Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO wil Bulykin graag houden


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

12 mei 2011 31 reacties

ADO Den Haag is nog steeds in de race voor Dimitry Bulykin. Topman Mark van der Kallen van de Haagse club, zei dat tegen Omroep West.

 

Volgens Van der Kallen is er deze week nog contact geweest met de zaakwaarnemer van de Russische spits. Een woordvoerder van het Belgische Anderlecht, waar Bulykin onder contract staat, liet de regionale omroep weten dat ze in onderhandeling zijn met ADO Den Haag.


De Rus verklaarde eerder tegen VI dat verschillende buitenlandse clubs interesse in hem hebben. Hij toonde zich teleurgesteld dat ADO nog niet had toegehapt.


Bulykin wordt op dit moment door ADO gehuurd van Anderlecht en heeft daar nog een contract van een jaar.


 

Lees meer over

Reacties

tommy

@slain

in het contract van derijck schijnt te staan dat hij voor een bedrag van 7 of 7,5 ton weg mag. dus er is geen club die meer zal betalen.

Dat derijck misschien een ton of 2 zelf krijgt heet dan tekengeld.

 

Zondag 15 mei 2011 om 09:30 uur

slain

Of zoals ik al eerder vroeg ,gaat Timothy die 100.000 dan cashen?

Zaterdag 14 mei 2011 om 23:38 uur

slain

Dus als er een club komt bv. ik noem maar wat AC Milaan en die geven 100.000 meer dan kan dat niet?loco

Zaterdag 14 mei 2011 om 23:37 uur

Kobus Tokus

Slain er valt niks te cashen want hij heeft een clausule in z'n contract. Dat is gewoon juridisch bindend voor beide partijen.

Zaterdag 14 mei 2011 om 17:41 uur

tommy

Dmitry Bulykin maakt dit seizoen indruk in de Eredivisie. Maar ondanks de 21 doelpunten die hij al maakte namens ADO Den Haag, deed de club uit de Hofstad hem nog geen aanbieding.

'Dat bevreemdde mij wel', reageerde Bulykin in De Telegraaf. 'ADO heeft mij nu gevraagd om samen met mijn manager, de trainer en het bestuur bij elkaar te komen. Tot nu toe hebben vijf clubs zich gemeld voor mij bij Andrei Golovach. Maar als ADO de juiste oplossing vindt, dan houd ik alle opties open.'

De spits heeft geleerd van zijn fouten in het verleden. 'Ik ben zelf één keer gezwicht voor het grote geld. Ik was rond met Everton, maar bij Dinamo Moskou zeiden ze: Dan betalen wij je het dubbele. Ik deed het, omdat er een trainer kwam, die ik goed kende. Maar die werd na drie maanden ontslagen...'

'Dat was dus een foute keuze. Nu heb ik als huurling van Anderlecht veel ingeleverd om naar Den Haag te kunnen. Ik heb mijn les geleerd en dat heeft zich uitbetaald. Hier heb ik alles om gelukkig te zijn: de jongens van ADO, de trainer, de stad. En ik speel.'

 

toch een positief iets

Zaterdag 14 mei 2011 om 17:41 uur

slain

Ik denk dat er wel meer clubs voor Timothy komen en dat hij kan kiezen en wij meer kunnen cashen.

 

 

Zaterdag 14 mei 2011 om 15:19 uur

Brammetje

Derijck wil zelf een stap hoger en iig Bolton is serieus voor hem in de markt. Ontzettend jammer dat we niet meer cashen dan € 750.000

Vrijdag 13 mei 2011 om 20:21 uur

Brammetje

@arjen: yep

Vrijdag 13 mei 2011 om 20:18 uur

Brammetje

@frans swa: nope, de nieuwe 'errea' shirts liggen wel klaar maar het sponsor vlak (nog) leeg

Vrijdag 13 mei 2011 om 20:16 uur

tommy

Een sponsor kijkt naar toekomst en verleden en of den haag nou europa haalt of niet is niet heel belangrijk, ze moeten dat stadion eens een keer heel laten en niet van die rare streken uithalen als rookbommetjes stakingen ect.

En voor minder dan nu moet je nooit meer een sponsor nemen want dan geef je gewonnen terrein prijs.

Derijck hou je alleen als de grote ploegen niet komen met een bod en dan gelijk serieus vastleggen.

Verhoek naar twente? voor een miljoen of 4 of 5 lekker laten gaan, maar ik geloof er niet zo in.

Vrijdag 13 mei 2011 om 17:18 uur

Tja

Natuurlijk wil iedereen Bulykin behouden, maar de knvb hijgt wel in de nek van alle clubs over de begrotingen.

De club kan dus geen investeringen doen die niet zijn afgedekt.

En Anderlecht is geen suikeroom van ons, die willen nu cashen.

Optie is dat Bulykin zelf zijn contract afkoopt, maar laten we eerlijk zijn, zouden jullie in zijn positie dat ook doen als je overal het 10 voudige kunt beuren?

Is er hier een suikeroom, dan is het probleem opgelost

Vrijdag 13 mei 2011 om 14:51 uur

Arjen

Dat weet jij zeker Brammetje?

Vrijdag 13 mei 2011 om 14:38 uur

beter derijck

Buly lekker weg, geen geld investeren in een 32-jarige spits..liever derijck langer vastleggen..die gaat miljoenen opleveren.. kunnen we geen fond opzetten..gewoon geld genereren voor de club..niet eens om er profit uit te halen ofzo..maar gewoon salarisfonds ofzo..

Vrijdag 13 mei 2011 om 14:04 uur

frans swa

@Brammetje: ik dacht dat Graydon de nieuwe sponsor werd

Vrijdag 13 mei 2011 om 13:52 uur

Brammetje

Op dit moment is er nog geen kandidaat-nieuwe shirtsponsor. F4F heeft wel aangegeven dat zij nog 1 seizoen op de shirts willen maar dan tegen een gereduceerd tarief. Maar een nieuwe shirtsponsor zal - net als het blijven van Bulykin - grotendeels afhangen van wel/geen Europees voetbal.

Als Ruiz weggaat bij Twente schijnen zij trouwens in de markt te zijn voor Verhoek.

Vrijdag 13 mei 2011 om 12:04 uur

Arjen

@ Der Rudy

Je hebt gelijk maar VD Kallen weet ook drommels goed dat hij nu goud in handen heeft. Publiek komt naar het stadion en ADO is werkelijk een revelatie mede dankzij Buly. Ik ben het met je eens dat ze niet tot het uiterste zullen gaan maar proberen echt wel alles uit de kast te halen hem proberen te behouden voor de club. Aangezien we geen kijkje in de ADO ontwikkelingen hebben is en blijft het speculeren want een het zal ook wel afhangen van eventuele transfers, nieuwe shirtsponsor, het behalen van de EL en de uiteindelijke houding van Anderlecht.

We wachten gespannen af :) 

Vrijdag 13 mei 2011 om 10:19 uur

Der Rudy

 

 

Geloof wel dat de club / Mvd Kallen Bulykin wil houden. Alleen op hun financiele voorwaarden.

 

Er is geen geld voor een transfer, en geen geld voor een hoog salaris. En als Verhoek weg gaat zal het rendement van onze Haagse Rus sterk verminderen.

 

Het is niet voor niets dat de club zo lang wacht. En geloof me maar, Mark gaat geen grote extra stortingen doen. Eerst moet het verlies helemaal weggewerkt worden. Wat transfersommen binnenkomen en dan misschien misschien ........

 

De enige mogelijkheid is dat er andere geldschieters op staan en/of een grote groep supporters.

 

Maar goed, we blijven positief. Voor het zelfde geld is mijn tekst volledige onzin. Ik hoop het, je weet het maar nooit.

Vrijdag 13 mei 2011 om 08:58 uur

ikkuh

verhoek en buly blijven !!!

Vrijdag 13 mei 2011 om 06:55 uur

KaleHans

Geloof me, voor Verhoek zal veel meer op tafel gelegd moeten worden.    Als een Heerenveen in de winterstop nog 5 milj. voor Dost wilde hebben en 020 hem "maar" voor 3 milj. wilden hebben......... dan mag Verhoek ook wel een slordige 3 milj. opleveren.

Volgens mij is er helemaal niet zoveel belangstelling voor Verhoek, je hoort ook niet eens geruchten......

Donderdag 12 mei 2011 om 23:33 uur

tommy

je moet natuurlijk niet buly behouden en zijn aangever zomaar verkopen, trouwens anderhalf miljoen? wel een beetje weinig he dan ken je hem beter houden.

Donderdag 12 mei 2011 om 22:58 uur

Kobus Tokus

Daar zou je weleens heel erg gelijk in kunnen hebben ggf.....

Donderdag 12 mei 2011 om 22:34 uur

Kobus Tokus

@MiG, wat je laatste zin betreft: 200% eens. En ik ben al zo ziek :S Ik had graag bij de chicks willen zijn vandaag maar zit hier echt met een ontzettend dicht hoofd..... En nou pakken ook nog de Twente dames de vrouwentitel!!! :'(

Er lopen trouwens wel een boel contracten af die niet verlengd gaan worden hé.... Bijvoorbeeld het salaris van Ranko -die heb ik altijd graag gemogen en zien spelen- is fors, dat geld komt nu vrij... Plus dat van al die anderen...

Donderdag 12 mei 2011 om 22:33 uur

ggf

Ik heb het idee dat v.w.b. Bulikyn veel af hangt van wel of niet halen van europees voetbal. 

Donderdag 12 mei 2011 om 22:31 uur

KaleHans

v.d. Kallen heeft vandaag in een interview gezegd dat de club financieel voorzichtig is op dit moment maar dat hij daarop voor Bulykin een uitzondering wil maken....... oftewel, hij wil voor Dmitri erg ver gaan om hem te behouden.     Nu maar hopen dat Anderlecht ook een beetje mee wil werken..........  wat vooral in ons voordeel is, is dat Bulykin zelf ook graag bij ADO wil blijven.. misschien kan hij zelf ook wel een duit in het zakje doen.?

Donderdag 12 mei 2011 om 22:24 uur

MiG

@Kobus: Dan motten we dus verkopen; Derijck voor 7,5 ton (meer kan helaas niet) en Verhoek voor 1,5 miljoen; hebben we nog munten over ook. Maar ik word eerlijk gezegd niet goed bij het idee dat Derijck weggaat. Wat Bulykin is voor de voorhoede, is hij voor de achterhoede.

Donderdag 12 mei 2011 om 21:36 uur

Kobus Tokus

@heethoofd, Mark moet eens wat meer daden bij z'n woorden gaan voegen en gewoon die 1,5 milj. bij Anderlecht neerleggen uit eigen zak, want een spits zoals Bulykin komt nooit meer. Met hem zelf komen we er wel uit wat salaris betreft. Van der Kallen zou toch een kapitaalinjectie van enkele tientallen miljoenen regelen??? Hij heeft zelf 'enkele tientallen miljoenen', nou, ga je gang zou ik zeggen en stop het in FCDH, en in ruil wordt je 100% aandeelhouder.

Donderdag 12 mei 2011 om 20:49 uur

heethoofd

hep alle vertrouwen in Mark en zeker als Buly water bij de wijn doet. Hij blèft.

Donderdag 12 mei 2011 om 18:55 uur

Kobus Tokus

Ik heb hier een heel hard hoofd in, waar gaat FCDH anderhalf miljoen Euro vandaan toveren?..... Buijs en Bosschaart af laten vloeien is samen al 5 ton, maar dan ben je er nog lang niet...

Donderdag 12 mei 2011 om 16:28 uur

Arjen

Het bestuur is ook niet gek en zullen echt wel alles uit de kast halen om Buly te houden. Ik verwacht geen probleem qua salaris, wel met de afkoopsom. Hopelijk doet Anderlecht wat water bij de wijn of weten ze een creative oplossing te vinden in de vorm van nog een jaar huur.... maar goed Anderlecht is ook niet gek dus we zullen zien....  misschien verkopen we een speler voor een zak geld waar we de komst van Buly mogelijk kunnen maken... en misschien krijgen we nog wat poen door de transfer van Elia naar Juve ?

Donderdag 12 mei 2011 om 15:54 uur

KaleHans

Vind ik ook, voor een spits van zijn kaliber mag er ook van mij wel iets extra's bij!!

Donderdag 12 mei 2011 om 14:34 uur

SMO

FF je best blijven doen, jongens! Goed dat er grenzen zijn om spelers te halen, maar om hem te houden mag er iets extra's!

Donderdag 12 mei 2011 om 13:43 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26