Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Zorgen binnen raad over aandelenoverdracht


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

2 september 2014 20 reacties

Binnen de gemeenteraad van  Den Haag is er ongerustheid over de overname van ADO.

 

Zo vindt de SP dat het te lang duurt voordat Mark van der Kallen zijn geld binnen heeft, schrijft de Posthoorn. Ook plaatst de Haagse fractie vraagtekens bij bemiddelaar Chun Li, naar aanleiding van een artikel uit het AD van afgelopen weekend.

 

Om die reden hebben de socialisten raadsvragen gesteld. “De partij heeft het college gevraagd of men nog steeds van mening is dat de aandelen op een verantwoorde wijze worden overgedragen en of de afspraken tussen de tussenhandelaar en ADO aangescherpt kunnen worden”, aldus de fractievoorzitter van de SP.

Reacties

janvele

@Grijns

Of dat effectief zal zijn zal blijken als dat aan de orde komt.

Inderdaad. Echter bij een negatieve ontwikkeling zie dan maar eens je geld in China te halen. Overigens is dat een zaak van VdK en laat die dat dan maar lekker uitzoeken. Hij heeft zich in een wespennest gestoken.
Donderdag 4 september 2014 om 13:56 uur

Grijns

@jan

Ik heb ook niks met vd Kallen en ben daarom blij dat hij de boel wil verkopen.
Internationaal zaken doen ligt juridisch vaak wat complexer dan nationaal idd, maar kan ook extra voordelen brengen.
Dat dergelijke zaken in het contract zijn opgenomen is normaal en heeft voor mij niet veel met overtuiging te maken. Dat heeft meer met bescherming van de BVO te maken voor mij.
Of dat effectief zal zijn zal blijken als dat aan de orde komt. Meer dan dit kun je niet doen en zo werkt het nu eenmaal.
Geduld.
Donderdag 4 september 2014 om 13:07 uur

janvele

@Grijns

Op korte termijn zal je er achter komen op welke manier VdK zijn belangen heeft veilig gesteld. Of wellicht helemaal niet. Immers als ik VdK hoor op de TV dan heb ik niet direct het idee dat ik met die man zaken ga doen. Een beetje een glibber. Wellicht gaat daarom alles als een nachtkaars uit. Overigens wordt Fontein aangehaald als DE man waarna wij als supporter moeten luisteren. Echter als ik ook deze man hoor goochelen m.b.t. renten en een boeteclausule dan klinkt ook dat niet erg overtuigend. Immers er wordt ook beweert dat de overname naar Chinees recht nog een hele lange weg te gaan heeft zodat die renten - en/of boetebedingen weinig waarde hebben dan wel helemaal niet aan de orde zijn.
Donderdag 4 september 2014 om 12:53 uur

Grijns

@ jan

Welnee jan. Misschien is er wel iemand die jouw mening enorm interessant of leerzaam vindt.
Dus kop op!
Donderdag 4 september 2014 om 12:34 uur

jroma13

ik heb last van `overname moeheid`
Woensdag 3 september 2014 om 18:06 uur

janvele

@Grijns.

Derhalve is reageren op jouw gedachtengoed water naar de zee dragen.
Woensdag 3 september 2014 om 17:58 uur

Grijns

@ jan

Prima mening jan!
Ik doe er verder niks mee.
Woensdag 3 september 2014 om 15:05 uur

janvele

@Grijns

Citaat - buitenstaanders willen er steeds een ander en smerig verhaal van maken gebaseerd op wantrouwen. Laster en smaad is wat de klok slaat - einde citaat.

Als je het niet eens bent met de praatjes van Chun Li (en de waarheden van onbetrouwbaarheid van deze man) of anderszins terughoudend bent t.a.v. de overname door de Chinezen dan krijg je dit soort geciteerde onzin naar je hoofd geslingerd! Ik heb het idee dat Grijns niet weet wat laster en smaad is! Bovendien het verwijt dat iemand racistisch is slaat werkelijk helemaal nergens op.
Woensdag 3 september 2014 om 14:56 uur

Tja

Het lijkt er toch op dat een aantal lieden die tegen de overname zijn alles uit de kast halen om dit te laten mislukken en er iedere keer weer voor zorgen dat er negatieve persberichten verschijnen (lekken)?
Oudere zaken als het bedrijfsplan van bv de heer Deyton dat gestolen zou zijn halen de media terwijl dit een zaak is tussen 2 bedrijven niet zijnde de BVO ADO.
Als een hevige toilet drang komt in eens de SP opzetten, terwijl ze in de raadsvergadering al garanties hadden kunnen afdwingen.
De bedrijfjes die problemen zouden hebben met Chun Li.
Allemaal oude koeien uit de sloot die je voor de rechter had kunnen uitvechten waar ADO niets mee van doen heeft.
Shame on you rotte appels.
Woensdag 3 september 2014 om 12:31 uur

Grijns

Dhr Fontein heeft alles al zeer duidelijk gecommuniceerd in de media. Alleen geduld is wat nog rest.
Buitenstaanders willen er steeds een ander en smerig verhaal van maken gebaseerd op wantrouwen. Laster en smaad is wat de klok slaat.
Al die mensen doen alsof ze het zo goed voor hebben met ADO, maar deze lieden brengen ADO alleen maar schade toe. Bedankt! Help liever in positieve zin dan.
Ik merk dat velen iets tegen Dhr. Li hebben, maar daar hoeft ADO niet de dupe van te worden. Als je schiet probeer dan wel te mikken.
Ik ben Dhr. Li tot nu toe dankbaar voor wat hij voor ADO heeft gedaan.
Woensdag 3 september 2014 om 00:00 uur

dennisvb

@ grijns,

Rascistisch ben ik nooit en te nimmer en dat dat zo op je overkomt slaat nergens op. Ik refereerde alleen even terug op een interview dat Chun li zelf gaf waarin hij aangaf dat wij hier niet gewend waren aan de Chinese manier van zaken doen! Dus geen rare insinuaties maken aub. En Chun li zegt altijd wel dat wang dit zegt en dat wang dat zegt, alleen is het toch vreemd als je zoveel geld investeert in een club dat je een persoon als li continue voor jou het woord laat doen. Met je laatste commentaar ben ik het eens. Als ze dan met een goed onderbouwd verhaal naar buiten treden dan is alle onrust uit de lucht.
Dinsdag 2 september 2014 om 23:40 uur

Grijns

Ik denk dat het handig is als de gemeenteraad eens contact opneemt met Dhr. vd Kallen en Dhr. Fontein. Op deze manier brengen zij juist schade toe aan ADO net als alle andere ongeduldige roeptoeters.
Dinsdag 2 september 2014 om 23:28 uur

Grijns

@ Dennisvb

Dhr.Lli had geen zeggenschap, maar was even woordvoerder van Dhr. Wang. Dhr Wang heeft Dhr Fontein aangedragen omdat hij de nieuwe eigenaar is/wordt. Het bestuur heeft dit goedgekeurd. Dat is niet alleen chinees, maar ook de westerse manier van het voeren van een organisatie. Het geld staat volgens eerdere berichtgeving al op een derden rekening. Als het geld niet komt komt dat doordat de chinese overheid de investering niet goedkeurt. Daar zal Dhr. wang dan neem ik aan ook naar verwijzen.

Verder vind ik u bijna racistisch overkomen zoals u over chinezen spreekt.
Dinsdag 2 september 2014 om 22:58 uur

chagoi2014

Ik ga er vanuit dat fontein echt wel weet wat hij doet en dat hij niet liegt dat het geld al op een neutrale bank staat. De Chinese overheid is het probleem dat het geld er nog niet is. Ik hoop echt dat het snel afgehandeld wordt en de rust weer snel terug komt want al die negatieve berichten brengen alleen maar onrust.
Dinsdag 2 september 2014 om 22:49 uur

dennisvb

Fontein is op voorspraak van li gekomen. Dit in een periode dat de overname op papier alleen rond is. In mijn ogen een goede zet voor ADO maar strategisch ook voor Chun li zelf. Sponsoren hebben geen zeggenschap in het beleid zeg je zelf. Waarom heeft deze man binnen ADO als sponsor/ tussenpersoon dan zoveel zeggenschap gekregen en op basis waarvan? Hij had fontein al benoemd en de raad moest nog goedkeuring geven. Is zeker ook de Chinese manier van handel drijven. Ik hoop voor ADO dat de overname rond komt. Maar stiekem hoop ik ook op de ontmaskering van Chun li. We zullen aankomende 2 weken zien wat er gebeurt. Nogmaals al het beste voor ADO gewenst. Maar persoonlijk heb ik geen vertrouwen in Chun li en zijn beloftes als tussenpersoon. Want stel dat het geld niet komt, dan wijst wang naar li en li naar wang.
Dinsdag 2 september 2014 om 21:51 uur

Grijns

@ dennisvanb

En de heer Fontein is gekke henkie zeker?
Chun Li heeft Dhr Wang in contact gebracht met ADO en toen Den Haag stuurloos was even de grootste zorgen,zo goed en zo kwaad, proberen weg te nemen. Waarvoor dank!
Nu is hij zoals het hoort weer naar de achtergrond getreden omdat Dhr Fontein nu aan het roer staat en verantwoordelijk is voor de beleid, de communicatie hierover en uitvoering daarvan.
Chun Li is nu alleen nog sponsor van de jeugd van ADO.
Sponsoren hebben geen zeggenschap in het beleid van ADO. Dus waar ben je bang voor?
Alles zal verder via Dhr. Fontein lopen.
ADO is in uw zin niet verantwoordelijk voor de sponsoren. Indien zou blijken dat Chun Li illegale handelingen verricht is het enige wat ADO kan doen het sponsorcontract beeindigen indien ADO niet met dergelijke praktijken wil worden geassocieerd.
Hoe simpel kan het zijn?
Dinsdag 2 september 2014 om 20:24 uur

dennisvb

@kale Hans,

De verhalen die in de media zijn verschenen over Chun li zijn voor publicatie door diverse onderzoeksteams bekeken en onderbouwd met stukken waaruit blijkt dat Chun li gewoon liegt. Buiten het feit dat het goed is dat hij ADO koppelt aan united vansen, is Chun li zelf gewoon een onbetrouwbaar persoon en heeft hij een dubbele agenda. Binnen de verdien module van het concept kan men zien hoeveel geld Chun li in zijn eigen zak kan gaan stoppen. Geld dat ook door ADO zelf verdiend worden en in eigen beheer kan worden besteed. Daar hebben ze Chun li niet voor nodig. Maar degenen die het plan bedacht hebben!
Dinsdag 2 september 2014 om 19:13 uur

KaleHans

Laten ze eerst is goed nagaan wat de rol van Li is (geweest). En of de verhalen rond Li waarheid bevatten ja of nee, dan komen ze er vanzelf achter dat deze berichtgeving geheel eenzijdig is. En wat betreft het uitblijven van het geld moeten ze gewoon is met Fontein vaan praten. Dit in plaats van vragen stellen in de raad, daar hebben ze volgens mij toch wel wat beters te doen!!
Dinsdag 2 september 2014 om 18:40 uur

patje29

Ik begin langzamerhand steeds meer het gevoel te krijgen dat die hele overname niet meer Door gaat. Iedere dag lees je weer een stukje waar we weer onderuit worden gehaald(werkt tv west ook goed aan mee). Nu de gemeente weer (stukje goedkoop scoren natuurlijk) maar werkt niet in ons voordeel. Wang krijgt dit ook allemaal mee dat gezeik en zoals eerder in een interview, dat hij de deal stop zet als hij het gevoel krijgt dat hij niet welkom is in Nederland. Nee ik weet niet zo goed wat we er mee moeten op dit moment. Hoop dat het doorgaat want nu al kunnen we geen euro meer uitgeven voor een speler. Hoop dat alles goed gaat komen dat verdienen we!

En mochten we het schip in gaan, dan op een manier dat heel Nederland nooit meer zal vergeten!
Dinsdag 2 september 2014 om 18:38 uur

Tja

De SP.................................zeikerts ten top, overal tegen wat in hun politiek correcte straatje te pas komt.
Dinsdag 2 september 2014 om 17:43 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
18 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26