Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO vindt nieuwe commercieel directeur


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

6 april 2012 6 reacties

ADO Den Haag heeft Justin Goetzee benoemd als nieuwe commercieel directeur van de club. Hij volgt hiermee  de onlangs vertrokken Dick Vierling op.

 

Goetzee was de afgelopen tijd projectmanager bij Stichting Meer dan Voetbal. Daarvoor was hij onder meer directeur algemene zaken van RKC en accountmanager bij PSV.

Reacties

Kobus Tokus

@Tedje Dat ben ik op zich ook allemaal wel met je eens, maar men denkt bij FCDH dat ze nog steeds een zaterdag amateursvereniging leiden. Idd het onprofessionalisme. Ze moeten eerst al die politici eruit gooien, en dan kun je een professioneel BVO management neer gaan zetten.
Maandag 9 april 2012 om 20:21 uur

Tedje

@Kobus Tokus
Het gaat mij niet zozeer om de naam en wat hij kan, maar om het feit dat er dit seizoen al heel veel mutaties zijn geweest binnen ADO. Steijn kreeg na het vertrek van Brom de technische zaken in handen, vervolgens bleek Beyersbergen de onderhandelingen te doen en daarna kwam Cees Driebergen, die net was aangesteld als AD en werd hij aangesteld om de technische zaken te regelen en komt er weer een ander bij die de commerciele zaken op zich neemt, omdat het anders teveel werk voor hem is.
Ik vind dat veel te veel mutaties, zeker aangezien ze steeds midden in het seizoen plaatsvonden en het geeft mij niet echt het gevoel alsof ze een lange termijn plan hebben, maar dat ze steeds reageren op zaken die zich op dat moment voor doen.
Ow Brom gaat weg, we moeten onze organisatie helemaal omgooien want we moeten een nieuwe trainer en TD zoeken. Dat is reageren en mijns inziens moet je anticiperen en werk je dus met een bedrijfsstructuur en een visie waarbinnen je de juiste mensen zoekt, als er dan iemand weg gaat heb je al een profielschets klaar en mogelijke opvolgers op een rijtje en hoef je niet 6 mutaties te doen gedurende het seizoen. Dat komt onprofessioneel over, een goede club heeft die zaken in de zomer al op orde, zodat ze goed voorbereidt het seizoen in kunnen gaan.
Zondag 8 april 2012 om 11:02 uur

Tja

@kobus tokus
Inderdaad een uitstekende keuze, de juiste man op de juiste plek, als Maurice dat ook met zijn poppetjes de resterende 6 wedstrijden doet, zijn we gered van de nacompetitie.
Maar die aanstelling roept wel wat vragen op.
Heeft vd Kallen eindelijk het licht gezien of dient er zich een wisseling van de wacht aan, trekt vd Kallen zich terug als bestuurder?
Zaterdag 7 april 2012 om 14:13 uur

Kobus Tokus

Voordat iedereen weer begin te stampvoeten. Doe eerst eens je onderzoek....

http://nl.linkedin.com/in/goetzee

Deze man is capabel als je naar z`n studie en ervaring tot nu toe kijkt. Prima versterking voor FCDH. Dat heet goed bedrijfskundig management aantrekken. Goetzee is ervoor opgeleid plus heeft ervaring in de voetballerij, en is geen tweedehands autohandelaar zoals Van der Kallen die nagenoeg failliete bedrijfjes opkoopt die later alsnóg over de kop gaan.
Vrijdag 6 april 2012 om 22:49 uur

Tja

Wel bizar allemaal, kan zijn dat de geldschieter er uit stapt en de zaak netjes wil achterlaten, we zullen het gaan beleven..............in de Jupiler?
Want als spelers er met hun koppie niet meer bij zijn en Maurice ze niet meer kan inspireren dan wordt het lastig.
Maar ....................................de bal blijft rond.
Vrijdag 6 april 2012 om 18:14 uur

Tedje

Ik snap werkelijk niks van al die mutaties binnen de directie. Komt er nou nog eens iemand die verstand van voetbal heeft die de technische zaken gaat regelen of wordt de club weer opgeblazen en verlaten de daders het schip zodra de jupiler league bereikt is?
Vrijdag 6 april 2012 om 17:48 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26