Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO verliest oefenpot van AEK Larnaca


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

8 juli 2011 33 reacties

ADO Den Haag heeft de oefenwedstrijd tegen AEK Larnaca verloren. Op het terrein RKTSV in Kerkrade werd het 2-1 voor de club uit Cyprus.

 

Voor ADO scoorde Marc Höcher. Hij viel in de tweede helft in.

 

Volgens Groen Geel Hart verscheen ADO in de eerste helft met de volgende basiself: Coutinho, Ammi, Kum, Derijck, Luksik, Leeuwin, Radosavljevic, Toornstra, Verhoek, Immers en Vicento.

 

In de tweede helft kwamen onder meer Höcher en Chery in het veld.

 

Trainer Maurice Steijn liet eerder deze week weten dat hij van plan was met de basiself die tegen Larnaca in het veld zou verschijnen, ook tegen FK Tauras te willen beginnen.

 

ADO speelt donderdag zijn eerste Europese wedstrijd tegen deze ploeg in Litouwen.

Lees meer over

Reacties

Mr. X

EINDELIJK!!! Met deze MAC browser kan ik weer normale teksten intypen alleen geen icoontjes meer.... ha!ha! ;-D Helaas zijn er sommige mensen die mijn "Mr. X" gebruiken om andere hier op dit forum in een kwaad daglicht te stellen, dus geen icoontjes meer maar inhoudelijke tekst. Zoals ik al eerder aangaf weten alleen "Mr. FC DEN HAAG" en "Frans" van de hoed en rand. Jammer dat ADO verloren heeft een echte spits (lees goaltjes dief) wordt toch nodig gemist, maar ik heb goede hoop dat Bulykin terugkomt. Uiteindelijk zit hij bij RSC Anderlecht op een dood spoor en zal hij water bij de wijn willen doen. Wat ik al eens eerder op dit forum aangaf is dat Bulykin heel graag voor onze club uitkomt en achter de schermen wordt hard gewerkt om hem over de streep te trekken.... Geduld is nogmaals een schone zaak! ;-D
Maandag 11 juli 2011 om 00:52 uur

Gerrit

Shkodran Metaj deze jongen zoekt nog een club een goede linksbuiten van FC Groningen, is het alleen maar bankzitten beu, misschien iets voor ADO.

Zondag 10 juli 2011 om 22:39 uur

bassie

Dat wordt niks in Europa.

Over een paar weken is verhoek nog maar 7 ton waard.

Dus ik zeg verkopen.

hahaha

Zondag 10 juli 2011 om 21:46 uur

ADO inside

Hot Nieuws: Red Bull vanaf aanstaand seizoen shirtsponsor/hoofdsponsor van ons ADO Den Haag. Hoop dat we er vleugels van krijgen.!!! Gerucht gaat dat het om een 2 jarige deal gaat van 1,1miljoen euro per jaar!

Zondag 10 juli 2011 om 20:57 uur

sexxie lexxie

Nieuws Nieuws HENKIE PATAT word onze nieuwe hoofdsponsor.

Zondag 10 juli 2011 om 18:14 uur

PAFC

@Indirecta: FCU kan niet veel meer bieden dan DH te bieden heeft; als het FCT was geweest, waren ze zeker weggeweest want die kunnen verder gaan en sportief heb je daar ook nog eens [veel] meer perspectief. Derijck is nog helemaal niet zeker dat hij blijft alleen omdat hij FCU heeft afgezegd. Reken maar dat VdBrom hem nog steeds graag wil halen, maar die wacht rustig af om de storm eerst te laten luwen. Als DH Derijck echt wil houden, zullen ze moeten verlengen en die idiote clausule moeten verwijderen. Verhoek lijkt op een Engelse club te wachten. Al met al is het nog lang geen 1 september en zal er dus echt nog wel het nodige verloop komen

Zondag 10 juli 2011 om 11:01 uur

Haga

Tjonge, Fietstas heeft een wedstrijd tegen n amateur ploeggie gewonnen en daar is het gelijk feest en bij ADO is het dus gelijk helemaal niks meer. Die vd Brom is toch wel een wonder dokter. In 1 week n miljoenen selectie laten winnen van n amateur ploeggie. Tjonge, jonge... wat een wonder trainer ;-) Mensen, blijf realistisch!
Zaterdag 9 juli 2011 om 23:23 uur

Indirecta

Het is heel begrijpelijk dat sommigen nog geen vertrouwen hebben in in Maurice Steijn. Hij heeft als hoofdtrainer 0 ervaring. Bij invalbeurten straalde hij nou niet zo'n zekerheid uit. Nu is hij wat rustiger omdat v.d. Brom nu definitief weg is. Maar dat blijft denk ik niet lang zo. Het vorig seizoen onder Brom is een openbaring geweest. De status die de club daarmee in één seizoen heeft verworven is grandioos. Die René (groen geel hart) kan dan wel met zijn erotisch getinte biografiën ons proberen wijs te maken hoe verschrikkelijk intelligent Toornstra en Derijcke  wel zijn maar daar geloof ik geen woord van. Bij een beter aanbod waren deze jongens nu gewoon bij FC Utrecht ingelijfd. Verhoek heeft ook nog niet beslist en het zal mij niets verbazen als hij zo intelligent naar FC Utrecht te verhuizen mede omdat hij goed gepresteerd door de positieve benadering van John vd Brom en dat gaat hij het komende seizoen toch missen.  
 

 

Zaterdag 9 juli 2011 om 23:10 uur

ADO Supporter

@ Ome John   Jordy Brouwer, is echt een grote flop!

Zaterdag 9 juli 2011 om 23:04 uur

ome john

het antwoord is jordy brouwer  maar iedereen negeer die jongen dan maar op onze bek gaan donderdag   strein denk na

 

Zaterdag 9 juli 2011 om 22:33 uur

ADO supporter

@ Gio en Sven Voor welke club zijn jullie?

Zaterdag 9 juli 2011 om 21:57 uur

adolover

Gio en Sven schiet toch op stelletje azijnzeikerds met je vd Brom en bij Vitesse is het feest waarom, omdat ze gewonnen hebben van een amateurclub, ADO had ook 2 keer gewonnen met 15-0 en 10-0 en bovendien is die Lanarca niet zo slecht als jullie denken, zij spelen ook Europees voetbal net als ADO.

Zaterdag 9 juli 2011 om 21:54 uur

Gio

Ik ben een echte vd Brom fan. Ik vind het vreselijk dat hij vertrokken is. Het sprankelende voetbal onder zijn leiding lijkt tegen Lanarca helemaal verdwenen. Laaiend enthousiame en 80% inzet was voldoende geweest om dit weinig betekenende ploegje van de mat te vegen. Ik denk dat de heer Stein beter maar orgel kan spelen net als zijn illustre naamgenoot Cor. ADO moet niet denken dat Tauras naar Den Haag komt om een beetje te sideseeën. Die gaan met zijn alle in de goal staan en trappen naar alles wat groen-geel is. Een keer balverlies van ADO en hij hangt. En dan niet huilen achteraf zo van "we hebben het niet geweten...". De magie van van der Brom is naar Arnhem verhuist. Dat had nooit mogen gebeuren.

Zaterdag 9 juli 2011 om 21:38 uur

Sven

We wachten af volgende week weten we meer. Bij Vitesse is het inmiddels feest en ik denk dat dat feestje nog lang niet afgelopen is. ADO blijft altijd zowel met trainers als spelers andere clubs verrijken maar nooit zichzelf. Dat leert de geschiedenis. 

Zaterdag 9 juli 2011 om 21:12 uur

peet Ignacio

Ik ben op vakantie in Limburg. De wedstrijd van Ado gezien. Cherry gaat een topper worden. Moet een basisplaats op het middenveld krijgen. Hocher is mij ook zeer goed bevallen. Ik heb er vertrouwen in dat we weer gaan strijden voor een plaatsje in het linker rijtje

Zaterdag 9 juli 2011 om 17:15 uur

Maurice

Oefenpotjes zeggen niks. Aanstaande donderdag met volle moed er tegen aan. Ik kijk er erg naar uit, ADO in Europa, ik besef het nog niet, hopelijk donderdagavond ga ik het voelen. Ik zit voor de buis voor Eredivisie Live, vindt het raar dat RTL 7 het ook niet live uitzendt, ik weet nog vorig jaar dat RTL 7 4 dagen na de WK finale de voorronde van de EL van FC Utrecht nog uitzondt.

Zaterdag 9 juli 2011 om 15:03 uur

TVT

Hoe waren die Chery en Hocher eigenlijk?

Zaterdag 9 juli 2011 om 12:41 uur

Sven

Larnaca speelde zoals alle ploegen waar een technische staf met bekwame mensen maar niet het materiaal hebben om aanvallend te spelen. Dat is bij de meeste ploegen zelfs op Europees niveau zo. ADO is nog te bipolair om daar flexibel mee om te gaan. Dat zie ik Steijn ook niet leren aan de selectie. ADO zal daaraan Europees ook voor gaas gaan. Te weinig ervaring en een zveel te zwakke technische en tactische leiding. Ik zie de bui al hangen. Geluk kan hier en daar hopelijk nog een handje helpen.

Zaterdag 9 juli 2011 om 11:53 uur

Frens

Ach een oefenpotje is en blijft t. Anders dan voor heg echie.... Beter nu dan as donderdag.
Zaterdag 9 juli 2011 om 11:15 uur

Beamer

@Unit

Je kan blijven hameren op het feit dat Bulykin er niet bij is, iets waardoor we 21 doelpunten mislopen dit seizoen.. Of je probeert de spelers die je hebt vertrouwen te geven dat zij die plaats makkelijk in kunnen nemen.

Stein doet het laatste, en geef 'm eens ongelijk!

Of het realistisch is zullen we binnenkort merken. 

Zaterdag 9 juli 2011 om 09:53 uur

unit

beamer ,dan ga je ervan uit dat immers een debiel is en dat geloofd uit de zienswijze van steijn.dan ga ik me nog meer zorgen maken

Zaterdag 9 juli 2011 om 09:44 uur

Beamer

@Unit

Die opmerking is denk ik meer naar Immers gericht dan naar de buitenwereld. Even die jongen alle vertrouwen geven. Daarbij zie ik ook wel dat Immers nog kan groeien als spits door fysiek sterker te worden want Buly is fysiek wel heel erg sterk. 

Zaterdag 9 juli 2011 om 09:00 uur

unit

steijn op omroepwest, immers is een betere spits voor ado dan buly??????? is hij nu al de weg kwijt?

Zaterdag 9 juli 2011 om 08:46 uur

Blaag

Nou heb ik dus gehoord dat AEK laf en hard speelde en dat is dus precies hoe die Litouwers ook gaan spelen.

Als we niet volledig geconcentreerd die wedstrijd in gaan zou je hem zo maar kunnen verliezen. Staan we dadelijk mooi voor lul

Zaterdag 9 juli 2011 om 06:45 uur

was er bij in kerkrade

ben er ook bij geweest maar het was echt hak en breek werk van die spelers van AEK Larnaca echt niet normaal hoe hard die gasten er zoms tegen aan gingen
 

Zaterdag 9 juli 2011 om 01:32 uur

MiG

Of het nou wel of niet zijn fout was, toch zal uiteindelijk blijken dat Coutinho niet de keeper is waarmee je nog een stap verder komt. Sorry voor al zijn fans (dat zijn er nog genoeg, maar ik dus niet) maar hij komt gewoon echt te kort voor het niveau wat we nu nastreven. Pellatz was het blijkbaar ook niet (en Zwinkels al helemaal niet) maar dan hebben we toch echt iemand anders nodig. Laten we hopen dat die GROTE Katteker heel snel progressie maakt.....

Vrijdag 8 juli 2011 om 23:58 uur

Henk de Grote

GEEN PANIEK JONGENS.

 

Ik was erbij in Kerkrade. Larnaca speelde 5-4-1 belachelijk laf. Een aardige vrije trap en een blunder van Rado bracht ze aan 2 goals. Door de verdediging was amper te breken, Hocher scoorde (mislukte voorzet). De jongens speelden prima aanvallend voetbal maar je verliest gewoon ongelukkig. Komt donderdag gewoon helemaal goed. 

Vrijdag 8 juli 2011 om 23:04 uur

Ignatio

Aardige man die Steijn maar hij heeft nog geen 10% van Brom. Het is een slecht voorteken. Als je tegen een Cypriotitsch elftal in een oefenwedstrijd geen vuist kan maken is er iets mis en heb en heb je in Europa niets te zoeken. Tegen amateurtjes met 15-0 winnen is geen kunst. Als de ADO spelers in hun eerste officiële Europese ontmoeting ook nog zo lopen te dromen over megatransfers is het snel over en sluiten. Ik hoop dat iemand weer lijn in de Haagsche eredivisionist kan brengen en ook blijft uitkijken naar een goede sluitpost. De hand van Brom ontbrak duidelijk.

Vrijdag 8 juli 2011 om 23:01 uur

Flipje

@sjakie

Ga jij toch lekker in het doel staan als je het allemaal zo goed weet

Vrijdag 8 juli 2011 om 22:53 uur

sjakie

Coutinho niet best

Vrijdag 8 juli 2011 om 22:37 uur

Haga

Geen ramp, zijn ze gelijk lekker scherp voor donderdag!
Vrijdag 8 juli 2011 om 22:31 uur

adodebeste

Het is geen schande om van dit team te verleiezen bovendien was het een oefenpotje.

 

 

 

1   Negri, Alexandre 
Torwart (TW), 30 Jahre
  
   300.000 €
14   Fortin, Marco 
Torwart (TW), 37 Jahre
    -
30   Photiou, Andreas 
Torwart (TW), 21 Jahre
    -
-   Kastanas, Pierakis 
Abwehr (IV), 21 Jahre
    50.000 €
4   Hofland, Kevin 
Abwehr (IV) , 32 Jahre
    1.600.000 €
5   Serrán, Albert 
Abwehr (IV), 26 Jahre
    500.000 €
6   Dimech, Luke 
Abwehr (IV), 34 Jahre
    100.000 €
-   Kyriacou, Kyriacos 
Abwehr (LV), 22 Jahre
    50.000 €
3   de Cler, Tim 
Abwehr (LV), 32 Jahre
    2.000.000 €
2   Demetriou, Jason 
Mittelfeld , 23 Jahre
  
   150.000 €
27   Gomez, Rubén 
Mittelfeld , 27 Jahre
    400.000 €
8   Skopelitis, Giannis 
Mittelfeld (DM), 33 Jahre
    200.000 €
7   Linssen, Edwin 
Mittelfeld (ZM), 30 Jahre
    500.000 €
16   van Dijk, Gregoor 
Mittelfeld (ZM), 29 Jahre
    1.500.000 €
-   Alfa, Yakubu 
Sturm , 20 Jahre
    100.000 €
10   García, Gonzalo 
Sturm (HS), 27 Jahre
  
   1.000.000 €
39   Kingsley, Sunny 
Sturm (HS), 29 Jahre
    1.000.000 €
9   Mrdakovic, Miljan 
Sturm (MS), 29 Jahre
    450.000 €
11   Pavlou, Kyriacos 
Sturm (MS), 24 Jahre
    300.000 €
29   Mitidis, Nestoras 
Sturm (MS), 20 Jahre
    150.000 €
99
 

Vrijdag 8 juli 2011 om 22:05 uur

klemmer

Foutje Coutinho?

Vrijdag 8 juli 2011 om 21:56 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25