Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Fraser: hele grote fout


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

6 februari 2016 22 reacties

Henk Fraser was geïrriteerd door de verrichtingen van zijn verdedigers.

 

Het eerste tegendoelpunt vlak voor rust vond hij ,,een hele grote fout op een cruciaal moment''.

 

De coach noemde geen namen op de persconferentie na afloop, maar stelde vast dat er geen druk was en dat zijn verdedigers de bal lieten schieten.

 

Ook de tweede tegengoal vond Fraser ,,matig verdedigd''. Maar in dit geval had hij nog waardering voor de goede actie van de Roda-aanvaller.

 

Vito wormgoor, die in negatieve zin bij het eerste tegendoelpunt was betrokken, zei dat sprake was van ,,miscommunicatie''. ,,Onze Deense keeper schreeuwde wat en ik dacht dat hij hem zou pakken'', aldus de verdediger na afloop.

 

,,Maar'', aldus Wormgoor, ,,de trainer had later gelijk toen hij zei: zulke ballen moet je gewoon wegverdedigen. Geen risico.''

 

 

 

 

Reacties

Erik84

wat ik elke wedstrijd maar niet snap is dat elke pass naar voren achter de aanvaller wordt gespeelt....
afgelopen wedstrijd ook ergerde ik me mateloos aan het feit dat er heel veel opties lagen voor een diepe bal dat dan eventueel schaken kan belopen... maar ze spelen hem steeds aan achter hem zodat hij still staat.

Maandag 8 februari 2016 om 18:01 uur

Snorkel

Duplan is veruit de beste speler bij Ado.
Beste techniek, beste pass.
Het probleem is Schaken die te weinig doet.
De middenvelders spelen niet naar voren waardoor er geen vaart in de aanvallen komt.
Krijgen de bal , draaien niet open maar spelen de bal breed of naar achteren.
Meijers kreeg in de eerste helft zoveel ruimte maar kreeg de bal te weinig.
Had continue de ruimte om op te stomen naar voren.
In de 2e helft had Zuiverloon alle ruimte maar deed er niks mee.
Fraser had daarop moeten anticiperen maar deed er ook niks mee.
Zondag 7 februari 2016 om 22:46 uur

Rikkie

Die sex voor de wedstrijd -opmerking werd goed opgepakt.., nu stonden er teveel suf-gerukt bij.
Zondag 7 februari 2016 om 13:24 uur

Rikkie

Er is ook een ander fenomeen aan de gang: de aanvallers ( heb het Schaken en Duplan zien doen..) lopen mee met de tegenstander, maar pakken die niet aan; `onze` verdedigers doen ook niets omdat ze denken dat de aanvallers helpen verdedigen met alle gevolgen van dien.. Er staan nu regelmatig genoeg man achterin die niet weten wie wie aanpakt.. Hierdoor onstaan regelmatig doelkansen.

Schaken en Duplan zijn niet goed genoeg voor dit speltype, geef dan Marengo liever een kans. Er zit niet genoeg gevaar en energie in de aanvallen.
Zondag 7 februari 2016 om 13:07 uur

Rikkie

Fraser= grote fout !!
Zondag 7 februari 2016 om 12:47 uur

janvele

@
Zo wij zijn het allemaal met elkaar eens. Overigens, welke directie verlengt het contract met zo`n kreukelaar als HF??!!
Zondag 7 februari 2016 om 12:27 uur

John Wright

@Anne van S , je hebt gewoon gelijk. Er wordt op dit forum duidelijk aangegeven dat HF op vele manieren op vele tijden continue de verkeerde keuzes maakt. Alleen deze trainer ziet het niet en gaat het hier ook nooit meer zien. Let maar op volgend weekend komt hij weer met vriendje Malone. Deze trainer blijft kiezen voor beperkte spelers met veel te weinig talent. Uitzichtloos.Met deze trainer zal er nooit een stap naar het linker rijtje worden gemaakt. Misselijk word je van het angstvoetbal en achteruitgeschuif. En Henk trok zich er weer geen barst van aan...........
Zondag 7 februari 2016 om 11:12 uur

Anne van Schuurman

Oh ja nog een laatste tip Henk: kijk vooral naar de lichaamstaal en beleving tijdens de wedstrijden bij je keuzes. Die zien wij, vaak niet met plezier. Waarschijnlijk is het op de training anders maar op basis van de wedstrijden begrijp ik veel van jouw keuzes niet ...
Zondag 7 februari 2016 om 11:02 uur

Anne van Schuurman

Als laatste Jan Willem en John: jullie hebben al veel onherroepelijke vergissingen gemaakt - verlengen van grauwe middelmaat zoals Jansen, Malone en Fraser zelf - maak niet nog zo`n fout met Vito Wormgoor. Want dan zeg ik echt voorlopig mijn seizoenkaart op en met mij minstens tientallen anderen!!! Voor het optelsommetje van het loon van die grauwe middelmaat aan spelers - want die spelen hier echt niet gratis - haal je één echte goede speler waar we stappen mee zetten! En die eigen jeugd zich verder laat ontwikkelen. Dat is beleid met de blik omhoog.
En a.u.b. graag de volgende keer een trainer die aanvallend denkt. Wat hebben we nou met dit voetbal tegen Roda, Excelsior en De Graafschap bereikt thuis? 3 schamele puntjes. Voetbal nou eens met lef en energie en ik weet zeker dat je er 2 wint en misschien 1 verliest. Hoeveel punten zijn dat?
Zondag 7 februari 2016 om 10:50 uur

Anne van Schuurman

Dan het wisselbeleid. Bakker begint de 2e helft meteen - na eerder zo`n grap in de eerst helft - met een dramatische breedte pass over de hele naar Zuiverloon. Dat zijn dè momenten om in te grijpen Henk! En niet pas na 78 minuten als we de tegenstander weer in het zadel hebben geholpen met ons achteruit voetbal.
Er zijn hier al veel suggesties genoemd maar je hebt godverdikkie ook nog Tomas Kristensen - een fantastische spelverdeler en voetballer - die al weer bijna een heel seizoen naast je op de bak zit weg te rotten. Wat je vorig jaar met Derijck geflikt hebt. Die kan in dit soort wedstrijden prima naast Derijck op het middenveld en die voetbalt vooruit met intelligentie wat we nu zo node missen!!! Denk eens out of the box. Die starheid van je is dodelijk. Het is niet of Derijck of Kristensen als enige optie.
Zondag 7 februari 2016 om 10:42 uur

Anne van Schuurman

Een schrijnend voorbeeld: de eerste tegengoal. De bij jou onbetwiste Bakker die met een uiterste inspanning een bal binnenhoudt op de helft van de tegenstander NB! Zoals altijd met zijn gezicht naar de eigen goal draait, een keiharde inspeel pass terug geeft (laat die bal dan uitgaan zou ik zeggen). Die bal wordt verloren ... Meijers staat vervolgens in de hoek apathisch toe te kijken hoe de bal wordt voorgezet ... aan Vito maak ik geen woorden meer vuil bij jou, heeft toch geen zin ...
Allemaal een resultaat van de spelopvatting die jij oplegt!!!!
Zondag 7 februari 2016 om 10:36 uur

Anne van Schuurman

Henk ik ben geïrriteerd door de spelopvatting waarmee veel van deze jongens iedere week weer de wei ingaan en die jij bij ze in programmeert als trainer. Voetbal is een spelletje waarbij het erom gaat meer goals te maken dan de tegenstander, dat vinden wij in DH al sinds mensenheugenis leuk om naar te kijken. Vanaf de jeugd train je spelers om altijd als eerste keus te kijken naar de inspeel pass vooruit - de kortste weg naar de goal - en daarna pas naar achter. Ik zie week in week uit - en daar betaal ik zo`n 300 euro per jaar voor! - voetbal dat niet om aan te gluren is. Kijk voor de grap de beelden van gisteren eens terug met een frisse blik: bijvoorbeeld hoeveel van jouw spelers bij de balaanname niet eens de intentie hebben om open te draaien maar alleen maar achteruit kijken en voetballen. Ik en met mij velen om mij heen worden daar helemaal gek van.
Zondag 7 februari 2016 om 10:30 uur

Snorkel

Ook Janny Zuiverloon is een drama.
Gisteren bleek ook weer dat onze trainer niet kan anticiperen op de wedstrijd.
In de 2e helft krijgt Janny vreselijk veel ruimte om op te bouwen.
Schaken staat tegenover Swinkels.
Die gast heeft geen techniek is een houten klaas.
Schaken zoekt zijn tegenstander niet op.
Zet dan Korte op die plek en Swinkels maakt vanzelf een fout.
De ruimte die Meijers in de eerste helft kreeg was ook niet normaal.
Werd veels te weinig mee gedaan.
2 verloren punten.
Zondag 7 februari 2016 om 10:08 uur

janvele

Het is heel simpel en we hoeven er niet veel woorden aan vuil te maken. Met HF wordt het nooit wat. Hij beheerst het VAK gewoon niet. Helaas is men met deze kreukelaar nog een langer contract aangegaan.
Zondag 7 februari 2016 om 10:05 uur

John Wright

@Haagsicoon, zou meneer Vito ook eens een keer wat kunnen herstellen als er in het team wat misgaat? Mist hij het inzicht en de kwaliteiten voor. Banken dus en Kanon op zijn plaats.
Zondag 7 februari 2016 om 09:28 uur

Tja

@vakkiel
zit wat in
Zondag 7 februari 2016 om 03:41 uur

Tja

Wormgoor wel een strijder, maar stapelt fout op fout.
De ene keer aan de verkeerde kant dekkend, de andere keer zijn man laten lopen en nu weer niet ingrijpen, de bal zo maar laten gaan.
Hoelang moet je zo`n klungel smurf in de basis handhaven terwijl je een international uit de Afrikaka cup op de bank houdt.
Kanon in zijn plek.
Maar helelaas Henk stelt liever vriendjes op.
Zondag 7 februari 2016 om 03:40 uur

vakkiel

Is nou een x klaar met dit middenveld te traag in spel opbouw te statisch. Bakker heeft nu wel genoeg krediet gehad net zusje jansen (maar die schiet ze r nog in)

Bakker of jansen eruit erin duplan achter de spits. Marengo op flank.
Vito eruit en kanon erin
Zondag 7 februari 2016 om 01:44 uur

ger

Ben er helemaal mee eens Wormgoor maakt fout naar fout,ik denk dat Henk het niet ziet of niet wil zien,maar zo lopen er nog twee Jansen en bakker.kanon is heel wat beter word tijd Henk.
Zaterdag 6 februari 2016 om 23:27 uur

Haagsicoon

Bij die 1-1 had Hansen moeten ingrijpen als keeper heel simpel Wormgoor stond nog geen 2 meter van het doel met de kans dat hij de bal zelf in het netje kon schieten.Er gaat al een fout aan vooraf dat die bal daar niet eens zo makkelijk mag komen als je de wedstrijd 90 minuten hebt gevolgd.Elke keer na een voorsprong zie je het elftal van 100% naar 70 of 80% inzet gaan en dat is dus te weinig.Het hele elftal heeft schuld aan dit gelijk spel en niet een of twee spelers.
Zaterdag 6 februari 2016 om 22:51 uur

KaleHans

En wat heb je hier dan van geleerd Henk?? Dat je volgende week Kanon daar gewoon neer moet zetten??.......... vast niet he?
Zaterdag 6 februari 2016 om 22:17 uur

John Wright

Ach toch Henk, ga je er nog wat aan doen? Jij stelt deze knoeier toch iedere week weer op, toch......
Zaterdag 6 februari 2016 om 22:07 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 Jong AZ 36 - 53
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24