Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

André Wetzel ontslagen


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

22 december 2009 24 reacties

André Wetzel is op staande voet ontslagen. Dit is de uitkomst van het gesprek dat de technisch directeur vandaag met de raad van commissarissen had.

“Met zijn uitlatingen in De Volkskrant heeft André Wetzel de spelers, trainer, supporters, directie en raad van commissarissen in diskrediet gebracht.” Meldt de website van de residentieclub.

RVC-voorzitter Jagersma verwijt Wetzel niet in het clubbelang te hebben gehandeld: "Niemand is groter dan de club. Voor alle werknemers van ADO Den Haag geldt dat zij zich altijd aan afspraken moeten houden."

ADO Den Haag gaat zich nog beraden hoe de taken van technisch directeur moeten worden ingevuld. Het is nog niet bekend of de club een nieuwe zal aanstellen.

 

Of de club uit het Forepark Wetzel nog een zak geld moet meegeven is niet duidelijk. De ontslagen technische baas laat de afwikkeling verder over aan de CBV.

Lees meer over

Reacties

fffffff

eindelijk gerechtigheid alleen moet Wetzel een schadevergoeding betalen voor al die waardeloze vriendjes die zijn gehaald.

De snor zit hem te verdedigen "valt me zwaar tegen van hem".Maar Wetzel heeft meer schade als goede dingen aangericht.

Spelers gehaald waar we niks aan hadden en spelers van amateurclubs langdurige contracten gegeven.

Woensdag 23 december 2009 om 08:46 uur

Mike

Ik had voor die centen liever een nieuwe trainer gehad.......

Dat Wetzel zo niet verder kon/wilde was wel te lezen in het interview van zaterdag. Het is één kant van het verhaal maar als het waar is zijn er ook een paar commissarissen teveel!

 

Jagersma, met je mooie beloftes, pak ajb ook je biezen!

Woensdag 23 december 2009 om 08:24 uur

buidel

 

AW weg, dat zat er dus dik in. Zonde , zonde van de tijd ( ook die van hem) , zonde van het geld. En het imago van de club..........

Wie ruiken nu een kans? Stilletjes hoopt een groep "supporters"

op de terugkeer van oude tijden. Op zeker . wat is er nog mooier dan macht, ik hoor het ze denken. AW probeerde van de club een fatsoenlijke club te maken , en ja ,hij maakte fouten. Wie niet?

Ik ben benieuwd hoe het verder gaat

Woensdag 23 december 2009 om 08:05 uur

geelgroeneflip

Het vertrek van AW kent volgens mij alleen verliezers. Er is toch weer veel tijd, energie en kapitaal vernietigd. 't zal me niet verbazen als Atteveld ook snel zal vertrekken. De houdbaarheidsdatum van trainers en "TD's" in de voetballerij is tenslotte beperkt en willekeurig, zeker bij ADO. Snel zal er wel met veel bombarie een nieuwe "lichting" TD en trainer komen; met alle vertrouwen en positieve aspiraties (van betrokkenen zelf en niet in de laatste plaats ook van hen die ze benoemen). Kom en volg nu circa 45 jaar ADO en het is eigenlijk vanaf eind jaren 70 niet anders geweest; altijd maar ruzie en ellende. Veel (kapitaals- en voetbal) vernietiging en zelden sportief succes. Na de de laatste (gelukkige) promotie was ik aanvankelijk positief. Eindelijk leek het ADO eens mee te gaan zitten. Een nieuw stadion, nieuwe kansen (sponsors/financiering) beter imago, opruimen van financiele lijken in de kast en herstructureren van de (dure) organisatie. Ben bang dat we toch weer terug zijn bij af of misschien beter gezegd weer terug zijn bij "gewoon verder modderen". Da's jammer: ik zou zo graag weer eens succes willen zien.

Woensdag 23 december 2009 om 00:35 uur

ik heb niks met amsterdam

En wat doen we nou met Atteveld? is een vuile nagemaakte die ook heel gauw moet oprotten, is een heel gemeen manneke,pleures JOOD.

Woensdag 23 december 2009 om 00:16 uur

zodan

@ Hans

Excuus zo naar hoef ik niet te reageren.

Mijn woordkeus was verkeerd. Dit mag je wat mij betreft directer tegen mij zeggen.

Woensdag 23 december 2009 om 00:04 uur

zodan

@ Hans

Ja dat bedoel ik. Het is wel fijn voor je dat je me bijna begrijpt.

Woensdag 23 december 2009 om 00:01 uur

Hans

En wat idool Langenbach betreft: er staan nog wat barrekeningen in Scheveningen open. En dat tekort van 6 miljoen is echt in de tijd van deze zelfbenoemde kanjer ontstaan. Daar moeten we nu nog voor boeten.

Dinsdag 22 december 2009 om 23:56 uur

Hans

@zodan

Bedoel je soms "sabbatical?"

 

@allen: arbitragezaak wordt op zeker door Wetzel gewonnen. Dat betekent ALLES doorbetalen, sorry Kallie. In het voetbal gaat het niet zo gemakkelijk als bij de rechter hoor.  Leergeld betalen, begroting overschrijden want er moet toch een vervanger komen. Of denken jullie soms dat die krotenkoker Vierling het over kan nemen? Dat is een cricketbal van Quick die niks van profvoetbal weet. En Lex zit bij de vrouwen!

Dinsdag 22 december 2009 om 23:52 uur

ooievaar27

zo das mooi nieuws die beunhaas Wetzel die alles en dan ook alles er aan heeft gedaan om al die onrust die hij de afgelopen jaren deels had weggenomen puur zelf weer aanwakkerde door al die uitlatingen in de pers en dergelijke. TERECHT dat hij is ontslagen! Nu een goede vervanger ikzelf zou het heel mooi vinden als Robert Langebach weer terug zou keren... onder hem was het een aantal jaar geleden ook heel erg goed gegaan so why not?

Dinsdag 22 december 2009 om 23:43 uur

Ron001

Ik ben bang dat het heeel veeel geld gaat kosten!!!!

 

En we hadden al niets!! Hopelijk komt denhaag hiet mee weg!!

 

Ik weet ook niet of dit goed of slecht is!!

 

Hopen dat het goed gaat komen, en handhaven ...

 

Fijne feest dagen allemaal...

Dinsdag 22 december 2009 om 23:31 uur

zodan

CV pimpen met Andre:

2006-2007 Cebetical year.

2007-2008 Cebetical year.

2008-2009 Cebetical year.

2009-2010 Cebetical year.

2010-2011 Cebetical year?

:P

Dinsdag 22 december 2009 om 23:16 uur

zodan

Nu kan hij zoveel stapjes maken als dat hij zelf wil. En hij mag nog bepalen welke kant hij opgaat ook.

Wat een vrijheid. Ik hoop dat hij ermee om kan gaan.

Succes! Zal wel nodig zijn met zo'n besmet CV.

Volgende keer verantwoordelijkheden nemen die je aankan.

Scheeld een ieder een hoop elende. Excuus aanbieden voor gemaakte schade zou wel zo netjes zijn. Maarja...met zo'n plaat voor je hoofd heb je daar natuurlijk geen benul van.

Dinsdag 22 december 2009 om 23:08 uur

ADOsexual

Ik heb het nog zo duidelijk gezegd toen hij destijds binnenkwam: dit wordt Knudde, deze man is geen seconde te vertrouwen, is een beunhaas. Niemand die het met me eens was...... Ik stond alleen in m'n standpunt.

 

En wat zie ik nu in de poll???? 30% van de respondenten wil Aad de Mos??? Die net als Zwetzel een zeer ervaren veteraan is in 'het eruit vliegen'. Jongens, sorry, maar ik lig nu echt zwaar dubbel van het lachen. Hahahaha, ik kan m'n lol gewoon niet op hierzo :D Geweldig. Dit is echt komedie waaraan Toon Hermans geen seconde had kunnen tippen..... GE-NI-AAL

 

Nogmaals, toffe feestdagen iedereen, je hoeft je niet klem te zuipen als je wilt lachen want daarvoor moet je maar gewoon weer ff op Aad de Mos stemmen :P

Dinsdag 22 december 2009 om 22:53 uur

eindelijk

Positief nieuws, weliswaar een nette persoonlijkheid maar heeft zijn dikke salaris nooit waargemaakt. Nam als trainer veel verkeerde beslissingen, gaf matige spelers langdurige contracten, haalde vriendjes en fam. binnen. en trad continu op de voorgrond.

Gelukkig heeft v.d Kallen persoonlijk ingegrepen om dit projectiel te stoppen. Je spitsen verhuren zonder vervanging en continu vetes via de pers uitvechten zijn maar enkele voorbeelden van het wetzel bewind.

Dinsdag 22 december 2009 om 22:48 uur

zodan

Jippiediejee!

Ik ga pas echt vieren als er een goede vervanger is.

 

Dinsdag 22 december 2009 om 22:42 uur

Hans

Het onverstand heeft, voor de zoveelste keer in de afgelopen 30 jaar, gezegevierd. En dat voor een moddervette conditieloze slapjanus, alias troetelkind. Op zeker degradatie met een verdeelde selectie, een trainer die de speelbal is van iedereen en een lege kas.

Bedankt amateurtje Essers, je hebt ons allemaal een hele slechte dienst bewezen. Den Haag Promotie! Wat een knoeiers. Vanderkallen zou een succes van de club maken. Op deze manier never.

Dinsdag 22 december 2009 om 21:53 uur

top

goed nieuws!

-geen netwerk

-geen "stapjes'

-een ramp als trainer

-een ramp als mediageil projectiel

 

met deze man ware we beslist niet verder gekomen, zie het nu weer wat positiever in. de man had geen indrukwekende resultaten als trainer en nu als debutant t.d maakte hij er ook een janboel van.

 

Dinsdag 22 december 2009 om 21:43 uur

der Rudy

Weet niet of ik nou blij moet zijn of niet. AW was niet meer te handhaven, dus de enige overgebleven keuze was om hem te laten gaan. 

Toch weer de zoveelste binnen de club die voortijdig vertrekt. Geen goede reclame voor de club.

 

Hoop dat Atteveld de kans krijgt om zonder stoorzender er nog wat van te maken. 

Dinsdag 22 december 2009 om 21:07 uur

Hermanos 1945

Gefeliciteerd, maar let op dit wordt procederen. Wetzel heeft zijn plan al klaar. Hij is er al maanden mee bezig. Ga het nieuws over Wetzel maar na. Dit was zijn plan, als het met ADO niet goed meer zou gaan en hij er geen wending meer aan zou kunnen geven. Dan grof de media in..... En Atteveld gaat het ook niet lukken, die draait en draait. Alleen de spelers kunnen door saamhorig op te treden ADO nog redden.

Dinsdag 22 december 2009 om 20:53 uur

ADOsexual

Gasten, allemaal feest vieren nou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Laten we voor het moment even alle meningsverschillen opzij zetten. Ik wil van dit Moment of Glory genieten.

 

Moet wel zeggen: Als hij drie ton mee heeft gekregen dan hebben ze het echter NIET goed aangepakt.

 

Dinsdag 22 december 2009 om 20:36 uur

langepino

en dan nu het kerstboomsysteem erin!!

Dinsdag 22 december 2009 om 20:35 uur

Bokkie

Fijn om supporter te zijn van een club waar het altijd zo lekker rustig is

Dinsdag 22 december 2009 om 20:34 uur

Bert

Nu zijn we dus € 300.000,- lichter.  Spelers komen er niet.

 

We blijven dus zitten met een veredeld jeugdelftal.

 

Volgend jaar weer naar de Lange Leegte maar dan wel zonder mij.

Al die onrust bestuurders leren het nooit.

Dinsdag 22 december 2009 om 20:32 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24