Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO zegt contracten 5 spelers op


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

30 maart 2011 26 reacties

ADO Den Haag heeft de contracten opgezegd van Ahmed Ammi, Mitchell Pique, Danny Buijs, Pasal Bosschaart en Aleksandar Rankovic.

 

Volgens trainer John van den Brom betekent dit niet automatisch dat het vijftal de club gaat verlaten, al zal het voor een aantal wel moeilijk worden, zegt hij in het AD.

 

Tot de opzegging is overgegaan omdat anders de aflopende verbintenis van de spelers automatisch wordt verlengd. Ze zijn in principe transfervrij, maar ADO kan ze weer een nieuwe aanbieding doen.

 

Spelers die wel langer blijven zijn Giorgio Achterberg, Roderick Gielisse, Serhan Koksal en Kevin Visser. De optie in hun contracten is gelicht, evenals bij Nico Pellatz. De keeper is verhuurd aan Excelsior en blijft daardoor nog een jaar aan ADO verbonden.

 

De opties in de contracten van Kai van Hese en Santy hulst, nu uitgeleend aan FC Dordrecht, worden niet gelicht. Maar ook hun kan mogelijk een nieuwe aanbieding worden gedaan.

 

Met Aleksandar Radosavljevic, Dmitry Bulykin, Frantisek Kubik en Timothy Derijck wil de club in elk geval wel verder
 

Ander nieuws:

Reacties

Der Rudy

Het beleid is duidelijk. De penningmeester heeft de meeste stemmen. Dure spelers mogen vertrekken. Sommigen krijgen misschien een lagere aanbieding.

 

Goedkope spelers uit de eerste divisie halen. De club hoopt dat vd Brom deze spelers beter kan laten voetballen.

 

Helaas, maar er zijn geen andere opties. Weer 2 miljoen verlies dit seizoen. Dat is totaal meer dan 14 miljoen verlies sinds het aantreden van de nieuwe aandeelhouder. Geen verwijt maar wel een constatering. Er is geen geld voor sentimenten. 

 

Nog meer redenen om dit seizoen van elke minuut te genieten. 

Zaterdag 2 april 2011 om 08:29 uur

Kobus Tokus

Oh trouwens, @Kenner, je vergeet Tillema op de positie van dienende rechtermiddenvelder, Visser moet je links houden. Een rechter centrale verdediger erbij is denk ik ook niet nodig. Want Leeuwin kan daar ook uit de voeten, Liefden volgens mij ook wel als het echt moet. Goeie selectie verder!

Vrijdag 1 april 2011 om 14:02 uur

Kobus Tokus


@de laatste profeet

 

Net wat je zegt. Ik zag/zie Ranko idd ook altijd erg graag spelen en ben het evenmin ooit met Fan eens geweest wat betreft Ranko. Maar ik vrees dat zijn carriére echt afgelopen is. Als je geen kans meer krijgt na het herstel van zo'n lange blessureperiode is het over... Dat vind ik enorm jammer want Ranko is een geweldig goeie kracht en daarom moeten ze hem ook absoluut voor de club behouden in een technische rol. Ik zou hem graag opgeleid zien worden tot trainer en dan naast Van den Brom zien staan. Kootwijk en Steijn heb je niet nodig.

Vrijdag 1 april 2011 om 13:57 uur

Johannes de Doper

@fan:

 

Ga jij eens ff lekker door de geschiedenis heen worstelen voordat je dat soort onzinberichten neerpleurt. Ranko was een van de beste spelers in de meest roerige tijden -een keiharde werker, een doelpuntenmaker (ja, echt), een een man die de ploeg op sleeptouw kon nemen en dat ook deed. Als hij dat nog steeds aan de dag kan leggen, verdient hij een contract.

 

En voor zijn instelling tijdens de play-offs verdient hij inderdaad ook nog steeds alle credits.

Vrijdag 1 april 2011 om 12:47 uur

thomas

buis, die hoort hier thuis. ammi zie ik toch ook veel goede wedstrijden spelen en met een lekkere dreiging naar voren.

Of van den brom heeft hier betere voor achter de hand in het nieuwe seizoen....?

 

Couthino hebben we echt wel nodig en is voor mij de grootste verrassing van dit seizoen en groeit tot de beste keeper die we sinds jaren hebben gehad.... wie dat niet ziet snap ik niet.

Hopelijk houdt ie het alleen bij groen gras haha

 

Bulykin heel veel geld voor vrijmaken. Dat vele geld is voor Den Haag uiteindelijk de goedkoopste manier om hoog te eindigen.

 

 

Donderdag 31 maart 2011 om 22:58 uur

pdapoepmix

buijs ammi en pique houden !!! in plaats daarvan

 

antonia bossie rankovic l. pique kunnen allemaal

Donderdag 31 maart 2011 om 22:20 uur

Kobus Tokus

Rankovic een nieuwe baan als, en opleiding tot assistent trainer of jeugdtrainer aanbieden. Kootwijk en Steijn wegdoen.

Donderdag 31 maart 2011 om 16:38 uur

Kenner

Op zich geen verkeerde keuzes. Dat je afscheid neemt van grootverdieners Buijs, Bosschaart, Piqué en Rankovic is zakelijk begrijpelijk. Dure bankzitters zijn een luxe die ADO zich niet kan permitteren. Al zijn er ook heel wat meer die van mij weg mogen. Van Hese, Kum, Ammi, Gielisse, Achterberg, Resodihardjo, L. Piqué, Beugelsdijk, Strooker, Hulst, Ignacio en Zwinkels. Coutinho heb je eigenlijk ook niet nodig. Zeker als je wat aan je financiële huishouding wilt doen en ruimte wilt maken voor het behouden/halen van Bulykin, Rado, Derijck en Kubik zul je keuzes moeten maken. 2 keepers is genoeg. Pellatz en Boks zijn beesten.

Een kleinere maar kwalitatief sterkere selectie is gunstig.

 

Bij een 4-2-3-1 beleid krijg je dan ongeveer de volgende opties.

 

Pellatz/Boks;

 

Leeuwin/Liefden, Derijck/Leeuwin, N'Toko/Supa, Supa/Ali;

 

Rado/Visser/Leeuwin, Toornstra/Visser/Koksal;

 

Verhoek/Antonia, Immers/Van der Dussen, Kubik/Vicento/Elbers/Höcher;

 

Bulykin/Brouwer/Van Duinen

 

Alle posities zijn in principe dubbel bezet, al dan niet met schaduwende alternatieven waarmee je kunt schuiven. In totaal heb je 23 man. Meer dan zat en een zeer jonge selectie waar nog erg veel groeipotentieel in zit + routiniers Bulykin en Rado. Sommige jongens zullen de komende 2 a 3 jaar niet eens in het eerste spelen en zijn puur voor de breedte maar in vergelijking met hoe de selectie er nu voor staat is dit onvergelijkbaar beter want je investeert in kwaliteit en jeugd. ADO moet niet op de Eerste divisie tour gaan.... Ik snap de aankoop van Höcher al niet, zit je met 4 linksbuitens! We hebben iedereen die we willen hebben al in huis, er hoeft niks bij. Het gaat om het behoud van de belangrijke basisspelers en het afstoten van al die aflopende contracten van niet-basis.

Donderdag 31 maart 2011 om 16:36 uur

NigelS-A

Mitchell Pique & Danny Buijs HOUDEN !!!

Woensdag 30 maart 2011 om 19:04 uur

HB

Volgens mij zegt dit niks over of deze spelers weg moeten,dacht dat het heeft te maken met dat de knvb een datum ingesteld heeft,rond deze tijd, en na die datum automatisch de contracten verlengd worden, als deze niet opgezegd worden.

Geeft ADO gewoon meer tijd om te beslissen....

 

Doen trouwens alle clubs.

Woensdag 30 maart 2011 om 18:32 uur

Hermanus

Verstandig en zonder emoties, zo zal het moeten, willen we bij de eerste vijf kunnen blijven spelen. Zo hard is de maatschappij ook geworden. Grote clubs doen niet anders. Vriendjes erbij halen of laten blijven is voorbij. ADO zelfverzekerder naar de toekomst en laten we maar eens afwachten waar de vertrekkenden heen gaan. En de jonge spelers kunnen zich met betere vooruitzichten ontwikkelen en dan kan bekekn worden waar we wat aan hebben. ADO naar de top vijf.

Woensdag 30 maart 2011 om 17:10 uur

Ammi

Ammi zal wel terug gaan naar Vvv

Woensdag 30 maart 2011 om 15:09 uur

fan

wat hebben jullie met die ranko? jaarcontract aanbieden of een baan waarom ,omdat drie wedstrijden goed heeft gespeeld in de nacomp twee jaar geleden.hij zit 4 of meer jaar bij ado kan iemand me nog een aantal wedstrijden noemen waar hij goed in speelde?

Woensdag 30 maart 2011 om 14:24 uur

THC

Kijk ook eens op www.thehagueclothings.nl voor de nieuwste supporters kleding

Woensdag 30 maart 2011 om 13:40 uur

pfff

Buijs hoort hier thuis. Die mogen ze nooit laten gaan tenzij hij een aanbieding uit het buiteland krijgt. Kom op die gozer is te belangrijk voor ons. En Ranko een baan aanbieden lijkt me perfect. Iets bij de jeugd ofzo. Jammer want ik vond Ammi eindelijk een beetje een vaste waarde worden. Ook jammer van Pique, hij deed het voor zijn blessure gewoon erg goed. Maar heeft de vorm nog steeds niet.

Maar BUIJS MOET BLIJVEN!!!!

Woensdag 30 maart 2011 om 13:38 uur

kale theo

Buijs en Pique houden voor een lager contract de rest weg, Ranko een baan geven binnen ADO.

Woensdag 30 maart 2011 om 13:30 uur

henk

buijs, ammi en bossie moeten blijven

Woensdag 30 maart 2011 om 13:13 uur

Johannes de Doper

Nu zullen we dus gaan zien hoeveel clubs er in de rij staan voor Buijs en (vooral) Ammi. Ben benieuwd.

 

Bosschaert, Piqué -terecht. Kunnen niet (meer) mee.

 

Ranko: Hebben we te weinig van kunnen zien. Misschien kan hij nog een jaarcontract afdwingen in de komende weken. Dat hoop ik eigenlijk wel -hij is een boegbeeld voor de club geweest totdat hij uitgeschakeld werd.

Woensdag 30 maart 2011 om 13:07 uur

ennuhh

Antonia???

Woensdag 30 maart 2011 om 12:42 uur

karel

Sneu voor sommige helaas het is niet anders, jonkies tjaaaaaaaaaa Ik denk dan aan beugelsdijk, gielisse en vd dussen de rest zoals achterberg en kokcal  heb je niet veel aan. Hulst en van Hese ook afscheid nemen.

Woensdag 30 maart 2011 om 12:37 uur

Ron001

Zal zeker met de salaris van de heren te maken hebben,nu is er mischien budget voor o.a Buly en Rado.

 

Nu worden er knopen doorgehakt om zekerheid aan de spelers te geven.

Woensdag 30 maart 2011 om 12:32 uur

It's me

Inderdaad, Buijs zowiezo houden, Bossie wellicht, wel shit voor Ranko, maar voor de rest wel begrijpelijk. Pique heeft naar mijn mening niets gebracht, dus mag hij van mij weg. Ahmed Ammi is te blessure gevoelig en er zijn wellicht vele andere opties.

Woensdag 30 maart 2011 om 12:09 uur

FCDH4EVER

@Tja helemaal mee eens. Al heb je niks aan Achterberg en Gielisse hoor. En waarom ze Piqué niet verlengen snap ik niet.

Woensdag 30 maart 2011 om 11:58 uur

haggo

het is niet anders een aantal spelers had ik graag nog bij de selectie gehouden..ligt er ook aan wie er vertrekken. De opzegging is formeel naar mijn idde. Niemand nog afgeschreven.

Woensdag 30 maart 2011 om 11:49 uur

Tja

Een wijs besluit en goed voor de salarishuishouding, geef de jonkies de kans, daar ligt de toekomst.

Woensdag 30 maart 2011 om 11:45 uur

ik

Buijs Houden!

Woensdag 30 maart 2011 om 11:38 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
2-3
10 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo De Graafschap Logo ADO Den Haag
Gisteren om 21:00 uur
De Vijverberg, Doetinchem

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26