Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO-topman laakt straf Van der Brom


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

24 maart 2011 21 reacties

ADO Den Haag-eigenaar Mark van der Kallen is het niet eens met de wedstrijd schorsing die John van den Brom heeft gekregen. Hij neemt de trainer ook niks kwalijk.

 

Van der Kallen was eveneens in het Haagse supportershome aanwezig toen Lex Immers zijn gewraakte teksten uitte richting Ajax. ,,Ik hoorde wat Lex zei en dacht: 'dat kan niet'", zei de ADO-topman tegen VI Radio, aldus Soccernews. "Maar ik kon op dat moment ook niet door de menigte naar voren stappen om te zeggen dat wij, als ADO Den Haag, dit niet willen."

 

Van der Kallen is teleurgesteld in het schikkingsvoorstel van de KNVB. ,,Persoonlijk verwijt ik onze trainer buitengewoon weinig. Het was daar een chaos en zo lawaaiig, dat het niet realistisch is om te zeggen dat Van den Brom wel even in had kunnen grijpen. Dan moet je iets beter weten in wat voor situatie dat gebeurt."
 

Ander nieuws:

Reacties

Pajam079

“We gaan op Haagsche Jacht” ; De ADO Hetze anno 2011

Den Haag – 20 maart 2011 , v/d Brom en zijn mannen schrijven weer een pagina in het groen-gele jongensboek, in een seizoen dat niemand voor mogelijk hield, ADO Den Haag wint ook in het eigen Kyocera Stadion van Ajax!
ADO Den Haag, de slapende reus van het Nederlandse voetbal, is wakker geschud! Na jaren van (financiele) leed en voetballen in de marge, doet de Residentie Club mee om de bovenste plaatsen en plaatsing voor de Europe League.
En dat met een elftal vol met talentvolle, jonge en Haagse spelers! Wesley Verhoek , Robert Zwinkels, Christian Kum, Charlton Vicento, Kevin Visser, Jordy Brouwer en natuurlijk Lex Immers.
Het is de club, spelers en supporters gegund. Na het betreden van het veld in de legendarische Zuiderpark stadion na, zijn de Haagse supporters al jaren de braafste van de klas. Niet alleen de supporters, de hele club heeft zich de afgelopen decennia ingezet om zich maatschappelijk te laten gelden.
“De afgelopen jaren heeft ADO Den Haag geheel kosteloos voetbalclinics verzorgd bij amateurverenigingen in de Haagse regio. Deze clinics zijn gericht op de D-, E- en F-jeugd van amateurclubs. De clinics worden verzorgd door een medewerker van ADO Den Haag die telkens door een drietal selectiespelers wordt ondersteund.”
En
“Het Medisch Centrum Haaglanden en ADO Den Haag hebbeneen samenwerkingsovereenkomst voor een periode van drie jaar.
Slogan van de samenwerking is ‘Bewegen tegen ’. Onder deze paraplu creëren Medisch Centrum Haaglanden en ADO Den Haag activiteiten en faciliteiten voor patiënten en hun familie die buiten de gewone ziekenhuis financiering vallen en die bijdragen aan het welzijn van patiënten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan begeleiding bij bewegen door een fysiotherapeut of een dagje uit voor de patiënt en zijn gezin. Uit internationale studies blijkt dat fysieke en ondersteunende interventies tijdens de behandeling van een positief effect hebben op fysiek functioneren, vermoeidheid en kwaliteit van leven tijdens het behandeltraject.”
“ADO Den Haag geeft jaarlijks 700.000,- euro van z’n begroting uit aan maatschappelijke activiteiten en heeft daarmee met stip de hoogste belang aan maatschappelijke activiteiten van alle Nederlandse BVO’s”
De Haagse trots is in de jaren zo verandert, had het stadion in het Forepark er nou echt moeten komen? Nou emotioneel niet, maar om alle andere redenen zeker wel! Met de verhuizing is ook een deel van ADO/FC Den Haag achtergelaten in Het Zuiderpark.
Het huidige Den Haag loopt voorop binnen de traditionele wereld wat voetballerij heet, daar waar de supporters al jaren onrechtvaardigheid afkeurden en zij die geleden hadden een hart onder de riem staken (Carrilho, Dittewig en de Legia Supporter om maar een paar voorbeelden te noemen), heeft ADO Den Haag dit vanaf bestuurlijk niveau in het beleidsplan opgenomen. ADO Den Haag is maatschappelijk bewust bezig, wat als BVO een primeur was!
Helaas is dit op de een of andere manier bij de landelijke media en onze landelijke voetbalbond nog niet doordrongen. Althans, waardering en/of steun hiervoor heb ik nooit ergens mogen lezen, zien of horen. De (riool)journalistiek staat paraat om het Haagse ‘kapot’ te schrijven, dat dan weer wel.
Als Hagenaars en Hagenezen, gezamenlijk met elkaar en door elkaar in een besloten omgeving besluiten een feestje te bouwen, wordt daar via moderne media als Youtube beelden van tentoongesteld voor de buitenwereld. Op deze beelden ziet heel Nederland een uitzinnige en emotionele Haagse menigte totaal van ‘God los’ , want er is geschiedenis geschreven!
Kranten, TV en politiek pakken dit ook op, wat mooi die medeleven voor onze succes of toch niet?
Helaas toch niet, want dit keer ging onze succes over de rug van een zeer populaire club heen. Een club met een supporters schare die nog niet zo lang geleden bijna met dodelijke gevolgen, de haagse supporters home met minderjarige aanvielen. Een club waarvan de supporters in Volendam of Haarlem de Hagenezen opwachten, ten tijde waarin ADO Den Haag een niveau lager acteerde. Een supporters schare dat zichzelf de geuzenaam “Jood” heeft aangemeten.
Lex Immers zong in een vrije vertaling het beeld van een wedstrijd dat zich nog geen uur of 2 geleden een honderd meter naast het Multifunctionele supportershome had afgespeeld; ADO Den Haag had gejaagd, met de tong op de schoenen GEJAAGD en de tegenstander verslagen, noem ze bij hun competitie naam of de door supporters geliefkoozde geuzenaam, maar de jacht waar Immers het over had, ging over de club uit Amsterdam en een lange neus naar hun supporters. De media heeft blijkbaar geen weet van de historie van deze club, want de keuze van Immers om de tegenstander van deze bewuste zondag 20 maart 2011 , bij hun persoonlijk gekozen geuzennaam te benoemen viel slecht. En dan druk ik me nog voorzichtig uit!
In een tijd waarin onze mede Nederlanders langs de voedselbank moeten en bijna 4 Gulden aan de pomp voor een liter benzine moeten betalen, concentreert de door ons betaalde en gekozen volksvertegenwoordiging ervoor om kostbare tijd – gefinancierd door o.a Hagenezen- te gebruiken om deze volksfeest aan de kaak te stellen. In een tijd waarin een door Nederland gesteunde front Iraakse onschuldige bevolking aanvalt, wordt er gesteld dat NIET de toenmalige leden van de 2e kamer een donatie aan de nabestaanden van deze Irakezen meot betalen, maar Immers zijn bankrekening eens moet afromen, richting een israelische gezin, in een stad waarvan Immers de naam niet eens kent, laat staan dat hij enig idee heeft wat er zich afgespeeld heeft,w at je hem ook niet kwalijk kan nemen.
De wereld op z’n kop zou u denken? Ik ook en menig Hagenaars en Hagenezen met ons, maar de realiteit is dat dit weer een nieuwe hoofdstuk is die we kunnen toevoegen, aan de decennia durende hetze tegen ADO Den Haag. Blijkbaar mag een jacht op Hagenezen wel ten alle tijden....
 

Zaterdag 26 maart 2011 om 09:21 uur

CHARLES

Ik baal er echt van wat er afgelopen zondag heeft plaats gevonden in het supportershome. Alleersrt wil ik hen zeker niet bedanken voor het feit dat  ze zo slim waren om het hele gebeuren te filmen en op you tube te plaatsen.  Supprters zoals jullie helpen ADO naar de klote. 

Vrijdag 25 maart 2011 om 23:51 uur

Jaap

Lees ook eens dit stukje:

http://www.vn.nl/Opiniemakers/Micha-Wertheim/Artikel-Micha-Wertheim/Word-vandaag-nog-lid.htm

en zeg dan of u iets heeft gehoord van de FJN over dit artikel.

Maar om echt feest te vieren kan beter dit bekijken en beluisteren:

Oh Den haag je gaat zo heerlijk lekkâhr

http://www.youtube.com/watch?v=q8oGJXj9cB4

Vrijdag 25 maart 2011 om 18:33 uur

Loonstein!

Stoeptegel door je gordijn!

Vrijdag 25 maart 2011 om 17:51 uur

kappuusjontjûh

@Tedje: volgens mij was dat tegen Atteveld gericht, gooz

Vrijdag 25 maart 2011 om 15:29 uur

Januzz ik heb er nog eentje

Loonstein, Ringelestein!... oh nee wacht ff... dat gaat iets te ver

Loonstein, Jodenstein!

 

uhhhh

 

Loonstein, morgen op de trèin!! : ))))

Vrijdag 25 maart 2011 om 14:50 uur

@Harrie <<< van Vak QQQ

Jij begrijpt 't.  En dit is zeker niet sarcastisch bedoeld.

 

Vandaag, om 02:04 uur

 

Vrijdag 25 maart 2011 om 14:43 uur

@Haagse Jantje

Loonstein, KKzwijn!!

Vrijdag 25 maart 2011 om 14:39 uur

Der Rudy

Op een of andere manier blijft dit gebeuren het onderwerp van gesprek. Waar je ook komt, iedereen heeft er een mening over. Het meerendeel vindt het allemaal overtrokken.

 

Ingrijpen in een feestende massa kun je vergeten Al ben je kampioen van Nederland in welke vechtsport dan ook. Zou ook een zeer slechte keuze zijn die niemand zal begrijpen.

 

De enige mogelijkheid is om dit soort dingen tegen te gaan is zelf niet mee doen. Niet op de tribune en niet in het home. Gewoon wat anders gaan zingen. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen acties.

 

Vrijdag 25 maart 2011 om 13:07 uur

Haags Jantje


Loonstein Prof mr H
- advocaten en advocatenkantoren
Groot Blankenberg 49
1082AC
Amsterdam
020-6731555

Hier Het Telefoonnummer van AFPERS BUREAU Loonstein.

Ik Zou Zeggen Bellen Maar Hou Het Netjes.

Uw Razende Supporter 100% HAAGS JANTJE

Vrijdag 25 maart 2011 om 11:51 uur

Tedje

Grappig trouwens hoe van der Kallen nu zo opgehemeld wordt, terwijl vorig jaar de capuchontjes bij het stadion stonden en het bestuur nog moest oplazeren.

Vrijdag 25 maart 2011 om 11:08 uur

Tedje

Dat was nou ook mijn eerste reactie, je kan niet iemand schorsen, omdat hij niet heeft ingegrepen. Al die mensen die namelijk schreeuwen dat John de supporters even een verbale draai om de oren had moeten geven zijn laffe honden, lekker makkelijk praten vanachter je veilige bureautje, ga dan zelf tussen de harde kern staan en ze vertellen dat ze geen 'hamas, hamas' moeten zingen!

Doen en durven ze zelf ook niet, dus om van den Brom om die reden te schorsen is belachelijk!

Vrijdag 25 maart 2011 om 11:03 uur

Harrie

@Michael Het gaat juist over vd Brom die er als verdomde lowietje bij moet staan omdat ook hij niet tegen de meute op kan. Triest maar waar.  De leiding van de club heeft geen mogelijkheden meer om in te grijpen. Daarom nogmaals: terug naar af.

Vrijdag 25 maart 2011 om 10:06 uur

Michael

@Harrie

 

lul toch niet zo dom, hij heeft het over v.d Brom en niet over Immers.

Vrijdag 25 maart 2011 om 06:57 uur

Harrie

Vd Kallen doet er alles aan om de populaire jongen uit te hangen. Jammer genoeg, zeker voor hemzelf, denkt het bedrijfsleven anders over de wartaal van Immers en de supporters dan hij. Dat is een dure mening, want nu zal hij toch zelf alle centjes erbij moeten leggen die nodig zullen zijn om de supporters tevreden te blijven stellen. Hij staat alleen. Want er zullen er maar weinig zijnl die hun bedrijf in verbinding laten brengen met het platte gedoe zoals we dat in de afgelopen week hebben gezien en gehoord.

Waar je mee omgaat word je mee besmet, zoals blijkt.

Of vd Kallen inderdaad zal "investeren?" Ik denk het niet.

Terug naar af.

Vrijdag 25 maart 2011 om 02:04 uur

Johannes de Doper

Bovendien vermoed ik dat vdKallen op persoonlijke titel spreekt, eni niet namens de club.

 

Petje af voor de man, trouwens. Onder zijn bewind veranderen er doorlopend zaken ten goede.

Donderdag 24 maart 2011 om 22:42 uur

Johannes de Doper

@waar slaat dit op:

 

Als ze tegen de straf voor vdBrom in  beroep gaan, roepen ze veel meer ellende over zich af dan als ze hem accepteren. Het verhaal 'Lex' wordt dan namelijk ook tot op het bot opnieuw opgerakeld.

Donderdag 24 maart 2011 om 22:41 uur

Tja

Dit slaat nergens op.

Kan je straks hele families oppakken na een ruig feestje in de huiskamer als de een of andere herzenloze het met zijn/haar mobiel filmt en dat op het internet zet.

Joden organisaties duiken er gelijk op, kassa die ruiken geld en gebruiken een jodenstreek om Lex en Brom te laten betalen, chantage gewoon.

Maar wij moeten onze trainer steunen allen voor één, één voor allen.

Donderdag 24 maart 2011 om 22:14 uur

waar slaat dit op?

Als ze het er niet mee eens zijn, hadden ze in beroep moeten gaan

Donderdag 24 maart 2011 om 21:30 uur

haagse ert

mooie woorden meneer vd kallen.!

zo is het namelijk ook  .

 

de KNVB snapt weinig vd situatie en wil allen maar weer een voorbeeld stellen tegen ADO...maar we hebben voor hetere vuren gestaan dus dit zal ons niet raken zoals hun dat graag willen..jammer joh...!

 

dus we gaan gewoon op de goeie voet verder en laten zien dat we eraan komen...COME ON ADO....

 

LATERZZZZZZZZZZ

Donderdag 24 maart 2011 om 21:10 uur

Hermaus

We hebben toch een prima club met van der Kallen, die opkomt voor van der Brom. Iedereen kent zijn plaats en daar genieten we allemaal van.

Donderdag 24 maart 2011 om 20:50 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25