Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Ajax erkent interesse in Bulykin


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

24 juli 2011 21 reacties

Ajax-trainer Frank de Boer erkent dat hij voormalig ADO Den Haag-spits Dmitry Bulykin als mogelijke versterking ziet. Hij zei dat tegen Eredivsie Live.

 

In gesprek met de zender liet De Boer weten Bulykin inderdaad als mogelijkheid te zien bij Ajax. De bonkige Rus is eigendom van Anderlecht. Hij excelleerde vorig seizoen bij ADO en werd bijna topscorer van de eredvisie.

 

De Boer: ,,Ik vind hem een interessante speler. Hij is het type aanvaller dat we nodig hebben en kan tevens iets forceren in de slotfase.''

 

Afgelopen week liet Bulykin al weten dat behalve ADO Den Haag nog een Nederlandse club in hem is geinteresseerd. Hij had dat van zijn zaakwaarnemer vernomen, maar wist niet om welke club het ging.

 

De Rus zei ook dat hij graag zou terugkeren bij ADO Den Haag. Anderlecht en ADO zijn het tot dusverre over een overgang financieel nog niet eens geworden. De Hagenaars zitten daardoor in de wachtkamer.

Lees meer over

Reacties

Hermanos

Een prachtige kans laten we liggen. Ik wil niet negatief zijn, maar zo komt die ooievaar dus never nooit meer terug, oh oh Den Haag met je ADO zonder geld.

Maandag 25 juli 2011 om 12:29 uur

TonHa

Denk je echt dat Ajax Bulykin wil halen om ADO dwars te zitten? Sorry, maar ADO speelt in een andere league dan Ajax. Laten we de realiteit niet uit het oog verliezen. Bulykin heeft ook een gezin en wil geld verdienen. Zo simpel is het nu eenmaal in de sport, degene met het meeste geld krijgt de beste spelers. En laten we eerlijk zijn, 2,5 miljoen voor een speler van 31 is een beetje veel vind je niet. Overigens denk ik inderdaad wel dat een aantal spelers die nu nog bij ADO rondlopen en na de voorrondes, als we er uit liggen  vertrekken. Dan zit ADO inderdaad met de gebakken peren. Vervangers zijn dan niet meer voorhanden. Realiteit, helaas. Ik zelf verwacht dat Toornstra, Verhoek en Derijck na het europese avontuurtje vertrekken.

Maandag 25 juli 2011 om 11:33 uur

Henk

@ uit de achterhoek. Een beetje naief. Kuifje in Afrika.

De eerste voetballer die aan een ander denkt moet nog geboren worden. Droom verder.

Btw: Wie de meeste centen heeft wint de pot geldt altijd in de profsport.

Maandag 25 juli 2011 om 10:55 uur

@ uit de achterhoek

Ik kan me niet voorstellen dat Ajax of Bordeaux hem gaan halen. Bij beide clubs zal hij op de bank komen en dat is nu net wat hij NIET wil.

 

Daarnaast kan Ajax hem niet betalen.

 

Ik blijf hoop houden, zeker toen ik van de week zag dat hij onze spelers kwam aanmoedigen in de kleedkamer maar ook op de tribune. Even geduld jongens, het gaat echt goed komen.

 

Ik ben het wel met een aantal van jullie eens dat het nog steeds ongelooflijk is dat er in onze regio geen geldschieters zijn die dit soort projecten willen bekostigen. Ik denk dat die mannen en vrouwen maar eens wakker moeten worden en er niet pas instappen als ze er zelf alleen maar beter van kunnen worden, mochten we bijvoorbeeld de poulefase van de Euroleague halen.

 

Oh ja, hoe staat het nu eigenlijk met een definitieve shirtsponsor ??

Maandag 25 juli 2011 om 09:56 uur

Wes

Het getwijfel van Verhoek kan ADO misschien nog eens duur komen te staan, als hij een keuze maakt en vertrekt dan zou ADO daar evt.  Bulykin voor kunnen halen die van grote waarde kan zijn in de voorronde van de europaleage.

Als ADO wordt uitgeschakeld voor 31 augustus moet je opletten wat er gaat gebeuren, dan gaan de heren Verhoek, Derijck en Toorstra en wie weet nog meer binnen no time weg. en dan heeft ADO geen tijd meer om goede aankopen te doen en in te passen voor de competitie.

Ik hoop dus met heel mijn hart dat ADO de voorronde doorkomt!!

Maandag 25 juli 2011 om 09:54 uur

Derksen

Bulykin gaat mogelijk in Frankrijk aan de slag


Ook rank de Boer vindt Dmitry Bulykin 'een interessante optie' voor zijn voorhoede bekende hij tegenover eredivisie live maar de aanvaller van Anderlecht gaat naar alle waarschijnlijkheid in Frankrijk aan de slag. Volgens diverse Franse media is de overgang van de 31-jarige Rus naar Bordeaux 'voor tachtig procent' rond. 

Bulykin is waarschijnlijk ook te duur voor Ajax. De ex-spits van ADO Den Haag verdient bij de Brusselaars een salaris van meer dan een miljoen en Anderlecht wil geen medewerking verlenen aan een nieuwe verhuurperiode. Om zijn Russische nek hangt (nog) een flink prijskaartje van circa 2,5 miljoen euro.

Bordeaux, dat afgelopen seizoen op een teleurstellende zevende positie eindigde, nam deze zomer afscheid van Fernando Cavenaghi, die naar River Plate vertrok. Verder staat David Bellion met blessureleed aan de kant. Bulykin kwam afgelopen seizoen tot liefst 21 doelpunten in het tenue van ADO.

 

Tekst: Voetbalzone.nl

Maandag 25 juli 2011 om 09:40 uur

karel

volgens de telegraaf is hij te duur en gaat nu naar frankrijk,g bordeaux

Maandag 25 juli 2011 om 09:18 uur

Tja

Als pinchhitter.................. en Buly wil zich in de kijker spelen?????

Dat klinkt onlogisch, maar wat is logisch in de slangenkuil van betaald voetbal? 

Vreemd eigenlijk,  nu de club zo positief bezig is , den haag en regio op de kaart zet, dat het bedrijfsleven niet in springt.

Bv.  in een constructie om 1 tot 3  dure spelers te financieren, waarbij verkoop dat geld weer terug vloeit naar hen, een sponsor/investeringsproject. 

Dus dagoberts van Den Haag, sta op , stap over uw schaduw heen, ga samenwerken en maak de club en u zelf onsterfelijk in de komende seizoenen. Kampioen van NL, de beker, de Johan Cruyff schaal en de championsleague cup, mooi toch?

 

Maandag 25 juli 2011 om 03:26 uur

Indirecta

Bulykin moet gewoon een voorbeeld aan John van der Brom nemen. Hij moet zelf ook in de buidel willen tasten en gewoon afzien van dat belachelijke hoge salaris. Hij moet er gewoon wat voor over hebben om een hoofdrol bij ADO te mogen spelen. Hij zou heilig verklaard worden als hij dat deed. Hij zou spelen en niet op de bank zitten. Dat is toch ook lekker op je eenendertigste?

Maandag 25 juli 2011 om 00:20 uur

dre

dat betekent buly op de bank na sigtorsnor en niet in t russisch team wat die wil ,dus zeg t maar....... mischien dat immers ofzo hem dat duidelijk kan maken dat ie voor de bank (pinchhitter) gehaald word

Zondag 24 juli 2011 om 23:52 uur

ADO Supporter

Het wordt tijd dat groep investeerders opstaat! Ik denk dat de groep Lammert Braaksma en Rob Jansen eens met v/d Kalle om de tafel moet gaan zitten. Zij wilden toen der tijd met de overname door v/d Kalle eigenlijk zelf ADO overnemen,misschien wordt het tijd om hun handjes in 1 te slaan,dan is er veel meer mogelijk in Den Haag. Helaas zou dat wel weer een droom blijven van mij.

Zondag 24 juli 2011 om 23:27 uur

Bweeeeh

Vd Brom bij Vitesse en Buly bij 020....

 

Ik wordt een beetje misselijk!

Zondag 24 juli 2011 om 22:38 uur

Erik FC DEN HAAG

Geloof nooit dat dit zal gebeuren....Bully op het bankie in 020, dat houd in dat hij in dezelfde positie komt als bij anderlecht. En die joden gaan nooit een miljoen salaris betalen. Bully wil in den haag ( thuis ) voetballen.Ik hou hoop,omdat het nu wel blijkt dat niemand hier weg wil.......en terecht !!
Zondag 24 juli 2011 om 22:03 uur

adodebeste

Het lijkt er meer op dat AJAX ons ADO een hak wil zetten door Bulykin op de bank te zetten, en hier ADO elke kans wil ontnemen om straks weer te winnen van 020.

Zondag 24 juli 2011 om 21:57 uur

morrison

zal ongeveer 2miljoen gaan kosten voor iemand van 31 jaar,voor dat geld vind je ook wel een andere spits,en hy kan nu laten zien hoe graag hy by ado wil voetballen,hy moet gewoon nee zeggen tegen alles,pas dan heb ado misschien kans om hem te halen.

Zondag 24 juli 2011 om 21:55 uur

kipc0rn

buly pleas come to the hageu and don't go to #msterdamm.

Zondag 24 juli 2011 om 21:25 uur

Haga

Tja, je kan er van alles van vinden, maar die De Boer begrijpt en ziet het goed. Bulykin is gewoon een hele belangrijke speler voor een elftal. Ik geloof er niet echt meer in, maar blijf toch hopen dat er iemand in het bestuur Bulykin toch nog voor ADO binnen kan halen ! Hij past ook veel beter als speler bij ADO, dan als pinchhitter in die mislukte glasbak in 020. Maar ja...money rules :-( Zou btw wel erg pijnlijk zijn, Bulykin in een 020 shirt....bbbrrrr , een nachtmerrie.
Zondag 24 juli 2011 om 20:39 uur

Murri

Frank de boer wilt oorlog, en als ik het goed heb mogen de joodjes weer komen dit jaar :D

Zondag 24 juli 2011 om 20:27 uur

2 miljoen?

Hoeveel ben je dan kwijt voor Bulykin?

1 miljoen transfer + 1 miljoen salaris?

Als het klopt dat Anderlecht alleen verkopen wil dan komt Euro 2.000.000,00 aardig in de buurt.

Tsja, wie durft garant te staan voor deze investering om hem naar ADO te halen?...Zeg het maar... Henk Patat?

En dit is totaal niet lullig bedoeld richting Henk Patat trouwens!...want dankzij mede zulke sponsoren werden/worden belangrijke trainingskampen mede gefinancierd...sponsors uit díe categorie hebben we ook, die maken trainingskampen mogelijk, maar die maken niet de komst mogelijk van een spelers die een enorme hap uit de begroting neemt, want 2 miljoen gaat hoe je het wendt of keert richting 1/6 deel van de begroting.

En ja Bulykin is belangrijk, sportief gezien maakt dit het verschil voor Den Haag tussen zekerheid (15-25 goals) en zoeken (zie voetbal tegen Tauras) naar die goals.

Financieel is die echter onverantwoord...

Zondag 24 juli 2011 om 19:31 uur

TONH

tsja kon je verwqachten he?

er zit er 1 bij ajax die echt inzicht heeft,...1 dus!!!!!

ja,.....wie,...lijkt me logisch...ik,..vind dat er maar 1 echt alles weet van voetbal,...in 020,....hij woont er zelf niet...en ook niet in dit land...

 

Zondag 24 juli 2011 om 19:15 uur

Hermanos

Hoe kan 020 ADO het meest treffen zonder te voetballen. Die is raak bij mij zonder dat er een bal gespeeld is. Triest, dat ADO het geld voor Buly niet kan opbrengen. Maar ook geen sponsor dus, ach al die verhalen, ze zijn hoopgevend geweest, helaas dus.

Zondag 24 juli 2011 om 19:15 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26