Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO verliest in slotfase van AZ


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

30 oktober 2016 12 reacties

ADO Den Haag heeft tegen AZ de derde thuiswedstrijd op rij verloren.

 

De Alkmaarders gingen er in de slotfase met de punten vandoor. De wedstrijd eindigde in 0-1.

 

De ploeg van Zeljko Petrovic speelde behoudend tegen de Alkmaarders. Het spel was daardoor aanvallend ondermaats. De Haagse fans kregen gedurende negentig minuten slechts eens kans voorgeschoteld. Mike Havenaar kopte een voorzet in de handen van de keeper.

 

Waar beide ploegen in de eerste helft nog redelijk in evenwicht waren, werd AZ gedurende de tweede helft steeds sterker. Het was daardoor geregeld billenknijpen voor het ADO-goal. Het doelpunt van AZ viel uiteindelijk drie minuten voor tijd.

Lees meer over

Reacties

janvele

@Vakkie-I
Niet de trainer staat op het veld. Hanzen worst als Havenaar en Beugelsdijk (de man die anderen van alles en nog wat de schuld geeft en zelf aan alle kanten voorbij wordt gelopen) presteren niets. Iedere speler van ons is een BVtje. Dat ligt niet aan de trainer maar aan het beleid (nou ja dat is er feitelijk niet) van de directie. Van M.Manders hoef je in deze niets te verwachten. Is alle dagen bezig met zijn stoelverwarming. We moten terug naar echt Haags.
Dinsdag 1 november 2016 om 13:16 uur

VAKKIE-l

De nederlaag is schuld van de trainer. Hij wisselt veel te laat en ook nog eens verkeerd. Kanon werd de laatste 20 min voorbij gelopen aldof hij er niet stond. Het was een wonder dat er niet eerder werd gescoord. En als je Kanon niet kan vervangen zorg dan voor rugdekking. Slechte coaching!
Maandag 31 oktober 2016 om 17:45 uur

VAKKIE-l

Petrovic is gewogen en te licht bevonden...FEIT!

Who is next???

Maandag 31 oktober 2016 om 16:30 uur

VAKKIE-l

@Haagsicoon zo is dat! Dat is nou precies de reden waarom het ook niet lukt, omdat je angstig speelt en bang bent om te verliezen en uiteindelijk toch de deksel op neus krijgt. Tegen Roda had je ook moeten winnen. Petro is gewogen en te bevonden!
Maandag 31 oktober 2016 om 16:28 uur

Haagsicoon

@Anne van Schuurman Natuurlijk is het niet bijzonder om te verliezen van een AZ. Maar ze zijn ook al weken niet in vorm en je had er nu gewoon van kunnen winnen heel simpel.het was een wedstrijd van de blinde tegen de lamme zo slecht waren beide ploegen gewoon.
Maandag 31 oktober 2016 om 13:20 uur

janvele

@KaleHans
Puur op de bal. Echter je moet het spelregelboek eens nalezen. Indien je namelijk de speler op deze manier meeneemt dan is het een vrije trap tegen. En oh wat is die Havenaar toch goed. Nee hij is NIET goed. Echter op de TV P. horen spreken. Ik ken zijn vader en we kennen elkaar vanuit Japan en hij is een prima vent. Hij bedoelde te zeggen. Ik laat de familie Havenaar nooit zakken.
Maandag 31 oktober 2016 om 12:44 uur

maurice070

In een docu over de Haagse Jeugdopleiding is een uitspraak van Ricky Hoogendorp eigenlijk wel het pijnpunt van het vlaggenschip. Als je met de ooievaar op je borst loopt moet je trots zijn. Ik zag echter geen ooievaars op het veld en trots, weten de spelers uberhaupt wel wat dat woord betekend. De bondscoach van Ivoorkust zal waarschijnlijk het huisje van Kanon voorbij rijden die is totaal het spoor bijster. Maar wie zit er nog wel op het juiste spoor? Mag het voetbal in Den Haag eigenlijk wel aan een niveau gehangen worden die het predikaat voetbal verdiend. Er is in mijn ogen geen enkel niveau te vinden in Den Haag. Die ooievaar op de borst die met trots gedragen moet worden schaamd zich zelfs de ogen uit de kop als hij met zijn tien broertjes het spel ziet die ze voorgeschoteld krijgen. Het liefst rukken ze zich los van het Haagse embleem om snel van al die ellende weg te kunnen vliegen. De vogel zou als het kon zijn gevlogen om niet meer terug te keren. Het leek wel of Den Haag iedereen op de tribunes of thuis voor de buis in slaap wilde wiegen maar sesamstraat en de fabeltjeskrant moesten nog op televisie komen. Met een wandeltempo van een hoogbejaarde kon het spel helaas niet voldoen aan de verwachtingen die de supporters hebben van een wedstrijdje voetbal kijken. Voetballen betekend dus vooral op het beoogde niveau de bal op hoge snelheid rondspelen en de aanval zoeken om probereneen bal in het netje te prikken. Daarvoor moet je helaas niet in Den Haag zijn. Hier word geen voetbal gespeeld maar voetbal gewandeld. Een hele week train je lijkt me om in het weekend uit te voeren wat je tijdens de training geoefend hebt. Het lijkt dan ook dat ze geoefend hebben voor de wandelvierdaagse of de duinenmars. Ik werk natuurlijk 50 uurtjes per week dus kan helaas niet zeggen of ze het naar behoren hebben uitgevoerd maar ik zag de trainer in ieder geval niet met de stoom uit zijn oren langs de lijn staan. Ergens moeten ze dan toch iets goed hebben gedaan. Ik durf wel uit te spreken dat Den Haag de slechtste, meest luie en inspiratieloze ploeg is in de Eredivisie waar het niveau al als een aardbei is en voor Den Haag dat niveau zelfs nog te hoog gegrepen is. De reus lijkt altijd weer op te staan maar dan zijn het toch weer een paar stuiptrekkingen die men te zien krijgt. De reus heeft zelfs geen zin meer om wakker te worden. Die zal waarschijnlijk in zijn slaap betere wedstrijden zien en blijft lekker in zijn bedje liggen. Het is helaas maar waar maar De trotse ooievaar die we allemaal voor ons zien heeft geen trots, het enige wat er is is de honger naar het geld wat het opstrijkt. Dat is het enige wat telt. Volgende week 3 punten of richting de nacompetitie kijken waar mocht het zover komen de ooievaar zal verzuipen.
Maandag 31 oktober 2016 om 12:05 uur

Ronnie

@Kale Hans

Daar zeg je een heel juist iets.
Het middenveld klopt van geen kant.
En dan heb ik het niet over wie daar speelt of niet,maar het middenveld klopt of staat niet goed.
Nu moeten de verdedigers gaan opbouwen,dat kunnen ze (helaas) allemaal niet.
De middenvelders hebben weinig tot geen beweging waardoor ze de bal niet kwijt kunnen en dus weer terugmoeten of breed moeten spelen.
Zeker met een ploeg die een beetje druk tegen ons zet.
En vaak word de lange bal dan ook gehanteerd en is Havenaar volledig kansloos,ik vond hem gisteren echt niet slecht spelen,maar hij heeft totaal geen steun. Doorkoppen kan niet want er is niemand om hem heen om te ondersteunen.
Het zou mooi zijn als er vanuit het middenveld iemand doorschuift bij een aanval.
Helaas zien we dit niet of heel soms.
We zouden eigenlijk dus een soort Schaars moeten hebben,maar die zullen niet haalbaar zijn of niet voor handen.
Misschien dat onze El Mahdioui eens een paar wedstrijden op het middenveld moet komen te staan.
Maandag 31 oktober 2016 om 11:14 uur

KaleHans

Ik heb deze wedstrijd plus en minpunten gezien, pluspuntje was dat ik Havenaar is echt heb zien jagen, vooral die mooie sliding die puur op de bal was maar waar de scheids een overtreding in zag vond ik het toppunt van zijn inzet.
Dan ben ik meteen bij de scheids, die toch echt dikke overtredingen en dan vooral het met twee armen vasthouden van Havenaar steeds ontging en het fluiten op overtredingen van onze jongens en bestraffen met kaarten en die van AZ op zak houden.
Een Setkus die praktisch elke bal klemvast had en echt erg veel tegen heeft gehouden, daarom is deze wedstrijd voor mij eigenlijk Setkus-AZ 0-1
Wat me negatief is opgevallen is dat er telkens weer tikkie terug werd gespeeld, meer dan mij lief is. Ze vervallen weer in dat tikkie terugspel van vorig seizoen. Ook dat tikkie terug is een resultaat van het feit dat er op het middenveld geen creativiteit te vinden is, daarom kwam Duplan dus ook vaak de bal op het middenveld ophalen wat dus resulteert dat hij niet op de zijkant staat waar hij nu thuis hoort.
Zonde van die 0-1, vooral ook omdat hij zo laat valt en omdat Setkus eigenlijk alle ballen (klemvast!) had en dan op het laatst een treffer moet incasseren.
Wat ons allemaal opviel was dat Marengo geblesseerd raakte en Petro daar niet meteen op inspeelt, nadat hij die blessure op had gelopen zag je Marengo geen acties meer maken, dat had Petro ook moeten zien en eerder met een wissel op in moeten spelen. maar ja, Petro ziet wel meer dingen niet.
Als ze in de omschakeling de bal hebben en een aanval op kunnen zetten zie je de jongens aan de zijkanten gewoon twijfelen...... zal ik wel diepgaan of niet en dat was 90% niet dus.... en weer ging die bal dus achteruit.
Maandag 31 oktober 2016 om 08:31 uur

Anne van Schuurman

Oké het voetbal was zeker niet goed maar is het nu zo bijzonder dat we verliezen van Heerenveen, 020 en AZ?
Zondag 30 oktober 2016 om 22:42 uur

Haagsicoon

Tja wat moet je nu nog zeggen wederom een baggerwedstrijd van beide ploegen in de laatste minuten een goal om je oren en klaar.
Zondag 30 oktober 2016 om 21:52 uur

Oudhaags

Nou daar gaan we weer,de eerste verlies wedstrijden waren dus door dwalingen van de trainer veroorzaakt, deze laatse heb ik de wedstrijd gevolgd, maar ook constant de trainer gevolgd,Hij volgt het spel waarbij de bal is maar heeft geen oog voor de positie van de spelers zonderbal en corrigeert ze op een kortzichtige manier zonder daarbij iets te ondernemen hoe het tijdens de wedstrijd anders moet neerzetten,de zwakke schakels vervangt hij niet en reageert veel te laat, hij is zo met zichzelf en de wedstrijd bezig dat hij de realiteit uit het oog verliest en tegen het zitmeubilair trapt waarbij hij spastische bewegingen uit.Ik ga steeds meer geloven dat deze trainer niet is opgewassen om he teamt ADO beter te laten spelen ,ik hoop dat het bestuur snel actie onderneemt ,voor dat het te laat is .
Zondag 30 oktober 2016 om 21:17 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24