Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Beugelsdijk: wij blijven maar elke keer lief


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

24 september 2016 35 reacties

Tom Beugelsdijk zat vol frustratie na de verloren wedstrijd tegen Heerenveen.

 

,,Ik begrijp gewoon niet dat we zo afgetroefd worden. Dat we al die tweede balletjes gewoon lekker laten gebeuren", wond hij zich op voor de camera van de NOS.

 

,,En we delen ook niet een keer een tik uit. Zij schoppen er drie van ons het veld uit en wij blijven elke keer maar lief."

 

Ook ergerde Beugelsdijk zich aan Heerenveen-aanvaller Zeneli aan het eind van de wedstrijd, waarbij De ADO-verdediger volgens de NOS-commentator een schijnkopstoot maakte.

 

Beugelsdijk: ,,Ik moest effe niezen. Nee joh, ik geef een tikkie en dan gaat-ie weer heel lang blijven liggen. Dan denk ik pff dat moeilijke gedoe, je staat 3-0 voor, sta gewoon op.'' 

 

Om ten slotte de hand ook weer in eigen boezem te steken: ,,We moeten de wedstrijd maar eens 90 minuten terug gaan kijken zodat we allemaal met de feiten worden geconfronteerd.''


 

Reacties

janvele

@Haagsicoon
100%! Bondscoaches van de afgelopen jaren sukkels!! Met B. hadden we het WK zelfs gewonnen en hadden we naar het EK in Frankrijk gegaan. B. heeft alles.
Dinsdag 27 september 2016 om 10:22 uur

Haagsicoon

@janvele Ben blij dat je gevoel voor humor hebt maar ik heb nergens gezegd dat Kuyt niets bereikt heeft.Maar ik vind Beugelsdijk ook wel type wat in de basis moet bij het Nederlands Elftal vind je ook niet.
Maandag 26 september 2016 om 23:30 uur

janvele

@Haagsicoon
Nee Kuyt een sukkel. Onderafdelingscompetities gespeeld en nul, nul interlands. Wat zet jij je zelf te kijk als ondeskundig en feitelij is je commentaar lachwekkend.
Maandag 26 september 2016 om 18:52 uur

Haagsicoon

@janvele Ik vind Beugelsdijk een toppertje moet je er meer van hebben.Strijd,Passie en Haagse bluf lukt niet met 11 watjes.En wat Kuyt betreft ik gaf alleen maar effe een voorbeeld alleen jammer dat een Real Madrid,Barcelona en een Man. United hem nooit wilde hebben met z`n voetballende kwaliteiten.
Zouden ze daar ook geen verstand van voetbal hebben.
Maandag 26 september 2016 om 17:18 uur

janvele

@Haagsicoon
Dom gelul over Burgersdijk? Nooit eerder gehoord. Nee inderdaad omdat iedereen de cultheld fantastisch vond/vindt. Ik echter nimmer. Verder t.a..v Kuyt. Als je Kuyt als zodanig neerzet dan heb je inderdaad bijzonder weinig verstand van voetbal. Ik zal het niet als dom gelul betitelen maar vul het zelf maar in.
Maandag 26 september 2016 om 17:07 uur

janvele

@Oudhaags
Moet ik de problemen in een elftal oplossen? Curieus.
Maandag 26 september 2016 om 17:02 uur

Haagsicoon

@janvele Het gaat niet alleen maar om voetbalkwaliteit hoe moeilijk is dat nou uit te leggen aan je. Nogmaals hoe lang speelt Tommy al bij Den Haag voorgaande seizoenen was dit domme gelul over Beugelsdijk er ook niet.
Voorop gaan in de strijd heeft niet alleen met voetbalkwaliteit te maken als de beuk er in moet daar heb je zo`n speler voor tussen rest die wel goed kunnen voetballen.
Zo`n Kuyt stond ook niet bekend om z`n uitmuntende voetbal kwaliteiten maar maar meer om de juiste instelling en mentaliteit werken en sleuren over dat veld.
Zondag 25 september 2016 om 23:32 uur

Ronnie

@jan vele,

Je hebt helemaal gelijk hoor.
Zondag 25 september 2016 om 23:10 uur

Oudhaags

Ik schrijf via mij mobiel, dus een klein toetsbord.Sorry voor sommige hiaten in het schrijven.
Zondag 25 september 2016 om 22:06 uur

Oudhaags

Het is van mij kant niet de gewoonte andere in hun commentaar te bekritiseren, omdat ik van mening ben dat aan mijn denken en zienswijze ook wel het e.a. mankeerd, Ik doe het wel vanuit mijn positief gevoel voor de Club,,Ik heb al die geschreven stukken van ene Jan nog eens nagelezen, Wat mij opvalt is dat er vanuit zijn zienswijze louter nigatievitisme in zijn schrijven geformuleerd wordt ,er zit ook geen opbouw of reële oplossing in zijn commentaar aanzijn medesupporter.Het is Jammer voor de andere supporters op dit blog, dat hij op deze wijze wenig toe voegd.
Zondag 25 september 2016 om 22:00 uur

Dhfcdh

Spitsendekker is een nieuw Nederlands woord moet nog uitgevonden worden maar je snapt wat ik bedoel hij schakelt zijn man uit gooit de beuk erin als het moet maar als je een keeper heb ach ach ach dan doe je er weinig aan
Zondag 25 september 2016 om 21:25 uur

janvele

@Haagsicoon
Mentaliteit is nog geen voetbalkwaliteit. Daal eens terug op aarde. Het gaat niet om lekker lullen of Popie Jopie uithangen. Daarvoor moet B. het theater ingaan.
Zondag 25 september 2016 om 21:13 uur

janvele

@Ronnie
Ik reageer op je eigen reacties/onzin. Begrijp je zelf wel wat je schrijft? Goed lezen en jezelf niet tegenspreken.
Zondag 25 september 2016 om 21:10 uur

Ronnie

@haagsicoon,

Klopt helemaal.
Helaas maar al te waar,hadden we maar een paar van dat soort jongens op het middenveld en dan met iets meer voetbalvermogen.
Helaas moeten we het lek boven zien te krijgen anders word het echt een vrije val op de ranglijst.
Zondag 25 september 2016 om 20:05 uur

Haagsicoon

@Ronnie Ach die Janvelle denkt dat alle doelpunten die je tegen krijgt de schuld zijn van Beugelsdijk.Ik denk dat hij de laatste 3 wedstrijden niet eens gezien heeft. Tommy was gister de enige met de juiste mentaliteit alleen kan hij niet alleen dat vergeet men wel eens.
Zondag 25 september 2016 om 19:45 uur

Ronnie

@Jan Vele,

Geen idee wat jij allemaal zit te kijken maar je constatering is echt belabberd.
Wie was dan het beste op het veld?
Maar maakt me eigenlijk geen zak uit wat je vind want het is toch altijd wat jij vind en wat een ander vind deugt van geen kant.
Zondag 25 september 2016 om 18:56 uur

janvele

@Ronnie
B. de beste Hagenees op het veld. Wat een lachwekkende constatering. B. werd aan alle kanten gepasseerd omdat het een Houten Klaas is. Gevolg. Doelpunten tegen.
Zondag 25 september 2016 om 18:31 uur

Ronnie

@haagsicoon,

Geheel mee eens,Beugelsdijk was gisteren de beste hagenees op het veld.
En tuurlijk is het geen Messi,maar dat hoeft ook niet.
Hij heeft in ieder geval inzet en passie.
Zondag 25 september 2016 om 18:23 uur

Oudhaags

Tom heeft een goede inborst,deze jongen heeft niet veel techniek, maar wel passie ,daar kun je een eind mee komen,hij moet leren die over te brengen op zijn medespelers, dan komt het goed, alleen moet Petro de Clown de juiste spelers met duidelijke opdracht het veld in sturen, als het niet draait, dan ook snel omschakelen en niet 20 tot 15 min voor tijd.
Zondag 25 september 2016 om 17:48 uur

Haagsicoon

@Hagenees Iedereen kent de voetbalcapaciiteiten van Beugelsdijk maar in een elftal met redelijke of goede voetballers kan hij zeker nuttig zijn met zijn mentaliteit.Dat is ook de rede dat men heeft terug gehaald.
Aan verliezen heb je ook inderdaad niets maar het moet niet zo gaan als tegen Twente en Heerenveen zonder enige strijd of haagse bluf om het zo maar te zeggen.
Maar om Beugelsdijk nu als zondebok aan te wijzen slaat werkelijk nergens op .
Zondag 25 september 2016 om 17:28 uur

Hagenees

Aan verliezen heb je niets.
Je kan wel strijd leveren maar iedere wedstrijd verliezen breekt je op.
We missen gewoon goede spelers.
Dan kan iedereen wel lof roepen over Beugelsdijk,maar kom op wees eens reëel,waarom lukte het niet in Duitsland?We halen hem terug.Er wordt over hem gesproken,meer over zijn bravoure houding dan over zijn voetbalcapaciiteiten,want dat is toch echt 0,0.
Ik kan er niets anders van maken.Dit zelfde geldt voor Havenaar.Sloom,traag en maakt een uitgebluste indruk.Dan heb je Schaken die iedere keer van zich laat horen hoe het in elkaar zit,maar bakt er zelf geen hout van.
Een trainer die niet professioneel is,legt geen interviews af na het verlies.Heeft gen verstand van voetbal en moet dus hoognodig iemand naast zich hebben die adviesen gaat geven.2e rangs trainer.






Zondag 25 september 2016 om 15:52 uur

Ronnie

Jan Vele,

gan nou niet lopen zeggen dat Kanon zoveel beter is dan wie dan ook achterin want dat is echt niet zo.
Verdedigend is het allemaal redelijk maar opbouwend is het ook helemaal niks.
En je kan gewoon niet met drie dezelfde types achterin spelen want die kunnen alledrie (en ik bedoel Meissner,Beugelsdijk,Kanon) fatsoenlijk opbouwen.
Het is ook pech dat we Meijers snel kwijtraken in de wedstrijd want die is opbouwend wel redelijk goed aan de linkerkant.

We zullen het minimaal met deze jongens moeten doen tot aan de winterstop.
En dan maar kijken wat er veranderd of gebeurd.

Tot die tijd moet je in ieder geval niet gaan teruglopen en met ze allen voor de pot gaan liggen maar druk naar voren zetten.
Verliezen is niet zo erg maar dan wel met een ongelofelijke portie strijd.
Zondag 25 september 2016 om 15:42 uur

Haagsicoon

@janvele Hoe lang speelt Beugelsdijk al bij Ado Den Haag iedereen weet dat het geen topper is en toch is men ook buiten Den Haag enthousiast over deze speler.Dit is een speler die je gewoon nodig hebt in je team als Ado Den Haag beetje gif net zoals vroegah toen hadden we meer van dit soort spelers en scheet iedereen in z`n broek toen ze naar het Zuiderpark moesten komen.
Maar gelukkig vind je de rest wel eredivisie waardig en dat is wel te zien al 3 wedstrijden lang.
Zondag 25 september 2016 om 15:28 uur

janvele

@Haagsicoon
Als je niet de capaciteiten hebt dan hoor je niet in een elftal. Het is Eredivisie voetbal en geen Biercompetitie.
Zondag 25 september 2016 om 14:53 uur

Haagsicoon

@janvele Heb je de wedstrijd wel gekeken gisteravond want dat betwijfel ik Kanon begon op de bank om eventueel in te vallen voor Meißner die niet geheel fit was maar toch in de basis begon.Je gaat geen Beugelsdijk op de bank zetten de enige die nog wat strijd leverde.
Zondag 25 september 2016 om 12:33 uur

janvele

@dhfcdh
Spitsendekker? Wat is dat? Wat telt is de doelpunten die door toedoen van hem er in gaan. Die zijn inmiddels velen. Kanon 10x beter maar slappe P. durft B. er niet uit te halen. Evenmin t.a.v. Havenaar.
Zondag 25 september 2016 om 11:58 uur

janvele

@Hagenees.
Jij hebt tenminste inzicht!
Zondag 25 september 2016 om 11:56 uur

RF

Petro heeft niet echt een plan en dat is best een beetje zorgelijk...
Vertrouwen wordt d`r niet beter van zo.

Wat is t verschil met de eerste 4 potjes..?
Zondag 25 september 2016 om 10:02 uur

Dhfcdh

@hagenees

Ben ik met je eens maar als het niet lukt op techniek dan moet de beuk erin en dan staat Tommy vooraan
Hij weet zelf wat die kan en niet kan maar als spitsendekker is het gewoon een goeie voor den haag duplan is technisch veel beter maar blijft alleen maar lopen met een bal en brengt hem naar spelers toe
Zondag 25 september 2016 om 09:33 uur

Hagenees

Allemaal onder hun niveau.
Ook Beugelsdijk heeft een niveau voor De JL.
Je hebt niets aan een vechtermentaliteit, als een dolle Stier te lopen.
Tactiek en techniek is toch belangrijker en dat heeft hij absoluut niet.
Zondag 25 september 2016 om 07:17 uur

Dhfcdh

Beugelsdijk speelde met passie de rest niet en beugelsdijk toont ballen door gewoon een heel rondje door het stadion te lopen terwijl die Andre prutsers al gedoucht zijn
Zondag 25 september 2016 om 01:42 uur

Oudhaags

Wij wachten al zo lang op stabiliteit elftal,ook dit seizoen gaat langzaam naar de kloten .Zo krijg nooit je stadion vol.
Zondag 25 september 2016 om 00:22 uur

Oudhaags

Ik wordt stontziek van elke week die slechte wedstrijd metaliteit van de spelers,Pipo dit kun je niet verkopen aan je supporters .
Zondag 25 september 2016 om 00:19 uur

Haagsicoon

@janvele Die Beugelsdijk was wel de enige met de juiste mentaliteit deze wedstrijd...maar noem de spelers maar die er wel in horen die vandaag in de basis stonden ben benieuwd.
Zaterdag 24 september 2016 om 22:21 uur

janvele

Hou toch op B. Je hoort helemaal niet in het team. Je hebt een bewegelijkheid als een Centuriontank!
Zaterdag 24 september 2016 om 22:08 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24