesse zal de druk te groot zijn voor deze nog onervaren trainer, het beste is naar het buitenland met die man en voorlopig niet meer terugkomen. Voor alle partijen het beste.

Woensdag 29 juni 2011 om 23:38 uur

vitessegek

hey gasten

 

namens een hoop supporters van vitese onze excuses wat er allemaal gaande is .

Dit is ook niet onze keuze en wij hebben ook onszelf geuit tegen onze bestuurders.

Toch hopen we op een sportieve wedstrijd en dat het jullie goed moge gaan aankomend seizoen

Ik persoonlijk ben jullie gaan zien als mijn 2e club en kijk graag naar ado ook omdat me familie er woont.

Ik hoop dat er een goede vervanger komt en dat jullie het ver mogen schoppen

 

Succes en sterkte

 

mvg Een vitessefan met gemengde gevoelens

Woensdag 29 juni 2011 om 23:37 uur

Judas

kom maar naar Vitesse Judas, je hart lieg nooit. en Vitesse zit in je hart ik begrijp je. 
En trouwens je bent Ado niet waard... je bent beter.
Als je ze europees bezorgd en daarna je club liefde toe wilt omdat nu de weg kruis oftewel nu je kans is. Waarom dan niet??
Maar blijkbaar kunnen ze dat niet waarderen hier, Het Europees wat je ze gegeven hebt is al weer vergeten......................................................................................................

Woensdag 29 juni 2011 om 23:29 uur

35 jaar supporter en TBS

Lang... heel lang ga ik al naar Den Haag en op een paar kleine oplevingkjes na is het vaak kut om voor Den Haag te zijn.

Net als je denkt dat je een sprong kan maken dan gebeurd er iets waardoor je weer van voor af aan kan beginnen... Maar deze keer voelt het anders. We hebben de wind na jaren eindelijk mee en dat kwam niet alleen door van de Brom. Het volk, het bedrijfsleven, de jeugdspelers, het nieuwe stadion... Ik weet niet waar het aan ligt maar ik weet het zeker...

 

De reus is wakker geworden en ik geloof in het langdurige beleid wat nu uitgestippeld is.

We hebben niet de onzin doelstelling om binnen 4 jaar kampioen te worden maar ik zie structuur...

 

Het is weer fijn om voor Den Haag te zijn!

We gaan Europa in... Heerlijk toch? 

Woensdag 29 juni 2011 om 23:27 uur

ado man

opzouten met die judas!! grote jongen uithangen, maar uiteindelijk geen knip voor de neus waard....! Steijn lekker het vertrouwen geven, die heeft het al eerder bewezen en bovendien de talenten laten doorstromen.

Woensdag 29 juni 2011 om 23:24 uur

Sjaak

Hoe hebben jullie van der brom bij agovv weggehaald dan weet iemand dat nog. Op welke manier ging dat ???? Ik weet het wel,op de zelfde manier als nu Slaap lekker allemaal ZZZZzzzzzzzZZZzzzzzzz
Woensdag 29 juni 2011 om 23:21 uur

KaleHans

Lekker meegeven voor een ton of 7, geen spelers die kant op en meteen een arbitragezaak opstarten tegen de werkwijze van Vitesse.

Hoe langer dit duur hoe onhoudbaarder deze situatie is temeer omdat v.d.Brom zichzelf (laf) onthoudt van elk commentaar over zijn handelswijze.   En die Arnhemmers, ach ineens komt hier zielig volk om de hoek kijken wat toch nog wat commentaar wil leveren, een enkele volwassen Vitesse supporter zoals Arnhemmer daar gelaten.

John je hebt ons heel erg teleurgesteld, we hadden je toch echt als een man van zijn woord voorgesteld maar ja, je bent net zoals de rest gewoon verblindt door geld......... jammer heel erg jammer.

Je hebt niet alleen ons als supporters en het bestuur erg teleurgesteld maar eens temeer ook je spelers die je het gevoel hebt gegeven met hun Europa in te willen en de nieuwe spelers die je naar ADO hebt gehaald en die toch eigenlijk ook een gedeelte voor jou naar onze club gekomen zijn omdat ze weten dat jij ze beter kan maken als voetballer.

Je hebt een hoop mensen teleurgesteld John, inclusief voetbalcommentatoren, critici en ga zo maar door.

Reken er maar op dat als je seizoen bij Vitesse absoluut niet loopt zoals je het bij ons voor elkaar had je het hard te verduren krijgt...... bij ons had je nog krediet, erg veel krediet...... maar bij Jordania.... kijk naar je voorgangers Bos en Ferrer, je ligt er zo uit.

Woensdag 29 juni 2011 om 23:14 uur

Arjen

De afgelopen dagen had ik nog hoop dat het goed zou komen tussen Den Haag (supp, spelers, bestuur)  en VD Brom. Puur en alleen omdat ik zo bang ben dat het afgelopen seizoen eenmalig was. Het gevoel, de magie glipt langszaam uit onze handen....

Onze superspits Buly ... pleite

Onze supertrainer Brom .... ook weg

En de andere toppers staan op de nominatie te vertrekken...

 

Ik hoop van harte dat wij Den Haag keihard gaan werken om dat positieve gevoel te houden. De supporters gaan helemaal los de eerste speeldag. Ik weet het zeker. Op een positieve manier natuurlijk. Ik kan niet wachten. Vitesse pakken we als eerste, en gvd niet zo'n beetje ook. Dan zijn we gelijk klaar met vd Brom en kunnen we dat dossier sluiten. Te-ring bak

 

 

Woensdag 29 juni 2011 om 23:12 uur

1953bert

Geld pakken en gebruiken om enkele contracten open te breken zoals van Derijk om deze jongens binnen bord te houden
Woensdag 29 juni 2011 om 23:09 uur

Dave

@Sjaak

Verhoek gaat niet naar Vitesse wat moet hij nu bij een degradatiekandditdaat..... Jullie hebben Judas v/d Brom al, geniet er van...

Woensdag 29 juni 2011 om 23:08 uur

Sjaak

En dan raken jullie Verhoek ook nog kwijt aan ons (vites)
Woensdag 29 juni 2011 om 23:01 uur

ADO supporter

Hopen dat ze nu klaar zijn in arnhem voor ook wraakgevoelens krijgen richting bepaalde spelers van ons. 

Woensdag 29 juni 2011 om 22:52 uur

Miku

en daar gaan we weer op KC & The Sunshine Band:.jalalalalalaaa Johnny voor de Poen, Johnny voor de poen....... Blijft jammer dit, ook niet gedacht dat John zo dom zou zijn om hierin te trappen. John bedankt voor het afgelopen seizoen en zeker niet bedankt voor het verneuken van het begin van het uiteindelijk nog succesvollere nieuwe seizoen voor ADO. Centjes pakken en verder gaan met mensen die wel echt willen.
Woensdag 29 juni 2011 om 22:49 uur

adodebeste

@viteski anrhemgrad

 

Ga lekker op je eigen site de boel verzieken, met die maffiabende van Jordania.

Woensdag 29 juni 2011 om 22:43 uur

Arnhemmer

@beftekkel

 

Het schijnt dat het hoofd van een aantal spelers al op hol is gebracht. Ik hoop voor jullie dat ze houdbaar blijken. 

 

En of Vitesse zal vergaan? Dat denk ik sinds het vertrek van Aalbers al, toch wordt elke zomer weer het geld van mijn seizoenkaart afgeschreven.

Woensdag 29 juni 2011 om 22:42 uur

adodebeste

Ik zou zeggen 6 ton pakken strik er om en wegwezen, John heeft zijn imago als "mens" zelf toch al flink beschadigd.

Woensdag 29 juni 2011 om 22:41 uur

beftekkel

@Arnhemmer: Natuurlijk had hij spelers mee willen nemen, dat heeft hij bij AGOVV ook gedaan en dat doet hij ooit bij jullie ook. En dat was ook precies de reden dat VdKallen in de tegenaanval ging door een idiote afkoopsom te vragen. Zoals ik al eerder schreef; ik hoop dat hij knoerthard onderuit gaat en jullie hele club meesleept. Sorry, want je lijkt me een redelijke gast, maar zo voel ik het nou eenmaal shoot

Woensdag 29 juni 2011 om 22:36 uur

Arnhemmer

@DHFC070

 

Als ik in jullie schoenen had gestaan had ik me ook flink genaaid gevoeld. Zeker na zo'n mooi seizoen en de mooie woorden van John van den Brom. Jammer voor de supporters van ADO dat de woorden weinig waarde bleken te hebben. Wij worden al zo'n zes a zeven jaar voor de gek gehouden door onze Algemeen Directeur, dus geloof mij, ik weet hoe het voelt. 

 

Uiteindelijk hoop ik ook dat ADO uiteindelijk sterker uit de situatie komt. En een normale reactie is na alles wat er is gebeurd niet meer dan normaal. 

 

Nogmaals een mooi seizoen gewenst!

Woensdag 29 juni 2011 om 22:35 uur

petrus

ik snap niet dat ado in dat spelletje van die vd kraan trappen dit is vanaf het begin de opzet geweest de boel in Den Haag op zijn kop zetten een over gevoelige situatie creeren de boel flink opstoken en dan als de situatie onmogelijk is geworden de grote redder uit hangen in de trant van nou ik zal jullie redden geef die vd brom maar maar tegen onze voorstellen erg laag en arrogant bedacht van vd kraan als ik deel uit zou maken van het ado bestuur zou ik dit aanhangig maken bij de knvb asociale manieren van vitesse

Woensdag 29 juni 2011 om 22:35 uur

Lekkerdit

Johnny, la gente esta moei van al deze shit..

Woensdag 29 juni 2011 om 22:34 uur

R128

Het is natuurlijk klote hoe het allemaal gaat en was beter geweest als het wat "netter" en soepeler was verlopen.
Als Vitessenaar hoop ik natuurlijk dat John gewoon thuis komt...
ik hoop echter dat jullie een waardige opvolger kunnen krijgen en dat  jullie selectie in tact kan blijven.
Mss is Ferrer iets? ;-)    (sorry dat was erg flauw).

het gaat iig een mooie start van het seizoen worden!!!

Woensdag 29 juni 2011 om 22:33 uur

DHFC070

1 van de weinige goede reacties die ik de afgelopen dagen hier heb gezien van een Arnhemmer. 

En het is inderdaad gewoon een hele vervelende situatie geworden wat niet nodig was natuurlijk. Wat mij betreft zijn alle 3 de partijen de verliezers. 

Woensdag 29 juni 2011 om 22:27 uur

beftekkel

mooi, opgeruimd staat netjes en ik wens hem absoluut geen succes daar, integendeel, laat hij maar keihard op zijn bek gaan en die club erbij

Woensdag 29 juni 2011 om 22:26 uur

Arnhemmer

Het is en blijft een vervelende situatie. Achteraf hadden alle betrokken partijen het vast en zeker anders aangepakt. Mocht Van den Brom naar Arnhem vertrekken dan wil ik jullie heel veel succes wensen met clubman Steijn aan het roer. Ik denk dat hij dezelfde filosofie heeft als Van den Brom, wat het mogelijk maakt om ook volgend jaar in positief opzicht te verrassen! Nu is het aan ADO om de spelers bij elkaar te houden. Hier in Arnhem gaan steeds meer geluiden op dat Van den Brom in eerste instantie twee of drie spelers wilde meenemen naar Arnhem. Na alles wat er gebeurd is, zou het wel zo netjes zijn, om als Vitesse zijnde ADO nu gewoon met rust te laten. We hebben al teveel onrust veroorzaakt.

Een mooi seizoen gewenst! 

Woensdag 29 juni 2011 om 22:25 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
3 mei 2024 om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24