ADO pakt broodnodige zege tegen Willem II

5 november 2016 3 reacties

ADO Den Haag heeft eindelijk weer eens een wedstrijd gewonnen.

De ploeg van Zeljko Petrovic was in eigen huis met 1-0 te sterk voor Willem II. De zege zorgde voor opluchting aan de kant van ADO. Het was namelijk de eerste overwinning sinds 18 augustus.

Hoofdrolspeler van deze zaterdagavond was Tom Beugelsdijk. De verdediger speelde zijn honderdste wedstrijd in het shirt van ADO en was ook nog eens de maker van het enige Haagse doelpunt. In de tweede helft kopte Beugelsdijk raak uit een corner.

Het spel dat ADO op de mat legde, was aantrekkelijker dan de voorgaande weken. De overwinning was dan ook verdiend. Willem II was nauwelijks gevaarlijk voor het doel van Ernestas Setkus.

Het uitvallen van Kevin Jansen is wel een fikse tegenvaller. De middenvelder raakte geblesseerd aan zijn knie en is vermoedelijk lange tijd uit de roulatie.