Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO presenteert Meijers en Wormgoor


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

26 maart 2012 16 reacties

ADO Den Haag heeft maandag de nieuwe aanwinsten Vito Wormgoor en Aaron Meijers gepresenteerd. Beide spelers ondertekenden in het Haagse Bakkie hun contract.

 

Wormgoor (23) komt over van de Graafschap en is voor vier jaar vastgelegd. Meijers (24) speelt momenteel voor RKC Waalwijk en tekende voor twee jaar met een optie voor nog twee seizoenen.

 

“We hopen dat jullie net zo blij zijn om hier te komen spelen, als wij blij zijn dat we jullie volgend seizoen bij onze club mogen zien voetballen”, sprak directeur Cees Driebergen de aankopen toe.

Reacties

Rikkie

Soms moet je toch proberen om een potentiele topper ( Wildschut en ..dit wordt er een !!) te halen ; Kost meer bij aanschaf, maar levert natuurlijk ook weer meer op bij verkoop... Tuurlijk hebben andere clubs dat ook gezien, maar wie niet waagt..
Dat VVV doet het qua aankopen trouwens altijd geweldig !!, misschien kunnen we ook wat scouts overnemen..
Woensdag 28 maart 2012 om 19:17 uur

Kobus Tokus

MiG en Tedje: helemaal eens, fysiek moet hij nog stappen gaan maken en hij moet zich ook meer laten gelden. Maar hij moet wel gebracht gaan worden hé nu. Gelukkig staat hij er nu ook in. Het heeft geen zin denk ik om nu nog iemand te halen. Maargoed, hij zal maar geblesseerd raken of rust nodig hebben. Zit je zonder back up want De Vogel is uitgeleend.... Maar om nou een Wildschut met een Elbers de concurrentie aan te laten gaan. Dat vind ik zonde, het zijn jongens die allebei moeten spelen. Wildschut is potentieel Oranjemateriaal. Wat hij vooral voor heeft op Boerrigter is snelheid, conditie en fysiek. Ik vind hem op die punten duidelijk sterker dan boerrigter. Voor de rest zijn ze even goed. Beide zijn technisch begaafd, hebben scorend vermogen en drive naar voren. Van Meijers ben ik een voorstander, Wormgoor
Dinsdag 27 maart 2012 om 22:17 uur

MiG

@Tedje: Hoessen schijnt in de belangstelling van meerdere eredivisie clubs (o.a. Groningen en Heerenveen) te staan dus dat zal waarschijnlijk een lastig verhaal worden
Dinsdag 27 maart 2012 om 20:43 uur

yes a do

Jammer dat Wormgoor alsnog is door gegaan. Ik vind het een 13 in een dozijn verdediger en een onnodige investering. Meijers lijkt me dan weer wel een jongen met inzicht.
wat betreft Wildschut denk dat de grote clubs allang contact hebben met VVV. Die jonge speelt zich al maanden in de schijnwerpers.
Maar als we toch met namen gaan strooien;
Quekel van Helmond Sport lijkt me een goeie spits voor den haag.
Dinsdag 27 maart 2012 om 19:56 uur

Tedje

@DaveDH
Het risico dat je met van der Gun neemt vind ik wel mee vallen, Ali is een veel groter risico en die wordt er wel iedere week weer ingezet. Die man heeft werkelijk niets te zoeken bij ADO, dan kan je net zo goed met 10 man beginnen.
@Kobus
Ook Wildschut is een topper in wording en zou ik graag zien komen, maar dan had ADO hem dus bij Zwolle moeten wegkapen en niet nu voor teveel geld bij VVV moeten ophalen, hij wordt namelijk ook genoemd bij Heerenveen! Elbers moet gewoon de tijd krijgen, die jongen komt er wel. Hij moet alleen wel meer ballen tonen en vaker acties proberen te maken.
Dinsdag 27 maart 2012 om 18:16 uur

Tedje

Nu wel 100% zeker? ADO moet Maachi van Zwolle proberen te halen en anders toch weer een poging doen bij Hoessen die gehuurd wordt door Fortuna. We hebben echt vleugelspelers met een actie langs de lijn en een voorzet nodig... en dringend!
Dinsdag 27 maart 2012 om 18:08 uur

MiG

Ik las idd ook dat Wormgoor zou zijn gehaald om de leider achterin te worden. Ik zeg: dan hebben we op voorhand al een probleem het komende seizoen
Dinsdag 27 maart 2012 om 17:57 uur

MiG

@Kobus: Stanley is geen volwaardige basisspeler. Hij is [nog] niet krachtig genoeg om een hele wedstijd te knallen
Dinsdag 27 maart 2012 om 17:36 uur

Kobus Tokus

@Rikkie Ik vind Wildschut ook een geweldenaar, die is veel beter dan bijvoorbeeld een Boerrigter. Maar laat onze eigen Stanley nu maar linksbuiten staan.
Dinsdag 27 maart 2012 om 17:23 uur

supporter 4-life

wormgoor moet de leider worden achterin
Dinsdag 27 maart 2012 om 14:50 uur

DaveDH

@R.E.
Dat de club geen risico hebben genomen met v/d Gun dat snap ik wel, die jongen is net als Robbe ook van glas, als je naar hem kijkt is die al geblesseerd... dat ze dan Ali daarvoor hebben genomen dat snap ik ook niet want zonder Ali is het 11tal een stuk beter. (zelfs als ze met 10 man tegen 020 moeten spelen)

Wormgoor ben ik niet zo blij mee, maar wie weet hij wel te verassen zoals iemand al in de shout opmerkte... Meijers is gewoon een goede versterking voor de breedte en misschien wel meer.
Dinsdag 27 maart 2012 om 14:19 uur

Rikkie

Van harte welkom ! en wens beiden veel succes bij onze mooie club

Zou heel graag zien dat ADO Wildschu haalt is voor mij een van de meest gedreven en gevaarlijkste spelers van dit moment.!
Dinsdag 27 maart 2012 om 13:45 uur

Kobus Tokus

Meijers is prima als vervanger van Toornstra, die laatste kun je dus gewoon verkopen. Wormgoor is een zinloze aankoop. Waar wilde je die neerzetten? Omeruo is voor mij onbetwist als Rechtsbenige CV. Die moet geen rechtsback staan, die moet je in het cenrum zetten dan gaan we wat meemaken zeg! En Leeuwin is als back onvergelijkbaar beter dan Wormgoor. Conclusie: Wormgoor is gehaald voor de bank/Beloften......
Maandag 26 maart 2012 om 23:52 uur

DHFC070

Zijn het geen directe aanwinsten dan zijn ze wel aanwinsten voor de breedte waar het dit seizoen ook sterk aan ontbreekt.
Meijers transfervrij en wat is er voor Wormgoor betaald?

Vind het wel aardige aankopen moet ik zeggen. Meijers is een speler die het spel goed leest met een goede passing type Toornstra.

Wormgoor is een fysiek sterke verdediger en een goede kopper (iets wat we echt missen). Bij de Graafschap blunderd hij af en toe maar dat doet iedereen met zo`n kwaliteitsarme selectie. Zie het wel in hem zitten als hij naast een goede andere CV staat.
Maandag 26 maart 2012 om 22:25 uur

KaleHans

Pikant detail, volgende week Meijers in actie tegen zijn nieuwe werkgever en in onze laatste wedstrijd van het seizoen zien we Wormgoor in actie.
Of beide spelers echte aanwinsten zullen zijn.........
Maandag 26 maart 2012 om 22:20 uur

R.E.

Ik weet het niet, hoor! Wormgoor heeft dit jaar al drie fouten/blunders gemaakt die direct een (in twee gevallen fataal) tegendoelpunt opleverden: tegen De Treffers (voor de beker), tegen Excelsior (1-1) en vorige week nog tegen FC Twente (1-2). RKC doet het tot nu toe erg goed, maar daarbij is Meijers tot nu toe nou niet echt opgevallen. Ik hoop er het beste van en hoop dat de verantwoordelijke "deskundigen" het dit keer goed hebben gezien, maar als ik zie dat ADO de afgelopen winterperiode Cedrik van der Gun afwees en in plaats daarvan koos voor Boussaboun, vrees ik het ergste. FC Utrecht was slimmer, zoals wel vaker (Sparta wilde anderhalf jaar geleden Strootman ruilen tegen Ricky van den Bergh, maar daar zag ADO niets in!!!). Van der Gun heeft in zeer korte tijd al drie belangrijke doelpunten gemaakt, Ali kwam tot nu toe niet verder dan een cruciale rode kaart! Bovendien was Van der Gun aanzienlijk goedkoper: Utrecht betaalt hem slechts per wedstrijd waarin hij meedoet, terwijl Ali na zijn rode kaart geld binnenhaalt zonder enige tegenprestatie! Maar goed, misschien heeft men het nu wél goed gezien. Nu maar hopen dat Meijers en Vormgoor volgend jaar in de eredivisie spelen!
Maandag 26 maart 2012 om 21:58 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25