Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Gedoe rond contractverlenging Verhoek


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

29 juni 2011 41 reacties

ADO Den Haag wil het contract van Wesley Verhoek niet openbreken ondanks een voorstel van de speler zelf. De rechtsbuiten is teleurgesteld. Dat meldt het AD op basis van VI.

 

Hoewel een transfer tot de mogelijkheden behoort (Aston Villa zou belangstelling hebben) ging Verhoek op eigen initiatief in gesprek met ADO. Hij voelde voor contractverlening met bijvoorbeeld vier jaar en zo de club te helpen, zo zegt Verhoek, die bij ADO zijn laatste contractjaar ingaat.


,,Ik dacht goed te zijn voor mijn cluppie. Schijnbaar mag ik ze niet helpen en twijfelden ze dus aan me. Het kan in ieder geval niet aan de financiën liggen, want ik behoor absoluut niet tot de grootverdieners in de selectie.''


ADO-topman Mark van der Kallen zegt in een reactie dat ADO 'geen behoefte' heeft aan een contractverlenging. ,,Voor onderhandelingen is het nog te vroeg. Wesley behoort tot de best betaalde spelers en zoals bekend hebben wij onze grenzen. We laten ons niet onder druk zetten door wie dan ook.''


Verhoek: ,,Bij ADO zullen ze min in ieder geval nooit meer horen over een contractverlenging.’’

Lees meer over

Reacties

unit

beste Harry ,die verhoek wil alleen maar een beter contract voor vier jaar omdat er totaal geen intresse voor hem is  .ja de intresse die ze zelf verzinnen maar dat ziet zelfs een amateurclub als ado.

Donderdag 30 juni 2011 om 07:42 uur

beftekkel

@Harrie Kut: ga jij lekker met hem mee dan, wijsneus

Woensdag 29 juni 2011 om 22:15 uur

Harrie Koot

Hebben we eindelijk iemand die als professional snapt hoe de club binnen een paar jaar door verkopen stabiel kan worden, snapt de massa onder aanvoering van vd Kallen het weer niet. Je kan daarom beter zo snel mogelijk vertrekken Wes, want je past niet bij deze amateurs die het nooit zullen leren. Sukkelaars.

Woensdag 29 juni 2011 om 21:40 uur

TONH

mm,...tsja,...ik zeg er weinig van...kijk t ff an...

de zaakwaarnemer en de club kennen elkaar heel heel erg goed.

verkooptactiek?

voor wesley is er in dit land niet genoeg te halen,...buitenland kan hem wel betalen en dan hoor je bedragen noemen van 5 mil.

de markt ligt nog een tijdje open en zijn zaakwaarnemer kent alle clubs als z,n broekzak.

die weet echt wel wat ie moet doen,...daarin is geen twijfel.

 

Woensdag 29 juni 2011 om 20:39 uur

beftekkel

Wat een enorme LUL is die Verhoek om dit nu ff te roepen. Hij draait na tig jaren eindelijk een behoorlijk seizoen en begint meteen te blaten. Laatste wedstrijd tegen Groningen heb ik me weer eens ouderwets kapot zitten ergeren aan hem. Die enge kant zit nog steeds in hem en niet eens zo diep weggestopt. Dus ik hoop van harte dat Villa hun portemonnee trekt en ons voor een aantal miljoenen euries van die over het paard getilde bluffer verlost

Woensdag 29 juni 2011 om 19:30 uur

KaleHans

@ Tedje, Toornstra heeft zelfs zijn contract nog met 2 jaar verlengd met een 1zijdige optie van de club uit voor nog 1 seizoen.  Dus die ligt nog even ietsje langer vast en als hij dan weg zou gaan dan kan de club daar nog een behoorlijk bedrag voor vragen....... maar wil Jens dat zelf wel????   Ook Jens (jaja net zoals v.d.Brom) had al aangegeven niet weg te willen bij de club en sowieso nog minimaal 1 seizoen te willen groeien en dan pas ergens voor open te staan.   En Derijck die vind ik wel zo netjes, die wil eerst afwachten waar ADO mee komt.   Timothy hebben we half wegrottend bij Fey weggehaald en die is bij onze club uitgegroeid tot een (misschien wel de grootste) steunpilaar van het elftal en die is de club nog altijd dankbaar zodat hij eerst nog wil praten met de club alvorens eventueel toch nog weg te gaan.   Netjes Timothy, daar kan je trainert nog een voorbeeld aan nemen....... ga is met 'm praten zou ik zeggen.

Woensdag 29 juni 2011 om 19:21 uur

Spelletje...!

Het moment om dit te roepen zal wel niets te maken hebben met de onrust die rondom vd brom is op dit moment......??

Woensdag 29 juni 2011 om 19:20 uur

@ uit de achterhoek

Hey Wesley,

 

hoe kan je nou dit soort zaken eisen man. Je presteert voor het eerst sinds jaren en dan al een grote mond krijgen.

 

Gewoon afwachten man.

 

Probeer dit nu eens meer dan een jaar vol te houden, dan wordt er weer verder gesproken.

Woensdag 29 juni 2011 om 19:20 uur

Jordania Ammereetia

@nul70

 

Aissati hael, hahahaha! Dat zou een goeie stunt zijn.

Woensdag 29 juni 2011 om 19:08 uur

Tedje

Spelers van buiten de EU moet je minimaal 500.000 euro per jaar betalen, dus dat gaat hem niet worden. 

Wat betreft Verhoek ben ik het volledig met @ggf eens, Verhoek ligt nog 2 jaar vast, eerst maar eens een paar maandjes in het nieuwe seizoen aankijken of Wes het ook kan vasthouden en dan heb je nog alle tijd om tot een nieuw contract te komen. Nu verlengen slaat nergens op en is dus enkel een financiele boost voor Wes zelf. 

Derijck zal denk ik een lastig verhaal worden, het geld is beperkt en daarom zou je hem moeten verkopen, 700.000 vind ik wel wat weinig.

Toornstra is denk ik de belangrijkste van allemaal, hij is zo'n groot talent dat je hem eigenlijk wel dit seizoen moet verkopen. Hij heeft een fantastisch jaar achter de rug en zal z'n contract dat tot 2013 loopt echt niet verlengen bij ADO. Als hij dus blijft moet je hem volgend jaar verkopen en dan zit je met het mes op de keel in de onderhandelingen aangezien hij een jaar later gratis weg kan lopen.

Na dit seizoen zijn de transfersommen sowieso gestegen en dus denk ik dat ADO daar zeker gebruik van moet maken, als het dit seizoen namelijk helemaal niks wordt (wat ik overigens niet verwacht, maar het risico is wel aanwezig) dan kelderen die transfersommen weer flink en zijn veel van de spelers nog dichter bij het einde van hun contract., waardoor je dus totaal niet hebt geprofiteerd van het afgelopen top seizoen (in financieel opzicht).

Immers ligt volgens mij nog het langste vast van de bepalende spelers, dus die zie ik zeker niet vertrekken. 

Woensdag 29 juni 2011 om 18:17 uur

hmmm

@Tankieeeee
 

Leuk idee, maar zijn spelers van buiten de EU, dus ook niet de goedkoopste.

 

ontopic

Met alle respect, begrijpt Verhoek dan niet dat het nu even zaak is dat ADO/vd Kallen nu eerst de situatie met vd Brom afwacht en eerst "de rust" terug wil laten keren.

Tenminste, ik denk dat dat de bedoeling is en dat er na de Europese wedstrijden gesproken gaat worden met Derijck, Verhoek en misschien ook andere spelers.

Aan de andere kant, als mijn vermoeden klopt, dan had het ook wel zo netjes geweest om e.e.a. te communiseren met de spelers.

Woensdag 29 juni 2011 om 17:37 uur

Tankieeeee

ik zou als ik ADO was proberen om talenten van River Plate te kopen, want omdat hun gedegradeerd zijn willen de meeste spelers daar weg!

 

Mori, villava, Lamela zijn mooie spelers voor ADO8)

Woensdag 29 juni 2011 om 17:26 uur

ggf

Wat Verhoek betreft begrijp ik dat vd Kallen wil wachten. Waarom zou hij nu het contract van 2 naar 4 jaar verlengen met waarschijnlijk een hoger salaris. Eerst maar eens kijken of Verhoek de komende maanden het niveau van afgelopen seizoen kan vasthouden. Als dat zo is kun je toch altijd nog gaan praten over een contractverlenging. Ik denk dat de mogelijke prijs bij vertrek ook niet hoger komt te liggen als hij nu zijn contract verlengd. Er zijn niet zo veel clubs die zomaar even tig miljoen uittrekt voor een speler.

Misschien in engeland of spanje, maar dan heb je het wel gehad.

Wat betreft Derijck, die nu weg kan voor 700.000 is er een andere situatie. Met hem zou ik wel gaan praten over een nieuw contract.

Punt blijft natuurlijk ook bij hem, het geld. ADO heeft gewoon niet de ruimte om vele tonnen aan (jaar)salaris te betalen.

Ik zie hem daarom wel vertrekken. Met het relatief beperkte afkoop-bedrag staat hij er goed voor. Wat ikzelf het meest zou betreuren is een vertrek van Toornstra. Dat is gewoon een hele goeie; voor mij het grootste talent in Nederland.

 

 

Woensdag 29 juni 2011 om 17:22 uur

Tedje

http://www.voetbalprimeur.nl/site/nieuws/170427/VVV_trekt_Zwolle_revelatie_Wildschut_aan.html

 

Shit, die hadden wij moeten halen als Wes zou vertrekken. Zonde!

Woensdag 29 juni 2011 om 17:20 uur

Emphatisch

Mischien van Aston Villa gehoord dat ie daaar geen basisplaats krijgt. Ik ben niet zo goed van vetrouwen na de openlijke sollicitaties bij Ajax

Woensdag 29 juni 2011 om 17:19 uur

Tja

Spelers die onrust zaaien, gelijk rotte appels in een mand, moet je lozen.

De schade die zij veroorzaken op de langere termijn valt vele malen hoger uit dan een directe trsnsfer.

\vd Kallen heeft gelijk, niemand is groter dan de club.

Woensdag 29 juni 2011 om 17:15 uur

Karel KLaver

Verhoek vergeet dat als hij goed blijft spelen, hij gewoon nog twee jaar vastligt omdat ADO dan de optie licht. Speelt hij de komende maanden weer gewoon als een krant (zoals erg regelmatig in alle seizoenen behalve het afgelopen seizoen), dan licht ADO de optie niet, maar is hij ook geen fuck waard voor 'grotere' clubs.

 

Bovendien heeft hij het afgelopen seizoen niet constant gepresteerd (zeker na de winterstop viel hij regelmatig door de mand), en voor een vleugelspits pakt hij veel teveel kaarten. Laat hem eerst maar een vol seizoen bewijzen dat hij het aankan.

Woensdag 29 juni 2011 om 17:10 uur

unit

(wesley heeft gelijk) je heb helemaal gelijk wat het laatste jaar betreft en ook met Milic maar vergeet ook niet dat verhoek de jaren hiervoor zijn geld absoluut niet waard was en er veel mensen naar de oogarts zijn geweest omdat het niet aan te zien was.hij heeft nog een contract voor twee jaar dus na nog een seizoen als afgelopen jaar kan je in de zomer van 2012 hem rijkelijk belonen met een riant salaris en een contract voor vijf jaar.

Woensdag 29 juni 2011 om 17:02 uur

olaf1970

ik begrijp alleen niet dat iemand zich alleen maar gewaarderd voelt als die een zak geld krijgt zal wel aan mij liggen

Woensdag 29 juni 2011 om 16:59 uur

MiG

Gelukkig hebben we een rustige voorbereiding naar de eerste Europese wedstrijd sinds tig jaar...pfff... En dan kan het me niet eens boeien wie er wel of geen gelijk heeft, al dit geouwehoer is toch niet normaal meer

Woensdag 29 juni 2011 om 16:54 uur

Wesley heeft gelijk

Wie nog aan de kwaliteiten van Wesley twijfelt moet naar de oogarts. Het is bovendien ook nog een echte Haagse speler met hart voor de club. Ik vind zijn voorstel dan ook zeer goed te noemen. En natuurlijk wil hij meer verdienen. Maar het is altijd zo dat iemand met hart voor de club zijn kop moet houden. Het is begrijpelijk en terecht dat Wesley die zijn waarde voor de club voor mij al dik heeft bewezen ook dik geld vraagt. Hij ziet tenslotte ook dat spelers die nog nooit iets voor de club hebben betekent en ook nooit meer iets zullen betekenen zoals die lul van een Milic met 600.000 euro beloond worden. Nooit iets gepresteerd !!!!! En voor zo'n klootzak is dat geld er dan ineens wel. Fout !! Investeren in eigen waardevolle spelers is veel beter. Jammer Wesley maar waarschijnlijk is er nu geen geld voor je voorstel want anders snap ik de echt afwijzing niet. 

Woensdag 29 juni 2011 om 16:42 uur

Jango

Goed nieuws zou zijn als er een nieuwe shirtsponsor bekend wordt gemaakt. Het shirt is nog akelig leeg en op zich is dat veel mooier, maar we hebben de munten toch echt keihard nodig

Woensdag 29 juni 2011 om 16:42 uur

mama van 2

okay wat een ellende allemaal maar komt er nu ook nog goed nieuws op de site te staan zodat we met zn allen kunnen uitkijken naar het nieuwe seizoen.

 

oja en we wachten nog steeds tot ado komt scouten bij loosduinen want daar speelt een 9 jarige de sterren vd hemel.een goede spits mss wat om op te leiden bij ado jeugd?geen grap

 

Woensdag 29 juni 2011 om 16:33 uur

Tedje

@pmc
 

Dat zou gerechtigheid zijn. Ik denk alleen dat Aisatti wel een hoog salaris verdient, dus dat kan een opstakel worden. Een andere goede aanvallende middenvelder vind ik trouwens Willy Overtoom van Heracles.

Woensdag 29 juni 2011 om 16:32 uur

frans swa

klinkt niet gek tedje

Woensdag 29 juni 2011 om 16:25 uur

pmc

Tedje
Nou huppakee, Toornstra voor 7,5 miljoen naar Utrecht en wij voor anderhalf miljoen Aissati ophalen in 020.

 

roflolEn hopen dat hij de winnende maakt op 7-8 flag

Woensdag 29 juni 2011 om 16:22 uur

Tedje

Nou huppakee, Toornstra voor 7,5 miljoen naar Utrecht en wij voor anderhalf miljoen Aissati ophalen in 020.

Woensdag 29 juni 2011 om 16:11 uur

pmc

roflol

Vitesse kent een slechte week. De komst van John van den Brom als nieuwe hoofdtrainer is van de baan en nu lijken de Arnhemmers ook nog eens naast Ismaïl Aissati te grijpen. Volgens Omroep Gelderland heeft de middenvelder geen akkoord bereikt met Vitesse over een contract.

 

HAHA DUS TOCH EEN FINANCIEEL PROBLEEM BIJ FIETSTAS?

 

 

Woensdag 29 juni 2011 om 16:05 uur

olaf1970

ik begrijp wes wel maar ook van der kallen ,als ik een jaar hard werk krijg ik ook geen 3.000 euries erbij omdat ik zo hard me best heb gedaan gewoon normaal doen en werken voor je centen!!!!!!!!!!!!

Woensdag 29 juni 2011 om 15:58 uur

pmc

Ik zou het een blijk van waardering vinden als hij bij tekenden en denk dat het voor ADO ook heel goed is, Verhoek groeit nog is straks meer waard.

 

Woensdag 29 juni 2011 om 15:57 uur

unit

he wes fan hij gaat best geld verdienen de clubs staan in de rij voor hem,hij heeft de zilveren schoen staat in drie elftallen van het jaar en vd kallen wil zijn salaris niet verhogen(wat een sukkel).en hij doet het echt alleen voor ado hij wil ado helpen echt clubliefde bestaat nog.

Woensdag 29 juni 2011 om 15:37 uur

relneef

cheerleaderhé gezellig, weer een relletje (tis weer als vanouds) cheerleader

Woensdag 29 juni 2011 om 15:36 uur

wes fan

Blijft straks alleen van der Kallen geld verdienen of mogen de spelers dat ook. Wesley weg ? Toornstra weg ? Derijck weg ? Bulykin weg ! Bosschaart weg ! Nee dit bestuur is lekker bezig !

Woensdag 29 juni 2011 om 15:28 uur

tedje

Het aller ergste voor ADO op dit moment is die totaal onnodige onrust. De soap rond van den Brom is totaal opgeblazen, de spelers beginnen nu ook een duit in het zakje te doen en de supporters gaan al helemaal blind af op alles wat er gezegd en geschreven wordt. Laten we nou allemaal rustig blijven en vertrouwen hebben in de mensen achter de schermen, want van een paar verkopen worden we als club uiteindelijk alleen maar beter.

Woensdag 29 juni 2011 om 15:26 uur

haagse italiaan

Die verhoek moet niet zo zeiken , nu dat die een goed seizoen heeft gespeeld denk die dat die maradonna is . die seizoenen daarvoor  heb ik hem elke westrijd wel kunnen vervloeken , hij liep voor geen bal die luie hond  met toen ze vol gevreten kop , dus laat die die nou niet gek gaan lullen want hij  denk gewoon snel rijk te worden net als zijn familie alleen hebben die mensen er altijd hard voor gewerkt en hij  probeerd overal een sla tje uit te slaan . dus blijf lekker met je beide beentjes op de grond en heb gewoon geduld want dat heb ado met jou ook gehad .

Woensdag 29 juni 2011 om 15:12 uur

johan

Op dit moment is het misschien ook niet het geschikte moment. Mark van der Kallen heeft op dit moment genoeg aan zijn hoofd.  Het gedoe met van den Brom. Utrecht komt vandaag langs om te praten over dereijck en Toornstra. Maandag trainingskamp en dan de 1e wedstrijd EL. Waar blijft Dmitri Boelykin brengt voor een hoop rust in de gelederen ook voor de andere spelers kan ook een rede zijn dat spelers blijven.

Woensdag 29 juni 2011 om 14:37 uur

Belachelijk

Wat is dit nou weer. Verhoek wil voor zijn club gaan. Wordt tie als en klein kind weggestuurd. Ik zou ook nooit meer om verlenging vragen. Gelijk heb je jongen.laat hem kapot vallen
Woensdag 29 juni 2011 om 14:33 uur

unit

ik snap het wel,verhoek heeft nog een contract voor twee jaar en dat wil hij verlengen naar 4 jaar maar ik denk niet onder de zelfde voorwaarden als de eerste 2  jaar kortom verhoek wil per jaar meer geld!!!wat als verhoek komend jaar geen bal raakt geeft hij ado dan geld terug denk het niet.groot compiment voor vd kallen.

Woensdag 29 juni 2011 om 14:30 uur

schimmenspel

Derijck zegt ook al dat hij op een nieuw voorstel van DH zit te wachten, maar misschien willen VdKallen & Manders stiekem wel cashen voor Verhoek & Derijck. Hoe kun je dit anders verklaren...???

Woensdag 29 juni 2011 om 14:26 uur

ADO what's up?

Ik snap er werkelijk niks meer van. Het is dat mijn scc automatisch is verlengd,want anders krijg je toch het gevoel om die niet te verlengen. Waar is die continuiteit binnen de club waar ze zo op hameren en dat ze de selectie dus intact willen houden. Ik denk dat dit toch het begin van het einde is van het succes die dan kort heeft geduurd!

Woensdag 29 juni 2011 om 14:26 uur

iikuh

ook ik snap hier niks van wes ,ado doet heel moeilijk om spelers te behouden verkoop gewoon heel de club joh verkoop gelijk iedereen maar gaan we met het 2de van start s6 wes

Woensdag 29 juni 2011 om 14:20 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
2-3
10 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo De Graafschap Logo ADO Den Haag
Morgen om 21:00 uur
De Vijverberg, Doetinchem

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26