Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Fans willen Ricky terug


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

9 december 2009 20 reacties

De Haagse supporters hopen dat Ricky van den Bergh eerder terugkeert dan het nieuwe jaar, dit blijkt uit een open brief van de Fanclub in de AD/Haagsche Courant.

“We hebben technisch directeur André Wetzel een brief gestuurd.” Zegt voorzitter van de supportersvereniging Dennis de Bruijn “Die antwoordde dat hij zou onderzoeken of een vervroegd gesprek tussen Raymond Atteveld en Ricky van den Bergh mogelijk zou zijn. We hopen dat dat gauw gebeurt, zodat we weer kunnen genieten van zijn vrije trappen.”

Een deel van de raad van commissarissen is het met de fans eens. “Wat mij betreft worden de ego's opzij gezet en gaan Atteveld en Van den Bergh snel om tafel. In het belang van de club.” Vindt RVC-lid Marco Esser.

De voorzitter van de commissarissen, Henk Jagersma, benadrukt echter wel dat zij Wetzel en Atteveld niks kunnen dwingen: “Het is een geschil tussen speler en trainer. De raad van commissarissen gaat daar niet over.”
 

Lees meer over

Reacties

buidel

 

Als Atteveld onder druk vd bergh weer laat spelen is het een zwakkeling

Donderdag 10 december 2009 om 12:09 uur

denhaag!!!

Atteveld en Van den Bergh gaan vandaag in gesprek over een terug keer als hij terug mag komen bij het eerste dan kan hij zondag al spelen.

maar ik vind wel als hij deze nieuwe kans krijg en dan weer met rood van het veld af moet dan gewoon op staande voet ontslaan!!!!

Donderdag 10 december 2009 om 11:54 uur

Mike

@ Marcellino

 

Wat lees ik nou? Beschuldig jij iemand anders ervan om "veel te persoonlijk" te zijn????

Jij hebt maanden deze shoutbox vdBergh verdedigd waarbij je het niet na kon laten te vertellen dat hij jouw zwager is.

Hoe persoonlijk kun je zijn....?

 

Neemt niet weg dat ook ik hem om voetbaltechnische redenen er liever bij heb.

Donderdag 10 december 2009 om 09:36 uur

Rikkie

Hans for president !

Woensdag 9 december 2009 om 20:39 uur

FC ADO

 

 

Ik vind het wel bijzonder. 'Fans willen Ricky terug'.

 

Hoezo eigenlijk 'terug'?

 

Wat heeft hij tot nu toe laten zien dan bij ons cluppie?

Geen fuck, inderdaad.

Woensdag 9 december 2009 om 20:14 uur

Der Rudy

Wat een ongelooflijke anti-supporters op deze side. Ga er maar niet op reageren, wordt alleen maar verdrietig van dit soort moraalridders.

 

Kennelijk was de interventie van Marco Essers van de RVC nodig. Die twee koppige mensen (RA en RvdB) moesten wel van bovenaf teruggefloten worden. Het belang van de club weegt zwaarder dan ego's van individuen. Dus Ricky opstellen aanstaande wedstrijd tegen FC Almelo. Uiteraard moet ons aller Rocky zich als een prof gedragen, geen kaarten pakken en vooral onder de lat die ballen!

 

Ik reken op drie punten, goed weer en een goeie sfeer. Komt u ook?

Woensdag 9 december 2009 om 19:50 uur

g

Wat zegt Esser nou precies? O ja: "Wat mij betreft worden de ego's opzij gezet "

 

EGO'S dus. Waar er twee strijden, zijn er twee fout. Atteveld zal best moeten dimmen, maar vdB moet ook zijn muil houden en gewoon doen waar hij voor wordt betaald: voetballen.

Woensdag 9 december 2009 om 19:41 uur

aaron

Die eikel van een atteveld moet ze bekken houden en onze rick opstellen anders ga ik een keer aan die oet lul van een atteveld ze oren trekken kijk of hij het lekker vind.

Rick is de beste voorhoede speler die we op dit momment hebben.

Verhoek dat is huilen en over de rest nog maar tezwijgen.

Woensdag 9 december 2009 om 18:34 uur

busje 57

Atteveld zet je amsterdamse kut arrogantie opzij en geef ons onze haagse ricky terug als jij zo een trainer had meegemaakt zoals jij speelde had je nooit meer gevoetbald zie nog rbc - ado voor me elbowing atteveld vol ippon is dat jou ooit kwalijk genomen nee toch doe dan nu lekker normaal we hebben hem HEEL HARD nodig !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! heb namelijk geen zin in jupiler of topklasse.???????????????????????

Woensdag 9 december 2009 om 18:13 uur

Bokkie

@Hans: Jij bent duidelijk geen voorstander van Ricky en dat is dan meteen het understatement van dit seizoen. Je zegt dat er geen belangstelling was van clubs uit het linkerrijtje? Nac en Utrecht hadden belangstelling, maar hij heeft zijn hart laten spreken en is eindelijk naar DH gekomen. Of hij dat zelf nu nog zo een verstandige keuze vindt, kan je je afvragen. Feiten zijn dat DH een (te) smalle selectie heeft en dat we nu al in de degradatiezone verblijven. Iedere speler die het eredivisieniveau ook maar enigszins aan kan, is dus keihard nodig. Bovendien staat hij nog steeds op de loonlijst dus waarom zou je geen gebruik van hem maken? Dus meteen opheffen die debiele schorsing vanuit de club!!!

Woensdag 9 december 2009 om 17:43 uur

Hermanos 1945

Hebben we zo een voltallig goedspelend elftal, waarmee we in de eredivisie blijven? Nee en dan moet er water bij de wijn. Jawel clubbelang en niet persoonlijk belang. Dom is het als je iets niet weet op te lossen terwijl anderen dit wel konden. Ricky moet weten, dat hij goed mag funktioneren binnen het belang van ADO. En kan hij dit niet dan wegwezen. Maar wie dan in het elftal en dat moeten TD en Trainer goed realiseren. Zij staan er nu eenmaal op de plaats die ze zelf verkozen met de verantwoordelijkheid die daarbij hoort. Oplossen is bouwen, maar ik ben bang dat het op deze wijze lijkt op afbreken, als dit zo verder gaat.

Woensdag 9 december 2009 om 17:12 uur

top

heel goed nieuws, het clubbelang staat immers voorop. een ricky op niveau is cker een versterking en een xtra wapen. tijdens zijn absentie is het WEER terug naar af qua creativiteit en spelhervattingen. Cornelisse neemt ineens corners die dan weer bij de 1e paal en dan weer 5 meter voorbij de 2e paal terechtkomen, dit was zelfs bij roda bter verzorgd! uit bij Nec in de slotfase slaagde Bosschaart er tot 2 maal toe niet in een vrije trap in de 16 te krijgen. Ricky terug..? een verademing.

Woensdag 9 december 2009 om 17:08 uur

youri

ricky van den bergh moet gewoon terugkomen en lekker goaltjes gaan maken

Woensdag 9 december 2009 om 16:59 uur

Xan,,

Ricky moet gewoon lekker mee gaan voetballen.. !!

Ricky van den Bergh oh oh oowooohoo !!

Woensdag 9 december 2009 om 16:14 uur

Hans

@Marcellino.

Ik ben niet kennelijk duidelijk genoeg geweest.

Of je bent een te verblinde supporter die niet verder kijkt dan de tuin van zijn buurman.

Ik heb in mijn familie geleerd dat voetbal allereerst TEAMWORK is, waar geen plaats is voor ego's.

Helaas, je idool Rick is zo'n ego. Daarom heeft zich ook nooit een club uit het linkerrijtje zich voor hem gemeld. Die zijn niet dom.

ADO heeft het risico genomen en zit nu met de gebakken peren.

Splijtzwam, die ons te gronde zal richten, ook al schopt hij er in januari een paar in. Als Atteveld door de knieen gaat zijn we er geweest.

Woensdag 9 december 2009 om 16:08 uur

marcellino

Je bent echt gefrustreerd Hans.

 

heel veel mensen willen gewoon dat ricky terug komt.

je bent veel te persoonlijk.

 

Als ik jou zo hoor wil je liever volgend jaar in de eerste divisie spelen "wat voor een supporter ben jij dan wel niet"

 

Je doet of wij de eenige zijn in nederland die aktie voeren voor een speler.

Nou dat is dus niet zo.

 

maar als het aan jou ligt spelen we met opa bosschaard op het middenveld  en zijn we als de winterstop begint op de een na laatste plaats te vinden.

 

we gaan jou advies uitvoeren ,we laten ricky transfervrij vertreken dat is een goede keus van den haag want we hebben geld zat!!!!!

 

we halen daar niemand voor terug en we hopen met z'n allen dat knopperd na 3 kwart jaar niet gevoetbald te hebben de tweede seizoens helft de sterren van de hemel gaat voetballen.

 

Als jij het dan heb over hcf leden die niet hoger gevoetbald hebben als tedo 3 dan vraag ik mij af waar jij je voetbal inzicht vandaan heb.

 

Leer een les laat het nooit te persoonlijk worden maar denk altijd zakelijk en zakelijk gezien heeft het totaal geen nut om ricky langer een straf te geven of om hem in de winterstop te verkopen.

Woensdag 9 december 2009 om 15:08 uur

Hans

@bob444 Sorry man, je haalt een paar dingen door elkaar. Als een toezichthouder constateert dat de technische bazen van de club waar hij toezicht moet houden (namens wie en door wie aangewezen.....???) niet goed functioneren en met hun handelen het bedrijf in problemen brengen houdt hij dat INTERN in plaats van het aan de grote klok te hangen. De schade is nu geheel voor rekening van de toezichthouder, want u begrijpt toch zeker wel dat de verhoudingen op de werkvloer nu voor altijd verstoord zijn? Lekker dossier voor mr Erik Vile, die straks de afkoopsommen komt opeisen.

Jagersma heeft ons amateurtje teruggefloten en daarmee voor altijd de RvC voor joker gezet. Atteveld en Wetzel lachen zich rot want het kwaad is al geschied. Jammer mijnheer Essers, er zit niks anders op dan met je staart tussen de benen te vertrekken. De zoveelste beginneling die dacht dat hij het varkentje wel eventjes zou wassen. De afgelopen 20 jaar hebben we alleen maar krotekokers gehad.

Wanneer komt er eindelijk weer eens iemand die zich niet in de maling laat nemen door een stelletje supporters? En komt er iemand van de pers met een beetje inzicht voor een [professionele analyse. In plaats van die papagaaien.

Woensdag 9 december 2009 om 14:40 uur

buidel

 

Onhandige actie van al degene die de vervroegde terugkeer van Ricky "eisen " Als ik Atteveld was liet ik hem echt buiten het eerste

al was het maar om duidelijk te maken dat er maar eentje de baas is. Trouwens , Ricky opstellen tegen Heracles , zou een hele , hele stomme zet zijn. Reken maar dat de Heraclieden daar misbruik van maken !!

Woensdag 9 december 2009 om 14:18 uur

bob444

Onze club is ook een bedrijf en als toezichthouder mag je best voorstellen dat de verschillende partijen water bij de wijn doen.

Om Ricky nu tegen Heracles op te stellen zou onverstandig zijn.

Voetbal is oorlog en daar horen provocaties bij en wie kennen Ricky zijn zwakke punten, juist de spelers van Heracles.

Hem op stellen na Heracles is een betere optie, want of je nu voor of tegen Ricky bent hij heeft een goede pass en kan beslissend zijn met zijn vrije trap. Het verschil tussen handhaving en degradatie.

En dat zijn zakelijke belangen.

En als de trainer zijn ego niet ondergeschikt kan maken aan het zakelijk belang dan moet hij ontslagen worden.

Woensdag 9 december 2009 om 14:06 uur

Hans

Wat zijn we diep gezonken! Een amateurtje uit de RvC, die niet eens weet waar hij zich dan WEL mee moet bemoeien, laat zich op zijn Haags "in zijn zak schijten" door een paar supportertjes die zelf nooit hoger gespeeld hebben dan Tedo 3 of Escamp B7.

Zielig dat dit de pers haalt. Degene die hiervoor verantwoordelijk zijn (misschien de zaakwaarnemer Smit????) moeten hun ogen uit hun kop schamen. Of willen we soms het elftal op dinsdagavond laten samenstellen door de elftalcommissie, ook wel genoemd bestuur supporters? Heel de voetbalwereld lacht zich het schompes

over zoveel onkunde.

Of denkt hier soms iemand, net als die sukkels uit de RvC, dat ze maar iets te vertellen hebben over de opstelling en de verhouding tussen trainers en spelers?

Let op: vandaag is het "troetelkind Ricky", morgen twee anderen en overmorgen het halve elftal.

Er is in het voetballen maar 1 baas en dat is de trainer. En, mannetje uit de RvC, als je invloed wil hebben moet je de  ballen hebben om Atteveld en Wetzel eruit te gooien. En dan gelijk afrekenen en kijken of er ooit nog een andere trainer bij je wil werken. Ga je schamen.

Woensdag 9 december 2009 om 13:43 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26