Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

‘ADO haalt Höcher en Chery’


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

7 maart 2011 10 reacties

ADO Den Haag staat op het punt zich te versterken met eerstedivisionisten Marc Höcher van Helmond Sport en Tjaronn Chery van FC Emmen, dat meldt Johan Derksen.


De residentieclub was in de winterstop al bijna rond met Höcher, maar kon geen overeenstemming bereiken met de club uit Helmond. Komende zomer is de 26-jarige aanvaller transfervrij. Voor Chery moet wel een afkoopsom worden betaald.


Hoe ver de onderhandelingen gevorderd zijn, meldde ‘de Snor’ niet.
 

Reacties

Realistisch

ADO Den Haag zal het wel prima doen volgend , maar mocht je nu europees voetbal halen is het DE kans om te investeren in goede spelers. Ik ga enkele voorbeelden noemen van spelers die 100% moeten blijven om een europees team te vormen dat elk jaar meedoet aan europees/playoffs voetbal.

Rado
Toornstra
Verhoek
Derijck

Waarom zou bulykin niet moeten blijven ? Er zijn zat spelers die net zoals bulykin fysiek sterk zijn.

Voor het middenveld zou rado moeten blijven voor het inzicht en passing, hij heeft overigens weinig balverlies.

Coutinho zou vervangbaar kunnen zijn , zeker vanwege zijn lengte, maar blijf een prima stand-in.

Toornstra , mag alleen weggaan voor een goede prijs laten we zeggen 5mil+, daar kan je 2 vervangen mee halen ( als rado weggaat 2, zo niet 1) die prima kan functioneren in het elftal.

Verhoek is en blijft een hageneez en zou moeten blijven omdat anders het hele elftal zowat veranderd naar een kut buitenlands elftal zoals roda.

Kubik kan weg van mij, hij presteert de laatste tijd niet , en is zeker vervanger door onder andere Hocher.

Dit is de opstelling naar mijn ogen voor volgend seizoen.

                              Didulicia.
Ammi(beide)      Derijck        Kum         Pique(beide)

                                    Rado(verdedigend)

             Goosens(aanvallend)        Toornstra( Beide )


verhoek(aanvallend)                                   Hocher(aanvallend)
                    Boymans/bulykin/Brouwer/immers

Bank:
Coutinho
Leeuwin
Boschaart/Ntoko
Rankovic
Immers/Visser
Vicento
Boymans/Bulykin/brouwer/immers


Zo gaan wij europa in.

Woensdag 9 maart 2011 om 16:55 uur

topper

Bij emmen schijnen ze van niets te weten, verhaaltje weer op geblazen door VI. Zou het helemaal niet erg vinden horen de cheery of weet ik veel is geen speler voor den haag.

Woensdag 9 maart 2011 om 12:38 uur

Tja

Regeren is vooruitzien, regeren met een magere buidel geld is nog verder vooruitzien.

Één geluk de andere regenten hebben vrijwel een lege buidel.

En zelfs met een super gevulde buidel (Vitesse) koop je geen garantie voor succes.

Dus lekker genieten dit jaar en laat de bobo's maar schuiven.

Komt tijd komt raad.

Have fun.

Dinsdag 8 maart 2011 om 19:42 uur

MiG

Boerrigter moest in de winterstop nog 1 miljoen euries kosten en die gaat waarschijnlijk naar Utrecht als Mertens vertrekt, Botteghin is al rond met een eredivisie club (waarschijnlijk NAC), Koevermans schijnt eindelijk naar zijn geliefde Feyenoord te gaan en die Jap blijft nog 1 seizoen in Rotterdam zuid, of hij gaat terug naar Arsenal. Anderlecht is nog steeds in de markt voor Derijck en daarbij willen ze een deal maken waarbij Bulykin wordt betrokken. Op zich gaat Rado weg, maar wie weet valt er toch nog met hem te praten als zijn boezemvriend Bulykin blijft. Mbt Kubik heeft La Ling 'de sleutel' in handen want die bepaalt waar Kubik volgend seizoen speelt. Op zich blijft Toornstra, maar als zich een echte grote club meldt die het bedrag (min. 5 miljoen euries) wil betalen dan is het toch echt "bye bye Jens"

Met andere woorden: het is nog allemaal zo onzeker als het maar kan zijn en e.e.a. zal uiteraard ook afhangen van wel/geen Euro voetbal. Dus volg voorlopig maar de raad van 'Kenner' op en geniet vooral van dit seizoen!

Dinsdag 8 maart 2011 om 14:55 uur

jordy

everton is te duur,

ze moeten als buly vertrekt, koevermans halen... evt. huren.

en voor op de vlank voor evt. verhoek(als hij vertrekt) myachi van feyenoord,???? XD

Dinsdag 8 maart 2011 om 08:54 uur

Harold

Van echte HFC ado den haag leden gehoord dat men van plan is om het tweede elftal volgend te schrappen (dit was een idee van ons aller geliefde Wetzel). Ik vraag mij toch af of hier slim aan gedaan wordt. Je zal afscheid gaan nemen van speklers die wellicht binnen 1 of 2 jaar vaste 1e elftal spelers gaan worden,, waar laat je de reserves van het eerste in spelen, waar laat je geblesseerde spelers in spelen die terug aan het komen zijn..... Allemaal leuk de spelers waar men nu mee bezig is maar helaas zie ik het someber in. Zal steijn nog in contact staan met wetzel soms.. :)

Dinsdag 8 maart 2011 om 08:13 uur

Valderabbes

Lijkt me duidelijk dat je nu al moet anticiperen op een evt. vertrek van Derijck volgend jaar, en als de wiedeweerga die Botteghin van Zwolle moet vastleggen voor komend seizoen!

 

Die jongen is verreweg de beste verdediger van de Jupiler, is in het bezit van een aflopend contract en wordt (volgens de verhalen) momenteel alleen nog begeerd door Nac. Zowiezo is nu al duidelijk dat wij als Ado een veeeel beter verhaal hebben voor die jongen voor volgend seizoen, zowel sportief als financieel, dan dat hele Nac.. Kortom nu al aantrekken die gozert!

 

Moet je je voorstellen wat voor een monsterverdediging we dan hebben komend jaar (helemaal als ook Derijck blijft, hopelijk bij het behalen Europees voetbal) :

 

Leeuwin   Derijck    Botteghin    Kum

 

En als back-up :

 

Ammi    Beugelsdijk   N'Toko   Pique

 

Zeker als je op 3 fronten (Competitie, Europa, Beker) wilt gaan strijden is dit pure noodzaak voor Ado. Met een Hocher, een Cherry en eventueel een Boerrigter of Fledderus (transfervrij) erbij, plus het behouden van onze toppers (Kubik, Rado, Buly, Toornstri en Verhoek) moeten we opzeker ook volgend jaar weer kunnen gaan knallen!

Maandag 7 maart 2011 om 23:38 uur

Tedje

Everton en Boerrigter? Everton moet je minimaal 6 ton per jaar betalen, omdat hij van buiten de EU komt en Boerrigter wordt door de halve subtop van de eredivisie gevolgd en zal dus ook niet goedkoop zijn. Daarom juist dit bericht over twee jupiler league spelers. Kijk Leeuwin, die jongen vind ik al het hele seizoen goed spelen en die komt ook uit de jupiler league, net als N'toko.

ADO schijnt alleen 1 fout gemaakt te hebben door in de contracten van veel spelers een bonus voor het halen van Europees voetbal op te nemen. Het werkt gebruikt als lokkertje voor de spelers, maar ze hadden niet verwacht dat ze werkelijk Europees voetbal zouden halen en het dus ook zouden moeten uitbetalen. De snor wist dit net te melden bij VI, wellicht een gunst van onze nieuwe directeur het 'Graydon mannetje' aan z'n oude vrienden bij VI.

Maandag 7 maart 2011 om 22:32 uur

Kenner

@ Marcel Janmaat zou een goeie zijn als rechtshalf! Leeuwin is verdedigend als rechtsback iedereen de baas, maar durft niet op te komen en is opbouwend minder goed. Janmaat is denk ik iemand die sowieso beter rendeert op het middenveld en een meer geschikte speler voor in de rug van Verhoek dan Leeuwin. Ammi laat Verhoek duidelijk beter uit de verf komen maar is verdedigend niet de gelijke van Leeuwin, en bovendien geen geschikte speler als half in een 3-lineair systeem [omdat 'ie verdedigend kwetsbaar is]. Dat we nu -met de beperkte middelen die er zijn- investeren in andere spelers dan de mensen die in onze supportersogen juist behouden moeten worden betekent maar 1 ding: er is niet genoed geld dus die jongens zijn na dit jaar allemaal weg, de club is op zoek naar alternatieven waarmee opnieuw opgebouwd kan worden....... Geniet dus nog maar van dit seizoen.... Ik zie Derijck, Bulykin, Kubik, Rado en Verhoek niet blijven als er zich een grotere club meldt.... Alleen Toornstra heeft met 2 jaar bijgetekend, ook ivm z'n studie natuurlijk.

Maandag 7 maart 2011 om 22:22 uur

Marcel Sweet Lake

En nu nog Boerrigter erbij, Janmaat terug, Everton ?, .......

Maandag 7 maart 2011 om 21:44 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24